2014 Kasım Anneleri

Kızlar dün Doktora gittik pipisini açtı daha önce de açmşlardı ama bişey olmamıştı bu kez dünden beri pipi ucu kıpkırmızı geçer mi sizce normal mi acaba

Allah bağışlasın canım

Evet kİz bebeklerin herşeyi tatlı keyifli
Allah hayırlı olanı versin

Kızlar dün Doktora gittik pipisini açtı daha önce de açmşlardı ama bişey olmamıştı bu kez dünden beri pipi ucu kıpkırmızı geçer mi sizce normal mi acaba

Valla bunu düşünürken 4 taneyi ben yemisim kararsız kaldım nasıl versem
Yarin ilk is ben de yapicammmm cok begendim. Benim ilk tercihim anne sutu yoksa devam sutuyle yaparm. Benim miniklerin hosuna gider...

Bu arada kizzzlarrrrr bugun e bebege gittik. Her 100 tl lik alisverise aninda 20 tl lik indirim var. Tum urunlerde gecerli....bugun icin mi gecerliydi yoksa ne kadar surecek kampanya biiilmiorm.

Arkadaşlar aliexpress den ergobaby marka kanguru sipariş etmiştim 18 günde çinden geldi kullanmaya başladık ve çok memnun kaldık fotodakinin aynisi aldığımız Eki Görüntüle 1513945
Bende chicco soft & dream kullanıyorum üçüncü aydan bu yana her akşam Şiir'le yürüyüşe çıkıyoruz kanguruyu görünce başlıyor sevinç çığlıkları atmaya.

Cnm aklima geldi benimde. Ama diğer yemeklerine zeytinyağı koyuyorum. İnşallah birsey olmaz.
Yemeklerine derken ??ben cok gec kalmisim sanirim sadece meyve veriyorum. Oglum 5 bucuj aylik. :):) banada tarif onerir misiniz??

Valla benimde kafam cok Karışık bu durumda yavaştan meyvenin suyu püresi veriyorum. Pazartesi dr a gidicem bakalım ne dicek

Ya bırde kızlar kızıma bantlar almak istıyorum netten bakıyorum ciddi pahalılar varmı bildiginiz bır site veya magaza. Bır sac bandına 30 40 lira vermk istemıyorum.
Canım haramiderede hello baby den alıyorum ben güzel çeşitler var Kıyafetler Pahalı biraz ama bant ve ayakkabılarda bay a çeşit var

günaydın canlar.
napıosunuz bajkalım bebişler nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…