Canım 14 Mayıs demiştir belki sen yanlış anlamışsındır.
bncede oyle olmalı kartına yazdı hemşire eminim yani en iyisi arayp sormk sağolun kızlar14 Mayıs olmasın o ... 11 Kasım doğumlu olduğuna göre 6. ay aşısı Mayıs ayında olmaz mı? Melis 6 Kasım doğumlu ,6. ay aşımız yarın olacak. Bana bir hata var gibi geldi.
canmmmmmCanım yaa çok teşekkür ederim sanaaa :) dün yaptı, 3günlük aradan sonra. Muhtemelen püre sayesinde oldu. Şurup ve zeytinyağına devam ediyordk ama tık yoktu. Sen der demez aldm ve 3 gündür maşallah diyim çok severek yiyordu. Dün tam kaç gün oldu yapmayalı diye konuşuyodk baktm bıdık ıkınmaya başladı :) hipp e güveniyordum zaten. Artık evde yapamayacağım diğer çeşitlerini de alırım
Günaydınnnnn hatunlar nasılsınız?
Biz dün 6. ay aşımızı olduk... Ortalığı yıktık yani feryatlarla.. Bu nedir yazık yavrulara ya 4 aşı birden... Gün boyu evde içini çekti durdu yavrum...
Hani 1 yaşına kadar aşı yoktu ya 9. ayda kızamık mı var bi deeeee... Amannnnnn...
Bu arada bebeğim 2 ayda 700 gram almış çok az almış kızlar ya.. Neden böyle oluyor anlamıyorum... 7700 gram 70 cm
Kızıma bugun havuc haslayıp verıcem ama eZınce cok katı oluyomu. Sütümle biraz açsammı. Oturmadıgı için şuanda sıkıntı olabılırmı yutmasnda. Elma armut puresınıde cok rahat yutamıyo çunku. Ne tavsıye edersınız
canım bence kilosu çok az değil dr un daha iyi bilir tabi ama..
bebekler 5-6 aydan sonra daha az kilo alırlarmış öyle demişti dr bize..
offf bu aşılar mahvediyor yavrucakları..
bizimde normalde öteki hafta cuma ama benim c.tesi nöbetim var ve aşı bizde ateş yapıyor sabah kadar nöbet tutuyoruz..o yüzden 1 hafta sonra yaptırcam..
korkuyorum tırsıyorum ama..
siz atlatmışınız ne güzel geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım... Bilmiyorum ya kilo alımı az geliyor bana hep... Aşılar biz de ateş sorunu hiç yapmadı şükürler olsun bizim bacaklarımız aşırı hassas olurdu bi kaç saat sonra şişer basbas bağırırdı yavrum bu sefer o kadar ağlamasın diye 4-5 saat sonra cal pol verdim ilk defa öyle ağlamadı mızırandı ama rahattı... Çok stres olmuştum ya... Bir de büyüdüler ya anlıyorlar bazı şeyleri az çok daha zor geçti önce yabancıladı etrafı hemşireyi her taraftan bebek ağlama sesleri zaten öyle huzursuz oldu bi de peşpeşe iğneler : ) Kıyamam ben onlara
Kollar bacaklar açılmaya başlamış tam ısırmalık
Canım hiç üzülme sadece mama yedikleri için artk az kilo alcaklar benim oğlan bu ay sadece200 gr almş doktorumz mamanın sadece %12,5 u besin değeri taşır gerisi sudur dedi ama 100 gr katı gıdanın % 50 si desi oyuzden mama artk doyurma kiloda aldrmzkesinlikle ek gıdaya başlycksn dedi ben agrdan alyrdm oğlum yemiyor diye ama şimdi veemeye çalşyrm bi şekilde sende öyle yapTeşekkür ederim canım... Bilmiyorum ya kilo alımı az geliyor bana hep... Aşılar biz de ateş sorunu hiç yapmadı şükürler olsun bizim bacaklarımız aşırı hassas olurdu bi kaç saat sonra şişer basbas bağırırdı yavrum bu sefer o kadar ağlamasın diye 4-5 saat sonra cal pol verdim ilk defa öyle ağlamadı mızırandı ama rahattı... Çok stres olmuştum ya... Bir de büyüdüler ya anlıyorlar bazı şeyleri az çok daha zor geçti önce yabancıladı etrafı hemşireyi her taraftan bebek ağlama sesleri zaten öyle huzursuz oldu bi de peşpeşe iğneler : ) Kıyamam ben onlara
oyy kıyamam yaa..
bizde aşılar hep ateş yaptı yine yapacak diye korkuyorum offf..
bende çok stresim bu aşı öncesi..
aşıdan sonra oğlumu gezmeye götürcem biraz bakınsın unutur belki en azından
Maşallah çook tatlı
Canım hiç üzülme sadece mama yedikleri için artk az kilo alcaklar benim oğlan bu ay sadece200 gr almş doktorumz mamanın sadece %12,5 u besin değeri taşır gerisi sudur dedi ama 100 gr katı gıdanın % 50 si desi oyuzden mama artk doyurma kiloda aldrmzkesinlikle ek gıdaya başlycksn dedi ben agrdan alyrdm oğlum yemiyor diye ama şimdi veemeye çalşyrm bi şekilde sende öyle yap
Canım hiç üzülme sadece mama yedikleri için artk az kilo alcaklar benim oğlan bu ay sadece200 gr almş doktorumz mamanın sadece %12,5 u besin değeri taşır gerisi sudur dedi ama 100 gr katı gıdanın % 50 si desi oyuzden mama artk doyurma kiloda aldrmzkesinlikle ek gıdaya başlycksn dedi ben agrdan alyrdm oğlum yemiyor diye ama şimdi veemeye çalşyrm bi şekilde sende öyle yap
Canım bende hipp alyrm ama evdw yapamadgm zamblrda veryrm yiğit de kabız malesef ben evde 3 tane kuru kayısıyı sıcak suda bekltyrm yumuşuyo zaten bir elmayı buharda haşlıyrm kuru üzüm ve kuru erikte suda haşlyrm bîraz blendrdan geçiryrm hepsinivalla hippin kine 10 basıyoCanım yaa çok teşekkür ederim sanaaa :) dün yaptı, 3günlük aradan sonra. Muhtemelen püre sayesinde oldu. Şurup ve zeytinyağına devam ediyordk ama tık yoktu. Sen der demez aldm ve 3 gündür maşallah diyim çok severek yiyordu. Dün tam kaç gün oldu yapmayalı diye konuşuyodk baktm bıdık ıkınmaya başladı :) hipp e güveniyordum zaten. Artık evde yapamayacağım diğer çeşitlerini de alırım
Nedense bu sefer fazla ağladı oğlum... Aşıların biri yakıyormuş biraz ondan.. Ama arabasına aldık dışarı çıktık sustu etrafı felan izledi... Eve geldik ara ara tabi ağladı sinirini yenemedi sanırım : ) Kolay atlatırsınız canım inşallah
Canım çok şey veriyorum ama oğlum öğün olarak yemiyor mesela sebzelerin her türlüsünü denedim bağıra kavga ede 6-7 kaşık zorla veriyorum.. Meyve püresini de öyle... Bir tek zorla da olsa tam yediği muhallebi.. Arı mamanın 7 tahıllısını normalini de aldım onları bir kase yiyor zorla da olsa... Böyle böyle nasıl katı gıda yiyecek bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?