2014 Kasım Anneleri

yulaf dokunmuştur yüksek itimal. hazmı zor çünkü. benim oğlum 20 ekim doğumlu daha yeni başladım yulaf tam buğdaya. biraz ara verip tekrar denersin olmadı.

facebookta montessori ile öğreniyorum, evde montessori uygulamaları bu guruplara üyeyim her ikiside kapalı grup. güzel etkinlikler var bende yakından takip ediyorum uygulamayı düşünüyorum biraz daha zaman var

Kızlar biz 6. Ay asimizi olduk. 9. aydaki aşıyı sordum. O sizin isteginize bağlı zorunlu bir aşı değil dedi. Siz isterseniz vurduruyorsunuz dedi. Ben anlamadım zorunlu mu değil mi? Sizler zorunlu dediniz?
suriyeden gelenler nedeniyle aşı takvimine eklenmiş isteğe bağlı aşı imiş ancak yapılmasını tavsiye ediyorlar

Ben muhallebiyi arı mama pirinç unundan yapıyorum kendisi zaten tatlı hippinkini tatsız diye hiç yemedi meyve bile koyduğum halde işte pişiriyrm pirinç ununu ılıyınca biraz muz koydum kahvaltı olarak verdim bugün bazende sadece yumurta haşlayıp veriyorum kaynadıktan sonra 7 8 dk zaten yumuşak oluyor elimle ezip veriyrm löp löp yutuyor bikerede bulamaç şeklinde yaptım labne yumurta ev yapımı bebe bisküvisi filan hiç sevmedi öyle bende tek tek veriyrm

Haziran da babalar günü var bende onun derdindeyim bize bi çiçek de olur ama erkeklere hediye almak çok zor
Geçen sene ben babalar günğ hediyesi almştm ama eşim bana bir şey almamıştı. Hadi geçen sene anne adayıydım neyse de bu sene almazsa hediye yok ona

yulaf dokunmuştur yüksek itimal. hazmı zor çünkü. benim oğlum 20 ekim doğumlu daha yeni başladım yulaf tam buğdaya. biraz ara verip tekrar denersin olmadı.
ya canim hakkatten zorsa sindirimi once pirinc unu verip bir alistirayim degil mi ama ben direkt yulaftan basladim besleyicilik degeri daha yuksek diye. sagol tesekkur ediyorum[/QUOTE]

kizlar bir sey soracagim simdi ek gida versek de ana ogun anne sutu olmali ya onu nasil dengelemeliyiz. yeterli sutum yok doyuracak kadar olmuyor her zaman o yuzden formul sut yani devam sutu ne siklikta kullaniyorsunhz hipp in devam sutunu almayi dusunuyorum ne dersiniz kullanan var mi daha once aptamil kullanmistim kizimda. hipp denesem nasildir ve en onemlisi ana ogun olarak mi veriyorsunuz cunku ek gidayla doyuyor sanki bir ogunde nasil olacak

Daha önce de sormuştum ama cvp alamadım nurse harvey diş jeli kullanan var mı ya da başka jel?çok kaşınıyo oğlumun dişleri uykusu da azaldı

Bana hipp daha kaliteli bir mama gibi geldi.her ikisini de kullandim ben. Canm emzirme isini aksatma o hem keyif hem de besleyicilik degeri yuksek. Damla bile gelse onemli dedi bana dr. Ogun gibi veriosan ek gidayi devam sutune gerek yok. Mesela muhallebi cok doyurucu onu yatarken vermek lazim. Sabah 11 gibi meyve puresi 16 gibi de yogurt. Kahvaltida yumurta sarisi ve labne peynir. aralarda da emziriorm Ve devam sutuyle dengeliorum. Bana dr ogun aralari 3 saat ii dedi.

Daha önce de sormuştum ama cvp alamadım nurse harvey diş jeli kullanan var mı ya da başka jel?çok kaşınıyo oğlumun dişleri uykusu da azaldı
Ben ilk defa sizden duydum bu jeli. Hemsire arladaslar falan var ama gormediler heraldE. Bir de disle ilgili pek bi sorun okumafm burda. Ondan cvp yoktur.

Ben ilk kizimda calgel jel kullanmıştım çok memnun kalmıştım gece dış çıkardığı dönem ağlayarak uyanıyor du hemen parmagimla dış etlerine sürüyordum anında etki ediyordu kurtuluşum olmuştu. Ikinci kizim dış çıkarma girişiminde olmadigindan henuz kullanmadım

Bende boyke yapiyorum

Bence olur hemde katki maddesis temiz ve taze benim icime siniyor bu sekilde.kimisi labne yada normal peyniri suda bekletiyor ama bu daha saglikli bence

Montessori eğitiminde çocuk merkeze alınır yani onun dünyayı keşfetmesi için siz ortam düzenlersiniz kendisi duyularıyla sonuca ulaşmaya çalışır çocuğun yaratıcılık ve merak duygusunu geliştirir daha özgür ve kendine güvenlidir çünkü kendisi yaşayarak öğrenir.kirlenmek güzeldir yani:) duyular ön planda oldugu için materyal zenginliği gerekir. Özetiyle bu ama kendi fikrim bunu çok yoğun uygulamya çalışmak çocukta dikkat dağınıklığı da yapabilir.mesela tavsiyem aynı anda 2 3 tane oyuncak vermeyin bu dönemde,tek bişeye konsantre olması dikkatini toplaması için daha uygun.okul öncesi öğretmeniyim

Ben ilk defa sizden duydum bu jeli. Hemsire arladaslar falan var ama gormediler heraldE. Bir de disle ilgili pek bi sorun okumafm burda. Ondan cvp yoktur.
Dönemler de aynı oysaki oğlum çok hırslı herseyi ağzına götürüyo elimi kapıp nası kaşımaya çalışıyo günde 50 kere el yıkıyormdur haşat walla

ya ekmeğe bile geçmişsiniz ben neyapıcam yekta bir iki tatlı kaşığı yiyiyor sadece oda meyve püresi sebze püresi yemiyor iğreniyor nasıl yapmalıyım
Sebze corbalarina havuç mutlaka ekle baslarda sayisi fazla olsun sonra azalt havuç tat veriyor cunku.kahvaltida da peyniri ver sevmezse ustune pekmez ver sonra peynir boyle dene

Kızlar biz 6. Ay asimizi olduk. 9. aydaki aşıyı sordum. O sizin isteginize bağlı zorunlu bir aşı değil dedi. Siz isterseniz vurduruyorsunuz dedi. Ben anlamadım zorunlu mu değil mi? Sizler zorunlu dediniz?
Banada gelmeden bi gun önce ara dedi 9.ay aşısı icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…