- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
Ben 2 3 ay önce sadece 1 kez gördüm bidaha olmadı tahlil yaptırsam mı ki bende bilemedim şimdi o değer ne demekmiş canım ne anlama geliyorAynen şeker tanesi gbi parlak,ben de basta bezden diye düşündüm sonra içim raat ermedi 2haftadr tahlil sonucu bekliyodum dün çıktı oksalat yüksekmiş brz.onlara da oksalat kristalleri deniyomuş zaten.yrn inş usg yle bakcak doktor.umarım bişe yoktr.su vermye basladım bgn
Bende geçen gün reklamlarda görünce girdim bi inceledim gayet güzel bi hizmete benziyor araçla filan eve kadar getiriyorlarmş ücretsiz kargoyla meyve sebze et yumurta güzel şeyler var bi denemek lazım aslında bana güvenilir gibi geldiARKADAŞLAR, şu tazedirekt.com hakkında bilgisi olan var mı, yumurta falan istesem mi diye düşünüyorum. fiyatlar da fena değil sanki
Canım bi önceki aşıda bize vegaferon verdı hemşire. 1 ay gecti, halen 1 damla vermemişim. Tadı iğrenç kokusunu hiç soyleme. Ikı hafta önce kan degerlerine bakıldı hgb 12ydi.acaba versem mi artık. Kansızlık olur muCanım ben doktora söyledim bu sorunu 10 gün bu şekilde devam eder normal dedi kan ilaçları yapıyormuş böyle ama ben o günden sonra vermedim bidaha çünkü kan değerlerine baktırmadan içim rahat etmiyor onuda en erken 7.ayında yapıyorlarmış bi tahlil yaptırıp o zaman kullancağım ayrıca vegaferonda da paraben var
ben senden bir gün sonra doğum yapmışım bana 11mayısda yapılcak dediKızlrya bizm sağlık ocağı6. Ayasısının 14 haziranda yapılcğnı soyledi geç değilmi ya sizce birhatamı var arasammıki.s
boşver canım mor eriğide zamanı gelince yesinHaklısın kuzum da erik bulamam şimdilerde sanırım. Mor erik. Bu püre iyi geldi gibi. Diğerlerinden hiç almadm zaten. Elma, armut, meyve, sebze.. Bunları yapabilirim. Hatta yaptm da :)
benim arkamdan okadar veriştircekler ve bi ton laf etcekler ..
valla değil buraya yazmak,okumam bile
insanlar tuaf
çok faydalı ve güzel olurKızlar bu bisküvi yerine tam buğday arada yulaflı ekmek alıp ufalasak nolurki hem doyurucu olur
Nolmuuuuşşbenim arkamdan okadar veriştircekler ve bi ton laf etcekler ..
valla değil buraya yazmak,okumam bile
insanlar tuaf
aradım canım hata yapmışlar yaaa bak burası olmasa gececekti günü yaşasın kk :)ben senden bir gün sonra doğum yapmışım bana 11mayısda yapılcak dedi
ara bence aşı bu ihmale gelmez canmm
ek gıdaya geçince su da ver dedi doktor bize istediği kadar verebilirmişiz, tabi sen bilirsin. Kabız ise armut suyu iyi geliyor. Bizde o da işe yaramadı kayısı ve erik püresi veriyorum arada tekrar kabız olmasın diye. Tabi ayınız da önemli ek gıda konusunda. İnşallah düzelir biran önceYa kıxlae kızım ıkınıeken çok zorlanıyo hala. Ve aglıyo. E gunde en az ıkı kere kakasınıda yapıyo normal kabızda degıl. Ek gıda vermeye başladgmdan berı boyle. Su vermıyorum ılık versem ıyı gelırmıkı acaba. Napmalıyım. Dr arasam kesın fıtıl ver der başka bi halt bıldıgı yok adamn cınku. Kızım oyle zorlanrken içim gıdıyoya
benim kizim iki gundur ikinma halinde kabiz iki gundur bir sey yok dun cok az cok kati yapmis icim gidiyor o ikinirken.. Sabah ac karnina zeytinyagi icir ilik su icir ben yaptim ama fayda etmedi hala.. Armut suyu icirecegim birazdan..Ya kıxlae kızım ıkınıeken çok zorlanıyo hala. Ve aglıyo. E gunde en az ıkı kere kakasınıda yapıyo normal kabızda degıl. Ek gıda vermeye başladgmdan berı boyle. Su vermıyorum ılık versem ıyı gelırmıkı acaba. Napmalıyım. Dr arasam kesın fıtıl ver der başka bi halt bıldıgı yok adamn cınku. Kızım oyle zorlanrken içim gıdıyoya
Nasiii bilmiyor musunn...Nolmuuuuşş
Biz de iyiyiz cok şükür canim nasil gecti mi kizinin hastaligi? Evett her bebek guzelce yesin benim kizim da yiyebilsin en kisa zamanda insallahhhhkızlar uzun süre yoktum koşturmaktan nasılsınız biz çok iyiyz kızım bütün çorbaları içiyor masallah yogurdu cok sevdik şimdilik güzel herşey her bebek yesin büyüsün kuzucuklar
Hayııırr msj atıver özelden yaaaNasiii bilmiyor musunn...
Canım sadece yıgurt ve armut verıyorum oda hergün degıl. Ve kaka yapıyo gunde en az iki kere kabız degıl yanıbenim kizim iki gundur ikinma halinde kabiz iki gundur bir sey yok dun cok az cok kati yapmis icim gidiyor o ikinirken.. Sabah ac karnina zeytinyagi icir ilik su icir ben yaptim ama fayda etmedi hala.. Armut suyu icirecegim birazdan..
Senin bebis daha kucuk canim biraz daha yavas git ek gidada bagirsaklari daha hazir degil demek ki yazik.. Bizi patates kabiz yapti sanirim koymadim bugunku corbasina..
Neler oluyo şekerler:)))Hayııırr msj atıver özelden yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?