yulaf dokunmuştur yüksek itimal. hazmı zor çünkü. benim oğlum 20 ekim doğumlu daha yeni başladım yulaf tam buğdaya. biraz ara verip tekrar denersin olmadı.selam kızlar. bir gıdanın alerji yaptıgını nasıl anlıyoruz. genel huzursuzluk ve gece aglaması ıkınması alerji sayılır mı. dun yulaf unundan mama yapıp verdım sabahladık resmen acaba yulaf mı dokundu. sabaha yakın normalden daha katı bır kaka yaptı ha rahatladı dedım yıne aynı oldu sımdı ıyı bıraz. uc gun kuralında sadece beklenıyor mu bugun tekrar vermeyım degıl mı yulafı. ya bebek biskuvisi yapım onun yerıne dedım onda da yulaf unu varne yedireyım bilemedim kahvaltı tarifiiiiiii aciiiillllll.. yumurta sarısı peynir yiyoruz bu arada ama ıkısı aynı gun verilmiyordu sankı yanlıs mı biliyorum bilen birisi yazsın yaaa
facebookta montessori ile öğreniyorum, evde montessori uygulamaları bu guruplara üyeyim her ikiside kapalı grup. güzel etkinlikler var bende yakından takip ediyorum uygulamayı düşünüyorum biraz daha zaman varİncele canım incele etkinlikleri dahada hoş, ama ben 1 yaş öncesi etkinlikler hakkında hiç bişey bulamadım ya sinir oldum hep yabancı kaynaklar var olmazsa 1 yaşı bekliycez napalım ama oda süper ben zaten oyun odası gibi bişey istiyorum utkuyu her yerde uyur önemli olan eglenmesi
suriyeden gelenler nedeniyle aşı takvimine eklenmiş isteğe bağlı aşı imiş ancak yapılmasını tavsiye ediyorlarKızlar biz 6. Ay asimizi olduk. 9. aydaki aşıyı sordum. O sizin isteginize bağlı zorunlu bir aşı değil dedi. Siz isterseniz vurduruyorsunuz dedi. Ben anlamadım zorunlu mu değil mi? Sizler zorunlu dediniz?
Ben muhallebiyi arı mama pirinç unundan yapıyorum kendisi zaten tatlı hippinkini tatsız diye hiç yemedi meyve bile koyduğum halde işte pişiriyrm pirinç ununu ılıyınca biraz muz koydum kahvaltı olarak verdim bugün bazende sadece yumurta haşlayıp veriyorum kaynadıktan sonra 7 8 dk zaten yumuşak oluyor elimle ezip veriyrm löp löp yutuyorKızlar muhallebiyi ne ile nasıl yapıyorsunuz. Prinç unu mu yulaf unu mı? Tatlandırmak için ne kullanıyorsunuz?
Bir de kahvaltıya en son mu geçtiniz? Yumurtayı tek verirken nasıl veriyorsunuz yiyebiliyor mu?
Son sorum :) benim annemin kuruttuğu meyveler var kendi bahçemizden erik ksyısı vs onları kaynatıp püre yapsam zararı olmaz herhalde dimi sizce?
ek gıdaya yeni geçiyorum bu arada. Sadece anne sütü alıyordu. Bu ay 250 gr almış. Kilomuz 8300.
Geçen sene ben babalar günğ hediyesi almştm ama eşim bana bir şey almamıştı. Hadi geçen sene anne adayıydım neyse de bu sene almazsa hediye yok onaHaziran da babalar günü var bende onun derdindeyim bize bi çiçek de olur ama erkeklere hediye almak çok zor
ya canim hakkatten zorsa sindirimi once pirinc unu verip bir alistirayim degil mi ama ben direkt yulaftan basladim besleyicilik degeri daha yuksek diye. sagol tesekkur ediyorum[/QUOTE]yulaf dokunmuştur yüksek itimal. hazmı zor çünkü. benim oğlum 20 ekim doğumlu daha yeni başladım yulaf tam buğdaya. biraz ara verip tekrar denersin olmadı.
