sagol canim bnim gecmis olsun minigine de yaparda rahtlar yavrumm icim gidiyo bir bebek aglynca bugun gribim diye almadm kucagma fazlaa nsil gulucuk atiyo alayim diye yavrum baska zaman yapmaz oylee her seyo hissediyolar melek bunlaryaaCok gecmis olsun canim evet parol ve minoset icilebiliyor..
Günaydınnnnn hatunlar nasılsınız?
Biz dün 6. ay aşımızı olduk... Ortalığı yıktık yani feryatlarla.. Bu nedir yazık yavrulara ya 4 aşı birden... Gün boyu evde içini çekti durdu yavrum...
Hani 1 yaşına kadar aşı yoktu ya 9. ayda kızamık mı var bi deeeee... Amannnnnn...
Bu arada bebeğim 2 ayda 700 gram almış çok az almış kızlar ya.. Neden böyle oluyor anlamıyorum... 7700 gram 70 cm
e yani haksızmıyım ama canmmHehe şimdi anlasım azcık geç oldu ama
özele gelNolmuuuuşş
aynennbööle yaa kadınnn
maşallah sana yaa sevimli zibidik
Canım bilmiyorum valla 12 normal mi değil mi doktor birşey demedi miCanım
Canım bi önceki aşıda bize vegaferon verdı hemşire. 1 ay gecti, halen 1 damla vermemişim. Tadı iğrenç kokusunu hiç soyleme. Ikı hafta önce kan degerlerine bakıldı hgb 12ydi.acaba versem mi artık. Kansızlık olur mu
Kizim cok agliyor kizlar oyle boyle degil aci cektigi icin icli icli.. Ne yapsam fitil versem yumusatir mi o ya.. Kaskati cok az kaka oluyor poposunda o kadar bu sefer de catlak olacak diye korkuyorum..
CANIM İNŞALLAH NORMAL BİRŞEYDİR YA HEM SU VERMEDİK DİYE BÖYLE BİRŞEY OLABİLİRMİ NEDEN RİSK ALIP 6 AY SADECE ANNE SÜTÜ DESİNLER Kİ BİDE BENM DOKTOR HALA SUYA GEREK YOK ELİYLE SULUK TUTUP KENDİSİ İÇMEYE BAŞLAYINCAYA KADAR SU YOK DİYO ANNE SÜTÜNDEN ALIYOMUŞ AMA BEN EK GIDA İLE BAŞLADM VERMEYE HAYIRLISI OLSUN BAKLM İNŞALLH NORMALDR İST DÖNÜNCE BENDE Bİ TAHLİLE GÖTÜREYİM YA AKLIMDA KALMASINİdrarda kalsiyum oksalat ve kreatinine bakıp bi oran çıkarıyolar o yüksek çıktı brz sonra doktor randevumuz var inş önemli bişe diildir bebeklerde de böbrek taşı olabiliyomuş allah korusun keşke daa önce su verseydim diyorum bazen kristal şeklinde belirti veriyomuş bazen de iştahsızlık karın ağrısı huzursuzluk gbi şeyler.için raat etmesi için bi tahlil yaptır istersen.doktorla görüştkten sonra inş yazarım sonucu.bnm oğlum 2.ayda rota oldu bide.o da yine benim dikkatlice kaka incelemem sonucu çıktı mukuslu yeşilimsi iri taneli katımsı kaka vardı.aşı da yaptıramadım o yüzden.gerek de yok dediler.d vitamini de böbrekler için tartışılırmış çok iyi diilmiş sürekli kullanım ben bıraktım güneşe çıkarıcam bol bol.konudan konuya atladım brz.öpüyorum
iyi iyi canm sevindim ya sen katı gıda veriyorsan mutlaka su ver zaten çünkü ağzında kalıyo yapışıyor heryerine mutlaka verilmeli zaten yazda geldi adana fena sıcak şuan yanıyoo resmenSuyu keşke daha önce verseydim ben ek gıdaya da geçmedim bi 2 kez armut püresi verdim katı kısmında öğürüyo ya.bence sen de dert etme suya devam bidaa görmemişsin ztn.içim raatladı doktor normal diyince değerlere.
Merhaba canım. Maşallah ne güzel, herşey ı yemesi :))ben muz elma püresi ıle işe başladım. Sonra yoğurt verdim. Dün akşam cicibebe ezdim caya verdim. Geceyi acilde gecrdık gazı vardı. Ağlamaktan harap oldu. Bnde ona bağladm. Korkuyorum ki daha bişy yedıreyım.. Bitki çayı,irmik,cicibekızlar uzun süre yoktum koşturmaktan nasılsınız biz çok iyiyz kızım bütün çorbaları içiyor masallah yogurdu cok sevdik şimdilik güzel herşey her bebek yesin büyüsün kuzucuklar
Normal dedi ama 8.ayda eğer kullanmazsan değer gittikçe düşermişCanım bilmiyorum valla 12 normal mi değil mi doktor birşey demedi mi
yok canım illa mayalı olması lazım değil daha hiç denemedim maya ile yapılanı deneyim dedim yoğurtla denemek de mantıklı deneyim onu da değisik sekillerde yapılıyor en uygun olanı yapmaya çalısıyorum limon sıkmak istemiyorum bazik yapısı bozulmasın diye...Ne kadar süte 2 yemek kasığı yoğurt koydun biyolociciCanım peynir mayalamadan olmuyormu ki ben yoğurdu kaynatyrm suyunu iyice çekene kadar sonra süzüyrm oluyor yada lor yapyrm sütü kaynatyrm içine iki yemk kaşığı yoğurt atyrm kesiliyr zaten sonra iyice süzüyrm lor oluyır yani böyle veryrm illa mayalı mı olması lazım?
sen adanalımısın?iyi iyi canm sevindim ya sen katı gıda veriyorsan mutlaka su ver zaten çünkü ağzında kalıyo yapışıyor heryerine mutlaka verilmeli zaten yazda geldi adana fena sıcak şuan yanıyoo resmen
canım ebebekte hipp in organik Bebe biskuvisi var denemedim ama geçen ürünleri incelerken görmüştüm. şu anda da indirim var hipp ürünlerinde eğer ilgilenirsenBişi soracağım kızlar... Bebe bisküvisini hazır almak istemiyorum ama tarifi var evde yapılıyor dediniz bilen varsa yapıpp beğendiği bir tarifi yazabilir mi? Şimdi netten araştırıcam bi sürü tarif çıkacak kafam karışacak o yüzden net olsun.. Keçi sütü aldım mayalicam he mde süt olarak içiricem bebeğime bisküviyi evde yapmak istiyorum.. Burda organik bisküvi satan yer sanırım bulamam..
Bende ikidir bezinde kristal gibi bisey gordum iki kere birer tane bu oksalat neymis ki off yaaa bizde bezden diye dusunuyoduk doktorami gidsek ne zor is bu cocuk allahimBen 2 3 ay önce sadece 1 kez gördüm bidaha olmadı tahlil yaptırsam mı ki bende bilemedim şimdi o değer ne demekmiş canım ne anlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?