2014 Kasım Anneleri

valla ben hevesle alıştırma bard kızım doğmadan almıştımm..ve bugün aklıma geldi verebilirmiyim acep diye denemekten ne çıkar deneyelim bence
Ben geçen hafta aldım alıştırma bardağını bir haftadır suyunu onunla veriyorum birazda diş kaşıyıcı gibi kullanıyor
hepimiz içmişiz inek sütü çok şükür bişeyimiz yok
bende senin gibi mecbur kalsam veririm çünkü o açlık ağlaması nedir çok iyi bilirim sabırsız şeyler

Bende organikliğine güvenip mamasını kullanıyrm kızıma geçen gün bisküvisini görmüştm civilde alıp almamakta kararsız kaldm dedm bi evde kendim yapim nasl olacak o gün akşam yaptım tadı çok kötü oldu taş gibi üstüne bide robotta çektm ama yinede ne mamanın sıcaklığyla eriyor nede anne sütüyle ağzına takılıyor eriemyincede galiba en mantıklısı hazır almak

Ya kızımın tırnakları acayıp sert. Kesmeme ragmen kolumu sıkınca fena canım acıyo cimcik atıyo sankı heryerım kıpkırmızı oldu. Haşin olcak benım cimcime
Benimkide öyle ya beni babasını geçtim kendi bacaklarını çiziyor açıp açıp yaramaz şeyler

Amin Allah razı olsun. Calpol vermis bize altı saat arayla. Zeytinyagi iyi fikir cok saol yapcam hemen. Cok ağlıyor cisini yaparken yavrum aglayasim geliyo o aglarken ya. Zaten ellerinden ben tuttum ayaklarindan babasi tuttu. Hala atlatamadim o şoku. Babayi aglatti bile :)
Bir de köpük bardak koydum şimdi kocaman da bi esofman giydirdim biraz neşesi yerine geldi cok şükür. Bu cis yaparken yanmasi ne kadar sürer 11 de sünnet oldu hala agliyor yaparken, ilk yaparken yanar baska yanmaz demişLrdi ama :/

Nasil eritiyordunuz thiocilline merhem bizimki hiç dokunmadan pipisinin uc kismina biraktim bi damla bişey dogru mu böyle? O kesilen kenar kisimlarina mi sürmek gerekiyor

İlk gün her ağladığında damlattık biz. Zeytinyağının zararı olmaz, yarına kadar ara ara damlat. Köpük bardağı kesip koymuştuk bizde. Pipisi beze temas etmeyince iyi oluyor. 2 gün sonra iyiki yaptırmışım diceksiniz inşallah. Bir de ben Sünnet sonrası sık sık emzirmiştim. Zaten kendi memede durmak istiyodu. Burda K keinetraene arkadaş saolsun Sünnet öncesi bana çok yardımcı olmuştu. Köpük bardak fikrini de o vermişti. Insan gerçekten çok stresli oluyor. Bu arada ağrı kesiciyi mutlaka ver, ağrıları azalınca keyifleri yerine geliyor kuzuların.

Canım skldiya dra gttk kizim kusuyordu hala gecmedi birde baska dr baksin dedik ultrason istedi sol bobreginde buyume varmis idrar kulturuve tahlili istesi sonclards iki gune cikcak ne diycrk blmiyorum İnşallah onemli birsey yoktur

Nasil eritiyordunuz thiocilline merhem bizimki hiç dokunmadan pipisinin uc kismina biraktim bi damla bişey dogru mu böyle? O kesilen kenar kisimlarina mi sürmek gerekiyor
bize fito diye bir merhem verdi beyaz renkli ben bir tatlı kaşığına koyup ocağa çok yaklaştırmadan eritiyordum sıvı hale geliyordu soğuyunca zaten sadece pipisinin ucu açık oradan damlatıyordum şeffaf banttan içeri doğru süzülüyordu

Canım skldiya dra gttk kizim kusuyordu hala gecmedi birde baska dr baksin dedik ultrason istedi sol bobreginde buyume varmis idrar kulturuve tahlili istesi sonclards iki gune cikcak ne diycrk blmiyorum İnşallah onemli birsey yoktur
geçmiş olsun canım inş önemli birşey yoktur Allah yardımcınız olsun

Canım hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin bizde sünnet düşünyrz ama genel anesteziden korkuyrm ben sizinki lokal mi oldu nasıl tuttunuz bebişi çok hareketlendiler artk en ufak hatada Allah korusun:-(

Aman canım burnunu temzlemeyi ihmal etme hava değişimi çok etkiliyr bebişleri bizde haftasonu yozgattaydık geldik eve burnu akıyor yine ama onlrda alışacak artk yapcak bişey yok

Cok gecmiş olsun canım. İnşallah bişeyı yoktur kuzucugun. Sonuçlarda tertemiz cıksın inş.

Cnm ilk gün boyunca yanar. İkinci Gün birseyi kalmaz. Yalniz yarinda bardak koy...Üçüncü günde birseyi kalmaz

Mrb canım bi ara göremedim seni başka bir arkadaşı sen sandım hatta :) nasılsın iyisindir umarım
bende lokalden korktum çünkü bir müddet aç kalması gerekiyordu öncesi ve sonrası o yüzden güvenemedim
lokal yaptırdım sünnetten 20 dk önce popodan ilaç veriyorlar çocuk sersemleşiyor ve bir şey hissetmiyor biz eşimle girdik sünnete zaten kıpırdamıyor bilinçsizce bakıyor ama ellerini tutmamızı istedi yinede doktor hemşirede ayaklarını tuttu 25 dk da çıktık sünnetten
yarım saat sonra vücudunun uyuşukluğu geçince 20 dk ağlama krizi yaşadık ki doktor söylemişti ama bu kadar sadece hastanede bir fitil verdik eve geldik doktor ağlarsa 6 saatte fitil verin dedi ama çok şükür bizde hiç ağlama olmadı herşey eskisi gibi devam etti çiş yaparkende ağlamadı yani kolayca atlattık inş darısı başınıza

ayy bende bırakamam bizim bulunduğumuz şehirde bir üniversite yazsınlar yok öyle uzaklara gitmek:))
üni neysede nasıl evlendircez
besle büyüt saçını süpürge et
elin oğlu-kızı alsın gitsin
hiç adil değil
neyseki daha 20-30 yıl var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…