2014 Kasım Anneleri

Canım 14 Mayıs demiştir belki sen yanlış anlamışsındır.

14 Mayıs olmasın o ... 11 Kasım doğumlu olduğuna göre 6. ay aşısı Mayıs ayında olmaz mı? Melis 6 Kasım doğumlu ,6. ay aşımız yarın olacak. Bana bir hata var gibi geldi.
bncede oyle olmalı kartına yazdı hemşire eminim yani en iyisi arayp sormk sağolun kızlar

günaydınnn güzel hanımlarrr...
nasılsınız bakalım ne var ne yok..
oyyy iş ev çocuk ne zor şeymiş yahu feleğim şaştı vallahi...
bebiş fotoları gördüm maşallah hepsine çok tatlılar yaa..

Günaydınnnnn hatunlar nasılsınız?
Biz dün 6. ay aşımızı olduk... Ortalığı yıktık yani feryatlarla.. Bu nedir yazık yavrulara ya 4 aşı birden... Gün boyu evde içini çekti durdu yavrum...
Hani 1 yaşına kadar aşı yoktu ya 9. ayda kızamık mı var bi deeeee... Amannnnnn...

Bu arada bebeğim 2 ayda 700 gram almış çok az almış kızlar ya.. Neden böyle oluyor anlamıyorum... 7700 gram 70 cm

canmmmmm
bana kalırsa evde yapmaya devam et
evet bende hipp in ürünlerini içim rahat kullanıyorum doğal ama
evde yapılan kadar doğal olamaz
sonuçta fabrikasyon
dışarı çıkarken yada yapamadığın zaman zorda kalınca kullan derim

canım bence kilosu çok az değil dr un daha iyi bilir tabi ama..
bebekler 5-6 aydan sonra daha az kilo alırlarmış öyle demişti dr bize..
offf bu aşılar mahvediyor yavrucakları..
bizimde normalde öteki hafta cuma ama benim c.tesi nöbetim var ve aşı bizde ateş yapıyor sabah kadar nöbet tutuyoruz..o yüzden 1 hafta sonra yaptırcam..
korkuyorum tırsıyorum ama..
siz atlatmışınız ne güzel geçmiş olsun canım

canım sütünle biraz aç başta bende öyle başlamıştım..
havuç bize alerji yaptı kestik..
bende yastıkta yedieiyorum mama sandalyesini hiç sevmedi mustafa bey

Teşekkür ederim canım... Bilmiyorum ya kilo alımı az geliyor bana hep... Aşılar biz de ateş sorunu hiç yapmadı şükürler olsun bizim bacaklarımız aşırı hassas olurdu bi kaç saat sonra şişer basbas bağırırdı yavrum bu sefer o kadar ağlamasın diye 4-5 saat sonra cal pol verdim ilk defa öyle ağlamadı mızırandı ama rahattı... Çok stres olmuştum ya... Bir de büyüdüler ya anlıyorlar bazı şeyleri az çok daha zor geçti önce yabancıladı etrafı hemşireyi her taraftan bebek ağlama sesleri zaten öyle huzursuz oldu bi de peşpeşe iğneler : ) Kıyamam ben onlara

oyy kıyamam yaa..
bizde aşılar hep ateş yaptı yine yapacak diye korkuyorum offf..
bende çok stresim bu aşı öncesi..
aşıdan sonra oğlumu gezmeye götürcem biraz bakınsın unutur belki en azından

Kollar bacaklar açılmaya başlamış tam ısırmalık

hehe bu salopeti yeni aldım geçen hafta çok ucuzdu 7,5 tl idi..
indirim varmış kaçırmadım hemen denedim pek şeker oldu oğluşım..
havalar iyice ısınsada o baldurlar hep açık kalsa bende hep öpsem sıkıştırsam

Canım hiç üzülme sadece mama yedikleri için artk az kilo alcaklar benim oğlan bu ay sadece200 gr almş doktorumz mamanın sadece %12,5 u besin değeri taşır gerisi sudur dedi ama 100 gr katı gıdanın % 50 si desi oyuzden mama artk doyurma kiloda aldrmzkesinlikle ek gıdaya başlycksn dedi ben agrdan alyrdm oğlum yemiyor diye ama şimdi veemeye çalşyrm bi şekilde sende öyle yap

oyy kıyamam yaa..
bizde aşılar hep ateş yaptı yine yapacak diye korkuyorum offf..
bende çok stresim bu aşı öncesi..
aşıdan sonra oğlumu gezmeye götürcem biraz bakınsın unutur belki en azından

Nedense bu sefer fazla ağladı oğlum... Aşıların biri yakıyormuş biraz ondan.. Ama arabasına aldık dışarı çıktık sustu etrafı felan izledi... Eve geldik ara ara tabi ağladı sinirini yenemedi sanırım : ) Kolay atlatırsınız canım inşallah

canım ver artık..
dr banada artık anne sütü ekik gelir emsede doyurmaz demişti 5. ayda..
biz başladık ek gıdaya baya baya veriyorum herşeyden..
havuç aletji yaptı muzda kabız yaptı bizde..
ilk başlarda red edebiliyorlar oyunla falan yediriyorum ben

Canım çok şey veriyorum ama oğlum öğün olarak yemiyor mesela sebzelerin her türlüsünü denedim bağıra kavga ede 6-7 kaşık zorla veriyorum.. Meyve püresini de öyle... Bir tek zorla da olsa tam yediği muhallebi.. Arı mamanın 7 tahıllısını normalini de aldım onları bir kase yiyor zorla da olsa... Böyle böyle nasıl katı gıda yiyecek bilmiyorum valla

Canım bende hipp alyrm ama evdw yapamadgm zamblrda veryrm yiğit de kabız malesef ben evde 3 tane kuru kayısıyı sıcak suda bekltyrm yumuşuyo zaten bir elmayı buharda haşlıyrm kuru üzüm ve kuru erikte suda haşlyrm bîraz blendrdan geçiryrm hepsinivalla hippin kine 10 basıyo vee kabızlığumıza iyi geliyo şükür

evet biri yakıyormuş bakalım artık.
aşı günü annem bizde kalıyor bu sefer belki biz orada kalırız..
ateş yükselince korkuyorum ben..
inş bizde ıolay atlatırız şekerimm..
kilo konusundada fazla takılma..
ek gıdaya tam geçtiğinde iyi toparlanır..
sağlıklı olsunlarda kilo en son takılacak şey

canım sen ısrarla saatli öğünlü vermeye çalış..
10-15 gün zor oluyor sonra alışıyorlar..
ilk başlarda 6-7 kaşık sonra 10 kaşık derken artıyor..
hergün aynı saatlerde aynı şeyleri koy önüne bilincine varsın..
birde oyunlarla falan yedir..
ben geçen gün müzik açtım zumba yaptım karşısında iki dans ettim bir kaşık verdim..
bu şekilde kiloada veriyorum hemde onu doyuroyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…