- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Arkadaşlar bebeğime hipp organik bisküvi almak istiyorum yapacaktım aslında ama her şeyin organik ile malzemeler lazım onların hepsini bulabileceğimden de emin değilim... O yüzden alayım diyorum ama sizce iyi midir hipp?
canım valla bende yapacaktım ama hem zamanım yok hemde dediğin gibi bulmak mesele herşeyin organiğini..
bende bugün gidebilirsem hipp alıcam bisküvi en iyis o çünkü
yazılanlara bakma canım çok araştırdı kızlar mamaları en iyisi hipp..Öylesine yazıp bakmıştım da hipp le ilgili tuhaf haberler okudum o yüzden düşündüm... Bisküvisi ile ilgili bişi yoktu ama o yüzden sormak istedim sağol canım ben neten alıcam mecbur
Günaydın canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasınGünaydın 15 gün aradan sonra herkese oğlum hasta oldu teyzeleri burun akıntısı öksürük hala da öksürüyor içim gidiyor keşke benim olsaydı antibiyotik verdi iğne yapıldı birde burun açıcı buhara girdi şimdi yarım saate bir uyanıyor ağlayarak uyku kalmadı hiç kilo almamış yada aldı hasta olunca verdi bilmiyorum çok zormuş biraz toparlansin öyle gidelim dedik tatile ama sakinan göze o çöp yine battı bi şekilde izin bitti bizde bittik ek gıdaya baslamamistim 5.5 ay oldu artık başlarım inşallah birde sünnet var oyyy
Geçmiş olsun eren paşaya naptın kız kırıkkalelerde hasta mı ettîn paşayıYok canım uymadı soğuk algınlığından burnu akıyor şurup aldık gece biraz onla sızdı
Bende ıkı tane var canım. Rn küçüklerı benım ve en kucuk olmak gercekten cok güzel:)Ne güzel canım hep bir ablam olsun istemişimdir ama tek çocuğum
Geçmiş olsun canım
Saolun teyzeleri insallah hemen iiyi olur bende kapmısım sifayı halen kombimiz de yanıyor çok terliyorum benim ki ondan otlmustur da horozumun kırıkkaleye gitmeden önce de vardı yolda az cam araladık o tetikledi sanırım o minik burundan çek çek sümük bitiremedim kızlar otri bebeyle bütünlestim her çesikisimde bir uç doluyor öyle tıkalıyken de ne emzik alabiliyor ne biberon basıyo yaygarayıGeçmiş olsun eren paşaya naptın kız kırıkkalelerde hasta mı ettîn paşayı
Canim süt içerken ağlaması disten değildir. Yani sadece bu belirti varsa. Havalardan dolayı usutmus olabilir.kızlar merhaba
ben aralık annesiyim size bir şey danışmak istiyorum
kızlar bizim bebiş bir haftadır süt içerken çığlıkla ağlıyor ve içemiyor pek
dr gittik
çığlıkları sancıdandır, 5 aya kadar sancı olur bebeklerde dedi
ya da nohut, fasülye gibi bir şey yediysen olur dedi
halbuki bir süredir sancıları azalmıştı
süt içememesi ise burnu tıkalıdır dedi
sancı ilacı vermeye başladım yeniden biogaia
burnunu da serumla temizliyorum ama boğazında balgamı var, o rahatsız ediyor, geçmedi şu balgam
ama her şeyin hayırlısı, çok şükür Rabbime
acaba diyorum, tüm bunlar diş çıkarma belirtisi olabilir mi
bunları yaşayan başka kimse var mı aranızda
Ne tarafta oturuyorsun cnm ? Eşim bi arkadasi ile bulmuş bende bilmiyorum adını.Bende izmirdeyim CANIM HANGİ çiftlikten alacaksiniz
ahh canımm kusura bakma işte herkes senin kadar zeki değil bi yoğurdu mayalayamadık..sen ne kadar saygısız bi insansın yaa cevap verirsin ya da vermessin bu sana kalmış ama gelipte insanları eleştiremessin sanane istediğimi sorarım sana danışcak halim yok haddini bilBen demistim demez olaydim bu is bu kadar zor bir is degil arkadaslar ne kadar cok uzadi bu konu ben anlatmaktan biktim cogunuz hala nasil mayalanacak nasil yapilacak diyo cildirdim artik kimse kusura bakmasin soylediklerime,ayrica kayisili olan olur mu hic biraz mantigini zorlarsan anlarsin buraya gelip kayisili yogurt mayasindan sade yogurt mayalanmadigini sormak daha zor olsa gerek
canım yaa seni çok iyi anlayabiliyorum..ara ara bizde de oluyo bu gibi durumlar..bebekti falan dı öyle zor bi süreç geçiriyoruz ki eşlerimizin de bizim de sinirlerimiz iyice yıprandı olduğundan farklı davranabilir olduk düzelir İnşallah en kısa zaman da sıkma sen canını...Kizlar cok moralim bozuk agliyorum..
Esimle gece tartistik gorusmemiz ve evliligimizden bu yana ilk defa küs uyuduk.. Daha dogrusu uyumaya calistik.. Ben dayanamaz gider sarilirdim hep.. Ama bu sefer yuzde yuz hakli oldugumu bildigimden gitmedim yanina ve tabi o da bir adim atmadi bana..
Aglayip duruyorum hic kotu kalamiyorum onunla kizimi oyun halisina koymus o etkilenmesin diye diger odaya gecmistim odaya kizimi kontrol etmeye gelince bir de ne goreyim kizim kendi kendine uyumus halisinda.. Ki kizim emmeden asla uyumaz.. O kadar sasirdim ve o kadar uzuldum ki onu halida oyle uyur bulunca kiyamam kizima ya.. Masum kuzum o benim canim her seyim.....
maşallah ya darısı basımıza ıns amelıyat ne kadar fıyat olarak canım dusunebılecegımız bı mıktarsa gıdıp konuşmakta fayda var ama cok para ıse başka bı doktor arastırmlaıyım fıyat verebılımrısın :8Ben 2.5 aylıkken yaptırdım. TOBB da profdu yapan doktor.çoçuk cerahı.çok memnun kaldık 1 haftada iyileşti.hiç ağlamadı.yalnız tek sorun çok pahalı olması ameliyatın.biz küçük olduğu için riske atmayalım diye yaptırdık.ameliyatta bir sorun çıkmasın diye.çok arastırdık. Ameliyatla ilgili a dan z ye anlatıyor.resimle
gaz sancısı olabilir canım yaa benim kızımda da oluyodu ara arakızlar merhaba
dr gittik
burnunu da serumla temizliyorum ama boğazında balgamı var, o rahatsız ediyor, geçmedi şu balgam
Diş çıkarması için çok erken, yani daha zaman ı var. Belki ağzında pamukçuk vardr,. Benim oğlum da memeyle kavga edıyodu önceleri ama 6.ayımızdayız o günlr gerıde kaldı. Anlayacağınız bebekler her türlü sıkıntıları,ağlamaları olur. Allah baska dert vermesin bunlar geciçi seyler. Üzülme canım.kızlar merhaba
dr gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?