- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
Kakasinda kan mukuslu yeşil kaka gece huysuzluk gozlerinde kizariklik yanaklarinda kabarma ve bazen kusma. Son zamanlarda zorla emziriyordum uykuda en rahat emiyordu.Ben ve mevzun..ne gibi belirtileri oldu
Canim bizim eb inemli problemimiz kakada kan, mukuslu sumuksu kaka ve iştahsızlık. Hala cozebilmis değilim neye alerjisi var. 2 haftalik siki bi diyetteyim. Hiçbişey yemiyorum desem yeri. Etin her turlusu, sut ve sut ürünleri, yumurta. 2 hafta sonra tekrar goturcem dr. Bakalim ne diyecek. Pek de anlamiyolar bu alrji isinden. Alerji ile yasam falsn gibi faccede platformlar var uye olmani tavsiye ederimKakasinda kan mukuslu yeşil kaka gece huysuzluk gozlerinde kizariklik yanaklarinda kabarma ve bazen kusma. Son zamanlarda zorla emziriyordum uykuda en rahat emiyordu.
Sizlerde ne gibi belirtiler oldu. Bir de nasil beslenecegimi hala anlamadim. Gun boyu neler yiyiyorsunuz mesela
Peki ne yiyiyorsunuz şimdi kahvalti yapicam ama ne yiyeceğim diye düşünüyorum mesela pekmez recel domates ve ekmek yiyebiliyor muyumCanim bizim eb inemli problemimiz kakada kan, mukuslu sumuksu kaka ve iştahsızlık. Hala cozebilmis değilim neye alerjisi var. 2 haftalik siki bi diyetteyim. Hiçbişey yemiyorum desem yeri. Etin her turlusu, sut ve sut ürünleri, yumurta. 2 hafta sonra tekrar goturcem dr. Bakalim ne diyecek. Pek de anlamiyolar bu alrji isinden. Alerji ile yasam falsn gibi faccede platformlar var uye olmani tavsiye ederim
Cnm süt ürünleri yasak. Bizde de var alerji ama ben yumurta yiyorum yumurtaya alerjisi yok. Sanırım benim bebegimin kuruyemişe alerjisi var ne zaman yesem kakasi sumuklu oluyo.Peki ne yiyiyorsunuz şimdi kahvalti yapicam ama ne yiyeceğim diye düşünüyorum mesela pekmez recel domates ve ekmek yiyebiliyor muyum
Kizlarrr Günaydınbebisler sizede öpücük yolluyorum :)
Kizlar ek besin verdikten sonra bebeginizin kakasinda bir değişiklik oldumu?
Ewet bizimki de öyle birde daha kokulu. Normalmi diye merak ettim. Ya birde kakasinda muzun icindeki lifler olur ya onun gibi seyler var kahverengi kisa kisa. muz yedirmistim ondan mi oldu bilmiyorum :/Evet, daha kıvamlı yapıyor kakasını.
üffffffff ne zor işlermiş bunlar yaCnm süt ürünleri yasak. Bizde de var alerji ama ben yumurta yiyorum yumurtaya alerjisi yok. Sanırım benim bebegimin kuruyemişe alerjisi var ne zaman yesem kakasi sumuklu oluyo.
Cnm zor değilde dikkat lazim.üffffffff ne zor işlermiş bunlar ya
merabalar ben kasım annesi değilim ama sohbetinize bayılıyorum benide aranıza alırmısınız
Günaydın, hoş geldin aramıza :)14 aylık bebeğim var 6 ay zar zor emzirebildim beceremedim annem
öle diyo biberon da almıyo uykusunda veriyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
bana şimdilik sadece süt ve süt ürünleri yemememi söyledi doktor. peki test yaptılar mı yani kan testi veya başka bir test bize sadece gaita ve idrar testi istedi. idrarı vermedik daha bugün tatil diye gaitada redükten madde ve gizli kan çıktı sadeceCnm zor değilde dikkat lazim.dr bize pirinc patlıcan ve mısırida gozlemle dedi pirinç mesela etki yapmıyor onda test ettim.patlican ve misiri daha denemedim. Buarada paketli satilan gidalarin hepsi yasak mesela. Sut ürünü var içlerinde. Ben mesela kremali hicbir yemek yemiorum.
