2014 Kasım Anneleri

Bız gezmeden geldiik. Kızlar migrosta kozmetıkte %50 ındrm var valla butun kremlerı losyonları topladm geldm eve. Kızımıda bırgüzel gezdırdım. Şimdi bı guzel uyuyo.
Masallahhh ne guzel giydirmissin neonlari harika bayilirim bu renklere nerden aldin bizde alalim

Bu arada ben yogurdu inek sutuyle mayaliyordum cocuga. Bi sakıncası var mi?burda keci sutu bulmak zor.

ayy denemelisin bayıldı valla artık az buçuk oturuyolar
ama korunaklı kemerli bi salıncak olmalı

Bir çocuk doktoru 2 yaşına kadar güneş kremi kullanmayın dedi benim de kafam karıştı
Bende doktora sormayı unuttum canım da geçen pikniğe gitmiştik orda baya yandı kızardı sonrada karardı oyuzden almayı düşündüm

aminn canımm

alıyolar canım
hatta ben bagaja vermemiştim
kabine koymuştum

teyzesi kızıma bikini almış
ayy minicik bayıldım
aslında bikinili fotosunu atmak isterdim size ama
küçük de olsa defne hanımın mahremiyetine saygı duymak istedim
artık hayal gücünüze bırakıyorum nasıl görünceğini tahmin edersiniz
tam bi küçük zilloş oldu
onu denize sokmak için sabırsızlanıyorumm

Eklentiler

• image.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 105
Bi zaman makinesi olsa dogum animi geri almak isterdim
İlk cocukta hersey ne kadar acemice oluyo herseyin ilkinde oldugu gibi
Simdiki aklim olsa doktorumla anlasip cocugumu yanimdan ayirmasin isterdim hemen oracikta gogsumu verebilseydim keske keske oyle bilincli bi doktora denk gelebilseydim
Daha bilincli olup odaya gittigimde en azindan bebegimi gogsume koysaydim kokumla uyusaydi
Ben bayag uzun bi sure cocugumdan hicbisey anlamadim dogurduktan sonra aglamadim mesela sanki hicbisey olmamis gibi duygusuzdum belki gogsume yatirsalardi farkina varirdim
Dogumda Yanima getirip yuzume surttuler birazcik okadar
Offf offf ben bunlari arada kafama takiyorum cok takinti yaptim
Dogum fotografcisi istiyodum olmadi odami suslemek istiyodum olmadi hicbisey istedigim gibi olmadi dusundugumden erken geldi kizim bunlarida yapamadim biraz yavas hareket ettim

Rabbime cok sukur saglikla en azindan en cok istedigim normal dogumla geldi bebegim normal olmasini cok istiyodum ama iste boyle kizlar

Ne alaka diyceksiniz simdi ama yazmak istedim belki biraz rahatlarim diye en iyi siz anlarsiniz

Canim benim uzulme hepimiz ayni seyleri dusunuyoruz belki.. Herkesin keskeleri olur ama sukredeceklerimizin keskelerimizden kat be kat fazla olmasi mutluluk verici..

Ben onu o bikinili haliyle isirir isiririmmm.. Belki de kis bebeklerimizin en guzel yani yazin tam beraber gezmelik olmalari..

Ben onu o bikinili haliyle isirir isiririmmm.. Belki de kis bebeklerimizin en guzel yani yazin tam beraber gezmelik olmalari..
oyy teyzesi tam ısırmalık
bide babası demesinmi üstünüde giydircen
ben kızımı üstsüz güneşlendirmem diye
gülsemmi ağlasammı bilemedim
dedim onun memişlerinin çıkmasına en az 12 yıl var:)
kesinlikle kış bebeği en iyisi
yaza tam kıvamında oluyolar

DESTEĞİ VARMI PEKİ BUNUN KAYIP DÜŞMESİN DİE HAREKET EDERLER ÇÜNKÜ BAĞLAMA YERİ FALAN VARMI ACABA.
Bacak arasına gelen kısım çıkıntı şeklinde bağlama yeri yok Bağlarsak nasıl yikiycaz çöz bağla kaos cikar altına kuvetlere kullanılan kaydirmazlardan koyabilirsin

Nil nbr basladinmi ise bebisinede masallah buyuyolar cok sukur

Yok canım daha başlamadım, pazartesi günü başlıyorum kısmetse İşten ayrılıp ayrılmamak üzerine çok düşündüm ama "bir kadın çalışmalı" derdim her zaman o yüzden aynen devam.

Sen nasılsın canım, maşallah miniğin bir harika Allah nazarlardan korusun

Gunaydn arkadaslar. Regl donemnde sütün tadı degısıyomu acaba. Dun oldum. Dunden berı kuzım cok zor emıyo yuzunu buruşturuyo. Uykuluyken emıyo sadece.
Dün dışardaydıkya migrosun maskotu oldu kızım resmen gelen gıden sevdı. Kızım butun gece resmen cıglık atarak uyandı. Bolbol bende babasıda okumuştuk ta.

İşte biz buna hayat diyoruz canım benim. Biz plan yapıyoruz, hayal kuruyoruz ama bazen gerçekleşen şeyler bambaşka olabiliyor. Ayrıca kafana takılacak birşey yok, sen bir annesin hemde harika bir miniğin annesi. Duygularımız bazen bize oyun oynar, olması gerekenden farklı tepkiler verebiliriz, bu o duyguyu yaşamıyoruz anlamına gelmez. Bak ben genel anestezi ile sezaryen oldum. Düşün kızım sabah 10:20'de dünyaya gelmiş, bebek odasına çıkartmışlar. Benim ameliyathane de işimin bitmesi ve odaya çıkmam 11:30'u buldu. Hemen getirdiler kızımı ama o bensiz 1 saat ne yaptı acaba diye düşünüyorum bazen. Sonra da diyorum ki, koskoca hayatta 1 saat ne ki? Allah kısmet ederse daha kocaman bir ömür var önümüzde, Allah güzel yazılar yazmış olsun ama, daha neler göreceğiz kim bilir. Asıl annelik büyüdükleri zaman olacak. Düşe kalka hayata tutunurlarken yanlarında olmak önemli artık.

O düşünceleri at beyninden, annelik sadece doğum anında dökülen gözyaşı değil, annelik hiç bitmeyecek ölene kadar devam edecek harika bir görev. Tadını çıkart. İçinde ukte kalan şeylerin belki telafisi yok ama, mesela hastane süsleme yapamadın mı, kızına harika bir doğum günü yap; doğum fotoğrafçısı ayarlayamadın mı; bir fotoğrafçı ile anlaş kızınla eşinle harika fotoğraflar çektir. Üzme kendini geçmiş için, yaşanacak onca güzel şey varken.

Adet dönemi öyle garip bir dönem ki, sütün azalıyor geriliyorsun bunu bebekte hissediyor resmen adet bitene kadar bir savaş oluyor. Tadı da değişebilir yani normaldir. Senin ki yüzünü buruştuyormuş , Melis memeyi bırakıp parmağını emmeye başlıyor. Güler misin ağlar mısın? Ben öyle meme dışarıda kalakalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…