meyve püresi yapıyorum ama çok az yiyiyor mesela tıolasan bir yemek kaşığı kadar acaba bu notmal miKarısım yaparak dene istersen sebze püresine mesela meyve püresinden kat 1-2 kasık sonraki günlerde meyve püresini azaltarak ver belki daha kolay alısır.
E bebek te vardır belkiiacaba markette varmıdır
Her doktor farklı birşey sölüyor.banada kilo başına 1 damla dedi.her ay artıracakmış damla sayısını.11. Ayda tahlil yapıp ona göre damlayı bıraktıracak .off napcamı şaşırdım versem bir türlü vermesem ayrı dert.Demir ilacı konuşulmuş bizim kan testi yapıldı. Alt sınır 10, bizim 11çıktı. Kan damlası 7,5kiloyuz doktor 4damla yeter kilo başı 1damlaya gerek yok ek
aa tamam bakayım canım. sen nasılsın alperen nasılE bebek te vardır belkii
neyse canım kapatalım bu konuyu
tepki almak istemiyorum
herkes ne isterse onu yazsın istemeyende görmezden gelsin olsun bitsin..bi buçuk yıldır beraberiz herkez biliyo kimin ne olduğunu..
özelde neler konuşuluyo
ben attım kendimi ortaya
iyimi yaptım kötümü bilemiyorum
uzatmayalım derim
kızlar sütü doğal mı kullanıyorsunuz market sütüde kullanılıyormu
facedeki grubun adı ne canım
tamam hemen layım ozaman normal paket sütmü alcam onunla yoğurt mayalıyabilirmiyim cænım. face vardı yanlış hatırlamıyorsam ama emin değilim grup olduğundanKAPATALIM BENCEDE ZATEN GEÇMİŞ BİR KONU GÖRMEDİM DE AÇIK SÖLEMEK GEREKİRSE NE KONUŞULDUĞUNU.SENLE KONU AÇILDIĞI İÇİN KONUŞTUK KÖTÜ YAPILAN BİŞEY YOK YANİ.
DOĞAL KİM NERDE BULSUN CANIM MARKET TABİKİDE OLUR OLMAK ZORUNDA YANİ :=)
FACEDE GRUP MU VAR CANIM BİLMİORUM Kİ BEN.
tamam hemen layım ozaman normal paket sütmü alcam onunla yoğurt mayalıyabilirmiyim cænım. face vardı yanlış hatırlamıyorsam ama emin değilim grup olduğundan
Hmm bende konunun detaylarını bilmedıgım için sadece okumuştm.canım bi konu varmış ya ben hiç rastlamıştım nilin bebeği uslu die biraz abartılı konuşmuş falan alay konusu olmuşta sen biliosundur belki ben bilmiodum sordum farklı bişey sanıodum böle bişey çıkınca karşıma şaşırdım onu konuşuoduk.
Benımkı dogum hedıyesı arabamızı üstüme yapmıştı yenı degıstrmiştik ozaman. Oncekı anneler gununde hamıleydm zamanda çiçek yaptrmıştı uzerıne kızımın agzndan yazılmış cok guzel sozler vardı. Bu sene bakalm neolucak.Ben de doğum hediyesi almadım. Ama Allah var beklemiyordum zaten. Ciddi anlamda sıkışıktık. Çok güzel süslenmiş bi orkide almş, üzerine de beni çok mutlu edecek bi kart yazmış. E daha ne olsun? Ama bu ay çok şükür rahatız. Dediğin gibi ilk bu. Yine öyle büyük bi beklentim yok. Kendisi de bilir küçücük şeylerle mutlu olduğumu. Beni mutlu edecek cümleler kurmalı en en azından :) artık unutmasın yeter modundayım
beninkide ne olduusa hamilelikten sonra duygularını kaybetti galiba:)dünya iysidir ama böyle incelik yok:)o yüzden hiç birşey demiyorum kendi anlayacak diye umuyorumBenımkı dogum hedıyesı arabamızı üstüme yapmıştı yenı degıstrmiştik ozaman. Oncekı anneler gununde hamıleydm zamanda çiçek yaptrmıştı uzerıne kızımın agzndan yazılmış cok guzel sozler vardı. Bu sene bakalm neolucak.
günlük süt olanlardan alırsan daha iyi tutuyor canım en azından ben de öyle oluyor.pekmez de ebebek te var. Bi de su reklamlara çıkan tazedirekt.com var yumurta isteyecektim ben ordan orda da varmışkızlar sütü doğal mı kullanıyorsunuz market sütüde kullanılıyormu
doktoruna güveniyorsan sorun yok canım. Genelde öyle yapıyor zaten diğer arkadaşlarda.Her doktor farklı birşey sölüyor.banada kilo başına 1 damla dedi.her ay artıracakmış damla sayısını.11. Ayda tahlil yapıp ona göre damlayı bıraktıracak .off napcamı şaşırdım versem bir türlü vermesem ayrı dert.
