2014 Kasım Anneleri

Burada bizim gittiğimiz dr cocuk Gastroenteroloji uzmanı doçent. Sende öyle bir yere git.

Ben vandayim burda gastrolog malesef yok. Alerji uzmaniysa turkiyede bile cok azmis. Izmir ve istanbulda varmis alerji uzmanları. Olmadi oralara götüreceğim. Sen nerdesin? Bi de kilo almama problemi var mi sizde de. 5. Ayin sonunda dogum kilosunun 2 katina ulasmasi gerekiyormuş ya. Sanirim bizim 100-200 gram az olcak.

Ewet bizimki de öyle birde daha kokulu. Normalmi diye merak ettim. Ya birde kakasinda muzun icindeki lifler olur ya onun gibi seyler var kahverengi kisa kisa. muz yedirmistim ondan mi oldu bilmiyorum :/

Evet,kokulu oluyor bizimkinin de. Ben hiç muz vermedim. Şimdiye kadar armut ve elma verdim.

Kizlarrr Günaydın bebisler sizede öpücük yolluyorum :)

Kizlar ek besin verdikten sonra bebeginizin kakasinda bir değişiklik oldumu?
Sadece muz verdiğimde belirgin bir değişiklik oldu muz sanki hiç sindirilmemiş gibi kakasında parça parça siyah lifleri vardı ama normalmiş onun dışında patates elma ve avokadoda hiç bir değişiklik olmadı kakada

biz sadece çocuk doktoruna gittik. Gastroentorolojiye gitmedim.

Bugün sabah o liflerle bende karşılaştım ve bastım çığlığı bu çocukta kurt var diye... bbütünüüün kakasinda vardı. Sonradan aklima geldi. 1 çay kaşığı yedirmistim ama bayagi etkili olmuş

çikolata yemem de alerji testi kan alınarak mı yapılıyor

ben yarım avakadonun yarısını verdim..bişey olmadı(yarısınıda balla karıştırıp uüzüme maske yaptım..mmmm miss yumuşacık oldu : )
bende veriyorum canım kalanını da babamız yiyor:)) bidaha ki sefere bende denerim maske işini çok mantıklı:))

ayy bende bırakamam bizim bulunduğumuz şehirde bir üniversite yazsınlar yok öyle uzaklara gitmek:))

amann ne sıkıntılı siteymiş bende daha almam o siteden artık..

ayy ayy valla diycek hiç birsey bulamıyorum Allah sabır versin..Avakado için demiştim canım

arkadaşlar muz vermeyin derim kabız yapıyo ben çok çektim düzeldi kızım cok şükür

arkadaşlardan bitanesi yoğurdu aktivya ile mayalayabilirsin demişti..bu aktivyaların kayısılı olanlarından da olurmu acaba sadesini bulamadımm(

C cillibom vilda barlasın muayne ücretı nedır ona gore hem bu hafta hem ay sonu goturmek ıstıyorum. Buarada özel muaynehanemı

merabalar ben kasım annesi değilim ama sohbetinize bayılıyorum benide aranıza alırmısınız

HOŞGELDİN CANIM NE DEME TABİ ALIRIZ.

Kizlarrr Günaydın bebisler sizede öpücük yolluyorum :)

Kizlar ek besin verdikten sonra bebeginizin kakasinda bir değişiklik oldumu?

BENİMKİDE BUGÜN SABAH FARKETTİM SANIRIM KATILAŞMA OLMUŞ ESKİSİ GİBİ DEĞİLDİ.

Market yogurtlariylami mayalamak gerek peki...

BEN EVDEKİ KENDİ YOĞURTUMUZLA YAPIORUM 3 KEZ YAPTIM GÜZEL OLDU BUGÜN KÜ OLMAMIŞ KALORİFERİN ÜSTÜNE KOYUYODUM O OLUDU ARTIK YANMIO SANIRIM O FARKETTİ.

ayy ayy valla diycek hiç birsey bulamıyorum Allah sabır versin..Avakado için demiştim canım

AYNEN ÖLE FENA DURUM YANİ NAPICAZ BİLMİORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…