2014 Kasım Anneleri

Ben de bir programda izlemiştim çok da lezzetli oluyor dediler... İki litre süte yavaş yavaş limon suyu koyuyor o zaten kesiliyor git gide... Bir tülbente ya da şeflerin bonesi varya ona süzmüştü.. Üzerine ağırlık koydu bir gece de dolapta bekletti.. Çok nefis oluyormuş ben denemedim henüz...

Alperen de 21 gibi uyudu. 1 de bi kalktı pir kalktı. sabaha kadar ııh ııhh... deli oldm.. gece lambasını bi açtım gece gözleri dikmiş bana bakıyo. sanki gün doğmuş gibi... 7 de de kalktık artık yataktan... allahtan dün eve gidince 3 saate yakın uyumuştum. bugün de uyurum gibi. dışarı çıkacaktık güya ama hava baya kötü İstanbulda...

Bende ikidir bezinde kristal gibi bisey gordum iki kere birer tane bu oksalat neymis ki off yaaa bizde bezden diye dusunuyoduk doktorami gidsek ne zor is bu cocuk allahim
Aynen yaa valla bu tarz şeyler insanı yıpratıyor ben her ihtimale karşı idrar testi yaptıracağım bence sende bi yaptır için rahat olsun

Kızlar bu bisküvi yerine tam buğday arada yulaflı ekmek alıp ufalasak nolurki hem doyurucu olur
ben yulaf unu aldım onu kullanacagım ekmek de arada olabilir sanki çünkü evde bisküvi tariflerinde un var zaten

ben senden bir gün sonra doğum yapmışım bana 11mayısda yapılcak dedi
ara bence aşı bu ihmale gelmez canmm
bzm de 11 mayısta.. simdiden urkuyorum ya amannn

cnm ek gıdaya gecince su vermelisin ama. ben uc aylıktan beridir veriyorum bzm dr.ver demişti

kızlar evde yapılan bu peynirler besin değeri acısından tam peynir gibi oluyor mu ya suphelerdeyım de

selam kızlar. bir gıdanın alerji yaptıgını nasıl anlıyoruz. genel huzursuzluk ve gece aglaması ıkınması alerji sayılır mı. dun yulaf unundan mama yapıp verdım sabahladık resmen acaba yulaf mı dokundu. sabaha yakın normalden daha katı bır kaka yaptı ha rahatladı dedım yıne aynı oldu sımdı ıyı bıraz. uc gun kuralında sadece beklenıyor mu bugun tekrar vermeyım degıl mı yulafı. ya bebek biskuvisi yapım onun yerıne dedım onda da yulaf unu varne yedireyım bilemedim kahvaltı tarifiiiiiii aciiiillllll.. yumurta sarısı peynir yiyoruz bu arada ama ıkısı aynı gun verilmiyordu sankı yanlıs mı biliyorum bilen birisi yazsın yaaa

aynen ama korkunun ecele faydası yok doğumdaşım

Canım belırtıler kızımdada ıldu dr verdıgın bişey dokunuyo takıp et verme onu bir süre desı. Kızıma armutun dokundugunu farkttım. Bugun vermedm cok rahat ıkınma hiçbişey yok şükür

Yulaf ununu nasil kullaandn kahvaltıda kullandm demissinya canim

yukarda canim alinti yapmamiisim

haklısın canım ama ben lafı işittiğim an geri laf çeviremiyorum sonradan aklıma geliyo ya neden ben böyle söylemedim ki diyorum

kızlar benim oğlum tatsız ek mama yemiyor neyapıcam yaa hazırladığım herşey bozuluyor

İlk neyle başladın ek gıdaya?ben de bir iki kere armut püresi verdm sdce ama topak kısmı gelince öğürüyo ne zmn alışır acaba az kaldı 6.ayı doldurmasına artık başlıcam yavaş yavaş

ya ekmeğe bile geçmişsiniz ben neyapıcam yekta bir iki tatlı kaşığı yiyiyor sadece oda meyve püresi sebze püresi yemiyor iğreniyor nasıl yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…