2014 Kasım Anneleri

Cok gecmis olsun canim evet parol ve minoset icilebiliyor..
sagol canim bnim gecmis olsun minigine de yaparda rahtlar yavrumm icim gidiyo bir bebek aglynca bugun gribim diye almadm kucagma fazlaa nsil gulucuk atiyo alayim diye yavrum baska zaman yapmaz oylee her seyo hissediyolar melek bunlaryaa

MAŞALLAH CANIM AZ DEĞİL KİLOSU TAKILMA ONA 700 GRAM DA İYİ ALMIŞ ARTIK BÜYÜDÜLER KÜÇÜKKEN Kİ GİBİ FAZLA ALAMAZLAR ZATEN.

YERİM YERİM MAŞALLAH SANA PAŞA:) KOLLAR BACAKLAR TAM ISIRMALIK OLMUŞ BAYILIRIM BACAKLARA ALTINI HER DEĞİŞMEDE ÖLE ÖPÜOM Kİ GÖRSENİZ ONUNDA HOŞUNA GİDİO NASIL GÜLÜO :=)

Canım bilmiyorum valla 12 normal mi değil mi doktor birşey demedi mi

Bence fitil ver ağlamasından daha iyidr doktor bi zararı olmaz demişti ben öyle durumlarda verdm çok inceltip yuvarladım küçülttüm fitili koyarken

CANIM İNŞALLAH NORMAL BİRŞEYDİR YA HEM SU VERMEDİK DİYE BÖYLE BİRŞEY OLABİLİRMİ NEDEN RİSK ALIP 6 AY SADECE ANNE SÜTÜ DESİNLER Kİ BİDE BENM DOKTOR HALA SUYA GEREK YOK ELİYLE SULUK TUTUP KENDİSİ İÇMEYE BAŞLAYINCAYA KADAR SU YOK DİYO ANNE SÜTÜNDEN ALIYOMUŞ AMA BEN EK GIDA İLE BAŞLADM VERMEYE HAYIRLISI OLSUN BAKLM İNŞALLH NORMALDR İST DÖNÜNCE BENDE Bİ TAHLİLE GÖTÜREYİM YA AKLIMDA KALMASIN

Biz de doktordan geldik salyadan dolayı sıvı kaybı olmştr dedi su ver dedi günde 1 su bardağı olck kdr,kristalleri susuzluğ bağladı yani.haftya yine de usg çektircez diş rahatlatıcı nurse harvey aldım kullanan oldu mu?

Suyu keşke daha önce verseydim ben ek gıdaya da geçmedim bi 2 kez armut püresi verdim katı kısmında öğürüyo ya.bence sen de dert etme suya devam bidaa görmemişsin ztn.içim raatladı doktor normal diyince değerlere.

iyi iyi canm sevindim ya sen katı gıda veriyorsan mutlaka su ver zaten çünkü ağzında kalıyo yapışıyor heryerine mutlaka verilmeli zaten yazda geldi adana fena sıcak şuan yanıyoo resmen

kızlar uzun süre yoktum koşturmaktan nasılsınız biz çok iyiyz kızım bütün çorbaları içiyor masallah yogurdu cok sevdik şimdilik güzel herşey her bebek yesin büyüsün kuzucuklar
Merhaba canım. Maşallah ne güzel, herşey ı yemesi :))ben muz elma püresi ıle işe başladım. Sonra yoğurt verdim. Dün akşam cicibebe ezdim caya verdim. Geceyi acilde gecrdık gazı vardı. Ağlamaktan harap oldu. Bnde ona bağladm. Korkuyorum ki daha bişy yedıreyım.. Bitki çayı,irmik,cicibe
Canım bilmiyorum valla 12 normal mi değil mi doktor birşey demedi mi
Normal dedi ama 8.ayda eğer kullanmazsan değer gittikçe düşermiş

yok canım illa mayalı olması lazım değil daha hiç denemedim maya ile yapılanı deneyim dedim yoğurtla denemek de mantıklı deneyim onu da değisik sekillerde yapılıyor en uygun olanı yapmaya çalısıyorum limon sıkmak istemiyorum bazik yapısı bozulmasın diye...Ne kadar süte 2 yemek kasığı yoğurt koydun biyolocici

Kizlar lansinoh ikili elektrikli pompa mi yoksa avent elektrikli mi iyi bir arkadas hamile alacak da simdi ebebekten..

canım ebebekte hipp in organik Bebe biskuvisi var denemedim ama geçen ürünleri incelerken görmüştüm. şu anda da indirim var hipp ürünlerinde eğer ilgilenirsen

Kızlar hipp in kavanoz sebzE meyve pürelerı falan var kullanan varmı.

Ben 2 3 ay önce sadece 1 kez gördüm bidaha olmadı tahlil yaptırsam mı ki bende bilemedim şimdi o değer ne demekmiş canım ne anlama geliyor
Bende ikidir bezinde kristal gibi bisey gordum iki kere birer tane bu oksalat neymis ki off yaaa bizde bezden diye dusunuyoduk doktorami gidsek ne zor is bu cocuk allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…