Çok teşekkürler cvp için aklımda olsun nurse harvey aldım dünden beri bikaç kere sürdüm pek etkli diil gbi geldiBen ilk kizimda calgel jel kullanmıştım çok memnun kalmıştım gece dış çıkardığı dönem ağlayarak uyanıyor du hemen parmagimla dış etlerine sürüyordum anında etki ediyordu kurtuluşum olmuştu. Ikinci kizim dış çıkarma girişiminde olmadigindan henuz kullanmadım
Benim durumda senin gibi sabah sık sık emziriyorum kahvalti olarak tadimlik peynir pekmez veya yumurta veriyorum sonra 12.30 da 1 cay bardagi corba sonra emziriyorum sonra yogurt sonra yine emziriyorum aksam 7 de 11 de ve gece 3 te de mama yiyor.ama benim oglum az ve sık besleniyor yani mama olculerim az olur emsin diyekizlar bir sey soracagim simdi ek gida versek de ana ogun anne sutu olmali ya onu nasil dengelemeliyiz. yeterli sutum yok doyuracak kadar olmuyor her zaman o yuzden formul sut yani devam sutu ne siklikta kullaniyorsunhz hipp in devam sutunu almayi dusunuyorum ne dersiniz kullanan var mi daha once aptamil kullanmistim kizimda. hipp denesem nasildir ve en onemlisi ana ogun olarak mi veriyorsunuz cunku ek gidayla doyuyor sanki bir ogunde nasil olacak
Bizede doktorumuz 4. Ayda ferrum verdi tabi bende bir gün verdim birgün vermedim zararlı diye.fakat geçen hafta kontrolümüz vardı doktora sordum içinde paraben var kullanmak istemiyorum dedim.kesinlikle kullan dedi onlar bizim kadar et yiyemiyor ve bütün bebeklerde demir eksikliği vardır dedi.demir eksikliği bilinci etkiliyormuş.bunu şimdi değil ilerde anlarsın dedi .zeka geriliği falan dedi anlıycan baya bir etkisi varmış.kullanmılıymış.kilo başına 1 damla dedi.Günaydın arkadaşlarrr...
Nasılsınız?
Dün oğluma ferrum kan damlasını aldım dün başladım... Bilmiyorum vermeli miyim ama 6 ayını 5 gün geçti başlayayım dedim artık.. Bir de D vitaminini düzenli vermiyorum sakıncası olur mu bilmiyorum...
1 yaş öncesi için cok fazla kaynak yok malesef ben buldugum linkleri gönderiyim canım.Canım çok sağol inceledim şimdi çok heycanlandımm bende oğlumla yapmk istyrm inş hatta oğluma oda yaparkende bu eğitim tarzınauygun yapıcam inş öesela şöyle
Montoserri ne canım?
cnm benim oglumun daha dis yok ama kizimdan biliyorum kullanmistik calgel di galiba adi. damaga bir ferahlik hissi veriyordu ama en buyuk problemimiz henuz bebek oldugu icin jeli yutuyordu bir cozum bulamamistim maalesef. bir de civilde vs. satilan annenin parmagina gecirdigi parmak fircalar var silikondan. arkasinda da dis etlerine surmek icin tirtikli bir yer koymuslar. ilk yillar anne bu fircayi parmagina takip bebegin yeni dislerini temizliyorm ben kizimda ilk yillar kullanmistim tavsiye ederimDaha önce de sormuştum ama cvp alamadım nurse harvey diş jeli kullanan var mı ya da başka jel?çok kaşınıyo oğlumun dişleri uykusu da azaldı
sagol canim tesekkurBana hipp daha kaliteli bir mama gibi geldi.her ikisini de kullandim ben. Canm emzirme isini aksatma o hem keyif hem de besleyicilik degeri yuksek. Damla bile gelse onemli dedi bana dr. Ogun gibi veriosan ek gidayi devam sutune gerek yok. Mesela muhallebi cok doyurucu onu yatarken vermek lazim. Sabah 11 gibi meyve puresi 16 gibi de yogurt. Kahvaltida yumurta sarisi ve labne peynir. aralarda da emziriorm Ve devam sutuyle dengeliorum. Bana dr ogun aralari 3 saat ii dedi.
