- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Bence her ikisini de ihmal etme canım demir vermezsen kansızlık olur ek gıda alsa da gelisimi için gerekli demir yetersiz kalıyor D vitamini de gelisim için önemli günde 3 damlayı geçmeyecek sekilde ver kafan karısmasın.
aynenn
yaa evet hadi kendine çeki düzen verse neyse dicem ama eskisindende beter döndü
günaydın
bugün yine oğlum 6.30 da kalktı hala uyumadı oyy
oksalat altıgen seklinde küçük kristalcikler bunlar birleserek böbrek tasını olusturuyor.Ben 2 3 ay önce sadece 1 kez gördüm bidaha olmadı tahlil yaptırsam mı ki bende bilemedim şimdi o değer ne demekmiş canım ne anlama geliyor
İl içi yer değişikligi 20-26 Mayısmis örtmenlerr başvuracak olan varsa bilginiz olsun.
Nasıl norm fazlası oldun es durumundan falan mı gittin okuluna?Daha bir yılım var canım il içine başvurabilmek için. Norm fazlası olduğum için birinci dönem sonunda başlamıştım okuluma. Böyle arada gidince çok kötü oluyor. Üç yıl sonra isteyebilecekken üç buçuk yıl sonra isteyebileceğim. Bilgi için teşekkürler yine de ;-)
Nasıl norm fazlası oldun es durumundan falan mı gittin okuluna?
aynen Zeynep 05:15 de uyandı bende işyerinde uyukluyorum, eşime dedim haftasonu 7.30 a kadar uyuyayım telsiz senin yanında olsun uyanınca sen ilgilen diye bakalım yarın sabah o ilgilensede ben kızların sesini duyupta duymazlıktan gelebilecekmiyim... zannetmiyorum... üç senedir kronikleşti uykusuzluk bendeBenim oğlum da 5,30 da uyandı ben de ayakta uyuyorum iş yerinde isyan : )
Anladım canım sartlara göre en mantıklı olanı yapssın yerinde güzelmis bu aradaÇ.kalenin Eceabat ilçesinde görev yapıyordum. Merkeze yakın olduğu için gidiş geliş yapma kolay diye. Küçük bir ilçe ve öğrenci sayısı az. Sınıflar en az on iki kişi olacak dedi yeni milli eğitim müdürü, ortak derslerde sınıflar birleştirildi. Böyle olunca ders saati azaldı. En az hizmet puanına sahip olduğum için norm fazlası oldum. Biliyorsun norm fazlası öğretmenler ilk önce kendi ilçeleri içinde başka bir okula tercih yapar ve atanırlar, öncelik ondadır. İlçede başka lise olmayınca ben de resen atamadan korktum tercih yaptım başka ilçedeki okula. Yine merkezde oturuyorum ilçeye gidiş geliş yapıyorum. Görev yaptığım ilçe şehir merkezine 70 km uzaklıkta :S
aynen Zeynep 05:15 de uyandı bende işyerinde uyukluyorum, eşime dedim haftasonu 7.30 a kadar uyuyayım telsiz senin yanında olsun uyanınca sen ilgilen diye bakalım yarın sabah o ilgilensede ben kızların sesini duyupta duymazlıktan gelebilecekmiyim... zannetmiyorum... üç senedir kronikleşti uykusuzluk bende
Sen karşılık versende eşinle kavga edıyosun vermesende. Benmkıde başta oyleydı. O şakayla sokuyosa lafları sende oyle cvbını ver. Valla benmkı bır soyluyosa ben bin soyluyorym artık. Öylede böylede huzur bozuluyo en azndan cvbını alsın gıtsın dıyorum artık.haklısın canım ben birtürlü sesimi çıkartamıyorum hele eşim çok hassas yüzüm bile asılsa söyleniyo halbuki bisürü laf yiyiyorum yani ama tabi ona sorsan hepsi espri
il dışı hazirana kalır o zaman.İl içi yer değişikligi 20-26 Mayısmis örtmenlerr başvuracak olan varsa bilginiz olsun.
Canım göz kararı yaptım ben yarım litre süte 2 yemek kaşığı yeter sanrm zaten 1-2 güne tüketmk lazım bakteri ürer yoksa az bişey çıkıyr işteyok canım illa mayalı olması lazım değil daha hiç denemedim maya ile yapılanı deneyim dedim yoğurtla denemek de mantıklı deneyim onu da değisik sekillerde yapılıyor en uygun olanı yapmaya çalısıyorum limon sıkmak istemiyorum bazik yapısı bozulmasın diye...Ne kadar süte 2 yemek kasığı yoğurt koydun biyolocici
Canım ben avent kullandım memnundum lansinohda iyiymiş amaKizlar lansinoh ikili elektrikli pompa mi yoksa avent elektrikli mi iyi bir arkadas hamile alacak da simdi ebebekten..
Canım göz kararı yaptım ben yarım litre süte 2 yemek kaşığı yeter sanrm zaten 1-2 güne tüketmk lazım bakteri ürer yoksa az bişey çıkıyr iştesütü kaynat kaynarken içine yoğurdu kat sonra bir iki karıştr kesîliyo zaten sonra süz temiz tülbente üzerinede ağır bişey koy suyu süzülsün bu kadarr çok yapıp sakşycaksan tuzlu su yapıp içüne koyabilirsin örtmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?