2014 Kasım Anneleri

Inşallah önemli bir şey çıkmaz canım sen yine de ferah tut kalbini. Her şeyin bir çaresi bulunur.

Canım

Burda senîn ve misafirin durumunun hiç bir önemi yok bence tamamen yektanın keyfi önemli o nasıl istiyorsa sen onu yap herkeste saygıyla karşılayacaktır

3.100 50 cm dogdu sagol canim
Canim endişelenme hemen. Internette persentil tablolari var oradan doğumdan itibaren hangi gruba dahil olduğunu bulabilirsin. Ve gelisiminin normal olup olmadığına bakabilirsin. Bazi drlara da pek güven olmuyo. Bebeğimi 4 günlük iken hastanede boşu bosuna onlarca test yapip yatirmasindan biliorum.

canim benim kizimnda ayni.kilo boyu.ayni.kiloda dogdi ama.dr normal dedi.s goren cok zayif diyoo.s

Bizim doktorumuz 5. ayda , doğum kilosunun 2 katı olmalı demişti.
BUNLARDAN NEYLE NEYİ KARIŞTIRIOSUN VARMI TARİFİN BİZDE FAYDALANALIM :)

MERCİMEK GAZ YAPMAZ MI YA ÇOCUK RAHATSIZ OLMASIN SONRA.

-Bal kabağı + havuç + patates + kemik suyu (et suyu) + Zeytinyağı (Arada bir pirinç yada bulgur)

-Pirinci haşlıyorum, havucu haşlıyorum. Diğer tarafta suyun içine yoğurt koyup kaynatıyorum, kaynayınca içine pirinç ve havucu ekliyorum. (buna bayılıyor, neyine bayılıyor bende bilmiyorum :))))

- 100 Su + 1 kaşık Yulaf unu + 1/2 Muz + 1/2 avokado

-Kırmızı mercimek + patates + pirinç + bulgur hepsini bir arada kaynatıp çatalla eziyorum. Kemik suyu mutlaka katıyorum.

- Su + İrmik + armut karışımından muhallebi

- Havuç + patates + bezelye haşlayıp çatalla eziyorum.

-Bal kabağı + semiz otu + pirinç + avokado , gibi gibi karışımlar işte.

Bazen de tarhana çorbası yapıyorum mesela, içine sebze püresi de ekliyorum.

ben patatesle pirnci birlikte kullanrasam kabiz oluyor kiizim ya daha koymuyorm bulgurda denemedm hic yulaf ununu suya atip kaynatiyor.musun yada once kavuruyor musun:)

Benim kızım 34 haftalık doğdu 5500 gram 62 cm boyu 40 cm'de baş çevresi var. Yani seninle aynı zamanda doğumyyapan birinin bebeği ile karşılaştırma yapman genetik faktörler açısından doğru olmayabilir ama benim kızımla arasında cçok fark yok. O yüzden doktorun doğru düşünüyor. Bunun için de gerekeni yapar.

ben patatesle pirnci birlikte kullanrasam kabiz oluyor kiizim ya daha koymuyorm bulgurda denemedm hic yulaf ununu suya atip kaynatiyor.musun yada once kavuruyor musun:)

Geçen gün bir yazı da pirinç, kepekli pirinç,yulaf, karabuğday ve bulgurun bebekler için çok faydalı olduğunu okumuştum. Ancak öncelikle pirinç ile başlanmalıymış. O yüzden yaptığım şeylere illa ki pirinç yada bulgur ikilisinden birini kullanmaya çalışıyorum.

Canım ben soğuk suya yulaf ununu koyup, karıştırıyorum güzelce sonra ateşte pişiriyorum.

Seninkidemi istahsiz canim
bir kilo almasi.gerekn dönemde.300 gram aldi sonra emme sorunu yasadi az aldi suan geriden gidiyo biraz ama dru israrla emmesini söyledi mama baslatmadi 5. Ayda 6kilo olmasinj. Yetrli oldugunu soyledi herbebk.tombul olacak diye bjrsey yok dedi bende cok takilmadimm saglikli olsunda ama insanin kafasını karıştıriyorlar herbiri farkli konuşuyor drlarin

sagol canimm evet pirinc sindirmi kolay oluyor diye baslangcta veriliyorda patatesle birlesince.kabiz oldu kizimm daha ikisni kullanmiyorum

Benim oglum sadece mama yiyo normal yemesi gerekeni yeyipte kilo almasa tamam dicem bunyesi demmekki kilo aldirmiyo.ama cok asiri istahsiz ne yaptiysam sevdiremedim gunluk toplamda 500 cc aliyo verdigim ek gidalarida yemiyo

Kıyamam kuzuya ya, kabızlık fena gerçekten. Biz 2 ay çektik kabızdan, acillik olduk kabız yüzünden o derece yani. Zaten illa birlikte vermene gerek yok ki, farklı sebzelerle verebilirsin pirinci.

canim bir sey cikmaz insallah sıkma canini bir arkadasimin kizi bir yasinda 7 kiloymus doktorlar hep gelisim geriligi demis kiz masallah turp gibi zekasi oldukca iyi hala zayif ama zayifliktan ne zarar gelir saglikli olsun da..

Ahh canım o kadar zahmet edip yazmışsın yine soran cıkar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…