icinde peynir kulturu gibi besin degerini artirici herhangi bir madde olmadigi icin merak ediyorum cunku ha yogurt yemis ha sut icmis gibi olmuyor mu evdeki sutu kestiriyoruz peynir diyoruz evet daha temiz ve ben de yapacagim insallah da acaba normal peynirlerin yerini tutuyor mu. en iyisi ikisinden de vermek galibaBence olur hemde katki maddesis temiz ve taze benim icime siniyor bu sekilde.kimisi labne yada normal peyniri suda bekletiyor ama bu daha saglikli bence
afiyet olsun masallahBenim durumda senin gibi sabah sık sık emziriyorum kahvalti olarak tadimlik peynir pekmez veya yumurta veriyorum sonra 12.30 da 1 cay bardagi corba sonra emziriyorum sonra yogurt sonra yine emziriyorum aksam 7 de 11 de ve gece 3 te de mama yiyor.ama benim oglum az ve sık besleniyor yani mama olculerim az olur emsin diye
ay masallah ya 1.5 saat biraz erken gibi ama yiyorsa neden olmasin benimki yemez o kadar kisa surede. kimi cocugun istahi acik oluyor nazar olmasin amanKizlar bi sey soracm sizin afacnlar ne kadar yiyor benimki bi kase icyr corbayi bi elma armudn yarsi icine kendi sutumude ekliyrm oda haya oliyor yani yiyo uyku hali haric kesinlikle ogun arasini 1.5 saati gecrmyrm goren herks diyrki agzini bos birakmyn die ama yiyor yani kusmytda sutumde fazla sikinti olmuyr gayet huzurluda sizce fazlami veryrm her verdgimden bi kase yiyr yogur kahvalti karsimi corba meyve muhallbi cicibebeyi kendi sutumle bir veryrm
Cnm o jeller sağlıklı değil. İnternette bir sürü yazı var.Çok teşekkürler cvp için aklımda olsun nurse harvey aldım dünden beri bikaç kere sürdüm pek etkli diil gbi geldi
iyi aksamlar.linkleri okuyunca anladimki bilmeden uc yasimdaki kizimi montessori ile buyutuyormusum.cok mutlu oldum.kizim herseyi kendi kesf ederek ogreniyor.birde muziye cok buyuk ilgisi oldugunu goruyorum.kucuk meleyim bana.babasina,hatta kucuk kardesine sarkilar besteliyor.1 yaş öncesi için cok fazla kaynak yok malesef ben buldugum linkleri gönderiyim canım.
http://bebekveben.com/1-yas-ve-oncesi-icin-montessori-aktiviteleri/
http://montessorievde.com/0-1-yas/
Biraz da cocugun yapısı cok onemli bence bu eğitimde. Benim kızım mesela 4 yasında olmasına ragmen cok hateketli ve sabırsız bir cocuk. Sana söylediğim sayfadaki cogu etkinliğr sabredemiyor :)
Ne guzel canım maşallah kızına. Benim kızım 4 yaşında cok hareketli bebekliğinden beri cok sabırsız. Hala koltuklardan atlıyor. Ezberci birde düşünmeyi kafa yormayı sevmiyor. Renkleri sayı saymyı cok erken öğrendi renklerin ingilizcesini bile öğrendi oyunlardan ama Kolayına kacıyor herseyın bunun önüne gecemedim. Çalışan bir anne oldugum içinde bişeyleri kendı kendıne yapmasına cok fırsat veremedim malesef.iyi aksamlar.linkleri okuyunca anladimki bilmeden uc yasimdaki kizimi montessori ile buyutuyormusum.cok mutlu oldum.kizim herseyi kendi kesf ederek ogreniyor.birde muziye cok buyuk ilgisi oldugunu goruyorum.kucuk meleyim bana.babasina,hatta kucuk kardesine sarkilar besteliyor.
yaa açık açık söylüycem artıkNE BİLİM KONU NEYSE ONU :)
resmin süper bebek :)Kızlaaar montesorri eğitimi hakkında bilgisi olan varmı şimdi buna sardım ben sanki ek gıda işini çok becerebilmişim gibiözellikle okul öncesi örtmenleründen yardım lütfeen
benim kizim herseyi kendisi yapmayi seviyor.herseyi sakince izliyor.sonra onu istediyi gibi uyguluyir.sofra duzenini bile kendi olusturdu.Ne guzel canım maşallah kızına. Benim kızım 4 yaşında cok hareketli bebekliğinden beri cok sabırsız. Hala koltuklardan atlıyor. Ezberci birde düşünmeyi kafa yormayı sevmiyor. Renkleri sayı saymyı cok erken öğrendi renklerin ingilizcesini bile öğrendi oyunlardan ama Kolayına kacıyor herseyın bunun önüne gecemedim. Çalışan bir anne oldugum içinde bişeyleri kendı kendıne yapmasına cok fırsat veremedim malesef.
kullandım ama işe yaradığından emin değilimDaha önce de sormuştum ama cvp alamadım nurse harvey diş jeli kullanan var mı ya da başka jel?çok kaşınıyo oğlumun dişleri uykusu da azaldı
Evet onu kullanıyorum ztn.o an için rahatlatıyo,gece uyku sırasında yapamıyorum daha da sinirleniyo neyse bi süreç buda diyelm teşekkrlerederim
Kıyamam ya bu sene yapar birseyler artık Alperen da var babalık hissini tattı seni daha iyi anlar.ben de her yıl sevdgii pasta böreklerden yapıp kaytarirdim ama bu sene hiç kaçarim yokGeçen sene ben babalar günğ hediyesi almştm ama eşim bana bir şey almamıştı. Hadi geçen sene anne adayıydım neyse de bu sene almazsa hediye yok ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?