2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar bebeğime hipp organik bisküvi almak istiyorum yapacaktım aslında ama her şeyin organik ile malzemeler lazım onların hepsini bulabileceğimden de emin değilim... O yüzden alayım diyorum ama sizce iyi midir hipp?

tünaydınnn annişslerrr nabersinizzz
3 gün tatil ohh çok iyi geldi yaaa..
baya gezdik oğluşla ama kalabalığa dışarıya alıştı şimdi evi istemiyor benim şapşiğimmm..
sizlerden naber kuzular

canım valla bende yapacaktım ama hem zamanım yok hemde dediğin gibi bulmak mesele herşeyin organiğini..
bende bugün gidebilirsem hipp alıcam bisküvi en iyis o çünkü

canım valla bende yapacaktım ama hem zamanım yok hemde dediğin gibi bulmak mesele herşeyin organiğini..
bende bugün gidebilirsem hipp alıcam bisküvi en iyis o çünkü

Öylesine yazıp bakmıştım da hipp le ilgili tuhaf haberler okudum o yüzden düşündüm... Bisküvisi ile ilgili bişi yoktu ama o yüzden sormak istedim sağol canım ben neten alıcam mecbur

Öylesine yazıp bakmıştım da hipp le ilgili tuhaf haberler okudum o yüzden düşündüm... Bisküvisi ile ilgili bişi yoktu ama o yüzden sormak istedim sağol canım ben neten alıcam mecbur
yazılanlara bakma canım çok araştırdı kızlar mamaları en iyisi hipp..
bende bugün yada yarın gidedeğim e bebeğe bakıcam yoksa bende netten sipariş veriririm

Günaydın canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
ek gıdaya başlarsın yavaş yavaş
sünnettende hiç korkma ben 4,5 aylıkken işe başlamadan bir hafta önce yaptırdım çok kolay geçti maşallah

kızlar merhaba
ben aralık annesiyim size bir şey danışmak istiyorum
kızlar bizim bebiş bir haftadır süt içerken çığlıkla ağlıyor ve içemiyor pek
dr gittik
çığlıkları sancıdandır, 5 aya kadar sancı olur bebeklerde dedi
ya da nohut, fasülye gibi bir şey yediysen olur dedi
halbuki bir süredir sancıları azalmıştı
süt içememesi ise burnu tıkalıdır dedi
sancı ilacı vermeye başladım yeniden biogaia
burnunu da serumla temizliyorum ama boğazında balgamı var, o rahatsız ediyor, geçmedi şu balgam
ama her şeyin hayırlısı, çok şükür Rabbime
acaba diyorum, tüm bunlar diş çıkarma belirtisi olabilir mi
bunları yaşayan başka kimse var mı aranızda

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun eren paşaya naptın kız kırıkkalelerde hasta mı ettîn paşayı
Saolun teyzeleri insallah hemen iiyi olur bende kapmısım sifayı halen kombimiz de yanıyor çok terliyorum benim ki ondan otlmustur da horozumun kırıkkaleye gitmeden önce de vardı yolda az cam araladık o tetikledi sanırım o minik burundan çek çek sümük bitiremedim kızlar otri bebeyle bütünlestim her çesikisimde bir uç doluyor öyle tıkalıyken de ne emzik alabiliyor ne biberon basıyo yaygarayı

Canim süt içerken ağlaması disten değildir. Yani sadece bu belirti varsa. Havalardan dolayı usutmus olabilir.

Kizlar cok moralim bozuk agliyorum..
Esimle gece tartistik gorusmemiz ve evliligimizden bu yana ilk defa küs uyuduk.. Daha dogrusu uyumaya calistik.. Ben dayanamaz gider sarilirdim hep.. Ama bu sefer yuzde yuz hakli oldugumu bildigimden gitmedim yanina ve tabi o da bir adim atmadi bana..
Aglayip duruyorum hic kotu kalamiyorum onunla kizimi oyun halisina koymus o etkilenmesin diye diger odaya gecmistim odaya kizimi kontrol etmeye gelince bir de ne goreyim kizim kendi kendine uyumus halisinda.. Ki kizim emmeden asla uyumaz.. O kadar sasirdim ve o kadar uzuldum ki onu halida oyle uyur bulunca kiyamam kizima ya.. Masum kuzum o benim canim her seyim.....

Oglu sünnet olan anneler cis yaptiktan sonra pamukla silebilirim pipisini di mi ?

ahh canımm kusura bakma işte herkes senin kadar zeki değil bi yoğurdu mayalayamadık..sen ne kadar saygısız bi insansın yaa cevap verirsin ya da vermessin bu sana kalmış ama gelipte insanları eleştiremessin sanane istediğimi sorarım sana danışcak halim yok haddini bil

canım yaa seni çok iyi anlayabiliyorum..ara ara bizde de oluyo bu gibi durumlar..bebekti falan dı öyle zor bi süreç geçiriyoruz ki eşlerimizin de bizim de sinirlerimiz iyice yıprandı olduğundan farklı davranabilir olduk düzelir İnşallah en kısa zaman da sıkma sen canını...

maşallah ya darısı basımıza ıns amelıyat ne kadar fıyat olarak canım dusunebılecegımız bı mıktarsa gıdıp konuşmakta fayda var ama cok para ıse başka bı doktor arastırmlaıyım fıyat verebılımrısın :8

gaz sancısı olabilir canım yaa benim kızımda da oluyodu ara ara

Diş çıkarması için çok erken, yani daha zaman ı var. Belki ağzında pamukçuk vardr,. Benim oğlum da memeyle kavga edıyodu önceleri ama 6.ayımızdayız o günlr gerıde kaldı. Anlayacağınız bebekler her türlü sıkıntıları,ağlamaları olur. Allah baska dert vermesin bunlar geciçi seyler. Üzülme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…