2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar merhaba kanguru kullananlar hangi marka kullanıyor ve memnun musunuz? Kullanışlı mı? Biz eşimin memleketine gideceğiz uçakla, sonra bikaç yer gezicez kolaylık olur diye düşünüyorum arabasını götüremeyeceğim için .

Kızlar çocuk doktru olan yada tanıdgı olan var mı birinin eşi miydi neydi sanki? Oğlumun idrar sonuçları çıkmış ama doktra ulaşamıyorum bi değer yüksek ve huzursuzum nette de bilgi yok doğru düzgün.idrarda oksalata kreatinine bakılmiştı onlarla ilgli.yardımcı olablrseniz çok sevinirim

Yok canımm sadece emekleme pozisyonuna getiriyo kendini ama gidemiyor daha
ay ayy teyzesi yesin onu.. Masallahh.. Ne guzel emekleme pozisyonunda durmus kizim 5dk durmuyor yuz ustu..
Bir de ben hala yazlik kiyafetlere gecemedim ya daha hic kisa kollu bile giydirmedim..

Allahın izniyle yarın 1 yıl aradan sonra adanama gidiyorum kızım dedesiyle tanışacak ilk kez nihayet çok heycanlıyım nasıl tepki verecek acaba çok merak ediyrm bu arada yanıma bebek arabısınıda almayı düşünüyorumda uçağa alıyorlar mı bu konuda bilgisi olan var mı ?

dün hipp pirinçli tahıl bazlı ek gıdda aaldım. henüz yedirmedim ama. formül süt, anne sütü, su ya da süt+su karışımı ile yapılabiliyormş. pişirilmiyor ama

baby 2 go aldım. memnunum. zaten toplasan 5-6 kez kullanddm

@demekoyle_19 un eşi aile hekimi canım. inşallah kısa sürede görür

canım alıyorlar ama yanlış bilmiyorsam sardddırıyorsun bilet aldığın firmaya ve 20 tl alıyorlarmş. ben tecrübe etmedim aama havalimanındda karşılaştıklarm böyleydi

bu arada iyi yolculuklar ve iyi gezmeler. dün yengemle konuştm. yaz gelmiş. sıcakmş :) iyi bi güneş görür bebişş

Öylee mii iyi yaa sevindim arabayı almalarına kızım kanguru sevmediği için mecburum araba götürmeye inşallah bir sorunla karşılaşmayız çok teşekkür edderiz bu arada bol bol d vitamini depolayıp geleceğiz o zaman anlaşılan

Kızlar, 4. Ayda ek gıdaya geçen var mı. Varsa şimdi neler veriyorsunz, nasıl pütürlü, oturarak mı yediriyorsunz

dün hipp pirinçli tahıl bazlı ek gıdda aaldım. henüz yedirmedim ama. formül süt, anne sütü, su ya da süt+su karışımı ile yapılabiliyormş. pişirilmiyor ama
Ondan bende aldım kızım hiç sevmedi gerçektende sevilmeyecek kadar var hiç tadı yok 1 kaşığın azıcık ucuyla baktı onuda geri tükürdü resmen bidahada açmadı ağzını kitledi resmen dudaklarını nasıl kullanacğm bilmyrm kaldı öyle

ay ayy teyzesi yesin onu.. Masallahh.. Ne guzel emekleme pozisyonunda durmus kizim 5dk durmuyor yuz ustu..
Bir de ben hala yazlik kiyafetlere gecemedim ya daha hic kisa kollu bile giydirmedim..
Sağol canımm benimkide durmyrdu ama sürekli bıraktım yüz üstü alıştı artık, canım dışarda bende giydrmiyorum hatta evdedw giydrmyrn sadece foto çekmek için giydirdim tırsıyorum üşür diye

meraba ben meyve pürelerine ve çorbasına ekliyorum yoksa yemiyor

Bende de var aynisindan alerjimiz oldugundan bunu aldim sutsuz.. Su ile yapiyorum ben birazcik elma puresi azcik da zeytinyagiyla karistirip veriyorum kabiz yapmasin diye.. Ilk sevmedi ama alisti yiyor simdi.. İnsallah Alperen kardis de yer :) ben doymadigini bildigim bazi geceler yatirmadan veriyorum..

Kızlar bebişlere güneş kremi alcak ısınız, ben alcam ne önerirsiniz?

Bugun oğlum kustu yine bu sefer farklıydı kusmasi,resmen cesmeden su akmasi gibi. Aptamil yedirmistim ondan sonra bole oldu. Emziriyorum kendi sütü mu bu sekilde kusmuyo azck kestirip atiyodu. Ek gida veriyorum onlar da oda sicakliginda ama bebege gore soğuk demek ki??cunku sicak anne sutune alışmışlar. En son ihlamur icirdim ici ısınsın. İnşallah gecer. Cok uzuldum ya. Mideyi üşütmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…