- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Daha önce de sormuştum ama cvp alamadım nurse harvey diş jeli kullanan var mı ya da başka jel?çok kaşınıyo oğlumun dişleri uykusu da azaldı
daha önce de yazmıştım ben konu geçtiğin de ben dencol sprey ve dentinox jel kullaniyorum spreyin tadı acı ama dentinox jeli tavsiye ederim iyi geliyor.Ben ilk defa sizden duydum bu jeli. Hemsire arladaslar falan var ama gormediler heraldE. Bir de disle ilgili pek bi sorun okumafm burda. Ondan cvp yoktur.
Zararlı değil ne kadar kullanıldığı önemli dozu yani inanma o yazanlaraCnm o jeller sağlıklı değil. İnternette bir sürü yazı var.
Günaydın. benim kızımda 2 gündür saat başı uyanıyo. sanırım yaptığım diyetten dolayı sütüm azaldı doymuyo gibi. emiyo tekrar uyuya kalıyo ama 1 saat sonra tekrar uyanıyo. bu arada çocuk doktoru süt alerjisi olabilir çatlak yok demişti diyete başlatmıştı. dün cerraha götürdüm çatlak var dedi. ondan oluyodur. ilk önce bunları düzeltip sonra diğer şeylere bakıcaz dedi. ama sanırım yaklaşık 1 ay diyetten sonra benim süt gitmek üzereAnnesini namaza kaldiran kizi gülücüklerle hic mi hiic uyumaya niyetim yok diyor..
Biz bugun günü baya bir erken aydinlandirdik..
Gunaydin anneler ve melekleri...
Ben kızım 13 aylıkken üye olmuştum. Cok gızel etkinlik malZemeleri var dergilerde cpk iyi fakat 2-4 gun ugrastım kızımla yapabilmek için hiiç ilgilenmedi. Az para da değiller iptal etmiştim. 3 yaşından sonra tekrar başladım bitmek üzere kitap bebişden fırsat buldukca yapıyoruz. Şimdi cok seviyor ama sabırsızlık devam malesef. yine cok guzel adımadım.Peki "adim adim" dergisi icin ne dusunuyorsunuz kizlar? Hakkinda olumlu olumsuz yorum duydunuz mu? 9.aydan itibaren baslaniyor ben sanki uye olmayi istiyorum ama bakalim.. Her ay bi etkinlik fln da gonderiliyormus dergiyle..
tamam canım deniyim peki peynir ne peyniri veriyorsunuzSebze corbalarina havuç mutlaka ekle baslarda sayisi fazla olsun sonra azalt havuç tat veriyor cunku.kahvaltida da peyniri ver sevmezse ustune pekmez ver sonra peynir boyle dene
Bilmiyorum artık yarın görcez ne olacak.. üstünde bana hitaben güzel bi söz yazan küçük bi pastaya bile tav olurum... Yine de pek ümidim yok :)
Kıyamam ya bu sene yapar birseyler artık Alperen da var babalık hissini tattı seni daha iyi anlar.ben de her yıl sevdgii pasta böreklerden yapıp kaytarirdim ama bu sene hiç kaçarim yok
canm seninki dis cikariyor mu ne zamn suruluyor bu jel huysuzlaninca falanmidaha önce de yazmıştım ben konu geçtiğin de ben dencol sprey ve dentinox jel kullaniyorum spreyin tadı acı ama dentinox jeli tavsiye ederim iyi geliyor.
