- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Ben deee merak ediyorumSudecetten haberi olan var mi merak ediyorum dogrusu?..
Alperen neredeyse bir aydır oturuyorKizlar bebisleri oturtuyomusunuz ve gunde ne kadar
Benimki 4 gun sonra imsallah 6. Ayi dolduruyo
Bide ayaklarini bastiriyomusunuz
kız akşama kızımla istemeye geliyoz oğluşunu :)
çok yakılıklı maşallah
Kizlar bebisleri oturtuyomusunuz ve gunde ne kadar
Benimki 4 gun sonra imsallah 6. Ayi dolduruyo
Bide ayaklarini bastiriyomusunuz
gunaydın arkadaşlar
bu haftasonu tasınıyorum
persembe ve cuma gunu ızın aldım
bugun ya da yarın anneme anneler gunu hedıye almam lazım
ancak maddı olarak cok ıyı durumda degılım, taşınma masrafları vs.
uygun ve guzel hedıye onerır mısınız bana?
kardesımle foto cekılıp kupaya bastırmayı dusunmustm ona bıle fırsatım olmadı
artık onun ıcın gec kaldım
ne alabılırım ?
cnm ben 17 kasım annesıyımGünaydın herkese.25 kasım annesiym.oğlum oturmak istiyo daha sonra ek gıdaya hazırlık için damlasını mama sandalyesînde veriyorm hoşuna gidiyo buara sürekli ayaklarını karnına çekiyo.alt değiştrirken dönme yuvarlanma halinde.siz nasıl uyutuyosunuz hala ayakta sallıyorum uzun zaman alıyo uykuya geçmesi.6.aydan sonra gece beslenmesini bırakmak istiyorum zor olcak
sagol cnmCanım ben nevresim takımı ya da battaniye alacağım... Daha pratik Düşünsek bir sürü çıkar da.. Çikolata felan seviyorsa sevdiği şeylerden güzel bir paket hazırlayıp güzel bir kutuya da koyabilirsin... Çok zor seçmek bu hediye işini.. Bu arada kolay gelsin canım.. Taşınmak çok zor... Ben hamileyken taşındım da evi o halimde 2-3 ayda düzeltememiştim.. Allah yardımcın olsuın
sagol cnm
annem sagolsun o yardım edıyor
calısıyorum ya cok zorlanıyorum
evım kalkmıs gıdıyor
cok rahatsız edıyor dagınık ev
oglumu artık anneme bırakıyorum onceden annem bana gelıyordu
aksam eve gecmemız 8 gıbı oluyor
sonra bı turlu uyumuyor
oyle guzel duzenı var kı
en gec 8 de uyuturdum onu
bozuldu hepsı
of cok sınır bozucuÇok haklısın... Bebişlerin düzeni bozuldu mu gerçekten çok zor onlar da mahvoluyor... Biz kv lere bi gidiyoruz benim için perişanlık bildiğin yani... Zaten kimseye bırakmıyorum ama bir görümcem var sağolsun... Dünyaya bir tek kendisi için gelmiş... 2-3 e kadar uyur kalkar yer içer elini hiçbir şeye sürmez 2 saat ayna karşısında sonra hopp yok gezmeye gitmiş gelir yine aynı şeyler... Çocuğu uyutuyorum diyorum ki biraz dikkat edersen abla uyusun tamam diyor geliyorum 10 dk sonra çocuk ağlıyor pc yi açmış son ses bişi dinliyor poşetler hışır hışır tak tuk güm pat.. İki günde deli oluyorum... Bir de çocuğumu rujlu ağzıyla öpüyor kimyasallar yüzüne bulaşıyor içim ne doluyomuşşşş oyyhh
Bazı erkekler duygularını belli edemiyor benim eşim de hiç baba olamayacak gibiydi hatta doğduğu zaman bile uzak duruyordu. Ama şimdi bebiş tepkiler vermeye başladı sürekli onunla oyun oynama peşinde. Ümitsiz olma zamana ihtiyacı vardırKonuşuyorum ama soğuk gbi yani baba olacağı bilinci yerleşemedi sanki doğmadan da anlamaz
Acaba doğunca da mı anlamaz bilmiyorum
Çok şükür sağlıklı yavrum
Boğazda hırıltı huysuzluk emmek istememe karın ağrısı gece sık uyanma ve mukuslu kaka alerji belirtisiymiş bende yeni öğrendim. eğer kakası mukusluysa tahlil ettirebilirsiniz.kızlar merhaba
ben aralık annesiyim size bir şey danışmak istiyorum
kızlar bizim bebiş bir haftadır süt içerken çığlıkla ağlıyor ve içemiyor pek
dr gittik
çığlıkları sancıdandır, 5 aya kadar sancı olur bebeklerde dedi
ya da nohut, fasülye gibi bir şey yediysen olur dedi
halbuki bir süredir sancıları azalmıştı
süt içememesi ise burnu tıkalıdır dedi
sancı ilacı vermeye başladım yeniden biogaia
burnunu da serumla temizliyorum ama boğazında balgamı var, o rahatsız ediyor, geçmedi şu balgam
ama her şeyin hayırlısı, çok şükür Rabbime
acaba diyorum, tüm bunlar diş çıkarma belirtisi olabilir mi
bunları yaşayan başka kimse var mı aranızda
of cok sınır bozucu
bırsey desen huzursuzluk olacak
ya annelık zor gerceketen
sık mı gıdıyorsunuz pekı?
