2014 Kasım Anneleri

Eğitimde probiyotikle yogurt mayalamanin alerjiye neden olabileceğini söylediler bende activia ile mayaladigimi söyledim alerji olmadıysa sorun yok ama ilk etapta kullanmamak lazim dediler gözlemle muhakkak
canım bu activia nın sade olanından olması gerekiyo dimi kayısılı falan var onlar olur mu

Herkese merhaba
Kızlar
Bi sorum olacak 12+4 iken kontrole gittim
Bebek büyük ihtimalle kız dedi doktor
Siz ne zaman öğrendiniz hatırlayan var mı
Bi de erken mi acaba öğrenmek için bilmiyorum

Herkese merhaba
Kızlar
16 haftalıkken öğenmiştim cinsiyetini..

Herkese merhaba
Kızlar
Cok erken yorum yapmis ben 16+4 te ogrendim kiz oldugunu.. Erkek olsa o kadar erken hadi olabilir diyecegim de bilemedim..

ben istanbuldayim canim kakada kan olup sindirim sistemini etkilediginden alerji degil de gastroentorolog ile gorusmemiz gerekiyor.. Bizim kilo almada istahta sikinti yok cokvsukur ama kilolu bir bebek de degiliz.. Istanbulda da devlette gastroentoroloji de randevu bulamiyorum az sayida doktor var aylardir ancak buldum.. Ozelleri ise coook pahali cerrahpasada fugen hanim varmis ama nisantasindaki muayenehanesinde bakiyormus herkes il disindan ona gidiyor oldukca basariliymis ama benim ona gücüm yetmez malesef.. Tabi soz konusu sagliksa uygun doktor bulamazsak goturecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…