2014 Kasım Anneleri

Gunaydın arkadaslar. Kızımda buaralar sol kulagını falan kaşıyı

günaydın canlar.
napıosunuz bajkalım bebişler nasıl.
Cok şükür iyi canm. Senın yavrun nasıl. Benımkı şuan uyumak üzere gece hep aglayarak uyandı ilk defa kucagma aldm daha cok agladı yatrdm uyudu sonra

Kan ilaci basladinmi sen benim oglum o ilaci verince geceleri cok huysuzlaniyoda
Demir ilacımı canm yok başlamadm. ÖNumuzdekı ay tahlıl sonucuna gore baslıcam. Cogu bebegı olumsuz etkîledıgı yanlarıda var bu ılacn okudugum kadaryla. Kullansan ayrı kullanmasan ayrı dert

Bebe büskivisi yaptım
bende yaptım bende bende
kızlar tarif soranlara; tarafımdan uydurulmuş bi tariftir
bir çay bard tam buğday unu
bir çay bard pirinç unu
yarım çay bard irmik
bir yemek kaşığı ev yoğurdu
dört yemek kaşığı tuzsuz tereyağı
iki yumurta sarısı
yoğurup şekil verip 170 derecede 15 dk pişirdim
sonuç ben bile yiyorum bildiğin bisküvi oldu

Doktor tam buğday ekmeğini ıhlamur ıslatıp içine biraz da pekmez katıp verebilirsin demişti. Nasıl tutacak o ekmeği acaba benzer birşeyler yapıp yediren var mı

Selam canım bizim olanlar aynı gün doğumlu. Neler veriyorsun ek olarak bisküvi tarifini deneyeceğim
patates havuç kabak karışımı
havuç irmik kabak karışımı
havuç patates ıspanak karışımı
bugün ilk kez karnabahar
yarın fasulye deneyeceğim
avokado verdim eline kendi yedi
sabahları yumurta sarısı lor peyniri bisküviyi ıhlamurla ıslatıp
ve tabiki yoğurt kendi mayaladığım
bu zamana kadar verdiklerim ve vereceklerim bunlar güzide
buarada blw ye başladım çorba yapmıyorum sebzeleri kendi yesin diye dnemeler yapıyorum genelde yemiyo alışcak inşallah

Doktor tam buğday ekmeğini ıhlamur ıslatıp içine biraz da pekmez katıp verebilirsin demişti. Nasıl tutacak o ekmeği acaba benzer birşeyler yapıp yediren var mı

banada doktor tam buğday ekmeği ver dedi bulamacın içine. ben bulamaça karşı olduğum için vermedim. tek tek veriyorum herşeyi. tam buğday unuyla yaptığın bisküvi yerini tutar. ben öyle yapıyorum.

arkadaşlar meraba oğluma çorbasını çok yaptığım zaman konserve yapıp saklıyorum ihtiyacım olduğunda kullanıyoum çok rahat oluyor tavsiye ederim

Kızlar bu bebişlerın kıyafetındekı meyve suyu lekelerını nasıl cıkartıyosunuz. İlk defa leke oldu yıkamştm cıkmadı.

Blw neki daha oncede burda gordum ama tum sayfalari okuyamadigim için bulamadim

Blw neki daha oncede burda gordum ama tum sayfalari okuyamadigim için bulamadim
Google da aratırsan baya uzun bilgiler birde Blw videolarını görürsün. kaba tabirle yiyecekleri sadece haşlayıp bebeye veriyosun blender yok. herşey yine ayına uygun sebze meyve olacak. genel mantık bu ama tabi ayrıntıları dediğim gibi netten bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…