2014 Kasım Anneleri

Daha önce de sormuştum ama cvp alamadım nurse harvey diş jeli kullanan var mı ya da başka jel?çok kaşınıyo oğlumun dişleri uykusu da azaldı

Ben ilk defa sizden duydum bu jeli. Hemsire arladaslar falan var ama gormediler heraldE. Bir de disle ilgili pek bi sorun okumafm burda. Ondan cvp yoktur.
daha önce de yazmıştım ben konu geçtiğin de ben dencol sprey ve dentinox jel kullaniyorum spreyin tadı acı ama dentinox jeli tavsiye ederim iyi geliyor.

Annesini namaza kaldiran kizi gülücüklerle hic mi hiic uyumaya niyetim yok diyor..
Biz bugun günü baya bir erken aydinlandirdik..
Gunaydin anneler ve melekleri...
Günaydın. benim kızımda 2 gündür saat başı uyanıyo. sanırım yaptığım diyetten dolayı sütüm azaldı doymuyo gibi. emiyo tekrar uyuya kalıyo ama 1 saat sonra tekrar uyanıyo. bu arada çocuk doktoru süt alerjisi olabilir çatlak yok demişti diyete başlatmıştı. dün cerraha götürdüm çatlak var dedi. ondan oluyodur. ilk önce bunları düzeltip sonra diğer şeylere bakıcaz dedi. ama sanırım yaklaşık 1 ay diyetten sonra benim süt gitmek üzere hemen arttırma çalışmalarına girmem lazım.

Peki "adim adim" dergisi icin ne dusunuyorsunuz kizlar? Hakkinda olumlu olumsuz yorum duydunuz mu? 9.aydan itibaren baslaniyor ben sanki uye olmayi istiyorum ama bakalim.. Her ay bi etkinlik fln da gonderiliyormus dergiyle..
Ben kızım 13 aylıkken üye olmuştum. Cok gızel etkinlik malZemeleri var dergilerde cpk iyi fakat 2-4 gun ugrastım kızımla yapabilmek için hiiç ilgilenmedi. Az para da değiller iptal etmiştim. 3 yaşından sonra tekrar başladım bitmek üzere kitap bebişden fırsat buldukca yapıyoruz. Şimdi cok seviyor ama sabırsızlık devam malesef. yine cok guzel adımadım.

Yani Ben cok begeniyorum fakat hareketli cocukların ilgisini çekmeyebiliyor.koltuktan atlamak tencere kavonoz ındırmek varken :)

Bir de Bardabas adı sanırım etkinlik kutuları var canım onlara da bakabilirsin.

Sebze corbalarina havuç mutlaka ekle baslarda sayisi fazla olsun sonra azalt havuç tat veriyor cunku.kahvaltida da peyniri ver sevmezse ustune pekmez ver sonra peynir boyle dene
tamam canım deniyim peki peynir ne peyniri veriyorsunuz

Kıyamam ya bu sene yapar birseyler artık Alperen da var babalık hissini tattı seni daha iyi anlar.ben de her yıl sevdgii pasta böreklerden yapıp kaytarirdim ama bu sene hiç kaçarim yok
Bilmiyorum artık yarın görcez ne olacak.. üstünde bana hitaben güzel bi söz yazan küçük bi pastaya bile tav olurum... Yine de pek ümidim yok :)

Bilmiyorum artık yarın görcez ne olacak.. üstünde bana hitaben güzel bi söz yazan küçük bi pastaya bile tav olurum... Yine de pek ümidim yok :)
bnimde yok ailemin yanina geldim bu gun Donecem evime İnşallah bisey bekliyor insan kucukte olsa ilk anneler günümüz soncta ama yine bi bahane bulur:)dogumdan dolayi halaa kıZginim bide bu eklenir:)

yaa açık açık söylüycem artık
oda kendini biliyo
konu nil
evet içinizden sevende vardır ama
yüzde doksanımız yazdıklarından rahatsız oluyoruz
daha öncede gündeme gelmişti zaten

