Bacakların ı karnına doğru cekiyor :)merhaba. Karninin agridigini nasil anladin??
Benimde aynı sorunum olmuştu Lansinoh göğüs ucu pomadı imdadıma yetştı 2 günde gectibizim oğlan altıncı ayında pamukçuk oldu ve ilerlemiş sanırım benim de göğsüme bulaştı ve gösüm çatladı kanıyor. oğlumu ağlaya ağlaya emziriyorum..... napıcam ben ya yardım edin. her kafadan bi ses çıkıyo şimdi emzirsemmi bir kaç gün yaralarımın iyleşmesini mi beklesem nasıl yaplamıyı canım çok yanıyo emzirmek dahada çok yara olmasına sebep olmaz mı bu arada ilaç kullanıyorum pamukçuklarımız geçmiyo
Püreyi yedirirken arada ve bitirince hemen ardından su da verirsen daha etkili oluyorCanım ya daha yeni başladk. Elma ve armut verdm tek. Dediğin püre bizim ayımıza uygun mu bakıcm hemen. Dün 5 aylık oldu.
Cnm bir ara banada olmuştu. Ağzına kullandigin ilaçtan göğüs ucunada sürmen gerek. Yoksa sürekli bebegin emdiği için onada bulasir oradan. Ben çok acidigi dönemde pompa ile sagip öyle veriodum.bizim oğlan altıncı ayında pamukçuk oldu ve ilerlemiş sanırım benim de göğsüme bulaştı ve gösüm çatladı kanıyor. oğlumu ağlaya ağlaya emziriyorum..... napıcam ben ya yardım edin. her kafadan bi ses çıkıyo şimdi emzirsemmi bir kaç gün yaralarımın iyleşmesini mi beklesem nasıl yaplamıyı canım çok yanıyo emzirmek dahada çok yara olmasına sebep olmaz mı bu arada ilaç kullanıyorum pamukçuklarımız geçmiyo
canim alerjisi yok muydu keci yogurdunu yedirecek misin? Bir doktor bana keci sutu de yasak demisti onu da yiyemedigimden kizima da vermeyi dusunmedim hic.. Ama verebilsek ne guzel olur.. Nerde oturuyorsun madoda keci sutu ve yogurdu varmis dondurmalari da keci sutlu.. Keci yogurdu icin maya bulamazsan madodan yogurdunu alabilirsin..Kızlar çok mutluyum sonunda oğluma keçi sütü bulduk ciftlikten :) üstelik uygun fiyata... bende artik yoğurt yedirebilecem :)
kavanozun üstünde 4.ay sonu yazıyor. bi de doktor elma değil armut ver demişti. elma da kabızlık yapabilirmiş.Canım ya daha yeni başladk. Elma ve armut verdm tek. Dediğin püre bizim ayımıza uygun mu bakıcm hemen. Dün 5 aylık oldu.
Püreyi yedirirken arada ve bitirince hemen ardından su da verirsen daha etkili oluyor
kavanozun üstünde 4.ay sonu yazıyor. bi de doktor elma değil armut ver demişti. elma da kabızlık yapabilirmiş.
Cnm bizim dr söyledi keci yogurdu peyniri verebilirsiniz dedi. Ben izmirde oturuyorum ama hic dduymadim.ciftlikten alacağız direk artik anlastik onlarla.canim alerjisi yok muydu keci yogurdunu yedirecek misin? Bir doktor bana keci sutu de yasak demisti onu da yiyemedigimden kizima da vermeyi dusunmedim hic.. Ama verebilsek ne guzel olur.. Nerde oturuyorsun madoda keci sutu ve yogurdu varmis dondurmalari da keci sutlu.. Keci yogurdu icin maya bulamazsan madodan yogurdunu alabilirsin..
Canımm sağol cvp yazmışsın, biliyorum yumurta beyazı değilde sadece sarısını katıp yapcaktım ama vazgeçtim 1 ay sonra vericem ama hiç bişey yemiyor ya:-(İlk sorunun cevabını bilmiyorum ama ikincisi olabilr. Okudum bi kaç yerde. Tekrar görürsrm paylaşırm. Sen bi arat bebek krepi diye. İnstagram da venusella yapıyo hep krep. Bakıcam ona
Ben biraz fazla giydiriyorum galiba ama şöyle altına uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu üstlük, alt da iki kat giydiriyorum bi kalın çorapHerkese merhaba; kızım 10 Kasım doğumlu. Dünden beridir burnu akıyor hapşırıyor arada bir nadiren öksürüyor çok şükür ateşi yok. Yarın doktora götüreceğim. Sormak istediğim havalar çok çok sıcak. Benim evim daha bir sıcak. Bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz? Ben uzun kollu giydirsem terliyor. O yüzden kısa kollu zıbın giydiriyorum bir tek. Birde altına ince pijama. Bir taraftanda çok mu ince giydiriyorum acaba diye düşünüyorum???
Masallahh.. Biz de biz de.. Coraplarimiz bolca islaniyor ya da ayaktan cikiyor.. Cok tatlilar ya.. Kocaman oldular.. Zaman su gibi akiyor...Selam kızlaar biz ayaklarımızı yiyozz çoook tatlıymış
Aynen canım kocaman oldular nasıl büyüdüler anlamadımMasallahh.. Biz de biz de.. Coraplarimiz bolca islaniyor ya da ayaktan cikiyor.. Cok tatlilar ya.. Kocaman oldular.. Zaman su gibi akiyor...
Canım ev 22-23 dereceyse bu kıyafetler çok yazık yavruya havalarda ısındı artık ben içe bi tane atlet tarzı çıtçıtlı badi üstünede bi penye giydiryrm altada tek kat giydryrm ve tek çorap, gece yatarkende çorabı çıkarıyorumBen biraz fazla giydiriyorum galiba ama şöyle altına uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu üstlük, alt da iki kat giydiriyorum bi kalın çorap
Bende izmirdeyim CANIM HANGİ çiftlikten alacaksinizCnm bizim dr söyledi keci yogurdu peyniri verebilirsiniz dedi. Ben izmirde oturuyorum ama hic dduymadim.ciftlikten alacağız direk artik anlastik onlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?