- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
Baştan ümitsizliğe kapılmak istemiyorum bende ama bi Hevesle keçi sütü bulduk, yoğurt yaptım derken yememesi üzdü beni. Bebişlerin sağlığı yerinde olsun da illaki seveceği Şeyler olur canım sende üzülme. Bir de her çocuk farklı gerçekten, kimi iştahlı olur kimi iştahsızdır. Bir de bizimki çok kusuyor, doğduğundan beri öyle. Kusan bebek gerçekten çok zor oluyor. Ek gıdaya geçince kusması azalır diyenler oldu. Gerçi herkes her konuda çok biliyor da hiçbiri tutmuyor nedense. Diyecek tek şey sağlıkla büyüsünler. Allah'ım acılarını göstermesin.
kızlar bu ek gıdayı nne zaman veriyrsnz yani çok açken mi yoksa emzirdikten yada mamasını yedikten bir kaç saat sonramı
kaç öğün ek gıda veriyorsunBizimki iştahsız olduğundan özellikle çorbasını emzirmeden önce veriyorum daha sonra emziriyorum.
Avrupa yakası nerdesın canım. Beylıkduzu medılıfe yuzdeyuz tavsıye ederım. Ama burcu hanımdi dr. Dr ve ekıbı mukemmel kesınlıkle. Ben cok memnun kaldm. İlgılerı falan şahaneydı.kızlar doğum yapanlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler. ben 39 haftalık hamileyim ve bu hafta sezeryan olacam.
bana acil hastane önerisinde bulunur musunuz lütfen, fiyatları da yazarsanız sevinirim (avrupa yakası)
kızlar bu ek gıdayı nne zaman veriyrsnz yani çok açken mi yoksa emzirdikten yada mamasını yedikten bir kaç saat sonramı
Mama yemesine yakın veriyorum 1 saat kala falan acikmaya başlamış oluyorkızlar bu ek gıdayı nne zaman veriyrsnz yani çok açken mi yoksa emzirdikten yada mamasını yedikten bir kaç saat sonramı
Küçükköy de başarı hastanesi 2 bin sezaryen Dr Selime demirbaş yada Dr kenan çalışkan hastane de ekip de çok iyi ayrıca yeni doğan ünitesi de var.hayirli doğumlar.kızlar doğum yapanlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler. ben 39 haftalık hamileyim ve bu hafta sezeryan olacam.
bana acil hastane önerisinde bulunur musunuz lütfen, fiyatları da yazarsanız sevinirim (avrupa yakası)
avcılar dışına hiç çıkmadım kiKüçükköy de başarı hastanesi 2 bin sezaryen Dr Selime demirbaş yada Dr kenan çalışkan hastane de ekip de çok iyi ayrıca yeni doğan ünitesi de var.hayirli doğumlar.
sigortasız ücretler nedir canım. ben avcılardayımAvrupa yakası nerdesın canım. Beylıkduzu medılıfe yuzdeyuz tavsıye ederım. Ama burcu hanımdi dr. Dr ve ekıbı mukemmel kesınlıkle. Ben cok memnun kaldm. İlgılerı falan şahaneydı.
Nekadara nerden almıştnz canım kanguruyı. Sormuşmuydum inan hatrlamıyorum. İkinci kez soruyosam kusura bakma neolur. Bebişten akıl kalmıyo bende zaten cok unutkanım
Tatlım torıum avm karşısındaCanm tesekkur ederım ama haramıdere neresı bilmiyorumkı
Canım ben sıgortalı bın tl ödedım. Sigortasz bilmıyorum. Cok fark yoktur bnce. Telefonla fıyat verıyorlar.sigortasız ücretler nedir canım. ben avcılardayım
kaç öğün ek gıda veriyorsun
Benimkide yemiyor sade yoğurt ya biraz ekşimsi oluoyor ev yoğurdu meyve koyunca yiyor içineSabah yedie uyanıyor emziriyorum sekiz buçuk gibi kahvaltı veriyorum. Saat on iki gibi çorba veriyorum. Akşam üstü saat beş gibi elma ya da armut suyu veriyorum. Yoğurt da vermem gerekiyor. Ama sevmedi yoğurdu o yüzden biraz ara verdim. Hepten soğumasıni istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?