2014 Kasım Anneleri

Bişe sorucam oğlumun altını açtığımda çiş yapınca bez bölgesinin o kısımda tek tük kristal parçacıklar görüyorum renksiz şeker tanesi gbi.acaba bezin jeliyle temas edince mi oluyo diye düşündüm tahlil de yaptrdım sonuç geç çıkıyo bide sizle paylaşmak istedim böyle bişeye rastlayan oldumu

Buarada göğüs ucu için emzirme sonrası streç film koymanızı tavsiye edeblrim kıyafetle teması önledgi için bi müddet sonra geçiriyo yaraları

Benimde aynı sorunum olmuştu Lansinoh göğüs ucu pomadı imdadıma yetştı 2 günde gecti

Kızlar çok mutluyum sonunda oğluma keçi sütü bulduk ciftlikten :) üstelik uygun fiyata... bende artik yoğurt yedirebilecem :)

Cnm bir ara banada olmuştu. Ağzına kullandigin ilaçtan göğüs ucunada sürmen gerek. Yoksa sürekli bebegin emdiği için onada bulasir oradan. Ben çok acidigi dönemde pompa ile sagip öyle veriodum.

Kızlar çok mutluyum sonunda oğluma keçi sütü bulduk ciftlikten :) üstelik uygun fiyata... bende artik yoğurt yedirebilecem :)
canim alerjisi yok muydu keci yogurdunu yedirecek misin? Bir doktor bana keci sutu de yasak demisti onu da yiyemedigimden kizima da vermeyi dusunmedim hic.. Ama verebilsek ne guzel olur.. Nerde oturuyorsun madoda keci sutu ve yogurdu varmis dondurmalari da keci sutlu.. Keci yogurdu icin maya bulamazsan madodan yogurdunu alabilirsin..

Cnm bizim dr söyledi keci yogurdu peyniri verebilirsiniz dedi. Ben izmirde oturuyorum ama hic dduymadim.ciftlikten alacağız direk artik anlastik onlarla.

İlk sorunun cevabını bilmiyorum ama ikincisi olabilr. Okudum bi kaç yerde. Tekrar görürsrm paylaşırm. Sen bi arat bebek krepi diye. İnstagram da venusella yapıyo hep krep. Bakıcam ona
Canımm sağol cvp yazmışsın, biliyorum yumurta beyazı değilde sadece sarısını katıp yapcaktım ama vazgeçtim 1 ay sonra vericem ama hiç bişey yemiyor ya:-(

Ben biraz fazla giydiriyorum galiba ama şöyle altına uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu üstlük, alt da iki kat giydiriyorum bi kalın çorap

Masallahh.. Biz de biz de.. Coraplarimiz bolca islaniyor ya da ayaktan cikiyor.. Cok tatlilar ya.. Kocaman oldular.. Zaman su gibi akiyor...
Aynen canım kocaman oldular nasıl büyüdüler anlamadım çoraplarımızı her gittiğimiz yerde düşürüyoruz biz artık habire çekip çıkarıyoruz

Ben biraz fazla giydiriyorum galiba ama şöyle altına uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu üstlük, alt da iki kat giydiriyorum bi kalın çorap
Canım ev 22-23 dereceyse bu kıyafetler çok yazık yavruya havalarda ısındı artık ben içe bi tane atlet tarzı çıtçıtlı badi üstünede bi penye giydiryrm altada tek kat giydryrm ve tek çorap, gece yatarkende çorabı çıkarıyorum

Bende alta kısa kollu çıtçıtlı atlet üstüne ince Penye altada tek kat pijama yada sadece tulum ince pençeden bide ince Çorap evde böle uyuyunca çorapta çıkıyo Uyanıncada yarım saat filan yelek sonra oda çıkıyo.
Dısarda da yine uzun kolluıtçıtlı atlet üste biraz daha kalın Penye üste ince ceket Mont gibi bişi alta pantolon tek Çorap bide ayakkabı beresi penyeden hep Yanımda rüzgar olunca onu kafaya geçiriyorum Başlarda çok sıcak tıtuyordum hep hastaydık şimdi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…