2014 Kasım Anneleri

Maşallah çok tatlısiniz ek gıda dan olabilir karın ağrısı birde üşütunce oluyor en çok.

Ben 2.5 aylıkken yaptırdım. TOBB da profdu yapan doktor.çoçuk cerahı.çok memnun kaldık 1 haftada iyileşti.hiç ağlamadı.yalnız tek sorun çok pahalı olması ameliyatın.biz küçük olduğu için riske atmayalım diye yaptırdık.ameliyatta bir sorun çıkmasın diye.çok arastırdık. Ameliyatla ilgili a dan z ye anlatıyor.resimle

merhaba. Karninin agridigini nasil anladin??

Yok sormadin daha once sorsanda bisey olmaz zaten 24 dolar= 62 tlye geldi aliexpress den aldık ergo baby markası
Biskuvileri yaptim. Kullandigim devam sutune ekledim. Blendrdan gectim. Sanirim kivamini koyu yapmisim. Ohu ohu deyince benim kiz hemen su verdim. Sonrada cesaret edip yediremedim. Bi dahaki sefere daha az biskuvi daha cok devam sutu kullanacagim.

ah canım ah geldi kv bi dolu sıkıntıyla gitti

benimkisi göstermiyor valla iyi yapıyosun

Merhaba millet ben de kasım annesiyim buraları okuyodum bgn yazasım geldi ankara da sünnetçi soran olmuş kadir mutlu yu araştırabilir işini tatlı yapan biri:) diş için parmağa takılan aparatla kaşıyabilirsiniz.çok rahatlatıyo.

selam kızlar çok dertliyim hangisinden başlasam

banada doktor tam buğday ekmeği ver dedi bulamacın içine. ben bulamaça karşı olduğum için vermedim. tek tek veriyorum herşeyi. tam buğday unuyla yaptığın bisküvi yerini tutar. ben öyle yapıyorum.
teşekkür ederim bilgiler için blw den korkuyorum niyeyse ama ben de bir deneyeceğim bakayım ne yapacak

bizim oğlan altıncı ayında pamukçuk oldu ve ilerlemiş sanırım benim de göğsüme bulaştı ve gösüm çatladı kanıyor. oğlumu ağlaya ağlaya emziriyorum..... napıcam ben ya yardım edin. her kafadan bi ses çıkıyo şimdi emzirsemmi bir kaç gün yaralarımın iyleşmesini mi beklesem nasıl yaplamıyı canım çok yanıyo emzirmek dahada çok yara olmasına sebep olmaz mı bu arada ilaç kullanıyorum pamukçuklarımız geçmiyo

ek gıdaya başlıyorsan kabız olduğu dönemlerde ben kayısı ve kara erik püresi veriyorum hippin. iyi geldi bize.

ah canım ah geldi kv bi dolu sıkıntıyla gitti
Valla canm ben artık canımı sıkanın on katı canını sıkıyorum moralını bozuyorum. Ben kafama takıcama onlar benım verdıgım cvpları kafalarına taksınlar. Umrumda degıl saygı falan artık Hakedene hakettıgı muameleyı gosterıceksn. Bekarken hiç böyle degıldım ama. Bunları tanıdıkça böyle oldum ama sadece onlara karşı.

Canim bizde pamukcuk yok ama 1.5 aydir sol gogsum hep catlak emzirince kaniyor ve kabuk oluyor hergun sutum gitti gogsum kuculdu ve 2 gundur gogsumun uzerinde kirmizi sivilce gibi bise var tedirginim ama hangi doktora gitmem gerekli acaba

selam kızlar çok dertliyim hangisinden başlasam
gecmis olsun canim emzirme icin bir sey diyemeyecegim bilen arkadaslar yardimci olur insallah.. Ama acisini iyi bilirim insallah hemen gecer canim ya..
Bu arada kayinvaliden gitti mi onunla sorun mu oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…