Burada bizim gittiğimiz dr cocuk Gastroenteroloji uzmanı doçent. Sende öyle bir yere git.bana şimdilik sadece süt ve süt ürünleri yemememi söyledi doktor. peki test yaptılar mı yani kan testi veya başka bir test bize sadece gaita ve idrar testi istedi. idrarı vermedik daha bugün tatil diye gaitada redükten madde ve gizli kan çıktı sadece
Aynen oyle bi kahvaltı yaptim ama sanırım domateste cok alerjikmis. Duzelmezse onu da kesicem.Peki ne yiyiyorsunuz şimdi kahvalti yapicam ama ne yiyeceğim diye düşünüyorum mesela pekmez recel domates ve ekmek yiyebiliyor muyum
Ben vandayim burda gastrolog malesef yok. Alerji uzmaniysa turkiyede bile cok azmis. Izmir ve istanbulda varmis alerji uzmanları. Olmadi oralara götüreceğim. Sen nerdesin? Bi de kilo almama problemi var mi sizde de. 5. Ayin sonunda dogum kilosunun 2 katina ulasmasi gerekiyormuş ya. Sanirim bizim 100-200 gram az olcak.bizde de mukuslu ve kanli kaka görülüyor sut ve sut urunu yiyince.. Doktor bana sadece sut urunlerini yasakladi ama ona ragmen hicbir sey yiyemiyorum resmen pek yememe dikkat eden sebzeyle arasi iyi olan biri degilim o yuzden.. Bize basta hic test yapmadi ben sut urunu yemeyi kesince kan da yok oldu.. Bir ara kan olunca catlak varmis o zaman ondan olmus gaita testi yapmisti gizli kan cikmisti o zaman catlaktan mi diye dusunmustu doktor ama gizli kan cikinca sut urunu alerjisi demisti.. 6.ayini doldurunca gecebilir dedi gecenlerde birsey yedim iki gun sonra korktugum basima geldi yine kan oldu yani ben emzirdigim surece diyetteyim.. 2 ya da 3 yasinda atlatiyormus cogu cocuk.. İnsallah atlatirlar..
Ben cocuk gastroentoroloji den randevu aldim haftaya doktora gidecegim bakalim o ne diyecek..
Ewet bizimki de öyle birde daha kokulu. Normalmi diye merak ettim. Ya birde kakasinda muzun icindeki lifler olur ya onun gibi seyler var kahverengi kisa kisa. muz yedirmistim ondan mi oldu bilmiyorum :/
Evet canım bebeğe göre sol kulağını ve saçını tutup çekiştiriyor bugün hiç yapmadı takipteyim bendeBenimkide aynı sizinkiler sağ tarafım solmu bebeğe göre benimki soldan tutuyo hep bide saçını
Sadece muz verdiğimde belirgin bir değişiklik oldu muz sanki hiç sindirilmemiş gibi kakasında parça parça siyah lifleri vardı ama normalmiş onun dışında patates elma ve avokadoda hiç bir değişiklik olmadı kakadaKizlarrr Günaydınbebisler sizede öpücük yolluyorum :)
Kizlar ek besin verdikten sonra bebeginizin kakasinda bir değişiklik oldumu?
biz sadece çocuk doktoruna gittik. Gastroentorolojiye gitmedim.bizde de mukuslu ve kanli kaka görülüyor sut ve sut urunu yiyince.. Doktor bana sadece sut urunlerini yasakladi ama ona ragmen hicbir sey yiyemiyorum resmen pek yememe dikkat eden sebzeyle arasi iyi olan biri degilim o yuzden.. Bize basta hic test yapmadi ben sut urunu yemeyi kesince kan da yok oldu.. Bir ara kan olunca catlak varmis o zaman ondan olmus gaita testi yapmisti gizli kan cikmisti o zaman catlaktan mi diye dusunmustu doktor ama gizli kan cikinca sut urunu alerjisi demisti.. 6.ayini doldurunca gecebilirdedi gecenlerde birsey yedim iki gun sonra korktugum basima geldi yine kan oldu yani ben emzirdigim surece diyetteyim.. 2 ya da 3 yasinda atlatiyormus cogu cocuk.. İnsallah atlatirlar..
Ben cocuk gastroentoroloji den randevu aldim haftaya doktora gidecegim bakalim o ne diyecek..
