2014 Kasım Anneleri

Yani üst iyi oluyorda altta da bi kat giydirince bacakları hep soğuk oluyor Dayanamayıp 2. Katı da giydiriyorum ama alta da hep ince Penye giydiriyorum Eşofman olunca tek kat

Canımm sağol cvp yazmışsın, biliyorum yumurta beyazı değilde sadece sarısını katıp yapcaktım ama vazgeçtim 1 ay sonra vericem ama hiç bişey yemiyor ya:-(

Selam kızlaar biz ayaklarımızı yiyozz çoook tatlıymış
kuzum evet sanırım erkenmiş dha. Niye böyle yapıp üzüyor annesini Yiğit paşa yaa..

Şu ayaklarını bağlayacağm artıkkk! Hepsi aynı bu ufaklıklarınn. Ek gıdaya da geçtik yaa daha ayak mı yenir

Günaydın 15 gün aradan sonra herkese oğlum hasta oldu teyzeleri burun akıntısı öksürük hala da öksürüyor içim gidiyor keşke benim olsaydı antibiyotik verdi iğne yapıldı birde burun açıcı buhara girdi şimdi yarım saate bir uyanıyor ağlayarak uyku kalmadı hiç kilo almamış yada aldı hasta olunca verdi bilmiyorum çok zormuş biraz toparlansin öyle gidelim dedik tatile ama sakinan göze o çöp yine battı bi şekilde izin bitti bizde bittik ek gıdaya baslamamistim 5.5 ay oldu artık başlarım inşallah birde sünnet var oyyy

Geçmiş olsun canım... İnsan gerçekten bebeğine bişi olacağına kendisine olsun istiyor dertlerini anlatamıyorlar insan çok üzülüyor

Biz de cumartesi günü havayı biraz güzel gördük ilk defa oğlumu gezdireyim dedimmm... Çıktım çok hafif bir rüzgar vardı bi anda da yağmur bastırdı... Eve geldik bebeğimin burnu akmaya başladı.. Sanırım nezle etttim hasta ettim oğlumu... Su kaynatıp buhara tuttum... Rezene çayı verdim... Burnuna tuzlu su damlattım biraz... Öyle öyle geçti iki gün.. Biraz daha iyi şimdi...

Canım geçmiş olsun biz de kızım 3.5 aylıkken yaşamıştık. Bronşit başlangıcı demişti doktor. Ventolin ve pulmicortu soğuk buhar makinesiyle vermiştik. Antibiyotik de kullanmıştık. Şükür bir haftaya kalmadan iyileşmişti. Anlayabiliyorum seni. Bengriptim kızıma benden geçmişti bir de. Vicdan azabı çekmiştim resmen. Umarım bir an önce iyileşir.

Geçmiş olsun canım tehlikeli havalar bunlar.

Günaydın arkadaslar.iki gundur ablam bızdeydı. Bahat temızlıgını yaptrdm. Mis gıbı eve uyanmak çok guzel. Bırde yemekte yaptı gıttı iki gun rahatm enazından

Hepinize kocaman gülücüklü bir günaydınnnnnnnn
(Dağınıklık için kusura bakmayın : ))

Eki Görüntüle 1516298 Eki Görüntüle 1516299 Eki Görüntüle 1516300
Şekerim ne kusuru ne bakmaaa allasen hepimiz aynı durumdayız. Bol bol kutu aldım dağınıklık kolay toplansın diyeee. Kıyafet kirlenir değişir, mendil kirlenir temizi kullanılır, önlük kirlenir temizi takılır, bez değişir alt açma ıslak mendil ortada, yağı var, kremleri var, damlaları şurupları var, battaniyeleri yastığı var.... Daha sayayım mı

Ayyy haklısın aynen öyle evim valla... Hele büyüdükçe kandırması da zor oluyor... Çok fenalar ya... Çok güzel betimlemişsin ev halini aynı benimki : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…