2014 Kasım Anneleri

bnm cok ayakta kalirsam aciyor bazen normal zannedersem

Kizlar verem asisi izi olmayan varmi benim kizimda hic bir sey yok tutmadimi acaba.s
canim. bnm oglumun simdi asi izi oldu hatta kabugu dustu ici beyazladi falan ama kizimda ufacik bir iz igne izi bile yoktu buyudu simdi hala yok. veremle ilgili okuluma bilgi vermeye gelmisti saglikcilar onlara sordum bir test varmis isterseniz yaptirin dediler kimisi de igne girse bile yeter korur dedi dogumum falan araya girince ole kaldi ben de meraktayim

ya evdr peynir fikri cok hos ama icinde peynir kulturu falan olmayinca sadece sut kesigi olmuyor mu besleyici olur mu dusunmelerdeyim

probiyotikle mayaladim peki her seferinde yeniden alip koyacak miyiz int.de ole yaziyomus evdeki otomatikman probiyotik mayasi olmuyor mu zaten
ben de hic bindirmemistim bi deneyelim salincagi bakalim masallah size

canim minik bebek su keseleri var ya oyle durumlarda az suyla karnina koyuyorum ise yariyor

Gün 24 saat.. Bana yetmiyoo.. Evet ben de söylüyorum :çocuk yokken ne çok boş zamanımız varmışşş
he he. ben de simdi iki cocuklu olunca tek cocugum varken ne yapiyormusum ne cok vaktim varmis diyorum

cnm mayalama hıc guzel olmadı :)
teyzemde denemıs onunkıde guzel olmadı
bız eskı usul mayalamaya devam edecegız
mayan yoksa burada arkadaslar actıvya dedı ya
onu deneyebılırsın
probıyotık mayayı denedıgımız ıcın ben onermıyorum :)

bu yaklasımda dogru
ama sureklı maruz kalınan davranıs bıcımı
cocugu etkıler

sogunulmayacak gıbı degıl kı
sen ıdare edeceksın, bırılerı harcarken belkı hesabını yapmadan harcayacak, o zaman ıste dokunur
tabıkı aıleye yardım guzel bırsey
ama es ve bebekte aıle..
kendı aılenıde dusunmelısın baskalarına bırsey yaparken

zor dengeler ya

selam kizlar. biz epeydir oksurukle mucadele ediyoruz bronsiolit teshisi ile hava makinesi aldik gunde uc dort kez hava veriyoruz bebisime. bu yolla duzelmezse igne vericem dedi ins. gerek kalmaz biraz daha iyi gibi bakalim. dr a cok sık gidince her seyi de sormus oluyorum. mesela gunde uc dort defa su teklif et. istedigi kadar icsin dedi. ayrica su kaynatilacak. piyasada bebek suyu diye satilan seyler tamamen uydurmaca arkadaslar almistim evimde var ama icerigini iyice arastirdim kendileri de normal dmacana suyundan farkimiz yok diye yazmis zaten (pinar bebek suyu) o yuzden artik kullanmamaya karar verdim. bir de hastalik anlarinda onerilen serum fizyolojikler de aynen para tuzagi. dr evde de yapabilirsin dedi zaten yapiyordum otriyle burun temizlemeden once sıkmak icin. belli oranlari var. ama simdi daha iyisini buldum normal serum var ya bildigimiz onun icerigi serum fizyolojikle birebir ayni ve cok uygun. dr umuz ondan buruna damlatabilecegimizi soyledi artik ole yapiyoruz.
bu arada artik gunluk yogurt yiyoruz. az da elma armut vs. yediriyorum. sabahlari yumurta sarisi basladik ve bebek labnelerinin yarisini yiyor yalniz kizimda hatirladigim labne ve yumurta sarisini donusumlu veriyordum fazla kalsiyum yuklemesi olur diye. buna dikkat eden var mi. sevgiler

Çok olmamak kaydıyla destekle oturuyor canım öyle oynuyor... Bir de biz zaten nerdeyse bebekliğinden beri bastırıyoruz yani ayakta durmayı çok seviyor bugünlerde hiç yorulmadan tutarsan öyle ayakta duruyor
Masallah bebislere bizde bastiriyoruz bebekliginden beri ama kafamda soru isareti var zaraelimi diye tesekkurler kizlar

bende heves edıyorum oyle uyusun dıye uyumuyor :)

