2014 Kasım Anneleri

Canim bizde pamukcuk yok ama 1.5 aydir sol gogsum hep catlak emzirince kaniyor ve kabuk oluyor hergun sutum gitti gogsum kuculdu ve 2 gundur gogsumun uzerinde kirmizi sivilce gibi bise var tedirginim ama hangi doktora gitmem gerekli acaba
geçmişolsun canım bende bilmiyorum. ya çok üzgünüm emzirdim emzirdim ta altıncı aya geldim bi anda göğüs problemi çıktı ortaya canım çok yanıyo yaa

haklısın canım ben birtürlü sesimi çıkartamıyorum hele eşim çok hassas yüzüm bile asılsa söyleniyo halbuki bisürü laf yiyiyorum yani ama tabi ona sorsan hepsi espri

gecmis olsun canim emzirme icin bir sey diyemeyecegim bilen arkadaslar yardimci olur insallah.. Ama acisini iyi bilirim insallah hemen gecer canim ya..
Bu arada kayinvaliden gitti mi onunla sorun mu oldu?
napıcam bilmiyorum ya göğsüm gittikçe dahada kötü oluyor çok fena durumdayım. gitti evet üç gün kaldı yine espri yapar gibi bisürü laf söyledi gitti bizde anca barıştık kavga ettik tabii ooof of

Hayırdır canım paylaşmak istersen yardımcı olabilirsek seve seve elımden geldıgınce olabılırım
canım bizim oğlan pamukçuk olmuş buda benim göğsüme bulaştı göğsüm yarıldı yan tarafından gittikçede daha çok açılıyor napıcam bilemiyorum çok üzülüyorum böyle giderse ucu kopar

Cnm bir ara banada olmuştu. Ağzına kullandigin ilaçtan göğüs ucunada sürmen gerek. Yoksa sürekli bebegin emdiği için onada bulasir oradan. Ben çok acidigi dönemde pompa ile sagip öyle veriodum.
süreyim bende ozaman. benim süt pompam el ile sağılanlardan ve çok iyi sağamıyor nasıl yapsam ki

Merak etmiştim yazman iyi oldu.

kızlar yektaya ek gıda yediremiyorum ne yapmalıyım?

Günaydın arkadaşlarrr...
Nasılsınız?
Dün oğluma ferrum kan damlasını aldım dün başladım... Bilmiyorum vermeli miyim ama 6 ayını 5 gün geçti başlayayım dedim artık.. Bir de D vitaminini düzenli vermiyorum sakıncası olur mu bilmiyorum...

günaydınn bilg bozuk size bir slm vereyim dedim..
dün oğlum saat başı uyandı emmek için man kafa gibiyim bugünn..
sizşler nasılsınızz

Bence her ikisini de ihmal etme canım demir vermezsen kansızlık olur ek gıda alsa da gelisimi için gerekli demir yetersiz kalıyor D vitamini de gelisim için önemli günde 3 damlayı geçmeyecek sekilde ver kafan karısmasın.

günaydınn bilg bozuk size bir slm vereyim dedim..
dün oğlum saat başı uyandı emmek için man kafa gibiyim bugünn..
sizşler nasılsınızz
Günaydın neyseki haftanın son günü bunu düsünerek günü bitirmeye çalıs cancağzım Allah güç kuvvet versin bende dün öyle yorulmusum ki gece saati falan duymadım uyuya kalmısım 7 sat aç kaldı çocuk mamasını yedirdim 1 saat sonra az daha yediricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…