- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
12 hafta da öğrendim ben horozumugenelde 16-20. haftalar diolr ama 12 de belli olması tuhf
Yok fark etmez Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Eşimin hayali erkek çocuk tu o biraz şokta alışamadı hala ben de teselli etmeye çalışıyorum da acaba erken mi die öğreneyim dedim
Tecrübeli annişlerden
Eşim dayanamayıp waikikiden mini elbiseler taytlar almış kızıma. Hatta şişme yelek almış oyle sevımlıkı. Bu hafta içlik alıcam baya ufak gelıyo artık çunku. Hep hayalım vardı kızım olursa pıtı pıtı yururken mini kot etek gıydirmek böyle alttan şeker kilotu gozuken falan. Bir tanede mını etek aldm cımcımeyeKizlar bebislere yazlik alışveriş yaptiniz mi? Erken mi yoksa?
Ya bende lcw yi çok beğeniyorum. :) zaten demin sitedinde gezinirken aklima geldi alsammi diye güzel şeyler var.Eşim dayanamayıp waikikiden mini elbiseler taytlar almış kızıma. Hatta şişme yelek almış oyle sevımlıkı. Bu hafta içlik alıcam baya ufak gelıyo artık çunku. Hep hayalım vardı kızım olursa pıtı pıtı yururken mini kot etek gıydirmek böyle alttan şeker kilotu gozuken falan. Bir tanede mını etek aldm cımcımeye
Canim evdr kendin yapabilirsin inanilmaz güzel oluyorlar dur resim ekliyim :)Ya bırde kızlar kızıma bantlar almak istıyorum netten bakıyorum ciddi pahalılar varmı bildiginiz bır site veya magaza. Bır sac bandına 30 40 lira vermk istemıyorum.
Bak bir sürü sekilde yapabilirsin :) kizim olsaydı evde yapardım :)Ya bırde kızlar kızıma bantlar almak istıyorum netten bakıyorum ciddi pahalılar varmı bildiginiz bır site veya magaza. Bır sac bandına 30 40 lira vermk istemıyorum.
canım Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşturur inşallah. ben 14 haftalıkken cok yüksek olasılık kız demişti drmuz. 17 haftalıkken tekrar gittiğimde kesinleşti. Şimdi pespembe minnoş bir kızım var. kız bebek çok başka gerçekten. hazırlığı da çok keyifli. onu süslemek giydirmek gezdirmek çok hoş, öyle ki etrafımdaki erkek anneleri çok özendiler bize, şimdi kızları olsun istiyolar bi dahaki sefere. benim eşim hiçbir erkek bebek bu kızın tattırdığı duyguları bana tatttıramazdı diyor. kız bebekler cimcimelikleriyle kendilerini cok sevdiriyorlar..Herkese merhaba
Kızlar
Bi sorum olacak 12+4 iken kontrole gittim
Bebek büyük ihtimalle kız dedi doktor
Siz ne zaman öğrendiniz hatırlayan var mı
Bi de erken mi acaba öğrenmek için bilmiyorum
Kaşık maması uykuda da biberona devam et14 aylık bebeğim var 6 ay zar zor emzirebildim beceremedim annem
öle diyo biberon da almıyo uykusunda veriyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Canim eski tshirtlerden Penye olanlardan :) tek kolu bile yeter gibime gelio babasınınkilerden :)tethyss cok tesekkur ederım keske okadar becerıklı olsam. Bu kumaşları nerden bulabilirim onuda bilmıyorum canım. Evde nevar neyok keserim artık
Bende oğluma papyon yapicam mesela :) hatta kravat bile yapabilirimtethyss cok tesekkur ederım keske okadar becerıklı olsam. Bu kumaşları nerden bulabilirim onuda bilmıyorum canım. Evde nevar neyok keserim artık
cok sagol canim ogrendigim iyi oldu.. Ben anadolu yakasinda oturuyorum sisli etfalden randevu bulabildim o da avrupada ama daha yakin doktoru begenemzsem ilkvisim oraya gitmek..istanbul bezmialem vakıf gureba da gatroloji doktorları çok iyi randevuyu da zaten çok geç vermiyolrlar aynı hafta içine alabilirsin yanlız gastrolojide ya prof ya da doç dr lar var fark 30 tl ödedim ben doç baktı.çok da güzel muayane etti özellerden bin kat daha iyi devlet hastaneleri.benim kızım şu an 5 aylık ve ben özlellere 5 ayda 10 bin lira para verdim sonuç sıfırr.en sonunda vakıf gurebaya götürdüm orda çekap yapıldı neredeyse çocuğuma herşeyine bakıldı ve kolik tanısı kondu..
Ya bukadar olur. Bıraz once eşimin tşörtlerıne bakıyodum:))kendımınkılere bakmadm bileCanim eski tshirtlerden Penye olanlardan :) tek kolu bile yeter gibime gelio babasınınkilerden :)
Bende oğluma papyon yapicam mesela :) hatta kravat bile yapabilirim
Afiyet olsun Yaman beyeBebe büskivisi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?