- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Masallah sana ya ne kadar genç ve güzel bir annesinEki Görüntüle 1522189 hadi kızlar sizde paylaşın resimlerinizi
Sen de gözümden kaçtın sanma yiğit senin kopyan resmen çok benziyor sana masallah ikinize deKızlar siz neden @awekecan arkadaşımızın üstüne gidiyosunuz anlamadım ben burda birçok kişi bu düşünceye sahip ve herkesin az çok bi rahatsuzlığı var kimse kusura bakmasın da ilk doğum yaptıgımız zamanlarda yazdıgın şeyleri unutmadım ben hatta yazdıklarına üzülüp ağladıgımı bile bilirim yaptugın basbayada nispetti ben hiç iyi niyet göremerîyorum bunda, biz sütümüz yok bebegime yermiyor diye üzülüp ağlarken sen sütüm oturduğum yerden karşı duvarafışkırıyor göğsümü çıkarınca diyordun mesela bunuda biz tam bu konudan dert yanarken yapıyordun biraz daha ılımlı olabilir insan ayrıca dedikodu demişsin işimiz yokta senin arkandan durmadan burdan atıyoruz biz zaten burdada açıkca söylerim sıkıntı yok sadece forumu seninle işgal etmek bence diğer arkadaşlara haksızlık olur, tamam bebeğin çok akılludır usludur her verdiğini yiyırdur maşallah buna lafımız yok ki sadece senin bunu alıpta gerçeğin dışına taşımana sözümüz var hiç samimi gelmiyorsun bana belji benim fikrim bu, evet mükemmel bir hayatın olabilir ne mutlu sana ama bunun her ayrıntısını dinlemek sıkıyor bizi, kusura bakma da bu topikte ondan fazla kişi bir kişi hakkında aynı şeyleri düşünüp hissediyorsa gerçeklik payıda vardır, sana kendi dünyanda mutluluklar dilerim ama buraya yazarken biraz daha gerçekçi olursan sevinirim, söz sahibi arkadaştan başka kimse yorum yapmazsa sevinirim ayrıca o arkadaşada cevap yazmıycam tekrardan çünkü kavga olsun istemiyorum sadece dedikoducu yapmışsın ya insanları haa bide cesaretsiz oyuzden yazma gereği duydum herkesin işi gücü sen değilsin
maşallah canım her ikinizde çok tatlısınızEki Görüntüle 1522189 hadi kızlar sizde paylaşın resimlerinizi
bende ara ara unutuyorum yaaBizede doktorumuz 4. Ayda ferrum verdi tabi bende bir gün verdim birgün vermedim zararlı diye.fakat geçen hafta kontrolümüz vardı doktora sordum içinde paraben var kullanmak istemiyorum dedim.kesinlikle kullan dedi onlar bizim kadar et yiyemiyor ve bütün bebeklerde demir eksikliği vardır dedi.demir eksikliği bilinci etkiliyormuş.bunu şimdi değil ilerde anlarsın dedi .zeka geriliği falan dedi anlıycan baya bir etkisi varmış.kullanmılıymış.kilo başına 1 damla dedi.
Bende mandıradan alıyorum şimdilik bulabilirsem keçi sütü alcam en sağlıklısı oBen sek günlük alıyordum ama artik inek sutu satan birini buldum kadin sağıp taze vecek ben arayinca cok mutlu oldum
valla hiç o açıdan düşünmemiştim belki de öyle düşünürler :))benimki hiç bir özel günü atlamazda anneler gününde bana bişi yaparmı meçhul kendi annesi ne alırda bana napar bilmm gerçi para sıkıntısı da var alabilicek durumda değil ama bakalım.sen benm annemmisin ki sana alayım da diyebilir :=)
Canımmm teşekkürler iltifatların içinSen de gözümden kaçtın sanma yiğit senin kopyan resmen çok benziyor sana masallah ikinize degüzel biyolocici
Ya bu yoğurdu ille pastörize sütten mi yapmamız lazım ? Açık sütten yapsam olmaz mı ? Mikroplarından arınır mı acaba kaynatıldığı zaman ? Annem pastörize olduğu için tutmuyor bizim yoğurt diyor. Gerçi doktora da soracağım bu konuyu ama :S
Ben arada normlden veriyorum tutmama aebebi kucuk kavanoz isi zor ayarlaniyor bende yarim litre kavanozlara yapiyorumYa bu yoğurdu ille pastörize sütten mi yapmamız lazım ? Açık sütten yapsam olmaz mı ? Mikroplarından arınır mı acaba kaynatıldığı zaman ? Annem pastörize olduğu için tutmuyor bizim yoğurt diyor. Gerçi doktora da soracağım bu konuyu ama :S
hmmCanımmm teşekkürler iltifatların içinEvet yiğit bana benziyor heheh Bizde senin küçüklük fotonla yetiniyoruz napalım ama ordan belli seninde güzelliğin
burayada geliyormuş sanırım bende alablicem sanırımBen sek günlük alıyordum ama artik inek sutu satan birini buldum kadin sağıp taze vecek ben arayinca cok mutlu oldum
canım benim çok teşekkürederimMaşallah ikinizde çok tatlısınız
çok tşekkürederim canımmmmaşallah canım her ikinizde çok tatlısınız
evet ilkheyecanı farkettim çok tAtlılarMasallah sana ya ne kadar genç ve güzel bir annesinilkhycn20 profilini görmüstüm o da aynen senin gibi sarılıp öpmek geçti içimden çok sirinsiniz ikinizde
sağol canım faydalı bilgiler verdinTabi sadece sarisi beyazi 1 yasina kadar yasak
Ya bu yoğurdu ille pastörize sütten mi yapmamız lazım ? Açık sütten yapsam olmaz mı ? Mikroplarından arınır mı acaba kaynatıldığı zaman ? Annem pastörize olduğu için tutmuyor bizim yoğurt diyor. Gerçi doktora da soracağım bu konuyu ama :S
Size de maşallah anne oğul aynısınız vallaGördümm gördümmaşallah sizee çok tatlısınızz
Tesekkür ederim canım ilk zaman ki fotomuz bu sabahın 6 sında esim çekmisti simdi anı oldu bak ...seni göremiyorum iyisin demi pasam nasıl?Eren'in annesi çok tatlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?