2014 Kasım Anneleri

Sen de gözümden kaçtın sanma yiğit senin kopyan resmen çok benziyor sana masallah ikinize de güzel biyolocici

bende ara ara unutuyorum yaa

valla hiç o açıdan düşünmemiştim belki de öyle düşünürler :))

Ya bu yoğurdu ille pastörize sütten mi yapmamız lazım ? Açık sütten yapsam olmaz mı ? Mikroplarından arınır mı acaba kaynatıldığı zaman ? Annem pastörize olduğu için tutmuyor bizim yoğurt diyor. Gerçi doktora da soracağım bu konuyu ama :S

Sen de gözümden kaçtın sanma yiğit senin kopyan resmen çok benziyor sana masallah ikinize de güzel biyolocici
Canımmm teşekkürler iltifatların için Evet yiğit bana benziyor heheh Bizde senin küçüklük fotonla yetiniyoruz napalım ama ordan belli seninde güzelliğin

Ben arada normlden veriyorum tutmama aebebi kucuk kavanoz isi zor ayarlaniyor bende yarim litre kavanozlara yapiyorum

Masallah sana ya ne kadar genç ve güzel bir annesinilkhycn20 profilini görmüstüm o da aynen senin gibi sarılıp öpmek geçti içimden çok sirinsiniz ikinizde
evet ilkheyecanı farkettim çok tAtlılar çok sevindim nekadar içten yazdın öyle bende sana sarılıp öperim kii

Ben açık sütten yapıyorum, güzel oluyor. Süt Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısıp, 10 dk Kaynatıp kapatıyorum. Daha fazla kaynarsa besin Değeri azalıyor hatta kayboluyor. Mesela 2 lt süt alıp hepsini kaynatıyorum, 1 lt sini kavanozda mayalıyorum, geri kalan 1 lt yide dolaba koyup diğer gün ısıtıp mayalıyorum. Oğluma mayaladığım sütü 2 gün veriyorum. Sonra taze mayalıyorum. Ama gel Gör ki bu çabalar şimdilik boş malesef yoğurdu sevmedi Üstüne gitmeden 1-2 yemek kaşığı verip, 1 saat sonra tekrar öyle öyle devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…