2014 Kasım Anneleri

https://www.facebook.com/1hassasanne/posts/553590101367509

Bak bir de şöyle bir yazı buldum. Adet dönemi sütün tadını bozuyormuş canım. En azından tecrübelerden çıkan sonuç bu.

Kızlar bebekleriniz gündz kaç kez yatıyo kaç saatte bir ortalama bizde uyanıklık süresi uzadı baya uykusu var gibi uytmaya çalışıyorum ama uyumuyor sizdede öylemi

Kızlar bebekleriniz gündz kaç kez yatıyo kaç saatte bir ortalama bizde uyanıklık süresi uzadı baya uykusu var gibi uytmaya çalışıyorum ama uyumuyor sizdede öylemi

Genel anlamda gündüz uykuları azaldı bizimde. Sabah 7'de kurulu saat gibi kalkıyor, saat 10 gibi 15 dk şekerleme yapıyor sonra gündüz 12 buçukta yatıp saat 2-2,5 gibi uyanıyor. Saat 6'ya kadar oyun yemek vs 6'da tekrar 15 dakikalık şekerleme. Akşam saat 21:00'de gece uykusu.

yirmisekizonbirdoksan a ve demekoyle_19 a çok teşekkür ederim oğlumun çişindeki kristaller için yarın çocuk nefroloğuna götrcem taş ihtimali varmış cnm sıkıldı ,kimi bebekte huzursuzluk iştahsızlık karın ağrısı ateşle tesadüfen ortya çıkıomuş allahım esirgesin kuzularımızı

Amin canim hepimizinkini insallah
Mutlaka calismali bencede ama cocuk olunca insan bocaliyo kararsiz kaliyo erken bAsliyosun ucretsize izin vermedikermi 6 ay

Dogru soyluyosun canim aynen katiliyorum ama vesvese yapiyorum kendime iste
Dogumda hayatta bikere ya isterdim aslinda foto ama gec kaldim zaten kizimin alisverisleri icin ciktigim gun dogum yaptim son alisverisleriydi son gun almis bulundum yani
Neyse hersey kismet tabi canimiz sikiliyo dert ariyoruz kendimize cok sukur allah a tabi bazen boyle geliyolar

Kristal derken böyle parlak parlak gibi birşeyler mi bende 1 kez görmüştüm bidaha olmadı taş mı olabilirmiş ay çok korktum şuan ama bizimkinde bidaha olmamştı bende bezden diye düşünmüştüm sen kaç kez gördün ? sonucu banada yazarsan çok sevinirim inşallah normal basit birşeydir ya

Aynen şeker tanesi gbi parlak,ben de basta bezden diye düşündüm sonra içim raat ermedi 2haftadr tahlil sonucu bekliyodum dün çıktı oksalat yüksekmiş brz.onlara da oksalat kristalleri deniyomuş zaten.yrn inş usg yle bakcak doktor.umarım bişe yoktr.su vermye basladım bgn

slm annişer nasılsınızz..
acayip yoğun bir hafta oldu yaaa..
berbatımm valla..

Anneler gunu için anneme kırışıklık kremleri ve bakım kremlerı aldm kızlar. Acayıp bakımlıdr annem. Yenı bitmiş kremlerıde dunki indirimden faydalanarak aldm bişeyler.benmkı gbı süslu annesı olanlara tavsıye ederim:))

esım anneler gunu hedıyesı olarak ne ıstedıgımı sordu
alacagını hıc sanmıyordum
sasırttı benı
kolye dedım
benım begenmemı ıstedı
kızlar nette baktım bebek ayak ızı kolyeler var cok tatlı

bugun bakıp satın alıcam
fıkır vermek ıstedım bende
netten bakablırsınız anne bebek ayak ızı

super hedıye
bende bakımlıyımdır
ogluşum bana alsa bayılırdım

gecmıs olsun
umarım onemlı bırsey degıldır

ayy nasıl ayrılcanız

kım bakacak melıse

Amin canim hepimizinkini insallah
Mutlaka calismali bencede ama cocuk olunca insan bocaliyo kararsiz kaliyo erken bAsliyosun ucretsize izin vermedikermi 6 ay

Canım iş yerim bebek 6 aylık olana kadar ücretsize izin verdi, Melis bugün 6 aylık oldu, işte görüştüm pazartesi başlarsın dediler. Zaten cuma günleri gitmeyeceğim, hafta da 4 gün çalışacağım.

ayy nasıl ayrılcanız

kım bakacak melıse

Çok zor olacak lili, yani zaman geçtikçe insan daha fazla bağlanıyormuş. Şimdi hareketlendi, tepkiler veriyor, gülücükler vs. inan doğum iznim bittiği gibi başlasaydım bu kadar zorlanmayacaktım gibi geliyor. Ne yapalım onun geleceği için çabalayacağız bundan sonra. Babam geliyor aklıma hep bu aralar. Bir gün bana demişti ki , bekarken kendim için, evlenince annen ve kendim için, ama siz olunca sadece sizler için çalıştık" .. Bizlerde öyle yapacağız ne yapalım, zaten çok planlı programlı bir bayan oldum , şimdi de öyle devam edersem kızıma da yeterli ve kaliteli zamanı ayırabilirim gibi geliyor. Cuma-Cumartesi-Pazar evde olacağım bu da bir teselli benim için. Bir de en önemlisi kv ve annem ortak bakacaklar. Kv ile çok yakınız zaten yürüyerek 5dk, anneme de araba ile götüreceğim akşamları eve dönerken alacağım. Eminim her ikisi de gözleri gibi bakacaktır.

Merhaba, kusura bakmayın size bir sorum olacak..daha önceki topiklerde yorumlarınız olmuş Kaan Aydos hocada dna hasar tedavisi görmüşsünüz. Biz de suan tedavideyiz eşim 1 aydır klomen+emodex kullanıyor. Fsh 21 den 41e total testesteron da 250den 1430a cıkmış..degerlerimiz çok artmış sanırım hoca klomeni bıraktıracak eşime..sanırım siz de benzer durum yasamışsınız..Aceba tedaviye nasıl devam ettiniz, hangi tedavileri oldunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim..Benişinize doğal yoldan mı kavuştunuz? Tavsiyeleriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…