tabikide herkes istediğine inanabilir
ama bu kadar insanda yanılıyo olamaz bence
bebeği uslu olsa bile onca uykusuz anneye bu nispet yapar gibi söylenmez..yani söylemek var söylemek var
evet benimkide çok şükür kolay bi bebek
ama burda dile getirmemeye çalıştım
olay sırf bebeğiyle ilgilide değil zaten
kadının herşeyi kusursuz..
yani okadar insan rahatsız oluyosa sorarlar insana sen hayırdır di
bencede biraz ayip olmus.butun cocuklar ayni olamaz.benim kizimda cok uslu.buyuk kizimda oyle.her isime yetebiliyorum.
Kuzlar konu ne ben kaçırdım galibaBende dışarıdan tarafsız bakan biri olarak kesinlikle katılıyorum size...Benimde bebeğim Uyumuyor agliyor vs Allah sağlık uzun ömür versin...Ama adı geçen hanımefendi açıkçası üzülüyorumuüstüne çok gidiliyor...
üstelik ilk tepki verdiğimizde hiç ismini bile anmadık
neden üstüne alındıda bi süre kayboldu ortadan
demekki biliyo kendini
topik herkese açık gelsin yazsın karışamayız
ama insanların sinirini bozmayada hakkı yok
Ben de doğum hediyesi almadım. Ama Allah var beklemiyordum zaten. Ciddi anlamda sıkışıktık. Çok güzel süslenmiş bi orkide almş, üzerine de beni çok mutlu edecek bi kart yazmış. E daha ne olsun? Ama bu ay çok şükür rahatız. Dediğin gibi ilk bu. Yine öyle büyük bi beklentim yok. Kendisi de bilir küçücük şeylerle mutlu olduğumu. Beni mutlu edecek cümleler kurmalı en en azından :) artık unutmasın yeter modundayımbnimde yok ailemin yanina geldim bu gun Donecem evime İnşallah bisey bekliyor insan kucukte olsa ilk anneler günümüz soncta ama yine bi bahane bulur:)dogumdan dolayi halaa kıZginim bide bu eklenir:)
Kuzlar konu ne ben kaçırdım galiba
insan ne yaptığının farkındaysa anlar tabiinsan anlamazmı isim kullanmaya gerek yok ki direk ona karşı olunca insan anlamazmı madm rahatsız olanlar oldu üstü kapalı konuşmak yerine direk söleseydiniz yapma böle konuşma sinirlerimiz zaten bozuk uyuyamıoz böle olunca daha çok sinirlenioruz falan die bence her bebek usludur sadece gazı vardır karnı ağrıodur açtır doymuodur ne bilim buna benzer şeyler olur mesela bazı bebekler çok gazlıdır naparsak çözüm bulamayız yada uyumaz tam tersi olur gündüğz uyur gece uyumaz vs dimi.açık sölemem gerekirse ne konuştu neler yazdı bilmiorum haklıda olabilirsiniz ama ne olursa olsun yalancı bilmm ne demek kimsenin haddi değil. güzel bi şekilde direk uyarılabilirdi.
face demi bu olay ben burda hiç böyle bi muhabbet görmedimcanım bi konu varmış ya ben hiç rastlamıştım nilin bebeği uslu die biraz abartılı konuşmuş falan alay konusu olmuşta sen biliosundur belki ben bilmiodum sordum farklı bişey sanıodum böle bişey çıkınca karşıma şaşırdım onu konuşuoduk.
ya tanımıyoruz belkide özünde iyi bir insan bilemiyoruminsan anlamazmı isim kullanmaya gerek yok ki direk ona karşı olunca insan anlamazmı madm rahatsız olanlar oldu üstü kapalı konuşmak yerine direk söleseydiniz yapma böle konuşma sinirlerimiz zaten bozuk uyuyamıoz böle olunca daha çok sinirlenioruz falan die bence her bebek usludur sadece gazı vardır karnı ağrıodur açtır doymuodur ne bilim buna benzer şeyler olur mesela bazı bebekler çok gazlıdır naparsak çözüm bulamayız yada uyumaz tam tersi olur gündüğz uyur gece uyumaz vs dimi.açık sölemem gerekirse ne konuştu neler yazdı bilmiorum haklıda olabilirsiniz ama ne olursa olsun yalancı bilmm ne demek kimsenin haddi değil. güzel bi şekilde direk uyarılabilirdi.
