aynen bende armut veriyorumKızlar benm dr kabuı olursa armut ıshal olursa muz ver demişti.
hemde nasıl rengi kokusu kıvamı:))Kizlarrr Günaydınbebisler sizede öpücük yolluyorum :)
Kizlar ek besin verdikten sonra bebeginizin kakasinda bir değişiklik oldumu?
Ewet cnm adi fx5.çikolata yemem de alerji testi kan alınarak mı yapılıyor
canım bu activia nın sade olanından olması gerekiyo dimi kayısılı falan var onlar olur muEğitimde probiyotikle yogurt mayalamanin alerjiye neden olabileceğini söylediler bende activia ile mayaladigimi söyledim alerji olmadıysa sorun yok ama ilk etapta kullanmamak lazim dediler gözlemle muhakkak
Cnm aklima geldi benimde. Ama diğer yemeklerine zeytinyağı koyuyorum. İnşallah birsey olmaz.arkadaşlar muz vermeyin derim kabız yapıyo ben çok çektim düzeldi kızım cok şükür
Cnm taşıma Kapasitesi ne kadar bunun.?Arkadaşlar aliexpress den ergobaby marka kanguru sipariş etmiştim 18 günde çinden geldi kullanmaya başladık ve çok memnun kaldık fotodakinin aynisi aldığımız Eki Görüntüle 1513945
canım bu activia nın sade olanından olması gerekiyo dimi kayısılı falan var onlar olur mu
Cnm taşıma Kapasitesi ne kadar bunun.?
yk canım yaa neyse başka marketlerede bakıyım bi bu maya işini bi çözemedimBen sadesini kullanıyorum bence sende öyle yap uyum market var mi oralarda ben oradan alıyorum istanbulda bi çok yerde var
bende koyuyorum sürekli ama yine de yedirmiyorum kızımın o halini görünce vermiyorum artık kabız yapcak seyler..Cnm aklima geldi benimde. Ama diğer yemeklerine zeytinyağı koyuyorum. İnşallah birsey olmaz.
yk canım yaa neyse başka marketlerede bakıyım bi bu maya işini bi çözemedim
yayla marka..tamam canım bi bakıyım yakınlarda A-101 var İnşallah vardır..A101 e bak yayla marka maya var orda da.. Olmadı internetten sipariş ver makarna.lütfen diye bi site yolluyo güvenilir
16 haftalıkken öğenmiştim cinsiyetini..Herkese merhaba
Kızlar
Bi sorum olacak 12+4 iken kontrole gittim
Bebek büyük ihtimalle kız dedi doktor
Siz ne zaman öğrendiniz hatırlayan var mı
Bi de erken mi acaba öğrenmek için bilmiyorum
Öncesinde birşey dedi mi doktor genelde erkek bebekler erken gösteriyor diyorlar16 haftalıkken öğenmiştim cinsiyetini..
Cok erken yorum yapmis ben 16+4 te ogrendim kiz oldugunu.. Erkek olsa o kadar erken hadi olabilir diyecegim de bilemedim..Herkese merhaba
Kızlar
Bi sorum olacak 12+4 iken kontrole gittim
Bebek büyük ihtimalle kız dedi doktor
Siz ne zaman öğrendiniz hatırlayan var mı
Bi de erken mi acaba öğrenmek için bilmiyorum
11 Haftalikken buyuk ihtimal erkek demisti doktor.16 Haftalikken gittigimizdede kesin erkek demistiÖncesinde birşey dedi mi doktor genelde erkek bebekler erken gösteriyor diyorlar
Yani acaba erkek olsa şimdiye oluşmuş olur muydu
ben istanbuldayim canim kakada kan olup sindirim sistemini etkilediginden alerji degil de gastroentorolog ile gorusmemiz gerekiyor.. Bizim kilo almada istahta sikinti yok cokvsukur ama kilolu bir bebek de degiliz.. Istanbulda da devlette gastroentoroloji de randevu bulamiyorum az sayida doktor var aylardir ancak buldum.. Ozelleri ise coook pahali cerrahpasada fugen hanim varmis ama nisantasindaki muayenehanesinde bakiyormus herkes il disindan ona gidiyor oldukca basariliymis ama benim ona gücüm yetmez malesef.. Tabi soz konusu sagliksa uygun doktor bulamazsak goturecegim..Ben vandayim burda gastrolog malesef yok. Alerji uzmaniysa turkiyede bile cok azmis. Izmir ve istanbulda varmis alerji uzmanları. Olmadi oralara götüreceğim. Sen nerdesin? Bi de kilo almama problemi var mi sizde de. 5. Ayin sonunda dogum kilosunun 2 katina ulasmasi gerekiyormuş ya. Sanirim bizim 100-200 gram az olcak.
ben muz ve armutu karistirp veriyorum dengeliyor galibaaKızlar benm dr kabuı olursa armut ıshal olursa muz ver demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?