2014 Kasım Anneleri

Herkese merhaba
Kızlar
Bi sorum olacak 12+4 iken kontrole gittim
Bebek büyük ihtimalle kız dedi doktor
Siz ne zaman öğrendiniz hatırlayan var mı
Bi de erken mi acaba öğrenmek için bilmiyorum
12.haftada kız demişti banada ve güzeller güzeli kızım oldu
darısı başına olsun

vuuu atarlı kan :)
ama haklısın benide bastı şu yoğurt sorunsalı

şu erkeklerdeki oğlan olsun mantığına uyuzum
benim kızım var eşim ilk bozuldu tabi ama şimdi ii kide kızım olmuş diyo
erkek anneleri bozulmasın ama kz evlat gibisi yok valla:)

Canım skldiya dra gttk kizim kusuyordu hala gecmedi birde baska dr baksin dedik ultrason istedi sol bobreginde buyume varmis idrar kulturuve tahlili istesi sonclards iki gune cikcak ne diycrk blmiyorum İnşallah onemli birsey yoktur

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Önemli birşey yoktur inşallah, içini ferah tut. Kustuğu için mi dra gittiniz ? Benim oğlumda çok kusuyor, az önce halıya kocaman kustu üstünü başını sürekli değiştiriyorum zaten, çok zor oluyor, Bitsin artık şu kusmalar.

Ben bugün G guzidelll in tavsiyesi ile erik püresini ve pirinçli tahıl bazlı ek gıdasını aldm. Benim aklıma yattı bu marka. İleride bisküvisini de alıcam

geçmiş olsun canım inş önemli birşey yoktur Allah yardımcınız olsun

Cok gecmiş olsun canım. İnşallah bişeyı yoktur kuzucugun. Sonuçlarda tertemiz cıksın inş.

canim evet 6ayda kusma biter dyorlardi dedim.bide baska dr baksin oyle gordu dr izlenecek dedi İnsallah sorun yoktr bakalim

sagolun kizlar Allah razi olsun hepimiizn evlatlarina saglik sihhat versin

Canım skldiya dra gttk kizim kusuyordu hala gecmedi birde baska dr baksin dedik ultrason istedi sol bobreginde buyume varmis idrar kulturuve tahlili istesi sonclards iki gune cikcak ne diycrk blmiyorum İnşallah onemli birsey yoktur

Canım geçmiş olsun inşallah sonuçlar da iyi çıkar.

Doktor tam buğday ekmeğini ıhlamur ıslatıp içine biraz da pekmez katıp verebilirsin demişti. Nasıl tutacak o ekmeği acaba benzer birşeyler yapıp yediren var mı
ay şu doktorları boğabilirim
ekmek verme sakın zararından öte alışmasın kuzucuk
işte hep bu yüzden şişko çikomu çiko nesiller yetişiyo

çok güzelsiniz

salgın heralde benimkininde burnu akıy

olur öyle canımm
allah çözemiyeceniz dert vermesin
kıyamam kuzunaa
annesi yapıcı olmaya çalış
erkekler hart hurt malesef
kadınlar çok daha olgun
üzme kendini
kuzunun hatırı için git konuş
yanlarında tartışmasak bile
anlıyolar havadaki gerginliği

Ikisi de birbirinden guzel birbirinden tatli canim. Biri serbetse biri bal misali::)))
tabikide öyle senin yanlış hatırlamıyosam bi kız bi erkek ikizin vardı
kızlar ilerde anneye daha bi arkadaş oluyolar sanki ondan öyle dedim
şimdilik düşünmüyorum ama ilerde bide oğlum olsun isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…