2014 Kasım Anneleri

istanbul bezmialem vakıf gureba da gatroloji doktorları çok iyi randevuyu da zaten çok geç vermiyolrlar aynı hafta içine alabilirsin yanlız gastrolojide ya prof ya da doç dr lar var fark 30 tl ödedim ben doç baktı.çok da güzel muayane etti özellerden bin kat daha iyi devlet hastaneleri.benim kızım şu an 5 aylık ve ben özlellere 5 ayda 10 bin lira para verdim sonuç sıfırr.en sonunda vakıf gurebaya götürdüm orda çekap yapıldı neredeyse çocuğuma herşeyine bakıldı ve kolik tanısı kondu..

Arkadaşlar bişey sorucam. Öncekı yaptıgım yogurdum cok ıyı olmamıştı biraz suluydu. Şimdi yogurdumun sonu kaldı ve biraz koyu ayran kıvamnda. Yogurt yapıcam bununla mayalasam tutrmı sızce. Başka secenegım yok şuan havada serın dışarıda cıkamam.

Ben de duydum onu. Muayenesi 350 liraymis. Randevuyu cok gec veriyormus yalniz. Ben haftaya 1 haftaligina gidecegim gebzeye ama sanirim hem bi haftada hallolmaz hem de randevu bulamam. Yoksa direk ona gidecektim. Baktim olmuyo yaz tatilinde oraya gidecegim artik.

Ben istanbulu cok iyi bilmiyorum ama bi arastirayim orayi. Gebzeden rahat ulasabilirsem oraya gideyim

Buarada bu aktıvıa bildıgımmı acaba hangısı.resım paylaşabilirmsnz. Ve 1 litre süte nekadar koymalıyız

kızlar iki dakika mutfağa gittim geldiğimde oğlumu koltuğun altında buldum takla ata ata gitmiş. top havuzlarından mı alsam ki içine koyayım öyle gideyim diye düşünüyorum.siz nasıl önlem aldınız ???

Herkese merhaba
Kızlar
Bi sorum olacak 12+4 iken kontrole gittim
Bebek büyük ihtimalle kız dedi doktor
Siz ne zaman öğrendiniz hatırlayan var mı
Bi de erken mi acaba öğrenmek için bilmiyorum
Tatlim 15.haftada ogrendim ben kizim olacagini yuzde200 kiz demisti cok emindi dr 12.haftanin icinde de bakti ama pozisyonundan dolayi goremedi bizde zaten kesin emin oldugunuz zaman soyleyin demistik dr a biraz daha bekle belli olur zaten bence emin olmadigi zaman soylememesi daha iyi insanin kafasi karisiyor

arkadaşlardan bitanesi yoğurdu aktivya ile mayalayabilirsin demişti..bu aktivyaların kayısılı olanlarından da olurmu acaba sadesini bulamadımm(
Ben demistim demez olaydim bu is bu kadar zor bir is degil arkadaslar ne kadar cok uzadi bu konu ben anlatmaktan biktim cogunuz hala nasil mayalanacak nasil yapilacak diyo cildirdim artik kimse kusura bakmasin soylediklerime,ayrica kayisili olan olur mu hic biraz mantigini zorlarsan anlarsin buraya gelip kayisili yogurt mayasindan sade yogurt mayalanmadigini sormak daha zor olsa gerek

Herkese merhaba
Kızlar
Bi sorum olacak 12+4 iken kontrole gittim
Bebek büyük ihtimalle kız dedi doktor
Siz ne zaman öğrendiniz hatırlayan var mı
Bi de erken mi acaba öğrenmek için bilmiyorum

Bana da 12. haftada kıza benziyor, pek yanılmam demişti doktorumuz. Kızım oldu. Kendisi 16. haftada söyleme taraftarıydı ben sorunca bu şekilde söylemişti. Yanılmadı da. Şimdi çok tatlı bir kızım var

genelde 16-20. haftalar diolr ama 12 de belli olması tuhf

Siz erkek olmasını istiyorsunuz herhalde mesajlarınızdan ısrarla belli olur mu deyip ikna olmamanızdan öyle anladım. 16. haftada kesin olarak söylemelerine rağmen tecrübeli bir doktorsa çok da yanılmıyorlar. Allah hayırlı evlat versin.

Yok fark etmez Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Eşimin hayali erkek çocuk tu o biraz şokta alışamadı hala ben de teselli etmeye çalışıyorum da acaba erken mi die öğreneyim dedim
Tecrübeli annişlerden

Evet
Kesinlikle haklısın cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…