Ayy seneye ben de Sizin gibi olurum inşallah
Zaten ilk gebeliğim kendim ancak alışıyorum
Kolay değilmiş yani annelik
Bulantılar yeni azaldi böle bişeyle karşılaşacağımı hiç ummazdım
Ama rabbim en iyisini bilir
Vardır herşeyde bir hayır

GATA nın çocuk gastroenteroloji bölümü çok iyiymiş diye duydum. poliklinikler randevusuz hocalara randevu almak gerekiyormuş.

bir cogumuzun ilk cocugu canim.. İnsallah hayirlisiyla alirsin kucagina.. Doya doya her aninin degerini yasa.. Hamilelik coook guzel bir sey.. Yavrunu seninle her yere goturmek onu icinde hissetmek bambaska yaa.. Oyle ozluyorum ki o gunleri.. O yuzden tadini cikar..

benim esim ben hamileyken okadar soguk davranirdiki.tas gibiydi hicbi sevinc belirtisi yoktu.bebegim tekme atdiginda elini karnima koyardim oylece s. şaşkin şaşkin yuzume bakardi.ben senin hissetdiyini hissedememki soylerdi.ama kizimiz olacagini ogrendiyimizde hep kendini bir kiz babasi olarak dusundugunu soylerdi(hemde kizinin dugununde hayal ederdi). simdi iki kizimiz var biri uc bucuk yasinda.digeri bes aylik.herikisi babaya duskun babalarida kizlarina.isden sonra tum vaktini onlarla geciriyor.

İnşallah inşallah
O da zaten hep oyun oynamak istiyordu ne zman akülü araba görse almak isterdi artık alamam diyor ben de kız da biner senle oynar diyorum da daha erken anlaması için

İyi ki varsınız desteğiniz için çok teşekkür ederim

İyi ki varsınız desteğiniz için çok teşekkür ederim
ayy canım takılma bence senden daha ilgili olcak belkide görürsün bak eşimde maça gidemiycez diye üzülüyordu ama babayla kız iletişimi farklı hamileyken hiç umursamıyordu doğduktan sonra çok farklı oldu ki ben bu cinsiyet ayrımından nefret ediyorum cahiliye dönemindemiyiz yaa Rabbim nasip etmiş bizlere binlerce insan bebek arayşında kaç kez tüp bebek deniyorlar sağlıklı evlatları olsun diye olanda kızmı erkek mi olcak diye düşünüyor Rabbim sağlıklı ve hayırlısı neyse onu versin sanada herkesede

Cok şükür iyi canm. Senın yavrun nasıl. Benımkı şuan uyumak üzere gece hep aglayarak uyandı ilk defa kucagma aldm daha cok agladı yatrdm uyudu sonra

İYİ CANIM İŞTE BÜYÜMEK İÇİN ÇAPALIYO ANNEDEN AYRI BABANNEYLE NEYİ VAR ACABA SENİN KİNİN DİŞTİR CANIM BU YALAR MEÇHUL DİŞ AYI

CANIM YOĞURT YEMİOSA TEK MEYVE SULARINI PÜRELERİNİ İÇİNE KAT ÖLE YEDİR BENİM KİDE TEK YEMİO BEN İÇİNE KATIOM MEYVE PÜRELERİNİ YADA BEBE BİSKÜVİSİ ÖLE YİYO NAPALIM ONLARIN AĞZI TADINA GÖRE GİDİCEZ TEK YEMEYEDE ALIŞICAKLAR SADECE SABIR.

YAVRUM KABIZ MI OLDU KIYAMAM ONA ARMUT SANIRIM İYİ GELİO DİOLARDI DENE İSTERSEN CANIM.

TEK VERME CANIM YOĞURTU MEYVE PÜRESİ FALAN KAT İÖİNE YADA BEBE BİSKÜVİSİ BENİMKİDE ÇÜNKÜ TEK YEMİO MEYVE FALAN KATIORUM OZAMAN YİYO.

Hepinize kocaman gülücüklü bir günaydınnnnnnnn
(Dağınıklık için kusura bakmayın : ))

MAŞALLAH SANA

Eki Görüntüle 1516298 Eki Görüntüle 1516299 Eki Görüntüle 1516300

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM RABBİM ŞİFA VERSİN TÜM BEBİŞLERİMİZE BU ARALAR SALGIN ÇOK FAZLA

Canımmm çok sağol düşünmen bile yeter olsunn yaz geldi artık zaten seneye bulursak biz Alperene yollarız bir başka modeli yaa uyutcaklar ya ne bilym işte minnacık bebekler:-( yinede bizde yaptrmayı planlyrz bakalım kısmet

Amiiin Amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…