- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Hehe şimdi anlasım azcık geç oldu amabenim arkamdan okadar veriştircekler ve bi ton laf etcekler ..
valla değil buraya yazmak,okumam bile
insanlar tuaf
geçti canım çok şükür ALLAHIM BAŞKA HASTALIK VERSİN ÇOK ZOR ANNE İÇİN ALLAHIM ÇARESİZ DERT VERMESİN YER İNSALLAH SENIN BEBİŞTE İNSAN YEDIKCE MUTLU OLUYORBiz de iyiyiz cok şükür canim nasil gecti mi kizinin hastaligi? Evett her bebek guzelce yesin benim kizim da yiyebilsin en kisa zamanda insallahhhh
biz daha ek gıdaya geçmedik asıl o zaman ne yedireceğim bilemiyorum. Hamile iken porselen küçük tencereler almıştım renkli renkli yoğurt yaparım diye. Kısmet .... Allah herşeyin hayırlısını versin.Biz de iyiyiz cok şükür canim nasil gecti mi kizinin hastaligi? Evett her bebek guzelce yesin benim kizim da yiyebilsin en kisa zamanda insallahhhh
Ben anlamadimm yawwww banads anlativerHehe şimdi anlasım azcık geç oldu ama
Ya kıxlae kızım ıkınıeken çok zorlanıyo hala. Ve aglıyo. E gunde en az ıkı kere kakasınıda yapıyo normal kabızda degıl. Ek gıda vermeye başladgmdan berı boyle. Su vermıyorum ılık versem ıyı gelırmıkı acaba. Napmalıyım. Dr arasam kesın fıtıl ver der başka bi halt bıldıgı yok adamn cınku. Kızım oyle zorlanrken içim gıdıyoya
Kızlar bırı banada ozelden yaZsın cat cat catlıcam burdaHaaaaaa su meseleeee
Aynen ya bende catliycam.banada bi söyleyin yaKızlar bırı banada ozelden yaZsın cat cat catlıcam burda
Merhaba canım. Maşallah ne güzel, herşey ı yemesi :))ben muz elma püresi ıle işe başladım. Sonra yoğurt verdim. Dün akşam cicibebe ezdim caya verdim. Geceyi acilde gecrdık gazı vardı. Ağlamaktan harap oldu. Bnde ona bağladm. Korkuyorum ki daha bişy yedıreyım.. Bitki çayı,irmik,cicibebe verme dedikızlar uzun süre yoktum koşturmaktan nasılsınız biz çok iyiyz kızım bütün çorbaları içiyor masallah yogurdu cok sevdik şimdilik güzel herşey her bebek yesin büyüsün kuzucuklar
Hehe evetHaaaaaa su meseleeee
Cok gecmis olsun canim evet parol ve minoset icilebiliyor..Çok fena grip oldum parol içilebliiyor muydu kızlar
Ayy canım ya o ilk kısımdaki katıdır muhtemelen onu çıkaramayınca arkasıda gelmiyo yazık yavruya yiğit de öyleydi bi ara ben artk hergün kuru kayısı veriyrm canım bide suyunu içiryrm birde her çorbaya zeytinyag koyuyrmKizim cok agliyor kizlar oyle boyle degil aci cektigi icin icli icli.. Ne yapsam fitil versem yumusatir mi o ya.. Kaskati cok az kaka oluyor poposunda o kadar bu sefer de catlak olacak diye korkuyorum..
ben midesi bulanıyor diye birkaç kere limon yalattım birazçok mu zararlı
Hayır, baştan beri karıştırarak veriyorum.
Evet canım 1 hafta biri 1 hafta biri. Sahiplenmesi güzel tabi ama senin kv işi biraz abartıyor anladığım kadarıyla.
Canım benim ev iş arası baya mesafe var. Araba ile gidip gelicem işe bu sefer benim maaş benzine gidecek. Zaten ek gıdalara başladık sağdığım sütler var onlarla yapılan mamayı yiyor zaten o yüzden gün içinde kullanmak yerine 1 gün gitmemek daha iyi geldi bana.
Valla bakalım deneyeceğiz. Ama şu da var annemin de kv'deminde evde sorumlulukları var. Kv'min evde KP annemin evde babam kardeşim var. Kimsenin de düzenini bozmaya hakkımız yok. Her iki evde de yatağı var zaten , bir de Melis kolay bir bebek beni üzmeyeceğini tahmin ediyorum. Kendi arabamla getirip götüreceğim, her iki tarafa bez ve mama aldık bıraktık. Umarım aksi bir durum gelişmez de üzülmem.
eğer sızıntı şeklinde yoksa sorun olmaz demişti doktor bize de. bize bardak tavsiye etmemişti doktor ben de denedim beceremedim bez tahriş etmişti o uç kısmı ordan kaynaklı 2 gün falan kan olmuştu hep bezde. belki sizin de değdiyse o bölge iyileşene kadar bazı hassas ciltlerde tahriş olabilir demişti doktor. 1-2 güne iyileşir canım merak etme. geçmiş olsun Allah diğer mürvetlerini de göstersin inşallah.
bugün doktor özellikle söyledi bize tek tek başlayın olur da alerji yaparsa neden kaynaklı olduğunu bilelim diye.
maşallah alperene, bu arada kabızlık sorunu ne oldu canım meyve püresi işe yaradı mı
geçenlerde bizde de olmuştu gliserin fitil bebekler için yarım fitil kullan demişti. Sonra yaptı dediğin gibi o ilk katı kısım zoroluyor artık aralarda kayısı ve erik püresı veriyorum yumuşatır diyeKizim cok agliyor kizlar oyle boyle degil aci cektigi icin icli icli.. Ne yapsam fitil versem yumusatir mi o ya.. Kaskati cok az kaka oluyor poposunda o kadar bu sefer de catlak olacak diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?