- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
12.haftada kız demişti banada ve güzeller güzeli kızım olduHerkese merhaba
Kızlar
Bi sorum olacak 12+4 iken kontrole gittim
Bebek büyük ihtimalle kız dedi doktor
Siz ne zaman öğrendiniz hatırlayan var mı
Bi de erken mi acaba öğrenmek için bilmiyorum
kızlerda üç çizgi olayı var klitoris ve dış dudaklarİşte bn de öle düşünüyorum ama o kdr emin konuştu ki
vuuu atarlı kan :)Ben demistim demez olaydim bu is bu kadar zor bir is degil arkadaslar ne kadar cok uzadi bu konu ben anlatmaktan biktim cogunuz hala nasil mayalanacak nasil yapilacak diyo cildirdim artik kimse kusura bakmasin soylediklerime,ayrica kayisili olan olur mu hic biraz mantigini zorlarsan anlarsin buraya gelip kayisili yogurt mayasindan sade yogurt mayalanmadigini sormak daha zor olsa gerek
şu erkeklerdeki oğlan olsun mantığına uyuzumYok fark etmez Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Eşimin hayali erkek çocuk tu o biraz şokta alışamadı hala ben de teselli etmeye çalışıyorum da acaba erken mi die öğreneyim dedim
Tecrübeli annişlerden
Canım skldiya dra gttk kizim kusuyordu hala gecmedi birde baska dr baksin dedik ultrason istedi sol bobreginde buyume varmis idrar kulturuve tahlili istesi sonclards iki gune cikcak ne diycrk blmiyorum İnşallah onemli birsey yoktur
Ben bugün G guzidelll in tavsiyesi ile erik püresini ve pirinçli tahıl bazlı ek gıdasını aldm. Benim aklıma yattı bu marka. İleride bisküvisini de alıcamArkadaşlar bebeğime hipp organik bisküvi almak istiyorum yapacaktım aslında ama her şeyin organik ile malzemeler lazım onların hepsini bulabileceğimden de emin değilim... O yüzden alayım diyorum ama sizce iyi midir hipp?
Ikisi de birbirinden guzel birbirinden tatli canim. Biri serbetse biri bal misali::)))şu erkeklerdeki oğlan olsun mantığına uyuzum
benim kızım var eşim ilk bozuldu tabi ama şimdi ii kide kızım olmuş diyo
erkek anneleri bozulmasın ama kz evlat gibisi yok valla:)
geçmiş olsun canım inş önemli birşey yoktur Allah yardımcınız olsun
Cok gecmiş olsun canım. İnşallah bişeyı yoktur kuzucugun. Sonuçlarda tertemiz cıksın inş.
canim evet 6ayda kusma biter dyorlardi dedim.bide baska dr baksin oyle gordu dr izlenecek dedi İnsallah sorun yoktr bakalimÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Önemli birşey yoktur inşallah, içini ferah tut. Kustuğu için mi dra gittiniz ? Benim oğlumda çok kusuyor, az önce halıya kocaman kustuüstünü başını sürekli değiştiriyorum zaten, çok zor oluyor, Bitsin artık şu kusmalar.
Canım skldiya dra gttk kizim kusuyordu hala gecmedi birde baska dr baksin dedik ultrason istedi sol bobreginde buyume varmis idrar kulturuve tahlili istesi sonclards iki gune cikcak ne diycrk blmiyorum İnşallah onemli birsey yoktur
bizim yazlık alışverişi tamammKizlar bebislere yazlik alışveriş yaptiniz mi? Erken mi yoksa?
hamaratmısınnn nesin sen :)Bebe büskivisi yaptım
ay şu doktorları boğabilirimDoktor tam buğday ekmeğini ıhlamur ıslatıp içine biraz da pekmez katıp verebilirsin demişti. Nasıl tutacak o ekmeği acaba benzer birşeyler yapıp yediren var mı
nasıll canım bahsetsene ben konserveden anlamıyomarkadaşlar meraba oğluma çorbasını çok yaptığım zaman konserve yapıp saklıyorum ihtiyacım olduğunda kullanıyoum çok rahat oluyor tavsiye ederim
çok güzelsinizHerkese merhaba. Ne zamandır giremedim, hepinizi çok özledim. Burda yazılanları okumak çok güzel ve o kadar da bilgilendirici :/)oğlum 5 buçuk aylık oldu. Meyve ve yoğurt yıyo şimdlk. Arada bi karnı ağrıyor acaba bu ekgıdalar mı yapıyor?
ehe benimkide başladı ayak yemeyeSelam kızlaar biz ayaklarımızı yiyozz çoook tatlıymış
kız akşama kızımla istemeye geliyoz oğluşunu :)Hepinize kocaman gülücüklü bir günaydınnnnnnnn
(Dağınıklık için kusura bakmayın : ))
Eki Görüntüle 1516298 Eki Görüntüle 1516299 Eki Görüntüle 1516300
salgın heralde benimkininde burnu akıyBiz de cumartesi günü havayı biraz güzel gördük ilk defa oğlumu gezdireyim dedimmm... Çıktım çok hafif bir rüzgar vardı bi anda da yağmur bastırdı... Eve geldik bebeğimin burnu akmaya başladı.. Sanırım nezle etttim hasta ettim oğlumu... Su kaynatıp buhara tuttum... Rezene çayı verdim... Burnuna tuzlu su damlattım biraz... Öyle öyle geçti iki gün.. Biraz daha iyi şimdi...
olur öyle canımmKizlar cok moralim bozuk agliyorum..
Esimle gece tartistik gorusmemiz ve evliligimizden bu yana ilk defa küs uyuduk.. Daha dogrusu uyumaya calistik.. Ben dayanamaz gider sarilirdim hep.. Ama bu sefer yuzde yuz hakli oldugumu bildigimden gitmedim yanina ve tabi o da bir adim atmadi bana..
Aglayip duruyorum hic kotu kalamiyorum onunla kizimi oyun halisina koymus o etkilenmesin diye diger odaya gecmistim odaya kizimi kontrol etmeye gelince bir de ne goreyim kizim kendi kendine uyumus halisinda.. Ki kizim emmeden asla uyumaz.. O kadar sasirdim ve o kadar uzuldum ki onu halida oyle uyur bulunca kiyamam kizima ya.. Masum kuzum o benim canim her seyim.....
tabikide öyle senin yanlış hatırlamıyosam bi kız bi erkek ikizin vardıIkisi de birbirinden guzel birbirinden tatli canim. Biri serbetse biri bal misali::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?