bende bugün verdim suyunu hiç yadırgamadı valla :)Ben geçen hafta aldım alıştırma bardağını bir haftadır suyunu onunla veriyorum birazda diş kaşıyıcı gibi kullanıyor
hepimiz içmişiz inek sütü çok şükür bişeyimiz yok
bende senin gibi mecbur kalsam veririm çünkü o açlık ağlaması nedir çok iyi bilirim sabırsız şeyler
1600 tl canım . Benim valla içime oturdu ama gitmiş bulunduk.maşallah ya darısı basımıza ıns amelıyat ne kadar fıyat olarak canım dusunebılecegımız bı mıktarsa gıdıp konuşmakta fayda var ama cok para ıse başka bı doktor arastırmlaıyım fıyat verebılımrısın :8
İnşallah o iyi ki sözcüğünü duymak bana da nasip olurşu erkeklerdeki oğlan olsun mantığına uyuzum
benim kızım var eşim ilk bozuldu tabi ama şimdi ii kide kızım olmuş diyo
erkek anneleri bozulmasın ama kz evlat gibisi yok valla:)
Ben burdaki adımı da yazdm isim kısmına. Valla dediğin gibi karışıyor yoğsabenide takip etmişmiydinn ay karıştırdım hepinizi
isimler farkni nick ler farklı
Bizim çocuk cerrahı artık lokal zamanı geçti dedi.. 3 kişi çocuğu tutup da yapamayz, ama onu derin bi uykuya da koymayız dedi. Güveniyorum ben. Sanırım bu ay yaptircazCanım hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin bizde sünnet düşünyrz ama genel anesteziden korkuyrm ben sizinki lokal mi oldu nasıl tuttunuz bebişi çok hareketlendiler artk en ufak hatada Allah korusun:-(
benim eşimde başta öyleydi şuan kızına aşıkk seninkide öyle olcak bence bundan sonraki ne olursa olsun bu başka benim için diyorİnşallah o iyi ki sözcüğünü duymak bana da nasip olur
Ulukentteyim canimNe tarafta oturuyorsun cnm ? Eşim bi arkadasi ile bulmuş bende bilmiyorum adını.
canımm bu kadar takılma lütfenİnşallah o iyi ki sözcüğünü duymak bana da nasip olur
ayy süper olmuş aklına sağlıkBen burdaki adımı da yazdm isim kısmına. Valla dediğin gibi karışıyor yoğsa
ayyy izmir ulukentmiiiUlukentteyim canim
Böle şeyler duymak çok güzel ama sanki benmki hiç değişmeyecek gibi geliyor yaabenim eşimde başta öyleydi şuan kızına aşıkk seninkide öyle olcak bence bundan sonraki ne olursa olsun bu başka benim için diyor
Konuşuyorum ama soğuk gbi yani baba olacağı bilinci yerleşemedi sanki doğmadan da anlamazcanımm bu kadar takılma lütfen
biliyorum eşin için ama
hamileliğin tadını çıkar
hem cinsiyeti belirleyen erkek
sağlığı yerindeyse gerisi teferruat
gerekirse al karşına konuş
bebekler senin hormonlarında olumsuzluğu istenmediğini hissedermiş
yapma bunu yavruna
Canim erkekler bebekleri olduktan sonra baba olurlar.. Benim esim de hicbir sey hissetmezdi hamileyken ben.. Karnima bile dokunmaya korkardi.. Dogduktan sonra da bir muddet alisamadi eve yeni bir birey geliyor cunku.. Dusunsene hic yok ortada bir gunde tum hayatin degisiyor.. Ama gizli gizli severdi kizini kizim büyüdükçe babalik duygusu da cogaliyor.. Annelikle babalik cok farkli biz cok farkliyiz üzülme..Konuşuyorum ama soğuk gbi yani baba olacağı bilinci yerleşemedi sanki doğmadan da anlamaz
Acaba doğunca da mı anlamaz bilmiyorum
Çok şükür sağlıklı yavrum
Benim esimde hamileyken neler yapardi o geldi aklima simdi ya cinsiyet icinşu erkeklerdeki oğlan olsun mantığına uyuzum
benim kızım var eşim ilk bozuldu tabi ama şimdi ii kide kızım olmuş diyo
erkek anneleri bozulmasın ama kz evlat gibisi yok valla:)
Yavrumu hala birakamadimki yerlere serbest rahat etsin biraksam belkide yavas yavas basliycakti yatakta ufak ufak one dogru gidiyo ama tabiki tamamen bi emekleme degilbebeği emekleyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?