Günaydın herkese.25 kasım annesiym.oğlum oturmak istiyo daha sonra ek gıdaya hazırlık için damlasını mama sandalyesînde veriyorm hoşuna gidiyo buara sürekli ayaklarını karnına çekiyo.alt değiştrirken dönme yuvarlanma halinde.siz nasıl uyutuyosunuz hala ayakta sallıyorum uzun zaman alıyo uykuya geçmesi.6.aydan sonra gece beslenmesini bırakmak istiyorum zor olcak
Ben kızıma gece uykusu için uyku eğitimi verdim şimdi kendisi uyuyor beşiğinde ama gündüz uykuları için hala ayakta sallıyorum ve ona bir çözüm bulamadım
Biara yanına uzanıyodum elini fln tutuyodum kendi uyuyodu sonra onu da bıraktı daha doğrusu denediğim hersey ilk önce tutuyo sonra sıkılıyo farklı yöntemlere geçiyorm bende:))
Banyo olayını sen sormustun sanırım yanlıs hatırlamıyorumdur umarım ben Ereni file de yıkıyorum suyu sevdiği için sorun çıkarmıyor ama ben tek yıkamak istiyorum diye tutturunca esim yıkama paleti almıs ilerleyen zamanlarda onunla devam edicem belki bu isine yarar senin de tek yıkaya bilirsinEki Görüntüle 1516646