İşte bn de öle düşünüyorum ama o kdr emin konuştu kiCok erken yorum yapmis ben 16+4 te ogrendim kiz oldugunu.. Erkek olsa o kadar erken hadi olabilir diyecegim de bilemedim..
daha çok erken 16.haftasında tambelli olur öncesinde dr bişey dememişti zatennn..Öncesinde birşey dedi mi doktor genelde erkek bebekler erken gösteriyor diyorlar
Yani acaba erkek olsa şimdiye oluşmuş olur muydu
11 ken azcık da olsa görünmüş demek ki pipisi11 Haftalikken buyuk ihtimal erkek demisti doktor.16 Haftalikken gittigimizdede kesin erkek demisti
Özel polıklınık falanmı canm Yoksa hastanemı anlamadm. Muayne ucretı nekadar cok yogunmu. Cok soru sordum kusura bakma
Hımm anladım canımmdaha çok erken 16.haftasında tambelli olur öncesinde dr bişey dememişti zatennn..
istanbul bezmialem vakıf gureba da gatroloji doktorları çok iyi randevuyu da zaten çok geç vermiyolrlar aynı hafta içine alabilirsin yanlız gastrolojide ya prof ya da doç dr lar var fark 30 tl ödedim ben doç baktı.çok da güzel muayane etti özellerden bin kat daha iyi devlet hastaneleri.benim kızım şu an 5 aylık ve ben özlellere 5 ayda 10 bin lira para verdim sonuç sıfırr.en sonunda vakıf gurebaya götürdüm orda çekap yapıldı neredeyse çocuğuma herşeyine bakıldı ve kolik tanısı kondu..ben istanbuldayim canim kakada kan olup sindirim sistemini etkilediginden alerji degil de gastroentorolog ile gorusmemiz gerekiyor.. Bizim kilo almada istahta sikinti yok cokvsukur ama kilolu bir bebek de degiliz.. Istanbulda da devlette gastroentoroloji de randevu bulamiyorum az sayida doktor var aylardir ancak buldum.. Ozelleri ise coook pahali cerrahpasada fugen hanim varmis ama nisantasindaki muayenehanesinde bakiyormus herkes il disindan ona gidiyor oldukca basariliymis ama benim ona gücüm yetmez malesef.. Tabi soz konusu sagliksa uygun doktor bulamazsak goturecegim..
Ben de duydum onu. Muayenesi 350 liraymis. Randevuyu cok gec veriyormus yalniz. Ben haftaya 1 haftaligina gidecegim gebzeye ama sanirim hem bi haftada hallolmaz hem de randevu bulamam. Yoksa direk ona gidecektim. Baktim olmuyo yaz tatilinde oraya gidecegim artik.ben istanbuldayim canim kakada kan olup sindirim sistemini etkilediginden alerji degil de gastroentorolog ile gorusmemiz gerekiyor.. Bizim kilo almada istahta sikinti yok cokvsukur ama kilolu bir bebek de degiliz.. Istanbulda da devlette gastroentoroloji de randevu bulamiyorum az sayida doktor var aylardir ancak buldum.. Ozelleri ise coook pahali cerrahpasada fugen hanim varmis ama nisantasindaki muayenehanesinde bakiyormus herkes il disindan ona gidiyor oldukca basariliymis ama benim ona gücüm yetmez malesef.. Tabi soz konusu sagliksa uygun doktor bulamazsak goturecegim..
Ben istanbulu cok iyi bilmiyorum ama bi arastirayim orayi. Gebzeden rahat ulasabilirsem oraya gideyimistanbul bezmialem vakıf gureba da gatroloji doktorları çok iyi randevuyu da zaten çok geç vermiyolrlar aynı hafta içine alabilirsin yanlız gastrolojide ya prof ya da doç dr lar var fark 30 tl ödedim ben doç baktı.çok da güzel muayane etti özellerden bin kat daha iyi devlet hastaneleri.benim kızım şu an 5 aylık ve ben özlellere 5 ayda 10 bin lira para verdim sonuç sıfırr.en sonunda vakıf gurebaya götürdüm orda çekap yapıldı neredeyse çocuğuma herşeyine bakıldı ve kolik tanısı kondu..
Bilmiyorumki bizim doktor emin konusmustu kiz olursa mucize olur falan demisti abarttimi bilmiyorum ama11 ken azcık da olsa görünmüş demek ki pipisi
İşte o zmn benmki erkek olsa azcık da olsa görünmeliydi değil mi
Tatlim 15.haftada ogrendim ben kizim olacagini yuzde200 kiz demisti cok emindi dr 12.haftanin icinde de bakti ama pozisyonundan dolayi goremedi bizde zaten kesin emin oldugunuz zaman soyleyin demistik dr a biraz daha bekle belli olur zaten bence emin olmadigi zaman soylememesi daha iyi insanin kafasi karisiyorHerkese merhaba
Kızlar
Bi sorum olacak 12+4 iken kontrole gittim
Bebek büyük ihtimalle kız dedi doktor
Siz ne zaman öğrendiniz hatırlayan var mı
Bi de erken mi acaba öğrenmek için bilmiyorum
bende 4.5 aylıkken öğrendimCok erken yorum yapmis ben 16+4 te ogrendim kiz oldugunu.. Erkek olsa o kadar erken hadi olabilir diyecegim de bilemedim..
Ben demistim demez olaydim bu is bu kadar zor bir is degil arkadaslar ne kadar cok uzadi bu konu ben anlatmaktan biktim cogunuz hala nasil mayalanacak nasil yapilacak diyo cildirdim artik kimse kusura bakmasin soylediklerime,ayrica kayisili olan olur mu hic biraz mantigini zorlarsan anlarsin buraya gelip kayisili yogurt mayasindan sade yogurt mayalanmadigini sormak daha zor olsa gerekarkadaşlardan bitanesi yoğurdu aktivya ile mayalayabilirsin demişti..bu aktivyaların kayısılı olanlarından da olurmu acaba sadesini bulamadımm(
Herkese merhaba
Kızlar
Bi sorum olacak 12+4 iken kontrole gittim
Bebek büyük ihtimalle kız dedi doktor
Siz ne zaman öğrendiniz hatırlayan var mı
Bi de erken mi acaba öğrenmek için bilmiyorum
Bilmiyorumki bizim doktor emin konusmustu kiz olursa mucize olur falan demisti abarttimi bilmiyorum ama
genelde 16-20. haftalar diolr ama 12 de belli olması tuhf
Yok fark etmez Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versinSiz erkek olmasını istiyorsunuz herhalde mesajlarınızdan ısrarla belli olur mu deyip ikna olmamanızdan öyle anladım. 16. haftada kesin olarak söylemelerine rağmen tecrübeli bir doktorsa çok da yanılmıyorlar. Allah hayırlı evlat versin.
Kesinlikle haklısın cnmmTatlim 15.haftada ogrendim ben kizim olacagini yuzde200 kiz demisti cok emindi dr 12.haftanin icinde de bakti ama pozisyonundan dolayi goremedi bizde zaten kesin emin oldugunuz zaman soyleyin demistik dr a biraz daha bekle belli olur zaten bence emin olmadigi zaman soylememesi daha iyi insanin kafasi karisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?