Evet peynir canım dene bakalım ben veryrm bebişePEYNİR Mİ BU CANIM BENDE DENERİM YA DAHA İYİYSE.
Aynen yaa valla bu tarz şeyler insanı yıpratıyor ben her ihtimale karşı idrar testi yaptıracağım bence sende bi yaptır için rahat olsunBende ikidir bezinde kristal gibi bisey gordum iki kere birer tane bu oksalat neymis ki off yaaa bizde bezden diye dusunuyoduk doktorami gidsek ne zor is bu cocuk allahim
taş mı döktü şimdi benm yavrum ya ala ala şaşıyorum ya off gerçekten ne zormş çocuk büyütmek hemen bi test yaptıraym ben içim rahat etmeyecekoksalat altıgen seklinde küçük kristalcikler bunlar birleserek böbrek tasını olusturuyor.
kim olduğunumu merak ettinBENDE MERAK ETTİM YA İŞLERİM DE YOĞUN FAZLA DA GİREMİOM ÖLDÜM MERAKTAN :)
ben yulaf unu aldım onu kullanacagım ekmek de arada olabilir sanki çünkü evde bisküvi tariflerinde un var zatenKızlar bu bisküvi yerine tam buğday arada yulaflı ekmek alıp ufalasak nolurki hem doyurucu olur
bzm de 11 mayısta.. simdiden urkuyorum ya amannnben senden bir gün sonra doğum yapmışım bana 11mayısda yapılcak dedi
ara bence aşı bu ihmale gelmez canmm
cnm ek gıdaya gecince su vermelisin ama. ben uc aylıktan beridir veriyorum bzm dr.ver demiştiYa kıxlae kızım ıkınıeken çok zorlanıyo hala. Ve aglıyo. E gunde en az ıkı kere kakasınıda yapıyo normal kabızda degıl. Ek gıda vermeye başladgmdan berı boyle. Su vermıyorum ılık versem ıyı gelırmıkı acaba. Napmalıyım. Dr arasam kesın fıtıl ver der başka bi halt bıldıgı yok adamn cınku. Kızım oyle zorlanrken içim gıdıyoya
kızlar evde yapılan bu peynirler besin değeri acısından tam peynir gibi oluyor mu ya suphelerdeyım deBen de bir programda izlemiştim çok da lezzetli oluyor dediler... İki litre süte yavaş yavaş limon suyu koyuyor o zaten kesiliyor git gide... Bir tülbente ya da şeflerin bonesi varya ona süzmüştü.. Üzerine ağırlık koydu bir gece de dolapta bekletti.. Çok nefis oluyormuş ben denemedim henüz...
aynen ama korkunun ecele faydası yok doğumdaşımben yulaf unu aldım onu kullanacagım ekmek de arada olabilir sanki çünkü evde bisküvi tariflerinde un var zaten
bzm de 11 mayısta.. simdiden urkuyorum ya amannn
cnm ek gıdaya gecince su vermelisin ama. ben uc aylıktan beridir veriyorum bzm dr.ver demişti
kızlar evde yapılan bu peynirler besin değeri acısından tam peynir gibi oluyor mu ya suphelerdeyım de
Canım belırtıler kızımdada ıldu dr verdıgın bişey dokunuyo takıp et verme onu bir süre desı. Kızıma armutun dokundugunu farkttım. Bugun vermedm cok rahat ıkınma hiçbişey yok şükürselam kızlar. bir gıdanın alerji yaptıgını nasıl anlıyoruz. genel huzursuzluk ve gece aglaması ıkınması alerji sayılır mı. dun yulaf unundan mama yapıp verdım sabahladık resmen acaba yulaf mı dokundu. sabaha yakın normalden daha katı bır kaka yaptı ha rahatladı dedım yıne aynı oldu sımdı ıyı bıraz. uc gun kuralında sadece beklenıyor mu bugun tekrar vermeyım degıl mı yulafı. ya bebek biskuvisi yapım onun yerıne dedım onda da yulaf unu varne yedireyım bilemedim kahvaltı tarifiiiiiii aciiiillllll.. yumurta sarısı peynir yiyoruz bu arada ama ıkısı aynı gun verilmiyordu sankı yanlıs mı biliyorum bilen birisi yazsın yaaa
Önce bu kremi al acısı azalsın ondan sonra,her emzırmende sütünü gezdr ucında.sütümümü sağmalıyım canım
yukarda canim alinti yapmamiisimselam kızlar. bir gıdanın alerji yaptıgını nasıl anlıyoruz. genel huzursuzluk ve gece aglaması ıkınması alerji sayılır mı. dun yulaf unundan mama yapıp verdım sabahladık resmen acaba yulaf mı dokundu. sabaha yakın normalden daha katı bır kaka yaptı ha rahatladı dedım yıne aynı oldu sımdı ıyı bıraz. uc gun kuralında sadece beklenıyor mu bugun tekrar vermeyım degıl mı yulafı. ya bebek biskuvisi yapım onun yerıne dedım onda da yulaf unu varne yedireyım bilemedim kahvaltı tarifiiiiiii aciiiillllll.. yumurta sarısı peynir yiyoruz bu arada ama ıkısı aynı gun verilmiyordu sankı yanlıs mı biliyorum bilen birisi yazsın yaaa
hangi kremi olmalıyım canımÖnce bu kremi al acısı azalsın ondan sonra,her emzırmende sütünü gezdr ucında.
haklısın canım ama ben lafı işittiğim an geri laf çeviremiyorum sonradan aklıma geliyo ya neden ben böyle söylemedim ki diyorumSen karşılık versende eşinle kavga edıyosun vermesende. Benmkıde başta oyleydı. O şakayla sokuyosa lafları sende oyle cvbını ver. Valla benmkı bır soyluyosa ben bin soyluyorym artık. Öylede böylede huzur bozuluyo en azndan cvbını alsın gıtsın dıyorum artık.
bende merak ettmim simdi:))kim olduğunumu merak ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?