2014 Kasım Anneleri

CANM ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLI BİR EVLAT VERSİN RABBİM.BEN DE 12 .HAFTADA ÖĞRENMİŞTİM DOĞRUDA ÇIKTI AMA YANILANDA OLABİLİR TABİ BİLEMİORUM.

Kizlar bebislere yazlik alışveriş yaptiniz mi? Erken mi yoksa?

Kizlar bebislere yazlik alışveriş yaptiniz mi? Erken mi yoksa?
Eşim dayanamayıp waikikiden mini elbiseler taytlar almış kızıma. Hatta şişme yelek almış oyle sevımlıkı. Bu hafta içlik alıcam baya ufak gelıyo artık çunku. Hep hayalım vardı kızım olursa pıtı pıtı yururken mini kot etek gıydirmek böyle alttan şeker kilotu gozuken falan. Bir tanede mını etek aldm cımcımeye

Ya bırde kızlar kızıma bantlar almak istıyorum netten bakıyorum ciddi pahalılar varmı bildiginiz bır site veya magaza. Bır sac bandına 30 40 lira vermk istemıyorum.

Ya bende lcw yi çok beğeniyorum. :) zaten demin sitedinde gezinirken aklima geldi alsammi diye güzel şeyler var.

Ya bırde kızlar kızıma bantlar almak istıyorum netten bakıyorum ciddi pahalılar varmı bildiginiz bır site veya magaza. Bır sac bandına 30 40 lira vermk istemıyorum.
Canim evdr kendin yapabilirsin inanilmaz güzel oluyorlar dur resim ekliyim :)

Bak bir sürü sekilde yapabilirsin :) kizim olsaydı evde yapardım :)

Eklentiler

• c84e176f1b9b2c35b7cf8454f24ee155.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 107
Herkese merhaba
Kızlar
Bi sorum olacak 12+4 iken kontrole gittim
Bebek büyük ihtimalle kız dedi doktor
Siz ne zaman öğrendiniz hatırlayan var mı
Bi de erken mi acaba öğrenmek için bilmiyorum
canım Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşturur inşallah. ben 14 haftalıkken cok yüksek olasılık kız demişti drmuz. 17 haftalıkken tekrar gittiğimde kesinleşti. Şimdi pespembe minnoş bir kızım var. kız bebek çok başka gerçekten. hazırlığı da çok keyifli. onu süslemek giydirmek gezdirmek çok hoş, öyle ki etrafımdaki erkek anneleri çok özendiler bize, şimdi kızları olsun istiyolar bi dahaki sefere. benim eşim hiçbir erkek bebek bu kızın tattırdığı duyguları bana tatttıramazdı diyor. kız bebekler cimcimelikleriyle kendilerini cok sevdiriyorlar..

tethyss cok tesekkur ederım keske okadar becerıklı olsam. Bu kumaşları nerden bulabilirim onuda bilmıyorum canım. Evde nevar neyok keserim artık

cok sagol canim ogrendigim iyi oldu.. Ben anadolu yakasinda oturuyorum sisli etfalden randevu bulabildim o da avrupada ama daha yakin doktoru begenemzsem ilkvisim oraya gitmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…