2014 Kasım Anneleri

Ben 2 3 ay önce sadece 1 kez gördüm bidaha olmadı tahlil yaptırsam mı ki bende bilemedim şimdi o değer ne demekmiş canım ne anlama geliyor

ARKADAŞLAR, şu tazedirekt.com hakkında bilgisi olan var mı, yumurta falan istesem mi diye düşünüyorum. fiyatlar da fena değil sanki
Bende geçen gün reklamlarda görünce girdim bi inceledim gayet güzel bi hizmete benziyor araçla filan eve kadar getiriyorlarmş ücretsiz kargoyla meyve sebze et yumurta güzel şeyler var bi denemek lazım aslında bana güvenilir gibi geldi

Canım
Canım bi önceki aşıda bize vegaferon verdı hemşire. 1 ay gecti, halen 1 damla vermemişim. Tadı iğrenç kokusunu hiç soyleme. Ikı hafta önce kan degerlerine bakıldı hgb 12ydi.acaba versem mi artık. Kansızlık olur mu

İdrarda kalsiyum oksalat ve kreatinine bakıp bi oran çıkarıyolar o yüksek çıktı brz sonra doktor randevumuz var inş önemli bişe diildir bebeklerde de böbrek taşı olabiliyomuş allah korusun keşke daa önce su verseydim diyorum bazen kristal şeklinde belirti veriyomuş bazen de iştahsızlık karın ağrısı huzursuzluk gbi şeyler.için raat etmesi için bi tahlil yaptır istersen.doktorla görüştkten sonra inş yazarım sonucu.bnm oğlum 2.ayda rota oldu bide.o da yine benim dikkatlice kaka incelemem sonucu çıktı mukuslu yeşilimsi iri taneli katımsı kaka vardı.aşı da yaptıramadım o yüzden.gerek de yok dediler.d vitamini de böbrekler için tartışılırmış çok iyi diilmiş sürekli kullanım ben bıraktım güneşe çıkarıcam bol bol.konudan konuya atladım brz.öpüyorum

Kızlrya bizm sağlık ocağı6. Ayasısının 14 haziranda yapılcğnı soyledi geç değilmi ya sizce birhatamı var arasammıki.s
ben senden bir gün sonra doğum yapmışım bana 11mayısda yapılcak dedi
ara bence aşı bu ihmale gelmez canmm

Ya kıxlae kızım ıkınıeken çok zorlanıyo hala. Ve aglıyo. E gunde en az ıkı kere kakasınıda yapıyo normal kabızda degıl. Ek gıda vermeye başladgmdan berı boyle. Su vermıyorum ılık versem ıyı gelırmıkı acaba. Napmalıyım. Dr arasam kesın fıtıl ver der başka bi halt bıldıgı yok adamn cınku. Kızım oyle zorlanrken içim gıdıyoya

Haklısın kuzum da erik bulamam şimdilerde sanırım. Mor erik. Bu püre iyi geldi gibi. Diğerlerinden hiç almadm zaten. Elma, armut, meyve, sebze.. Bunları yapabilirim. Hatta yaptm da :)
boşver canım mor eriğide zamanı gelince yesin
herşey mevsiminde güzel
tabi sen bilirsin..
çok garip ama benimki hipp in meyvelerini daha çok seviyo
evde yaptımı okadar iştahlı yemiyo
hazırcı anam yeni nesil :)

kızlar uzun süre yoktum koşturmaktan nasılsınız biz çok iyiyz kızım bütün çorbaları içiyor masallah yogurdu cok sevdik şimdilik güzel herşey her bebek yesin büyüsün kuzucuklar

ek gıdaya geçince su da ver dedi doktor bize istediği kadar verebilirmişiz, tabi sen bilirsin. Kabız ise armut suyu iyi geliyor. Bizde o da işe yaramadı kayısı ve erik püresi veriyorum arada tekrar kabız olmasın diye. Tabi ayınız da önemli ek gıda konusunda. İnşallah düzelir biran önce

benim kizim iki gundur ikinma halinde kabiz iki gundur bir sey yok dun cok az cok kati yapmis icim gidiyor o ikinirken.. Sabah ac karnina zeytinyagi icir ilik su icir ben yaptim ama fayda etmedi hala.. Armut suyu icirecegim birazdan..
Senin bebis daha kucuk canim biraz daha yavas git ek gidada bagirsaklari daha hazir degil demek ki yazik.. Bizi patates kabiz yapti sanirim koymadim bugunku corbasina..

kızlar uzun süre yoktum koşturmaktan nasılsınız biz çok iyiyz kızım bütün çorbaları içiyor masallah yogurdu cok sevdik şimdilik güzel herşey her bebek yesin büyüsün kuzucuklar
Biz de iyiyiz cok şükür canim nasil gecti mi kizinin hastaligi? Evett her bebek guzelce yesin benim kizim da yiyebilsin en kisa zamanda insallahhhh

Canım sadece yıgurt ve armut verıyorum oda hergün degıl. Ve kaka yapıyo gunde en az iki kere kabız degıl yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…