insan ne yaptığının farkındaysa anlar tabi
evet bu konuda katılıyorum sana
birbirimizin gazına geldik diyelim
benim öküz çiçek bile almadi okadar kızgınım yani duusn bisey almasin zaten simdi kizm kizim deli oluyor ilgilneiyor ama o an benim icin ilkti onemliydiBen de doğum hediyesi almadım. Ama Allah var beklemiyordum zaten. Ciddi anlamda sıkışıktık. Çok güzel süslenmiş bi orkide almş, üzerine de beni çok mutlu edecek bi kart yazmış. E daha ne olsun? Ama bu ay çok şükür rahatız. Dediğin gibi ilk bu. Yine öyle büyük bi beklentim yok. Kendisi de bilir küçücük şeylerle mutlu olduğumu. Beni mutlu edecek cümleler kurmalı en en azından :) artık unutmasın yeter modundayım
ya tanımıyoruz belkide özünde iyi bir insan bilemiyorum
burda ufak gönderme yapanlar oldu bende yaptım ama anlamadı
yani son raddeye geldi ve hoş olmayan şeyler yazıldı..
yani kusursuz insan yoktur
burdaki herkesin ufakta olsa defosu vardır mutlaka bende dahil
hayal dünyasında yaşıyoda ordan çıktı zaten..
face demi bu olay ben burda hiç böyle bi muhabbet görmedim
neyse canım kapatalım bu konuyuBUNLAR NERDE NE ZAMAN KONUŞULDU YA BU KADAR UZADI GİTTİ HİÇ DENK GELMEDİM YA BENDE DİORUM Kİ YOĞUNDA OLSAM Bİ ŞEKİLDE GİRİORUM BAKIORUM KAÇIRDIĞIM PEK BİŞEY OLMUO DİE.
facedeki grubun adı ne canımBİLMİORUM Kİ NERDE KONUŞULDU BURDADIR BÜYÜK İHTİMAL BENDE RASTLAMDIM ÇÜNKÜ AMA.
sağol canım ya hiçbişey bilmiyorum araştıramıyorumda yektadan fırsat bulupben kendim yapiyorum cnm sute yogurt koyup kesilmesini bekliyor sonra suzuyorum.normal teneke peynirini suda bekletip verdim ama sonra onlarin toplama olma ihtimalini düşünüp kendim yapmaya karar verdim.labne de olabilir tercih senin cnm
Artkk ima etmeli öyleyse! Yarn da annrlrr günü annelerimize ne alsak... Aaa annecim bak yarn bnm günümmm.. Falan :) ne kadar sinir bozucı bu adamlar.. Arkadaş senede bir kaç kez yapılavak şeyler bunlar. Ama bu senede bir kaç gün yapacakları özel şeylrr onlara koca bir sene elektrik yol su olarak geri dönecek yani bilmiyorlarmıııbenim öküz çiçek bile almadi okadar kızgınım yani duusn bisey almasin zaten simdi kizm kizim deli oluyor ilgilneiyor ama o an benim icin ilkti onemliydi
tamam canım kahvaltıda başka neler verilebiliyor acabaSebze corbalarina havuç mutlaka ekle baslarda sayisi fazla olsun sonra azalt havuç tat veriyor cunku.kahvaltida da peyniri ver sevmezse ustune pekmez ver sonra peynir boyle dene
acaba markette varmıdırHic seker katilmadan yapilan pekmezler var. Ya buyuklerde ya cevrende mutlaka vardir. Ben muhallebilerine katiorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?