Market yogurtlariylami mayalamak gerek peki...Eğitimde probiyotikle yogurt mayalamanin alerjiye neden olabileceğini söylediler bende activia ile mayaladigimi söyledim alerji olmadıysa sorun yok ama ilk etapta kullanmamak lazim dediler gözlemle muhakkak
Kakasinda kan mukuslu yeşil kaka gece huysuzluk gozlerinde kizariklik yanaklarinda kabarma ve bazen kusma. Son zamanlarda zorla emziriyordum uykuda en rahat emiyordu.
Sizlerde ne gibi belirtiler oldu. Bir de nasil beslenecegimi hala anlamadim. Gun boyu neler yiyiyorsunuz mesela
bizde de mukuslu ve kanli kaka görülüyor sut ve sut urunu yiyince.. Doktor bana sadece sut urunlerini yasakladi ama ona ragmen hicbir sey yiyemiyorum resmen pek yememe dikkat eden sebzeyle arasi iyi olan biri degilim o yuzden.. Bize basta hic test yapmadi ben sut urunu yemeyi kesince kan da yok oldu.. Bir ara kan olunca catlak varmis o zaman ondan olmus gaita testi yapmisti gizli kan cikmisti o zaman catlaktan mi diye dusunmustu doktor ama gizli kan cikinca sut urunu alerjisi demisti.. 6.ayini doldurunca gecebilir dedi gecenlerde birsey yedim iki gun sonra korktugum basima geldi yine kan oldu yani ben emzirdigim surece diyetteyim.. 2 ya da 3 yasinda atlatiyormus cogu cocuk.. İnsallah atlatirlar..bana şimdilik sadece süt ve süt ürünleri yemememi söyledi doktor. peki test yaptılar mı yani kan testi veya başka bir test bize sadece gaita ve idrar testi istedi. idrarı vermedik daha bugün tatil diye gaitada redükten madde ve gizli kan çıktı sadece
bana şimdilik sadece süt ve süt ürünleri yemememi söyledi doktor. peki test yaptılar mı yani kan testi veya başka bir test bize sadece gaita ve idrar testi istedi. idrarı vermedik daha bugün tatil diye gaitada redükten madde ve gizli kan çıktı sadece
Kakasinda kan mukuslu yeşil kaka gece huysuzluk gozlerinde kizariklik yanaklarinda kabarma ve bazen kusma. Son zamanlarda zorla emziriyordum uykuda en rahat emiyordu.
bizde de mukuslu ve kanli kaka görülüyor sut ve sut urunu yiyince.. Doktor bana sadece sut urunlerini yasakladi ama ona ragmen hicbir sey yiyemiyorum resmen pek yememe dikkat eden sebzeyle arasi iyi olan biri degilim o yuzden.. Bize basta hic test yapmadi ben sut urunu yemeyi kesince kan da yok oldu.. Bir ara kan olunca catlak varmis o zaman ondan olmus gaita testi yapmisti gizli kan cikmisti o zaman catlaktan mi diye dusunmustu doktor ama gizli kan cikinca sut urunu alerjisi demisti.. 6.ayini doldurunca gecebilir dedi gecenlerde birsey yedim iki gun sonra korktugum basima geldi yine kan oldu yani ben emzirdigim surece diyetteyim.. 2 ya da 3 yasinda atlatiyormus cogu cocuk.. İnsallah atlatirlar..bana şimdilik sadece süt ve süt ürünleri yemememi söyledi doktor. peki test yaptılar mı yani kan testi veya başka bir test bize sadece gaita ve idrar testi istedi. idrarı vermedik daha bugün tatil diye gaitada redükten madde ve gizli kan çıktı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?