VALLA HİÇ RASTLAMADIM AMA BANA TUHAF GELDİ BEBEĞİN USLU OLMASI ONUN SUÇU MU Kİ BUKADAR ÜSTÜNE GİDİLMİŞ NERDEYSE ALAY KONUSU OLMUŞ.HERKES NASIL HERŞEYİNİ PAYLAŞIOSA ODA BEBEĞİN USLU OLMASINI PAYLAŞIO NE VAR BUNDA EVET ANNELERDE HAKLI OALBİLİR UYKUSUZLUKTAN BELKİ BİR ÇOĞU SİNİRLİ AMA BU ŞEKİLDE BENCE OLMAMALI.
NASIL BEBEĞİM ÇOK HUYSUZ DURMUO VS DENİLİNCE ODA BEBEĞİM USLU DİO PAYLAŞIO YANİ.HEPİMİZİN OLDUĞU GİBİ YANİ KIZA NERDEYSE YALANCI BİLE DENİLMİŞ YANİ.NE BİLİM CANIM VALLA

Çok teşekkürler cvp için aklımda olsun nurse harvey aldım dünden beri bikaç kere sürdüm pek etkli diil gbi geldi
Ne demek rica ederim ben çok faydasını gördüm inşallah sizde de etkili olur☺

canim bizde de bir ara catlak vardi kan ondan mi acaba dedik ama sut alerjisindenmis o donem ikisi sebebiyle de oluyordu kan..
Sut mevzuna gelince bence artik büyüdükleri icin doymuyorlar.. Hicbir zaman bol sütlü biri olmadim kizim hep az kilo aldi ama takmadim kafaya bu diyetle de bir azalma pek gormedim sadece büyüdüğü icin doymadigini düşündüm ek gidayla dengelemeye calisiyorum ama pek yemiyor sevmesin hemen agzini kilit yapiyor.. Gece yatarken de kasik mamasi veriyorum mecbur suyla hazirlayip elma puresiyle tatlandiriyorum sonra emzirip uyutuyorum bu onu tok tutuyor bir sikintisi yoksa uyuyor.. Bence sutum azaldi diye dusunme canim beynine artik bebegim buyudu daha cok sut uretmem gerek diye mesaj gonder ben artik hic olumsuz dusunmuyorum kizim bos bos cekerken bile kizim cok ac doymasi lazim diyorum sonra sutumun indigini farkedip kizimin yutkundugunu duyuyorum..

Bende dışarıdan tarafsız bakan biri olarak kesinlikle katılıyorum size...Benimde bebeğim Uyumuyor agliyor vs Allah sağlık uzun ömür versin...Ama adı geçen hanımefendi açıkçası üzülüyorumuüstüne çok gidiliyor...

tamam canım deniyim peki peynir ne peyniri veriyorsunuz
ben kendim yapiyorum cnm sute yogurt koyup kesilmesini bekliyor sonra suzuyorum.normal teneke peynirini suda bekletip verdim ama sonra onlarin toplama olma ihtimalini düşünüp kendim yapmaya karar verdim.labne de olabilir tercih senin cnm

tabikide herkes istediğine inanabilir
ama bu kadar insanda yanılıyo olamaz bence
bebeği uslu olsa bile onca uykusuz anneye bu nispet yapar gibi söylenmez..yani söylemek var söylemek var
evet benimkide çok şükür kolay bi bebek
ama burda dile getirmemeye çalıştım
olay sırf bebeğiyle ilgilide değil zaten
kadının herşeyi kusursuz..
yani okadar insan rahatsız oluyosa sorarlar insana sen hayırdır di

bencede biraz ayip olmus.butun cocuklar ayni olamaz.benim kizimda cok uslu.buyuk kizimda oyle.her isime yetebiliyorum.

ama yani kursa gidicekmiş de herkes bunla dalga geçmiş gider nie gitmesin bebek usluyken belki büyüyünce tam tersi olacak olamaz mı herkes dalga geçmek yerine aa ne kadar güzel bizimki nie böle acaba açmı acaba biyeri mi ağrıo vs die düşünsün.ben burdaki çoğu anneyi bilinçli anne die düşünüorum dalga geçicek birileri değil ama bilemedim.bu demek ki burda hep kötüleri sölememiz gerekio

üstelik ilk tepki verdiğimizde hiç ismini bile anmadık
neden üstüne alındıda bi süre kayboldu ortadan
demekki biliyo kendini
topik herkese açık gelsin yazsın karışamayız
ama insanların sinirini bozmayada hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…