Hehe evet program var canım fotorus ve photogrid diye iki programda yapıyrm yazıları düzenlemeleri falan appstoreden indirebilirsin, gerisi benim marifetin hihihAYRICA SENİN ÇEKTİĞİN FOTOLARADA BAYILIYORUM YANİ EMEKLEME POZİSYONUNDAKİ YAZIYI NASIL YAPTIN MESELA TELDEN FALAN MI PROGRAM MI VAR..
Hehe evet program var canım fotorus ve photogrid diye iki programda yapıyrm yazıları düzenlemeleri falan appstoreden indirebilirsin, gerisi benim marifetin hihih
anamm popişe bakMelis'ten bütün teyzelerine merhabaaaa
maşallahMelis'ten bütün teyzelerine merhabaaaa
Evet canım photogrid başka prıgram oda gğzel onda yazı sticer falan var fotorustada değişik şeyler var yaa sen bi kurcala benceFOTORUS VAR BENDE Bİ KAÇ FOTOYU BİRLEŞTİRİYORUM DA YAZI FALAN YOK ONUN İÇİN PHOTOGRİD AYRI Bİ PROGRAM MI SENİN MARİFET EVET POZLAR SÜPERR...
maşallah sana
Kızlar yoğurt veren var mı ben keçi Sütünden baslıyım diyom
Evet canım photogrid başka prıgram oda gğzel onda yazı sticer falan var fotorustada değişik şeyler var yaa sen bi kurcala bence
Biz beşinci ayımıza yeni giriyoruz. Ben Büyük'leri dinliyorum biraz. Nette yoğurt yedirmeyin diyor Dr da cok az vereceksen ver dedi. Bebeğim şükür yemeyi seviyor bi de keçi sütü kısıtlı oluyor bi ay sonra kalmayacak ta. O Yüzden acele edeyim dedim siz ne zaman başladınızEVET CANIM BENDE KEÇİ SÜTÜNDEN YAPIP VERİYORUM.
Canım resimseçiyosun ya seçtikten sonra düzenleme yeri açılıyr orda text var o yazı iişteFOTORUS ŞİMDİ SEN DEYİNCE BAKTIM GÖZLÜK FALAN VAR BIYIK VS ÇOK TATLI YA AMA YAZIYI DA BULMM LAZIM :)
ben iyim hamdolsun. aynen devam. değişik birşey yok. :)
MERHABA TATLIŞIM.
MAŞALLAHSENİN TOTİŞİNDEKİ KUYRUĞUNU YESİNLER :)
anamm popişe bak
ne kadarda buyusun sen teyzemm oyy
Kızlar yoğurt veren var mı ben keçi Sütünden baslıyım diyom
Biz beşinci ayımıza yeni giriyoruz. Ben Büyük'leri dinliyorum biraz. Nette yoğurt yedirmeyin diyor Dr da cok az vereceksen ver dedi. Bebeğim şükür yemeyi seviyor bi de keçi sütü kısıtlı oluyor bi ay sonra kalmayacak ta. O Yüzden acele edeyim dedim siz ne zaman başladınız
ay güldürdün beniBenim esimde hamileyken neler yapardi o geldi aklima simdi ya cinsiyet icin
İnternetten okuyup okuyup gelir biseyler yapardi benden habersiz
Kafama tuz dokerdi bakalim neremi tutucam diye yuzumde anahtar tuttururdu
Tabi bizimki kiz olsun diye ölüyodu bende tabiki
Rabbime hamd olsun bize kizimizi verdi
herkesin gonlune gore versin
Batillarda hepte kiz cikti buarada :))))ay güldürdün beni
batıl mış senin kociş
valla dr bana 10 haftalıktı erkeğe benziyo dedi
yokkk dedim kız o ben hissederim :)
çok şükür gönlümüzdekibi verdi allah
güle güle büyütelim küçük zillileri :)
Nil nbr basladinmi ise bebisinede masallah buyuyolar cok sukurMelis'ten bütün teyzelerine merhabaaaa
kıyafetıne hasta oldum ya
Lcw den aldıkkıyafetıne hasta oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?