2014 Kasım Anneleri

Amin canım.

Avrupa yakası nerdesın canım. Beylıkduzu medılıfe yuzdeyuz tavsıye ederım. Ama burcu hanımdi dr. Dr ve ekıbı mukemmel kesınlıkle. Ben cok memnun kaldm. İlgılerı falan şahaneydı.

Icim aciyor..
Kari ve koca kavga etmisler gecenin bu saatinde kadin cocuklarini almis hizlica uzaklasiyor..
Adam pesinden geliyor kadin kucaginda bebegi iki kucuk cocuguyla bagiriyor..
Adam geri donuyor peslerinden gelen baska bir bayan kadinin yanina geliyor..
Cocuklar agliyor.. Masum tertemiz cocuklar.. Yavru kuzu agliyor annesi bir kaldirima oturuyor ve iki dk emzirdikten sonra karanlikta kayboluyorlar..

Nerden gordum niye gordum diye kendime kiziyorum simdi.. Cocuklarin bebegin hali gozlerimin onunden gitmiyor.. Ve gormedigimiz daha nicesi.. Allahim hicbir cocuk aglamasin ne olur...

Bize verilen emanetlere hakkiyla bakabilmeyi nasip etsin Rabbim..

Küçükköy de başarı hastanesi 2 bin sezaryen Dr Selime demirbaş yada Dr kenan çalışkan hastane de ekip de çok iyi ayrıca yeni doğan ünitesi de var.hayirli doğumlar.

Gunaydn arkadaslar. Ya ıkı gundur kızım gece cok aglıyo. Farkettımkı ıkındıgı için aglıyo yapamadugından. Sadece gece aglıyo boyle ıkınırken. Gündüz sıkıntı yok. Yarım saat aralıklı aglıyo sonra normale dönüyo

Günaydın arkaaşlar sabah sabah kızıma muhallebi yaptım tam buğday unundun bir kaşıktan sonra bi anda dudağını büzüp ağlamaya başladı bidahada almadı bu çocuk meyve dışında bişey yemek istemiyor ya nasıl alışacak bilmyrm

kaç öğün ek gıda veriyorsun

Sabah yedie uyanıyor emziriyorum sekiz buçuk gibi kahvaltı veriyorum. Saat on iki gibi çorba veriyorum. Akşam üstü saat beş gibi elma ya da armut suyu veriyorum. Yoğurt da vermem gerekiyor. Ama sevmedi yoğurdu o yüzden biraz ara verdim. Hepten soğumasıni istemiyorum.

Herkese merhaba; kızım 10 Kasım doğumlu. Dünden beridir burnu akıyor hapşırıyor arada bir nadiren öksürüyor çok şükür ateşi yok. Yarın doktora götüreceğim. Sormak istediğim havalar çok çok sıcak. Benim evim daha bir sıcak. Bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz? Ben uzun kollu giydirsem terliyor. O yüzden kısa kollu zıbın giydiriyorum bir tek. Birde altına ince pijama. Bir taraftanda çok mu ince giydiriyorum acaba diye düşünüyorum???

Benimkide yemiyor sade yoğurt ya biraz ekşimsi oluoyor ev yoğurdu meyve koyunca yiyor içine

Herkese merhaba. Ne zamandır giremedim, hepinizi çok özledim. Burda yazılanları okumak çok güzel ve o kadar da bilgilendirici :/)oğlum 5 buçuk aylık oldu. Meyve ve yoğurt yıyo şimdlk. Arada bi karnı ağrıyor acaba bu ekgıdalar mı yapıyor?

Eklentiler

• IMG-20150427-WA0005.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 145
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…