Bana hipp daha kaliteli bir mama gibi geldi.her ikisini de kullandim ben. Canm emzirme isini aksatma o hem keyif hem de besleyicilik degeri yuksek. Damla bile gelse onemli dedi bana dr. Ogun gibi veriosan ek gidayi devam sutune gerek yok. Mesela muhallebi cok doyurucu onu yatarken vermek lazim. Sabah 11 gibi meyve puresi 16 gibi de yogurt. Kahvaltida yumurta sarisi ve labne peynir. aralarda da emziriorm Ve devam sutuyle dengeliorum. Bana dr ogun aralari 3 saat ii dedi.kizlar bir sey soracagim simdi ek gida versek de ana ogun anne sutu olmali ya onu nasil dengelemeliyiz. yeterli sutum yok doyuracak kadar olmuyor her zaman o yuzden formul sut yani devam sutu ne siklikta kullaniyorsunhz hipp in devam sutunu almayi dusunuyorum ne dersiniz kullanan var mi daha once aptamil kullanmistim kizimda. hipp denesem nasildir ve en onemlisi ana ogun olarak mi veriyorsunuz cunku ek gidayla doyuyor sanki bir ogunde nasil olacak
Ben ilk defa sizden duydum bu jeli. Hemsire arladaslar falan var ama gormediler heraldE. Bir de disle ilgili pek bi sorun okumafm burda. Ondan cvp yoktur.Daha önce de sormuştum ama cvp alamadım nurse harvey diş jeli kullanan var mı ya da başka jel?çok kaşınıyo oğlumun dişleri uykusu da azaldı
Hic seker katilmadan yapilan pekmezler var. Ya buyuklerde ya cevrende mutlaka vardir. Ben muhallebilerine katiorm.kızlar benim oğlum tatsız ek mama yemiyor neyapıcam yaa hazırladığım herşey bozuluyor
Ben ilk kizimda calgel jel kullanmıştım çok memnun kalmıştım gece dış çıkardığı dönem ağlayarak uyanıyor du hemen parmagimla dış etlerine sürüyordum anında etki ediyordu kurtuluşum olmuştu. Ikinci kizim dış çıkarma girişiminde olmadigindan henuz kullanmadımDaha önce de sormuştum ama cvp alamadım nurse harvey diş jeli kullanan var mı ya da başka jel?çok kaşınıyo oğlumun dişleri uykusu da azaldı
Bende boyke yapiyorumCanım göz kararı yaptım ben yarım litre süte 2 yemek kaşığı yeter sanrm zaten 1-2 güne tüketmk lazım bakteri ürer yoksa az bişey çıkıyr iştesütü kaynat kaynarken içine yoğurdu kat sonra bir iki karıştr kesîliyo zaten sonra süz temiz tülbente üzerinede ağır bişey koy suyu süzülsün bu kadarr çok yapıp sakşycaksan tuzlu su yapıp içüne koyabilirsin örtmenim
Bence olur hemde katki maddesis temiz ve taze benim icime siniyor bu sekilde.kimisi labne yada normal peyniri suda bekletiyor ama bu daha saglikli benceben yulaf unu aldım onu kullanacagım ekmek de arada olabilir sanki çünkü evde bisküvi tariflerinde un var zaten
bzm de 11 mayısta.. simdiden urkuyorum ya amannn
cnm ek gıdaya gecince su vermelisin ama. ben uc aylıktan beridir veriyorum bzm dr.ver demişti
kızlar evde yapılan bu peynirler besin değeri acısından tam peynir gibi oluyor mu ya suphelerdeyım de
Dönemler de aynı oysaki oğlum çok hırslı herseyi ağzına götürüyo elimi kapıp nası kaşımaya çalışıyo günde 50 kere el yıkıyormdur haşat wallaBen ilk defa sizden duydum bu jeli. Hemsire arladaslar falan var ama gormediler heraldE. Bir de disle ilgili pek bi sorun okumafm burda. Ondan cvp yoktur.
Sebze corbalarina havuç mutlaka ekle baslarda sayisi fazla olsun sonra azalt havuç tat veriyor cunku.kahvaltida da peyniri ver sevmezse ustune pekmez ver sonra peynir boyle deneya ekmeğe bile geçmişsiniz ben neyapıcam yekta bir iki tatlı kaşığı yiyiyor sadece oda meyve püresi sebze püresi yemiyor iğreniyor nasıl yapmalıyım
Banada gelmeden bi gun önce ara dedi 9.ay aşısı icinKızlar biz 6. Ay asimizi olduk. 9. aydaki aşıyı sordum. O sizin isteginize bağlı zorunlu bir aşı değil dedi. Siz isterseniz vurduruyorsunuz dedi. Ben anlamadım zorunlu mu değil mi? Sizler zorunlu dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?