bnimde yok ailemin yanina geldim bu gun Donecem evime İnşallah bisey bekliyor insan kucukte olsa ilk anneler günümüz soncta ama yine bi bahane bulur:)dogumdan dolayi halaa kıZginim bide bu eklenir:)Bilmiyorum artık yarın görcez ne olacak.. üstünde bana hitaben güzel bi söz yazan küçük bi pastaya bile tav olurum... Yine de pek ümidim yok :)
yaa açık açık söylüycem artık
oda kendini biliyo
konu nil
evet içinizden sevende vardır ama
yüzde doksanımız yazdıklarından rahatsız oluyoruz
daha öncede gündeme gelmişti zaten
Ne demek rica ederim ben çok faydasını gördüm inşallah sizde de etkili olur☺Çok teşekkürler cvp için aklımda olsun nurse harvey aldım dünden beri bikaç kere sürdüm pek etkli diil gbi geldi
canim bizde de bir ara catlak vardi kan ondan mi acaba dedik ama sut alerjisindenmis o donem ikisi sebebiyle de oluyordu kan..Günaydın. benim kızımda 2 gündür saat başı uyanıyo. sanırım yaptığım diyetten dolayı sütüm azaldı doymuyo gibi. emiyo tekrar uyuya kalıyo ama 1 saat sonra tekrar uyanıyo. bu arada çocuk doktoru süt alerjisi olabilir çatlak yok demişti diyete başlatmıştı. dün cerraha götürdüm çatlak var dedi. ondan oluyodur. ilk önce bunları düzeltip sonra diğer şeylere bakıcaz dedi. ama sanırım yaklaşık 1 ay diyetten sonra benim süt gitmek üzerehemen arttırma çalışmalarına girmem lazım.
Bende dışarıdan tarafsız bakan biri olarak kesinlikle katılıyorum size...Benimde bebeğim Uyumuyor agliyor vs Allah sağlık uzun ömür versin...Ama adı geçen hanımefendi açıkçası üzülüyorumuüstüne çok gidiliyor...VALLA HİÇ RASTLAMADIM AMA BANA TUHAF GELDİ BEBEĞİN USLU OLMASI ONUN SUÇU MU Kİ BUKADAR ÜSTÜNE GİDİLMİŞ NERDEYSE ALAY KONUSU OLMUŞ.HERKES NASIL HERŞEYİNİ PAYLAŞIOSA ODA BEBEĞİN USLU OLMASINI PAYLAŞIO NE VAR BUNDA EVET ANNELERDE HAKLI OALBİLİR UYKUSUZLUKTAN BELKİ BİR ÇOĞU SİNİRLİ AMA BU ŞEKİLDE BENCE OLMAMALI.
NASIL BEBEĞİM ÇOK HUYSUZ DURMUO VS DENİLİNCE ODA BEBEĞİM USLU DİO PAYLAŞIO YANİ.HEPİMİZİN OLDUĞU GİBİ YANİ KIZA NERDEYSE YALANCI BİLE DENİLMİŞ YANİ.NE BİLİM CANIM VALLA
cnm benim oglumun daha dis yok ama kizimdan biliyorum kullanmistik calgel di galiba adi. damaga bir ferahlik hissi veriyordu ama en buyuk problemimiz henuz bebek oldugu icin jeli yutuyordu bir cozum bulamamistim maalesef. bir de civilde vs. satilan annenin parmagina gecirdigi parmak fircalar var silikondan. arkasinda da dis etlerine surmek icin tirtikli bir yer koymuslar. ilk yillar anne bu fircayi parmagina takip bebegin yeni dislerini temizliyorm ben kizimda ilk yillar kullanmistim tavsiye ederim
sagol canim tesekkur
icinde peynir kulturu gibi besin degerini artirici herhangi bir madde olmadigi icin merak ediyorum cunku ha yogurt yemis ha sut icmis gibi olmuyor mu evdeki sutu kestiriyoruz peynir diyoruz evet daha temiz ve ben de yapacagim insallah da acaba normal peynirlerin yerini tutuyor mu. en iyisi ikisinden de vermek galiba
afiyet olsun masallah
ay masallah ya 1.5 saat biraz erken gibi ama yiyorsa neden olmasin benimki yemez o kadar kisa surede. kimi cocugun istahi acik oluyor nazar olmasin aman
ben kendim yapiyorum cnm sute yogurt koyup kesilmesini bekliyor sonra suzuyorum.normal teneke peynirini suda bekletip verdim ama sonra onlarin toplama olma ihtimalini düşünüp kendim yapmaya karar verdim.labne de olabilir tercih senin cnmtamam canım deniyim peki peynir ne peyniri veriyorsunuz
tabikide herkes istediğine inanabilirVALLA HİÇ RASTLAMADIM AMA BANA TUHAF GELDİ BEBEĞİN USLU OLMASI ONUN SUÇU MU Kİ BUKADAR ÜSTÜNE GİDİLMİŞ NERDEYSE ALAY KONUSU OLMUŞ.HERKES NASIL HERŞEYİNİ PAYLAŞIOSA ODA BEBEĞİN USLU OLMASINI PAYLAŞIO NE VAR BUNDA EVET ANNELERDE HAKLI OALBİLİR UYKUSUZLUKTAN BELKİ BİR ÇOĞU SİNİRLİ AMA BU ŞEKİLDE BENCE OLMAMALI.
