Tesekkür ederim canım ilk zaman ki fotomuz bu sabahın 6 sında esim çekmisti simdi anı oldu bak ...seni göremiyorum iyisin demi pasam nasıl?
Ben açık sütten yapıyorum, güzel oluyor. Süt Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısıp, 10 dk Kaynatıp kapatıyorum. Daha fazla kaynarsa besin Değeri azalıyor hatta kayboluyor. Mesela 2 lt süt alıp hepsini kaynatıyorum, 1 lt sini kavanozda mayalıyorum, geri kalan 1 lt yide dolaba koyup diğer gün ısıtıp mayalıyorum. Oğluma mayaladığım sütü 2 gün veriyorum. Sonra taze mayalıyorum. Ama gel Gör ki bu çabalar şimdilik boş malesef yoğurdu sevmediÜstüne gitmeden 1-2 yemek kaşığı verip, 1 saat sonra tekrar öyle öyle devam ediyorum.
Ben e bebekten aldim uzum pekmezi. Sanki su ve seker karisimi gibi. Daha cok recele benzio. Benim kastettigim bilen birinin yaptigi mesrla benim kayinvaldem elma pekmezi yapmis gayet kivami guzeldi seker eklemeden meyvenin kendi sekeriyle yapmis.acaba markette varmıdır
Teşekkür ederim canımmSize de maşallah anne oğul aynısınız valla
Çok yakışmış canımkızlarrr bu sefer bebişsiz resim atıyorum
kuaförden gelirken çektim
saçım doreydi küllü yaptırdım nasıl olmuş
Net cikmamis ama zaten guzelsin Bu da hos oolmuskızlarrr bu sefer bebişsiz resim atıyorum
Yumurta sarısı fındık kadar başladık alerji yapmayınca yavaş yavaş artırıyorum. Akşamdan peyniri suya koyuyorum sabah veriyorum. Bunlar dışında yarın pekmez alıp tam bugday ekmeğini devam sütü yada ihlamurla ıslatıp pekmez katip verecegim. Bu arada göğüs uçların nasıl oldubimde günlük süt vardı ondan alayım ozaman. yumurtanın sarısını mı veriyorsun canım. kahvaltıda başka ne veriyorsun
arkadasim pismis hic guzel bir kelime olmamis...Hatun çatır çatır cvp vermiş açıklamış gördüğüm kadarıyla herkes pısmış:) konuyu bilmiodum da bu nil denilen kişinin üstüne gidiliyodu sanki.bebekler topiĞi kalsın bura faydalanalım gerginlik olmasın.şuan evimde 10 kişilk misafr var yemeğe geldiler pert bi vaziyette geldim oğlumu uyutmya çalışıyorum kaçtım yani:)
Yumurta sarısı fındık kadar başladık alerji yapmayınca yavaş yavaş artırıyorum. Akşamdan peyniri suya koyuyorum sabah veriyorum. Bunlar dışında yarın pekmez alıp tam bugday ekmeğini devam sütü yada ihlamurla ıslatıp pekmez katip verecegim. Bu arada göğüs uçların nasıl oldu[/Qy ya bu ek gıda olayı çok karışık geldi bana bide yektadan fırsat bulup mutfağa giremiyorum ki bas bas bağırıyor elim ayağım birbirine dolanıyo. mesela akşam nasıl bi peyniri suya koyuyorsun? göğsümün ucu git gide daha kötü oluyor dişimi sıkıp emziriyorum mecuren ama pamukçuk geçti gibi asllında bi üç gün emzirmesem yara kapanıcak ama sağamıyorum göğsümü emdikçe kapanmaya çalışan yara yine gerilip açılıyo napıcam bilemiyorum
çok yakışmış canımkızlarrr bu sefer bebişsiz resim atıyorum
Kuzumm :) hava güzel olunca Emirgan a gittik. Ordan da hızımızı alamayıp Rumeli Fenerine gittik. Şimdi gördm mesajını. İyiyiz çok şükür. Her şey yolunda. Sen nasılsın? Yekta çok yoruyo seni galiba. Gelio popişinden ısırırım onu, söyle ona :)aa tamam bakayım canım. sen nasılsın alperen nasıl
ooh negüzel benim yerimede gez biz evdeyiz neolacağımız belli değil babamız misyon sınavına girmişti kazandı şimdi mülakatı var baya gergin inşallah hakkımızda hayırlısı olurKuzumm :) hava güzel olunca Emirgan a gittik. Ordan da hızımızı alamayıp Rumeli Fenerine gittik. Şimdi gördm mesajını. İyiyiz çok şükür. Her şey yolunda. Sen nasılsın? Yekta çok yoruyo seni galiba. Gelio popişinden ısırırım onu, söyle ona :)
canmmbenmm teşekkür ederimNet cikmamis ama zaten guzelsin Bu da hos oolmus
saoll canmmçok yakışmış canım
saol canmm..net çıkmamış ama küllü sarı ombreÇok yakışmış canımbende boyatmk istyrm ama cesaret edemiyrm hep siyahtı saç rengim kendi rengi başka renk yakışırmı bilemiyorum
evet canmm eskilerden az kaldıksanırım eskilerden baya bi kişi giremiyor artık dimi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?