kızlar doktordan gelıyom boyun ve sırt ağrılarımdan dolayı gıttım
doktor bı suru o bolgeyr ıgne yaptı gevşetmek ıcın sanırım sordum emzırıyom etkılenırse bebegım yapmayın dedım oda yok dedı bısı olmas emzırmeme gerekama ıcım rahat degıl ne dersınız pek guvenemıyorum nedense doktorlara napmalıyım ((
Bebislerimize su icirirken suyu hala kaynatarak mi vermeliyiz suyun icindeki mineraller kayboluyor diye dusundum ama siz nasil veriyorsunuz? Ben damacanadan icirmeye basladim..
bir kilo almasi.gerekn dönemde.300 gram aldi sonra emme sorunu yasadi az aldi suan geriden gidiyo biraz ama dru israrla emmesini söyledi mama baslatmadi 5. Ayda 6kilo olmasinj. Yetrli oldugunu soyledi herbebk.tombul olacak diye bjrsey yok dedi bende cok takilmadimm saglikli olsunda ama insanin kafasını karıştıriyorlar herbiri farkli konuşuyor drlarin
benim kızımda 4.ayında 6 kiloydu 5.ayını bitirdi hala 6 kg .bize de dr.5.ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşması gerektiğini ve daha sonra 6.ayda da en az 6200 olması gerekiyor dedi.ben kızımı çocuk gastrolojiye götürmüştüm 1 ay önce o dr söyledi bana.ve benim kızım hem kolik hala devam ediyor hemde çok iştahsız emmiyor mama yemiyor biberon tutmuyor.mamayı kaşıkla yedirmeye çalışıyorum savaş halindeyiz mama yerken.dün elma suyu ile ek gıdaya başladım bakalımmm...
Ya kızım suyu hiç sevmiyor. Ek gıdaya başladık diye vereyim diyorum ama az bir şey içip bırakıyor. Anne sütü alıyor, suyu çok az içmesi sıkıntı yaratır mı acaba ? Doktorumuzda suyla ilgili hiç bir şey demedi şimdiye kadar
Ya kızım suyu hiç sevmiyor. Ek gıdaya başladık diye vereyim diyorum ama az bir şey içip bırakıyor. Anne sütü alıyor, suyu çok az içmesi sıkıntı yaratır mı acaba ? Doktorumuzda suyla ilgili hiç bir şey demedi şimdiye kadar
Kızlar bu benim deli oğlan buharda haşlanmış şeyleri yemiyor ama bizim yemegimizden tattirinca TTutamıyoruz o kadar istiyo. Ne yapicagimi sasirdim. Muz ve elmayida sevmedi. Bugun aksam yemegindeki fasulyeden cikardim yikadim ezip verdim lopur lopur aldi. :) ne yapicam brn simdi?
Bebislerimize su icirirken suyu hala kaynatarak mi vermeliyiz suyun icindeki mineraller kayboluyor diye dusundum ama siz nasil veriyorsunuz? Ben damacanadan icirmeye basladim..
Gecen ay benim bebeğimde az kilo almıştı mamadan tiksinmişti bu ay ek gıdalara tamamen geçtim bide Kaşık mamasında severek yiyo kavanozlarda meyve pürelerini (elma armut muz Kaysı ) formül mamayla karıştırıp veriyorum sabahları öğlende ya kavanozda sebze ( Havuç patates bezelye ) bunlarda yada kasık maması veriyorum uykudaykende formül mama çok şükür toparladı sadece yoğurda başlamadım daha
Ya arkadaşlar kızım emmıyoya. Gogsumu alıyo agxına ya ucunu damaklarına sıkıştırıyo yada emdıgı sütü puu dıye püskürtuyo. Hep oyın oynıyo şaşırdm napıcamıya. Üç saattr 10 dk zorla emdı yanı
Bu değerler bana az gelmedi canım doğum kilosu 3100 olan bir bebek için suan ki ayına göre iyi bence ben ASM deki doktorunuzun haklı olduğunu düşünüyorum inşallah da öyle olur canım benim çok tatlı kuzucugun
Ya arkadaşlar kızım emmıyoya. Gogsumu alıyo agxına ya ucunu damaklarına sıkıştırıyo yada emdıgı sütü puu dıye püskürtuyo. Hep oyın oynıyo şaşırdm napıcamıya. Üç saattr 10 dk zorla emdı yanı
Benimki de biberonla sütümü içmiyor dört gündür. Akşam yatmadan önce mama veriyorum mamayı biberonla içiyor ama sütümü içmiyor. Annem ben işteyken kaşıkla içirdi geçen gün. Öyle de çok zor oluyor.Anlam veremiyorum niye böyle yapıyor acaba ?