2014 Kasım Anneleri

AYRICA SENİN ÇEKTİĞİN FOTOLARADA BAYILIYORUM YANİ EMEKLEME POZİSYONUNDAKİ YAZIYI NASIL YAPTIN MESELA TELDEN FALAN MI PROGRAM MI VAR..
Hehe evet program var canım fotorus ve photogrid diye iki programda yapıyrm yazıları düzenlemeleri falan appstoreden indirebilirsin, gerisi benim marifetin hihih

Hehe evet program var canım fotorus ve photogrid diye iki programda yapıyrm yazıları düzenlemeleri falan appstoreden indirebilirsin, gerisi benim marifetin hihih

FOTORUS VAR BENDE Bİ KAÇ FOTOYU BİRLEŞTİRİYORUM DA YAZI FALAN YOK ONUN İÇİN PHOTOGRİD AYRI Bİ PROGRAM MI SENİN MARİFET EVET POZLAR SÜPERR...

FOTORUS VAR BENDE Bİ KAÇ FOTOYU BİRLEŞTİRİYORUM DA YAZI FALAN YOK ONUN İÇİN PHOTOGRİD AYRI Bİ PROGRAM MI SENİN MARİFET EVET POZLAR SÜPERR...
Evet canım photogrid başka prıgram oda gğzel onda yazı sticer falan var fotorustada değişik şeyler var yaa sen bi kurcala bence

Evet canım photogrid başka prıgram oda gğzel onda yazı sticer falan var fotorustada değişik şeyler var yaa sen bi kurcala bence

FOTORUS ŞİMDİ SEN DEYİNCE BAKTIM GÖZLÜK FALAN VAR BIYIK VS ÇOK TATLI YA AMA YAZIYI DA BULMM LAZIM :)

EVET CANIM BENDE KEÇİ SÜTÜNDEN YAPIP VERİYORUM.
Biz beşinci ayımıza yeni giriyoruz. Ben Büyük'leri dinliyorum biraz. Nette yoğurt yedirmeyin diyor Dr da cok az vereceksen ver dedi. Bebeğim şükür yemeyi seviyor bi de keçi sütü kısıtlı oluyor bi ay sonra kalmayacak ta. O Yüzden acele edeyim dedim siz ne zaman başladınız

FOTORUS ŞİMDİ SEN DEYİNCE BAKTIM GÖZLÜK FALAN VAR BIYIK VS ÇOK TATLI YA AMA YAZIYI DA BULMM LAZIM :)
Canım resimseçiyosun ya seçtikten sonra düzenleme yeri açılıyr orda text var o yazı iişte

ben iyim hamdolsun. aynen devam. değişik birşey yok. :)

Bi değişiklik olsun artık ama

MERHABA TATLIŞIM.
MAŞALLAH SENİN TOTİŞİNDEKİ KUYRUĞUNU YESİNLER :
)

Minik tavşan oldu teyzesi

anamm popişe bak
ne kadarda buyusun sen teyzemm oyy

Büyüyorlar canım, inanılmaz bir hızla hemde

Kızlar yoğurt veren var mı ben keçi Sütünden baslıyım diyom

Her gün mutlaka 170 ml yoğurt veriyorum ben kızıma, yani yoğurt makinasının ufak kavanozlarında ortalama bu kadar yoğurt oluyor, oradan biliyorum. Doktorumuz yoğurdun çok önemli olduğunu mutlaka yemesi gerektiğini söylediği, inek, koyun, keçi fark etmez dedi. En son köye gitmiştik orada koyun sütü buldum, onunla yoğurt mayaladım. Bir kere keçi sütü bulabildim, genelde inek sütünden mayalıyorum ben.

BEN DAHA 1 HAFTADIR VERİYORUM CANIM YOĞURT VERMEYİN DİYEN KİMMİŞ YOĞURT VERİLMEZMİ YA HEMDE KEÇİ SÜTÜNDEN YAPILAN ÇOK SAĞLIKLI KEŞKE HER BEBEKLER YOĞURT YİYEBİLSE.

ay güldürdün beni
batıl mış senin kociş
valla dr bana 10 haftalıktı erkeğe benziyo dedi
yokkk dedim kız o ben hissederim :)
çok şükür gönlümüzdekibi verdi allah
güle güle büyütelim küçük zillileri :)

Batillarda hepte kiz cikti buarada :))))
Kafama tuz dokmus haberim yok bi bagirdi holeyyyy diye odum koptu meger kiz cikmis unuttum simdi elimi burnumami agzimami goturmusum cok komikti gercekten ya ne gunlerdi gecti gitti cok sukur
Amin aminn insallah canim saglikla mutlulukla huzurla bereketle buyusunler

ya ben muhallebı hazır bısıler verme taraftarı degılım ama okudukca kafam karısıyor
ek gıda ıle ılgılı bılgılerde hep muhallebı var
pırınc unu düz olarak mı alıyorsunuz
yoksa zengınlestırılmıs ıcerıklı vıtamınlı olanları mı alıyorsunuz
hangı marka ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…