2014 Kasım Anneleri

Bu seferkı yogurduma bayıldım. Tadıda şahane olmuş hep aynı şekılde yapıyorım neden hep aynı olmuyo anlamıyorum.

Eklentiler

• image.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 118
Biz de iyiyiz cok şükür canim nasil gecti mi kizinin hastaligi? Evett her bebek guzelce yesin benim kizim da yiyebilsin en kisa zamanda insallahhhh
geçti canım çok şükür ALLAHIM BAŞKA HASTALIK VERSİN ÇOK ZOR ANNE İÇİN ALLAHIM ÇARESİZ DERT VERMESİN YER İNSALLAH SENIN BEBİŞTE İNSAN YEDIKCE MUTLU OLUYOR

Biz de iyiyiz cok şükür canim nasil gecti mi kizinin hastaligi? Evett her bebek guzelce yesin benim kizim da yiyebilsin en kisa zamanda insallahhhh
biz daha ek gıdaya geçmedik asıl o zaman ne yedireceğim bilemiyorum. Hamile iken porselen küçük tencereler almıştım renkli renkli yoğurt yaparım diye. Kısmet .... Allah herşeyin hayırlısını versin.

Dr aradm ıkınmasını sormak için kaka yapıyosa ıkınıyosa hala verdıgın bişey rahatsz edıyodur dedı. Bıraz once armut verdım sabhtan berı ıkınmıyodu başladı yıne ıkınmaya. Demkkı armut rahtsz edıyo.birkacgun vermıcem bakalm yıne olucakmı.

Tatmin.muhakkak su ver ek gidaua geçtim artik. Böbrekleri zorlanir yoksa..3-4 kez su ver icebildgi kadar icsin...gör bak bu sikintisida azalir..su biraz ilik olursa daha iyi olur

kızlar uzun süre yoktum koşturmaktan nasılsınız biz çok iyiyz kızım bütün çorbaları içiyor masallah yogurdu cok sevdik şimdilik güzel herşey her bebek yesin büyüsün kuzucuklar
Merhaba canım. Maşallah ne güzel, herşey ı yemesi :))ben muz elma püresi ıle işe başladım. Sonra yoğurt verdim. Dün akşam cicibebe ezdim caya verdim. Geceyi acilde gecrdık gazı vardı. Ağlamaktan harap oldu. Bnde ona bağladm. Korkuyorum ki daha bişy yedıreyım.. Bitki çayı,irmik,cicibebe verme dedi

Kizim cok agliyor kizlar oyle boyle degil aci cektigi icin icli icli.. Ne yapsam fitil versem yumusatir mi o ya.. Kaskati cok az kaka oluyor poposunda o kadar bu sefer de catlak olacak diye korkuyorum..

Kizim cok agliyor kizlar oyle boyle degil aci cektigi icin icli icli.. Ne yapsam fitil versem yumusatir mi o ya.. Kaskati cok az kaka oluyor poposunda o kadar bu sefer de catlak olacak diye korkuyorum..
Ayy canım ya o ilk kısımdaki katıdır muhtemelen onu çıkaramayınca arkasıda gelmiyo yazık yavruya yiğit de öyleydi bi ara ben artk hergün kuru kayısı veriyrm canım bide suyunu içiryrm birde her çorbaya zeytinyag koyuyrm

ben midesi bulanıyor diye birkaç kere limon yalattım biraz çok mu zararlı

ZARARLI CANIM VERMESEN DAHA İYİ.

Hayır, baştan beri karıştırarak veriyorum.

ALERJİ OLMADIYSA CANIM İYİ.

ÇOK İYİ SENİN YA.KEŞKE BENM ANNEMDE BAKABİLSE EVET KV ÇOK SAHİPLENİO GÜZEL YANI OLDUĞU KADAR KÖTÜ YANIDA VAR SÖLENİLENLERİ PEK DİNLEMİO KENDİ BİLDİĞİNİ YAPMAK İSTİO.

EVET TEK TEK OLMASI DAHA İYİ ZATEN İÇLERİNDEN BİRİ ALERJİ YAPARSA BULUNMASI DAHA KOLAY ONDAN HEPSİ Bİ ARADA VERİLİNCE BİRİSİ ALERJİ YAPSA NERDEN BİLİCEZ HANGİSİ.

geçenlerde bizde de olmuştu gliserin fitil bebekler için yarım fitil kullan demişti. Sonra yaptı dediğin gibi o ilk katı kısım zoroluyor artık aralarda kayısı ve erik püresı veriyorum yumuşatır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…