2014 Kasım Anneleri

ya ekmeğe bile geçmişsiniz ben neyapıcam yekta bir iki tatlı kaşığı yiyiyor sadece oda meyve püresi sebze püresi yemiyor iğreniyor nasıl yapmalıyım
Karısım yaparak dene istersen sebze püresine mesela meyve püresinden kat 1-2 kasık sonraki günlerde meyve püresini azaltarak ver belki daha kolay alısır.

Kıxlar nezamndr sorucam unutuyorum. Bebişinn kulagına bant yapıştıran varmı. Kepçe olmasn falan diye

Eşim anneler gunu hedıyesı ne alıcak çok merak edıyorum. Söylemıyoda.

Yulaf ununu nasil kullaandn kahvaltıda kullandm demissinya canim
canım gurmebebekten bir tarif. ben peynir ve yumurta ayrı yediriyorum bulamac yapmıyorum. yulafı da suyla pişirdim soguyunca sagdıgım sütümü kattım biraz da içine elma rendeledim. aslında dokunmasa bu tarif değişik seylerle zenginlestirilebilir kayısı uzum katarsın ya da peynir.. kahvaltıda da dedıgım gıbı yumurta sarısını peynırı zeytını ayrı yedırıp bebe biskuvisi yapıp onu rondodan geciricem onla da kucuk bır bulamac olacak mesela bıskuvıye bır gun sutle ya da ıhlamurla kuru meyve purelerı cevız bazen de tat olsun dıye zeytın ya da peynır eklemeyı dusunuyorum

Kızlar biz 6. Ay asimizi olduk. 9. aydaki aşıyı sordum. O sizin isteginize bağlı zorunlu bir aşı değil dedi. Siz isterseniz vurduruyorsunuz dedi. Ben anlamadım zorunlu mu değil mi? Sizler zorunlu dediniz?

Haziran da babalar günü var bende onun derdindeyim bize bi çiçek de olur ama erkeklere hediye almak çok zor
Ya bende cıcege karşıyım sevmıyorum. En kolaya kaçılmış hediye gıbı gelıyo. Oyuzden eşimle en son anlaştm bana cıck alma dedım. Emek vererk düşünsün zevkıne zevkıme gore ufakta olsa bişey alsn. Benımkı saat hastası kıyıcaz paraya saat alıcam koleksıyonu var resmen ama halada ister başka saatlerı olsun.

Kızlar biz 6. Ay asimizi olduk. 9. aydaki aşıyı sordum. O sizin isteginize bağlı zorunlu bir aşı değil dedi. Siz isterseniz vurduruyorsunuz dedi. Ben anlamadım zorunlu mu değil mi? Sizler zorunlu dediniz?

Bize isteğinize bağlı demedi,9. ayda kızamık aşısı var dedi hemşire. Ben de anlam veremedim bu duruma. Kimi asm'ler var diyor,kimileri yok

Canım biz de bugun aşı olduk. 9. Ayda yapıcaz fakat belki o zamana kaldırabilirler bile dedi. Hatta ben verdiği tarihte buyuk ihtimalle trabzonda olacağım orada yaptırırım dedim. Bu aşı Suriyelilerden dolayı yapılıyor dedi orada yapmıyor olabilirler bile dedi hemşire. Dönüşte gelirsin dedi.

Kızlar muhallebiyi ne ile nasıl yapıyorsunuz. Prinç unu mu yulaf unu mı? Tatlandırmak için ne kullanıyorsunuz?

Bir de kahvaltıya en son mu geçtiniz? Yumurtayı tek verirken nasıl veriyorsunuz yiyebiliyor mu?

Son sorum :) benim annemin kuruttuğu meyveler var kendi bahçemizden erik ksyısı vs onları kaynatıp püre yapsam zararı olmaz herhalde dimi sizce?

ek gıdaya yeni geçiyorum bu arada. Sadece anne sütü alıyordu. Bu ay 250 gr almış. Kilomuz 8300.

Kızlaaar montesorri eğitimi hakkında bilgisi olan varmı şimdi buna sardım ben sanki ek gıda işini çok becerebilmişim gibi özellikle okul öncesi örtmenleründen yardım lütfeen

Cevap1 bazen yulaf unu bazen irmikle yapıyrm suda pişiriyorum sonra içine meyve ekliyorım
Cevap2 yımurtayı sade veriyrm yiyor sıkıntı olmuyor elimle eziyem bira bazende karşım yapyrm
Cevap3 bendw kuru meyve veryrm ne güzel anneniz kurutmuş mis gibi bence sıkıntı olmaz

Kızlaaar montesorri eğitimi hakkında bilgisi olan varmı şimdi buna sardım ben sanki ek gıda işini çok becerebilmişim gibi özellikle okul öncesi örtmenleründen yardım lütfeen
İnstagram kullanıyorsan canım sana bir hesap öneriyim "aframlabuyurken"

Kızıyla yaptıgı montessorri etkinliklerini paylaşıyor.

İnstagram kullanıyorsan canım sana bir hesap öneriyim "aframlabuyurken"

Kızıyla yaptıgı montessorri etkinliklerini paylaşıyor.
Canım çok sağol inceledim şimdi çok heycanlandımm bende oğlumla yapmk istyrm inş hatta oğluma oda yaparkende bu eğitim tarzınauygun yapıcam inş öesela şöyle

Eklentiler

• image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 169
ayy cok güzel oda bayildim:)bende inceleyeyim bari
İncele canım incele etkinlikleri dahada hoş, ama ben 1 yaş öncesi etkinlikler hakkında hiç bişey bulamadım ya sinir oldum hep yabancı kaynaklar var olmazsa 1 yaşı bekliycez napalım ama oda süper ben zaten oyun odası gibi bişey istiyorum utkuyu her yerde uyur önemli olan eglenmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…