2014 Kasım Anneleri

Haklısın canım özellikle d vitamini çok önemliymiş biz bir de Erzurumda olduğumuz için hemşire hiç ihmal etme burda çocuklar zaten doğru düzgün güneş görmüyor demişti...

günaydın
bugün yine oğlum 6.30 da kalktı hala uyumadı oyy

BENİMKİDE GENELDE ÖLE KALKIO İŞE GELDİĞİM İÇİN FARKETMİO AMA PAZARLARIDA ÖLE OLUNCA FENA OLUORUM YANİ.BUGÜN UYU OĞLUM BEBEĞİM HADİ DİE DİE 10 DA FALAN 1 SAAT DAHA UYUTUORUM İŞTE.

İl içi yer değişikligi 20-26 Mayısmis örtmenlerr başvuracak olan varsa bilginiz olsun.

Daha bir yılım var canım il içine başvurabilmek için. Norm fazlası olduğum için birinci dönem sonunda başlamıştım okuluma. Böyle arada gidince çok kötü oluyor. Üç yıl sonra isteyebilecekken üç buçuk yıl sonra isteyebileceğim. Bilgi için teşekkürler yine de ;-)

Nasıl norm fazlası oldun es durumundan falan mı gittin okuluna?

Nasıl norm fazlası oldun es durumundan falan mı gittin okuluna?

Ç.kalenin Eceabat ilçesinde görev yapıyordum. Merkeze yakın olduğu için gidiş geliş yapma kolay diye. Küçük bir ilçe ve öğrenci sayısı az. Sınıflar en az on iki kişi olacak dedi yeni milli eğitim müdürü, ortak derslerde sınıflar birleştirildi. Böyle olunca ders saati azaldı. En az hizmet puanına sahip olduğum için norm fazlası oldum. Biliyorsun norm fazlası öğretmenler ilk önce kendi ilçeleri içinde başka bir okula tercih yapar ve atanırlar, öncelik ondadır. İlçede başka lise olmayınca ben de resen atamadan korktum tercih yaptım başka ilçedeki okula. Yine merkezde oturuyorum ilçeye gidiş geliş yapıyorum. Görev yaptığım ilçe şehir merkezine 70 km uzaklıkta :S

Benim oğlum da 5,30 da uyandı ben de ayakta uyuyorum iş yerinde isyan : )
aynen Zeynep 05:15 de uyandı bende işyerinde uyukluyorum, eşime dedim haftasonu 7.30 a kadar uyuyayım telsiz senin yanında olsun uyanınca sen ilgilen diye bakalım yarın sabah o ilgilensede ben kızların sesini duyupta duymazlıktan gelebilecekmiyim... zannetmiyorum... üç senedir kronikleşti uykusuzluk bende

Anladım canım sartlara göre en mantıklı olanı yapssın yerinde güzelmis bu arada

Benim de dün migrenim tuttu baya kötü tuttu uzun aradan sonra... Bebeğim uyuyordu uyanmış eşim biraz ilgilenmiş akşamüstü... Sesini duyduğum an ne kadar kötü olursam olayım o yatakta duramıyorum ben de.. Annelik bu olsa gerek...

haklısın canım ben birtürlü sesimi çıkartamıyorum hele eşim çok hassas yüzüm bile asılsa söyleniyo halbuki bisürü laf yiyiyorum yani ama tabi ona sorsan hepsi espri
Sen karşılık versende eşinle kavga edıyosun vermesende. Benmkıde başta oyleydı. O şakayla sokuyosa lafları sende oyle cvbını ver. Valla benmkı bır soyluyosa ben bin soyluyorym artık. Öylede böylede huzur bozuluyo en azndan cvbını alsın gıtsın dıyorum artık.

Gunaydın hayırlı cumalar herkeze. Bızde 7 de uyananlardanz. İşi gücü yok bu bebişler nıye erkenden uyanırki acaba:)bırde gece her saat başı uyanıp emdı. Neysekı guzel emdı ona şükür edıyorum napim. Ayakta uyukluyorum valla.

iyi gunler.sizlere bisey sormak istiyorum.iki gundur kahvaltida peynir yiyorum ve kizim dun gun boyunca kusdu.yine bu sabah emdikden sonra iki uc defa kustu.acaba peynirden etkilenmis olabilirmi.bu alerji belirtisi ola bilirmi. kakasinda hicbur belirti yok.

Canım göz kararı yaptım ben yarım litre süte 2 yemek kaşığı yeter sanrm zaten 1-2 güne tüketmk lazım bakteri ürer yoksa az bişey çıkıyr işte sütü kaynat kaynarken içine yoğurdu kat sonra bir iki karıştr kesîliyo zaten sonra süz temiz tülbente üzerinede ağır bişey koy suyu süzülsün bu kadarr çok yapıp sakşycaksan tuzlu su yapıp içüne koyabilirsin örtmenim

PEYNİR Mİ BU CANIM BENDE DENERİM YA DAHA İYİYSE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…