1 yemek kaşığı az tabi yoğurt denedin mi ona kata bilirsin emmedigi için ben kaşık mamasını karıştırıp veriyorum bazı şeyleri yadirgamalari normal hemen alism zaten buna takılıp canını sıkmameyve püresi yapıyorum ama çok az yiyiyor mesela tıolasan bir yemek kaşığı kadar acaba bu notmal mi
evet canım yoğurt için. labne dediğiniz nasıl oda marketteki labne peynirler dimiBEN KEÇİ SÜTÜ ALIORUM PAKETTE CANIM İNEK SÜTÜ ALICAKSAN SEN PAKET OLARAK ALIP YAP TABİKİ OLUO YOĞURT İÇİN SORUOSUN DİMİ.
bimde günlük süt vardı ondan alayım ozaman. yumurtanın sarısını mı veriyorsun canım. kahvaltıda başka ne veriyorsungünlük süt olanlardan alırsan daha iyi tutuyor canım en azından ben de öyle oluyor.pekmez de ebebek te var. Bi de su reklamlara çıkan tazedirekt.com var yumurta isteyecektim ben ordan orda da varmış
doktoruna güveniyorsan sorun yok canım. Genelde öyle yapıyor zaten diğer arkadaşlarda.
yoğurt dün babası market yoğurdu tattırdı yemişti biraz ben kendim mayalıyıp vermek istedim daha başlamadım. birde dün bizim yediğimiz tarhana çorbasından tattırdık sevdi ama erken olur dimi onun için1 yemek kaşığı az tabi yoğurt denedin mi ona kata bilirsin emmedigi için ben kaşık mamasını karıştırıp veriyorum bazı şeyleri yadirgamalari normal hemen alism zaten buna takılıp canını sıkma
Sorunsuz bebek mi olur ya o zaman bebekliğin anlamı nerde kalır kravat tak otursun kösede ohh ağlayacak zıryalayacak isteyeyecek reddecek zorlayacak ki tadı olsun...mesela benim minnosum ağlayan bir bebek değil ama bir mama yiyor ki karnıma mama saatin de ağrılar giriyor o kadar yoruyor beni bir sekilde yoruyorlar bu bi gerçek canları sağolsun...Burdaki meselede herkes istediğini yazabilir yorgunluk ve stresle yanlıs anlamalar olabiliyor hepimiz acemiyiz zaten kıyaslamada yapıyoruz zaman zaman.Herkesin frekansı tutmayabilir bir kaç yazmıslığım olur gayri ihtiyari sonrada okumadan geçerim.Kizlar bencede basta gazi suydu buydu herkes sorun yasadi kimiis sansliydigazi olmadi onlarda baska sorunlarla ugrasti simdi kimi kolay yemek yiycek kimi yemycek kimi uyuycak duzgun kimi uyumuycak ilerde kimi uslu olcak kimi yaramaz kimi ders calisacak kimi yuzune bkmayacak kiimi sorumlu kimi sorumsuz olacakyeterki saglikli ve mutlu olsun yavrularimiz oyuZden kimse kimseyi kirmasin nil arkadsimizda guzel seyler paylasyor onudakirmayalim ben burda kimsede kasit gormedm hepinizi cook seviyorum muusmutlu topigmz olsunyaa
Yoğurt kendin yapamıyorsan torkunun yoğurdu katkısız ben ondan veriyorum.Tarhana da bizim yediklerimizden değil de baharatsız salçasız olanlardan yedirebilirsin e bebekte var.Peynir de tuzsuz olacak canım alırken ona da dikkat et.yoğurt dün babası market yoğurdu tattırdı yemişti biraz ben kendim mayalıyıp vermek istedim daha başlamadım. birde dün bizim yediğimiz tarhana çorbasından tattırdık sevdi ama erken olur dimi onun için
benimkide hiç dikkat etmiyo özel günlere dün anneler dünü zannettim ona göndermeler yaptım hatta biraz amarttım gidip çiçek almış sonra tarie bakıncada baya güldük. ama çok üzüyo normalde beni özel günler konusunda aileden görmemiş ben ona bağlıyorum ne ailesi hediye almış çocuğa ne o onlara haliyle otuz yaşından sonrada alıştırması zor oluyor. şimdi ben oğlumu bu konularda duyarlı yetiştirmek istiyorum inşallah. mesela geçenlerde annene hediye almalısın diyordum hani alışsın diye baya bi söyledim sonra düşünmeye başladı karar veremedi görümcem geldi aklımıza ona soralım dedi ihtiyacı olan bişey olsun. ama tabi küçük bi hediye düşünüyoruz yani benim paraya ihtiyacım var zaten, zor geçiniyoruz, neyse görümcemi aradı kız diyoki sen hediye almada parasını ver ona daha mutlu olur. sinir oldum altı üstü küçük bi hediye alcak olay başka bi boyuta geçtiArtkk ima etmeli öyleyse! Yarn da annrlrr günü annelerimize ne alsak... Aaa annecim bak yarn bnm günümmm.. Falan :) ne kadar sinir bozucı bu adamlar.. Arkadaş senede bir kaç kez yapılavak şeyler bunlar. Ama bu senede bir kaç gün yapacakları özel şeylrr onlara koca bir sene elektrik yol su olarak geri dönecek yani bilmiyorlarmııı
oh sağol canım rahatlattın beni. baya karışık geldi ek gıdalar banaYoğurt kendin yapamıyorsan torkunun yoğurdu katkısız ben ondan veriyorum.Tarhana da bizim yediklerimizden değil de baharatsız salçasız olanlardan yedirebilirsin e bebekte var.Peynir de tuzsuz olacak canım alırken ona da dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?