NASIL BEBEĞİM ÇOK HUYSUZ DURMUO VS DENİLİNCE ODA BEBEĞİM USLU DİO PAYLAŞIO YANİ.HEPİMİZİN OLDUĞU GİBİ YANİ KIZA NERDEYSE YALANCI BİLE DENİLMİŞ YANİ.NE BİLİM CANIM VALLA
bencede biraz ayip olmus.butun cocuklar ayni olamaz.benim kizimda cok uslu.buyuk kizimda oyle.her isime yetebiliyorum.VALLA HİÇ RASTLAMADIM AMA BANA TUHAF GELDİ BEBEĞİN USLU OLMASI ONUN SUÇU MU Kİ BUKADAR ÜSTÜNE GİDİLMİŞ NERDEYSE ALAY KONUSU OLMUŞ.HERKES NASIL HERŞEYİNİ PAYLAŞIOSA ODA BEBEĞİN USLU OLMASINI PAYLAŞIO NE VAR BUNDA EVET ANNELERDE HAKLI OALBİLİR UYKUSUZLUKTAN BELKİ BİR ÇOĞU SİNİRLİ AMA BU ŞEKİLDE BENCE OLMAMALI.
Bende dışarıdan tarafsız bakan biri olarak kesinlikle katılıyorum size...Benimde bebeğim Uyumuyor agliyor vs Allah sağlık uzun ömür versin...Ama adı geçen hanımefendi açıkçası üzülüyorumuüstüne çok gidiliyor...
üstelik ilk tepki verdiğimizde hiç ismini bile anmadıkVALLA HİÇ RASTLAMADIM AMA BANA TUHAF GELDİ BEBEĞİN USLU OLMASI ONUN SUÇU MU Kİ BUKADAR ÜSTÜNE GİDİLMİŞ NERDEYSE ALAY KONUSU OLMUŞ.HERKES NASIL HERŞEYİNİ PAYLAŞIOSA ODA BEBEĞİN USLU OLMASINI PAYLAŞIO NE VAR BUNDA EVET ANNELERDE HAKLI OALBİLİR UYKUSUZLUKTAN BELKİ BİR ÇOĞU SİNİRLİ AMA BU ŞEKİLDE BENCE OLMAMALI.
Benim caniminkide acildi bayag ya buyudukce duzelir diye dusunuyorum duzekmesede napalim rabbim saglik sihhst versin kepceler zeki olur :))Kıxlar nezamndr sorucam unutuyorum. Bebişinn kulagına bant yapıştıran varmı. Kepçe olmasn falan diye
Evet canım aynen dediğin gibi sürekli değil huysuzlaninca sürmek yeterli bizim de henüz çıkmadı erken çıkmaması iyiymiscanm seninki dis cikariyor mu ne zamn suruluyor bu jel huysuzlaninca falanmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?