benım kardesım annemın apartmanına tasındı, gelınımız ev hanımı ve halıme
kardesım gıbı sevıyorum onu
ancak bı okadarda kızıyorum, bırsey dıyıncede ona uzuluyorum ıcım acıyor
cunku kotu nıyetlı bı kız degıl
gelınımız yetıstırılme tarzı ve aılesı bızden cok farklı
oyuzden sıkıntı yasıyoruz
mesela, bebegımı konusurken azarlayarak ama sempatık ses tonuyla konusuyor
bebegı oyle sevmeye alısmıslar, annesıde oyle, kendı ablasının kızınıda oyle sevıyor
dıyorkı işte,
- ıııı hayır ben sana elını agzına goturme demedım mı
- bak bak elını nereye koyuyor vururum o ellere cek elını
- uyy her yere salya yaptın, o salyalar akmayacak demedım mı
gıbı seyler guya sevıyor
ıkı kezde elıne pat pat vururken gordum
ama bunların hepsı sevgı dolu yapılıyor
ben pedagogları okurken, evladımı yetıstırmede dıkkat ederken, baska bırı tarafından bu sekılde mudahalelere tahammul edemıyorum
cok sınırlenıyorum
ama dıger turlude sen yıpranırsın, kocaman kocaman ınsanları degıstırmek pek mumkun olmuyorYa işte 3-4 haftada bir gidiyoruz 2,5 saatlik yol... Anlayışlı da değil eşim bişi desem en azından bi kere de sen git dedim geçen hafta iki hafta olmuş daha dedim bizi sürükleme dedim... Pişman oldum.. Babası hastaymış gitmesi lazımmış bugünlerde destek olmayacaksam ne zaman olacakmışım vs vs. Bir sürü laf.. Gidince de iyi sömürüyorlar.. Gideceğimiz hafta herşeyi bırakıyorlar ki eşim gidince duyunca hele asla bırakmıyor ödüyor alıyor geliyor vs. Yoruldum ben gerçekten... Artık saygıdızlık etmicem taibki ama tepkimi de belli edicem böyle hep yumuşak yüzlülükle olmuyor
ama dıger turlude sen yıpranırsın, kocaman kocaman ınsanları degıstırmek pek mumkun olmuyor
ya hepten gemılerı yakacaksın ya da esını ıkna etme yoluna gıdeceksın kı
ıkna olsa bıle bı muddet sonra eskı halıne gerı doner
Allah akıl fıkır versın ne dıyım
kımseyı kımseye muhtac etmesın
bu aıle ılıskılerı, evlılık cok zor seyler
bazen dıyorum kı keske evlenmeseydım
bekarken okadar rahattım kı
en guzel kısmı evlatlarımız
Allah onlara saglıklı omurler nasıp etsın, omurlerı boyunca ıyı ınsanlarla karsılassınlar ınsallah
bızım Allahtan maddı olarak bır destegımız yok
olursa cok daha can sıkıcı olabılırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?