Bugün sabah o liflerle bende karşılaştım ve bastım çığlığı bu çocukta kurt var diye... bbütünüüün kakasinda vardı. Sonradan aklima geldi. 1 çay kaşığı yedirmistim ama bayagi etkili olmuşSadece muz verdiğimde belirgin bir değişiklik oldu muz sanki hiç sindirilmemiş gibi kakasında parça parça siyah lifleri vardı ama normalmiş onun dışında patates elma ve avokadoda hiç bir değişiklik olmadı kakada
Market yogurtlariylami mayalamak gerek peki...
çikolata yemem de alerji testi kan alınarak mı yapılıyorIstediler cnm ewet.gaita testini kac kez yaptik hatırlamıyorum :) Alerji testi yaptik sonuç negatif yani alerjisi yok görünüyor. Ama ben takip edince var olduğunu gördüm. Özellikle kuruyemişe. Süt ictigimde bile o kadar etkilemiyor. Buaralar süt içip sonucuna bakicam. Ha mesela cikolatada yasak bizde içinde süt proteini var çünkü. Sende dikkat et.
bende veriyorum canım kalanını da babamız yiyor:)) bidaha ki sefere bende denerim maske işini çok mantıklı:))ben yarım avakadonun yarısını verdim..bişey olmadı(yarısınıda balla karıştırıp uüzüme maske yaptım..mmmm miss yumuşacık oldu : )
ayy bende bırakamam bizim bulunduğumuz şehirde bir üniversite yazsınlar yok öyle uzaklara gitmek:))burdan bakınca öyle canımm ama olsun her anı keyifli tadını çıkaralım
düşünsene yıllar su gibi akıp gitcek bi bakmışız üniverste kazanmışlar şehir dışına gidiyolar ondan sonrada evlilikleri..
ay ben bırakama kızımı..o nereye ben oraya peşinden giderim heralde
amann ne sıkıntılı siteymiş bende daha almam o siteden artık..Canım sitelerindeki numaraya hiç kimse cevap vermiyor ya da meşgul oluyordu araştırdım başka bir numara buldum orda bir muhattap buldum... Siteye neden o boş numarayı yazmışlar anlamıyorum.. Güya iptal ettirdim... Mayıs sonunu bulur dedi dedim çok geç iptal edin ettiler bakalım.. Sağolasınız...
avakado canımgeçmişi çok okuyamadım da cnm nedir o bahsettiğiniz 6.aydan sonra verilen?
ayy ayy valla diycek hiç birsey bulamıyorum Allah sabır versin..Avakado için demiştim canımALERJİ YAPAN NE ANLAMADIM CANIM.BİŞİDE SÖYLEMİYOZ KV YE BUGÜN NAPTI YEDİMİ YOĞURT DEYİNCE BİLE UYUZ UYUZ CVPLAR BÖLE İSTEMEYEREK CEVP VERİR GİBİ BENİM KV DE KISKANÇLIK VAR BAŞTAN BERİ BÖLE ÇOCUK OLDUĞUNDA DAHA İİ ANLADIM BENM YAVRUM BU DİORUM BİŞİ OLDUĞUNDA BEN ONA KIYABİLİRMYİM DİOKİ SENN YAVRUN SA BENM DE CANIM BENİMLE KIYASLIO KENDİNİ DAHA NELER VAR AMANN.
arkadaşlar muz vermeyin derim kabız yapıyo ben çok çektim düzeldi kızım cok şükürBugün sabah o liflerle bende karşılaştım ve bastım çığlığı bu çocukta kurt var diye... bbütünüüün kakasinda vardı. Sonradan aklima geldi. 1 çay kaşığı yedirmistim ama bayagi etkili olmuş
merabalar ben kasım annesi değilim ama sohbetinize bayılıyorum benide aranıza alırmısınız
Kizlarrr Günaydınbebisler sizede öpücük yolluyorum :)
Kizlar ek besin verdikten sonra bebeginizin kakasinda bir değişiklik oldumu?
Market yogurtlariylami mayalamak gerek peki...
ayy ayy valla diycek hiç birsey bulamıyorum Allah sabır versin..Avakado için demiştim canım
Kızlar benm dr kabuı olursa armut ıshal olursa muz ver demişti.arkadaşlar muz vermeyin derim kabız yapıyo ben çok çektim düzeldi kızım cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?