Masallahhh ne guzel giydirmissin neonlari harika bayilirim bu renklere nerden aldin bizde alalimBız gezmeden geldiik. Kızlar migrosta kozmetıkte %50 ındrm var valla butun kremlerı losyonları topladm geldm eve. Kızımıda bırgüzel gezdırdım. Şimdi bı guzel uyuyo.
ayy denemelisin bayıldı valla artık az buçuk oturuyolarcnm mayalama hıc guzel olmadı :)
teyzemde denemıs onunkıde guzel olmadı
bız eskı usul mayalamaya devam edecegız
mayan yoksa burada arkadaslar actıvya dedı ya
onu deneyebılırsın
probıyotık mayayı denedıgımız ıcın ben onermıyorum :)
Bende doktora sormayı unuttum canım da geçen pikniğe gitmiştik orda baya yandı kızardı sonrada karardıBir çocuk doktoru 2 yaşına kadar güneş kremi kullanmayın dedi benim de kafam karıştı
içgüveysi alalım biz en ii sikesinlikle:))
aminn canımmBatillarda hepte kiz cikti buarada :))))
Kafama tuz dokmus haberim yok bi bagirdi holeyyyy diye odum koptu meger kiz cikmis unuttum simdi elimi burnumami agzimami goturmusum cok komikti gercekten ya ne gunlerdi gecti gitti cok sukur
Amin aminn insallah canim saglikla mutlulukla huzurla bereketle buyusunler
alıyolar canımAllahın izniyle yarın 1 yıl aradan sonra adanama gidiyorum kızım dedesiyle tanışacak ilk kez nihayet çok heycanlıyım nasıl tepki verecek acaba çok merak ediyrmbu arada yanıma bebek arabısınıda almayı düşünüyorumda uçağa alıyorlar mı bu konuda bilgisi olan var mı ?
seba med iyi gibiKızlar bebişlere güneş kremi alcak ısınız, ben alcam ne önerirsiniz?
Canim benim uzulme hepimiz ayni seyleri dusunuyoruz belki.. Herkesin keskeleri olur ama sukredeceklerimizin keskelerimizden kat be kat fazla olmasi mutluluk verici..Bi zaman makinesi olsa dogum animi geri almak isterdim
İlk cocukta hersey ne kadar acemice oluyo herseyin ilkinde oldugu gibi
Simdiki aklim olsa doktorumla anlasip cocugumu yanimdan ayirmasin isterdim hemen oracikta gogsumu verebilseydim keske keske oyle bilincli bi doktora denk gelebilseydim
Daha bilincli olup odaya gittigimde en azindan bebegimi gogsume koysaydim kokumla uyusaydi
Ben bayag uzun bi sure cocugumdan hicbisey anlamadim dogurduktan sonra aglamadim mesela sanki hicbisey olmamis gibi duygusuzdum belki gogsume yatirsalardi farkina varirdim
Dogumda Yanima getirip yuzume surttuler birazcik okadar
Offf offf ben bunlari arada kafama takiyorum cok takinti yaptim
Dogum fotografcisi istiyodum olmadi odami suslemek istiyodum olmadi hicbisey istedigim gibi olmadi dusundugumden erken geldi kizim bunlarida yapamadim biraz yavas hareket ettim
Rabbime cok sukur saglikla en azindan en cok istedigim normal dogumla geldi bebegim normal olmasini cok istiyodum ama iste boyle kizlar
Ne alaka diyceksiniz simdi ama yazmak istedim belki biraz rahatlarim diye en iyi siz anlarsiniz
Ben onu o bikinili haliyle isirir isiririmmm.. Belki de kis bebeklerimizin en guzel yani yazin tam beraber gezmelik olmalari..teyzesi kızıma bikini almış
ayy minicik bayıldım
aslında bikinili fotosunu atmak isterdim size ama
küçük de olsa defne hanımın mahremiyetine saygı duymak istedim
artık hayal gücünüze bırakıyorum nasıl görünceğini tahmin edersiniz
tam bi küçük zilloş oldu
onu denize sokmak için sabırsızlanıyorumm
oyy teyzesi tam ısırmalıkBen onu o bikinili haliyle isirir isiririmmm.. Belki de kis bebeklerimizin en guzel yani yazin tam beraber gezmelik olmalari..
Bacak arasına gelen kısım çıkıntı şeklinde bağlama yeri yok Bağlarsak nasıl yikiycaz çöz bağla kaos cikar altına kuvetlere kullanılan kaydirmazlardan koyabilirsinDESTEĞİ VARMI PEKİ BUNUN KAYIP DÜŞMESİN DİE HAREKET EDERLER ÇÜNKÜ BAĞLAMA YERİ FALAN VARMI ACABA.
Waikikiden aldm cnm. Tesekkur ederım.Masallahhh ne guzel giydirmissin neonlari harika bayilirim bu renklere nerden aldin bizde alalim
Nil nbr basladinmi ise bebisinede masallah buyuyolar cok sukur
Bi zaman makinesi olsa dogum animi geri almak isterdim
İlk cocukta hersey ne kadar acemice oluyo herseyin ilkinde oldugu gibi
Simdiki aklim olsa doktorumla anlasip cocugumu yanimdan ayirmasin isterdim hemen oracikta gogsumu verebilseydim keske keske oyle bilincli bi doktora denk gelebilseydim
Daha bilincli olup odaya gittigimde en azindan bebegimi gogsume koysaydim kokumla uyusaydi
Ben bayag uzun bi sure cocugumdan hicbisey anlamadim dogurduktan sonra aglamadim mesela sanki hicbisey olmamis gibi duygusuzdum belki gogsume yatirsalardi farkina varirdim
Dogumda Yanima getirip yuzume surttuler birazcik okadar
Offf offf ben bunlari arada kafama takiyorum cok takinti yaptim
Dogum fotografcisi istiyodum olmadi odami suslemek istiyodum olmadi hicbisey istedigim gibi olmadi dusundugumden erken geldi kizim bunlarida yapamadim biraz yavas hareket ettim
Rabbime cok sukur saglikla en azindan en cok istedigim normal dogumla geldi bebegim normal olmasini cok istiyodum ama iste boyle kizlar
Ne alaka diyceksiniz simdi ama yazmak istedim belki biraz rahatlarim diye en iyi siz anlarsiniz
Gunaydn arkadaslar. Regl donemnde sütün tadı degısıyomu acaba. Dun oldum. Dunden berı kuzım cok zor emıyo yuzunu buruşturuyo. Uykuluyken emıyo sadece.
Dün dışardaydıkya migrosun maskotu oldu kızım resmen gelen gıden sevdı. Kızım butun gece resmen cıglık atarak uyandı. Bolbol bende babasıda okumuştuk ta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?