Gunaydn arkadaslar. Regl donemnde sütün tadı degısıyomu acaba. Dun oldum. Dunden berı kuzım cok zor emıyo yuzunu buruşturuyo. Uykuluyken emıyo sadece.
Dün dışardaydıkya migrosun maskotu oldu kızım resmen gelen gıden sevdı. Kızım butun gece resmen cıglık atarak uyandı. Bolbol bende babasıda okumuştuk ta.
Kızlar bebekleriniz gündz kaç kez yatıyo kaç saatte bir ortalama bizde uyanıklık süresi uzadı baya uykusu var gibi uytmaya çalışıyorum ama uyumuyor sizdede öylemi
Amin canim hepimizinkini insallahYok canım daha başlamadım, pazartesi günü başlıyorum kısmetseİşten ayrılıp ayrılmamak üzerine çok düşündüm ama "bir kadın çalışmalı" derdim her zaman o yüzden aynen devam.
Sen nasılsın canım, maşallah miniğin bir harikaAllah nazarlardan korusun
Dogru soyluyosun canim aynen katiliyorum ama vesvese yapiyorum kendime isteİşte biz buna hayat diyoruz canım benim. Biz plan yapıyoruz, hayal kuruyoruz ama bazen gerçekleşen şeyler bambaşka olabiliyor. Ayrıca kafana takılacak birşey yok, sen bir annesin hemde harika bir miniğin annesi. Duygularımız bazen bize oyun oynar, olması gerekenden farklı tepkiler verebiliriz, bu o duyguyu yaşamıyoruz anlamına gelmez. Bak ben genel anestezi ile sezaryen oldum. Düşün kızım sabah 10:20'de dünyaya gelmiş, bebek odasına çıkartmışlar. Benim ameliyathane de işimin bitmesi ve odaya çıkmam 11:30'u buldu. Hemen getirdiler kızımı ama o bensiz 1 saat ne yaptı acaba diye düşünüyorum bazen. Sonra da diyorum ki, koskoca hayatta 1 saat ne ki? Allah kısmet ederse daha kocaman bir ömür var önümüzde, Allah güzel yazılar yazmış olsun ama, daha neler göreceğiz kim bilir. Asıl annelik büyüdükleri zaman olacak. Düşe kalka hayata tutunurlarken yanlarında olmak önemli artık.
O düşünceleri at beyninden, annelik sadece doğum anında dökülen gözyaşı değil, annelik hiç bitmeyecek ölene kadar devam edecek harika bir görev. Tadını çıkart. İçinde ukte kalan şeylerin belki telafisi yok ama, mesela hastane süsleme yapamadın mı, kızına harika bir doğum günü yap; doğum fotoğrafçısı ayarlayamadın mı; bir fotoğrafçı ile anlaş kızınla eşinle harika fotoğraflar çektir. Üzme kendini geçmiş için, yaşanacak onca güzel şey varken.
Kristal derken böyle parlak parlak gibi birşeyler mi bende 1 kez görmüştüm bidaha olmadı taş mı olabilirmiş ay çok korktum şuan ama bizimkinde bidaha olmamştı bende bezden diye düşünmüştüm sen kaç kez gördün ? sonucu banada yazarsan çok sevinirim inşallah normal basit birşeydir yayirmisekizonbirdoksan a ve demekoyle_19 a çok teşekkür ederim oğlumun çişindeki kristaller için yarın çocuk nefroloğuna götrcem taş ihtimali varmış cnm sıkıldı ,kimi bebekte huzursuzluk iştahsızlık karın ağrısı ateşle tesadüfen ortya çıkıomuş allahım esirgesin kuzularımızı
super hedıyeAnneler gunu için anneme kırışıklık kremleri ve bakım kremlerı aldm kızlar. Acayıp bakımlıdr annem. Yenı bitmiş kremlerıde dunki indirimden faydalanarak aldm bişeyler.benmkı gbı süslu annesı olanlara tavsıye ederim:))
cok ıyı gorunuyorİlk yoğurdumu mayaladımmm kızlar
gecmıs olsunAynen şeker tanesi gbi parlak,ben de basta bezden diye düşündüm sonra içim raat ermedi 2haftadr tahlil sonucu bekliyodum dün çıktı oksalat yüksekmiş brz.onlara da oksalat kristalleri deniyomuş zaten.yrn inş usg yle bakcak doktor.umarım bişe yoktr.su vermye basladım bgn
ayy nasıl ayrılcanızYok canım daha başlamadım, pazartesi günü başlıyorum kısmetseİşten ayrılıp ayrılmamak üzerine çok düşündüm ama "bir kadın çalışmalı" derdim her zaman o yüzden aynen devam.
Sen nasılsın canım, maşallah miniğin bir harikaAllah nazarlardan korusun
Amin canim hepimizinkini insallah
Mutlaka calismali bencede ama cocuk olunca insan bocaliyo kararsiz kaliyo erken bAsliyosun ucretsize izin vermedikermi 6 ay
ayy nasıl ayrılcanız
kım bakacak melıse
Merhaba, kusura bakmayın size bir sorum olacak..daha önceki topiklerde yorumlarınız olmuş Kaan Aydos hocada dna hasar tedavisi görmüşsünüz. Biz de suan tedavideyiz eşim 1 aydır klomen+emodex kullanıyor. Fsh 21 den 41e total testesteron da 250den 1430a cıkmış..degerlerimiz çok artmış sanırım hoca klomeni bıraktıracak eşime..sanırım siz de benzer durum yasamışsınız..Aceba tedaviye nasıl devam ettiniz, hangi tedavileri oldunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim..Benişinize doğal yoldan mı kavuştunuz? Tavsiyeleriniz var mı?Dogru soyluyosun canim aynen katiliyorum ama vesvese yapiyorum kendime iste
Dogumda hayatta bikere ya isterdim aslinda foto ama gec kaldim zaten kizimin alisverisleri icin ciktigim gun dogum yaptim son alisverisleriydi son gun almis bulundum yani
Neyse hersey kismet tabi canimiz sikiliyo dert ariyoruz kendimize cok sukur allah a tabi bazen boyle geliyolar
Mis gıbı yesın bebişin. Ya ben üç kere yaptım. Sadece ilk yaptıgım tuttu dıgerleri olmadı. Bugun yıne yapıcam bakalm o olucakmıİlk yoğurdumu mayaladımmm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?