Ben geçen hafta aldım alıştırma bardağını bir haftadır suyunu onunla veriyorum birazda diş kaşıyıcı gibi kullanıyorvalla ben hevesle alıştırma bard kızım doğmadan almıştımm..ve bugün aklıma geldi verebilirmiyim acep diye denemekten ne çıkar deneyelim bence
hepimiz içmişiz inek sütü çok şükür bişeyimiz yokya belki burda bi çoğunaza ters gelicek ama
bi gün hazırlıksız bi anda mama bitti normalde çok dikkat ederim ama ogün neolduysa almayı atlamışım
çaresizlik kötü valla açlıktan ciyaklıyo defne elim ayağım dolaştı
bende günlük sütü yarı yarıya sulandırıp bismillah diyerek verdim 120 cc içti
hiç bi olumsuz etki yapmadı(tabi bikereye mahsustu bida zorda kalmassam vermem)
yani ben emmemişim vede inek sütüyle büyümüşüm
doğru demiyorum ama anne sütü alan kardeşimden çok daha sağlıklıyım..
yani demem oki mama veren anneler bende dahil sakın vicdan yapmayın..gayet sağlıklılar çok şükür
eli kolu geçtim en beteri heyecanlanıp yüzüme gelince fena oluyorYa kızımın tırnakları acayıp sert. Kesmeme ragmen kolumu sıkınca fena canım acıyo cimcik atıyo sankı heryerım kıpkırmızı oldu. Haşin olcak benım cimcime
Bende organikliğine güvenip mamasını kullanıyrm kızıma geçen gün bisküvisini görmüştm civilde alıp almamakta kararsız kaldm dedm bi evde kendim yapim nasl olacak o gün akşam yaptım tadı çok kötü oldu taş gibi üstüne bide robotta çektm ama yinede ne mamanın sıcaklığyla eriyor nede anne sütüyle ağzına takılıyor eriemyincede galiba en mantıklısı hazır almakArkadaşlar bebeğime hipp organik bisküvi almak istiyorum yapacaktım aslında ama her şeyin organik ile malzemeler lazım onların hepsini bulabileceğimden de emin değilim... O yüzden alayım diyorum ama sizce iyi midir hipp?
Benimkide öyle ya beni babasını geçtim kendi bacaklarını çiziyor açıp açıp yaramaz şeylerYa kızımın tırnakları acayıp sert. Kesmeme ragmen kolumu sıkınca fena canım acıyo cimcik atıyo sankı heryerım kıpkırmızı oldu. Haşin olcak benım cimcime
Aynen benımkıde oyle şak dıye yapıştırıyo suratıma valla.eli kolu geçtim en beteri heyecanlanıp yüzüme gelince fena oluyor
Sünnetiniz hayırlı olsun. Bence pamukla ya da herhangi birşeyle silme, pamuk yapışır pipisine mikrop kapmaması lazım. Oğlun bir anda ağlamaya başladığında, çişini yapıyordur, yanma hissi canlarını acıtıyor. Ağladığı anda pipisine saf Zeytinyağı damlatmıştık biz, o yumuşatıp acıyı azaltıyormuş. Size Dr ne dedi bilmiyorum ama bize 4-5 saat arayla Dolven ağrı kesici önermişti. Ilk 2 gün zor, sonra rahatlar yavaş yavaş inşallah. Kurtuldunuz bak oldu bitti, Allah damatlığını da göstersin.
