- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Aventi bilmiyorum ama lansinoh tekliden çoook memnunumKizlar lansinoh ikili elektrikli pompa mi yoksa avent elektrikli mi iyi bir arkadas hamile alacak da simdi ebebekten..
Lansinoh ikili elektrikli pompa kullanıyorum ve memnunum. Once Kraft almıştım beğenmedim sonra bunu aldım.Kizlar lansinoh ikili elektrikli pompa mi yoksa avent elektrikli mi iyi bir arkadas hamile alacak da simdi ebebekten..
geçmişolsun canım bende bilmiyorum. ya çok üzgünüm emzirdim emzirdim ta altıncı aya geldim bi anda göğüs problemi çıktı ortaya canım çok yanıyo yaaCanim bizde pamukcuk yok ama 1.5 aydir sol gogsum hep catlak emzirince kaniyor ve kabuk oluyor hergun sutum gitti gogsum kuculdu ve 2 gundur gogsumun uzerinde kirmizi sivilce gibi bise var tedirginim ama hangi doktora gitmem gerekli acaba
haklısın canım ben birtürlü sesimi çıkartamıyorum hele eşim çok hassas yüzüm bile asılsa söyleniyo halbuki bisürü laf yiyiyorum yani ama tabi ona sorsan hepsi espriValla canm ben artık canımı sıkanın on katı canını sıkıyorum moralını bozuyorum. Ben kafama takıcama onlar benım verdıgım cvpları kafalarına taksınlar. Umrumda degıl saygı falan artık Hakedene hakettıgı muameleyı gosterıceksn. Bekarken hiç böyle degıldım ama. Bunları tanıdıkça böyle oldum ama sadece onlara karşı.
napıcam bilmiyorum ya göğsüm gittikçe dahada kötü oluyor çok fena durumdayım. gitti evet üç gün kaldı yine espri yapar gibi bisürü laf söyledi gitti bizde anca barıştık kavga ettik tabii ooof ofgecmis olsun canim emzirme icin bir sey diyemeyecegim bilen arkadaslar yardimci olur insallah.. Ama acisini iyi bilirim insallah hemen gecer canim ya..
Bu arada kayinvaliden gitti mi onunla sorun mu oldu?
canım bizim oğlan pamukçuk olmuş buda benim göğsüme bulaştı göğsüm yarıldı yan tarafından gittikçede daha çok açılıyor napıcam bilemiyorum çok üzülüyorum böyle giderse ucu koparHayırdır canım paylaşmak istersen yardımcı olabilirsek seve seve elımden geldıgınce olabılırım
sütümümü sağmalıyım canımBenimde aynı sorunum olmuştu Lansinoh göğüs ucu pomadı imdadıma yetştı 2 günde gecti
süreyim bende ozaman. benim süt pompam el ile sağılanlardan ve çok iyi sağamıyor nasıl yapsam kiCnm bir ara banada olmuştu. Ağzına kullandigin ilaçtan göğüs ucunada sürmen gerek. Yoksa sürekli bebegin emdiği için onada bulasir oradan. Ben çok acidigi dönemde pompa ile sagip öyle veriodum.
Kizlar lansinoh ikili elektrikli pompa mi yoksa avent elektrikli mi iyi bir arkadas hamile alacak da simdi ebebekten..
Merak etmiştim yazman iyi oldu.Suyu keşke daha önce verseydim ben ek gıdaya da geçmedim bi 2 kez armut püresi verdim katı kısmında öğürüyo ya.bence sen de dert etme suya devam bidaa görmemişsin ztn.içim raatladı doktor normal diyince değerlere.
Kizlar lansinoh ikili elektrikli pompa mi yoksa avent elektrikli mi iyi bir arkadas hamile alacak da simdi ebebekten..
canım ebebekte hipp in organik Bebe biskuvisi var denemedim ama geçen ürünleri incelerken görmüştüm. şu anda da indirim var hipp ürünlerinde eğer ilgilenirsen
isyaaaaan oğlun mu o maşallah ne kadar büyümüşşşgünaydınn bilg bozuk size bir slm vereyim dedim..
dün oğlum saat başı uyandı emmek için man kafa gibiyim bugünn..
sizşler nasılsınızz
Bence her ikisini de ihmal etme canım demir vermezsen kansızlık olur ek gıda alsa da gelisimi için gerekli demir yetersiz kalıyor D vitamini de gelisim için önemli günde 3 damlayı geçmeyecek sekilde ver kafan karısmasın.Günaydın arkadaşlarrr...
Nasılsınız?
Dün oğluma ferrum kan damlasını aldım dün başladım... Bilmiyorum vermeli miyim ama 6 ayını 5 gün geçti başlayayım dedim artık.. Bir de D vitaminini düzenli vermiyorum sakıncası olur mu bilmiyorum...
Günaydın neyseki haftanın son günü bunu düsünerek günü bitirmeye çalıs cancağzım Allah güç kuvvet versin bende dün öyle yorulmusum ki gece saati falan duymadım uyuya kalmısım 7 sat aç kaldı çocukgünaydınn bilg bozuk size bir slm vereyim dedim..
dün oğlum saat başı uyandı emmek için man kafa gibiyim bugünn..
sizşler nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?