Şimdi böylelerse ilerde nasıl başedıcez bilmıyorum. Saglıklı olsunlarda çizsin heryerımı bal onlar balBenimkide öyle ya beni babasını geçtim kendi bacaklarını çiziyor açıp açıp yaramaz şeyler
Geçmiş olsun canım hiç merak etme bende zor bikaç gün geçiririz diye düşünüyordum ama hiç olmadı herşey normal geçti inş sizinde öyle geçer
pipisine birkaç gün herhangi birşey değdirmedik merhemi vardı eritip onu döküyorduk üzerinden üç gün sonrada kenarındaki şeffaf bant çıktı zaten
İlk gün her ağladığında damlattık biz. Zeytinyağının zararı olmaz, yarına kadar ara ara damlat. Köpük bardağı kesip koymuştuk bizde. Pipisi beze temas etmeyince iyi oluyor. 2 gün sonra iyiki yaptırmışım diceksiniz inşallah. Bir de ben Sünnet sonrası sık sık emzirmiştim. Zaten kendi memede durmak istiyodu. Burda K keinetraene arkadaş saolsun Sünnet öncesi bana çok yardımcı olmuştu. Köpük bardak fikrini de o vermişti. Insan gerçekten çok stresli oluyor. Bu arada ağrı kesiciyi mutlaka ver, ağrıları azalınca keyifleri yerine geliyor kuzuların.Amin Allah razı olsun. Calpol vermis bize altı saat arayla. Zeytinyagi iyi fikir cok saol yapcam hemen. Cok ağlıyor cisini yaparken yavrum aglayasim geliyo o aglarken ya. Zaten ellerinden ben tuttum ayaklarindan babasi tuttu. Hala atlatamadim o şoku. Babayi aglatti bile :)
Bir de köpük bardak koydum şimdi kocaman da bi esofman giydirdim biraz neşesi yerine geldi cok şükür. Bu cis yaparken yanmasi ne kadar sürer 11 de sünnet oldu hala agliyor yaparken, ilk yaparken yanar baska yanmaz demişLrdi ama :/
bize fito diye bir merhem verdi beyaz renkli ben bir tatlı kaşığına koyup ocağa çok yaklaştırmadan eritiyordum sıvı hale geliyordu soğuyunca zaten sadece pipisinin ucu açık oradan damlatıyordum şeffaf banttan içeri doğru süzülüyorduNasil eritiyordunuz thiocilline merhem bizimki hiç dokunmadan pipisinin uc kismina biraktim bi damla bişey dogru mu böyle? O kesilen kenar kisimlarina mi sürmek gerekiyor
geçmiş olsun canım inş önemli birşey yoktur Allah yardımcınız olsunCanım skldiya dra gttk kizim kusuyordu hala gecmedi birde baska dr baksin dedik ultrason istedi sol bobreginde buyume varmis idrar kulturuve tahlili istesi sonclards iki gune cikcak ne diycrk blmiyorum İnşallah onemli birsey yoktur
Canım hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin bizde sünnet düşünyrz ama genel anesteziden korkuyrm ben sizinki lokal mi oldu nasıl tuttunuz bebişi çok hareketlendiler artk en ufak hatada Allah korusun:-(Amin Allah razı olsun. Calpol vermis bize altı saat arayla. Zeytinyagi iyi fikir cok saol yapcam hemen. Cok ağlıyor cisini yaparken yavrum aglayasim geliyo o aglarken ya. Zaten ellerinden ben tuttum ayaklarindan babasi tuttu. Hala atlatamadim o şoku. Babayi aglatti bile :)
Bir de köpük bardak koydum şimdi kocaman da bi esofman giydirdim biraz neşesi yerine geldi cok şükür. Bu cis yaparken yanmasi ne kadar sürer 11 de sünnet oldu hala agliyor yaparken, ilk yaparken yanar baska yanmaz demişLrdi ama :/
Aman canım burnunu temzlemeyi ihmal etme hava değişimi çok etkiliyr bebişleri bizde haftasonu yozgattaydık geldik eve burnu akıyor yine ama onlrda alışacak artk yapcak bişey yokSaolun teyzeleri insallah hemen iiyi olur bende kapmısım sifayı halen kombimiz de yanıyor çok terliyorum benim ki ondan otlmustur da horozumun kırıkkaleye gitmeden önce de vardı yolda az cam araladık o tetikledi sanırım o minik burundan çek çek sümük bitiremedim kızlar otri bebeyle bütünlestim her çesikisimde bir uç doluyor öyle
tıkalıyken de ne emzik alabiliyor ne biberon basıyo yaygarayı
Cok gecmiş olsun canım. İnşallah bişeyı yoktur kuzucugun. Sonuçlarda tertemiz cıksın inş.Canım skldiya dra gttk kizim kusuyordu hala gecmedi birde baska dr baksin dedik ultrason istedi sol bobreginde buyume varmis idrar kulturuve tahlili istesi sonclards iki gune cikcak ne diycrk blmiyorum İnşallah onemli birsey yoktur
Cnm ilk gün boyunca yanar. İkinci Gün birseyi kalmaz. Yalniz yarinda bardak koy...Üçüncü günde birseyi kalmazAmin Allah razı olsun. Calpol vermis bize altı saat arayla. Zeytinyagi iyi fikir cok saol yapcam hemen. Cok ağlıyor cisini yaparken yavrum aglayasim geliyo o aglarken ya. Zaten ellerinden ben tuttum ayaklarindan babasi tuttu. Hala atlatamadim o şoku. Babayi aglatti bile :)
Mrb canım bi ara göremedim seni başka bir arkadaşı sen sandım hatta :) nasılsın iyisindir umarımCanım hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin bizde sünnet düşünyrz ama genel anesteziden korkuyrm ben sizinki lokal mi oldu nasıl tuttunuz bebişi çok hareketlendiler artk en ufak hatada Allah korusun:-(
nem bombası adetabende veriyorum canım kalanını da babamız yiyor:)) bidaha ki sefere bende denerim maske işini çok mantıklı:))
üni neysede nasıl evlendircezayy bende bırakamam bizim bulunduğumuz şehirde bir üniversite yazsınlar yok öyle uzaklara gitmek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?