2014 Kasım Anneleri

Tesekkür ederim canım ilk zaman ki fotomuz bu sabahın 6 sında esim çekmisti simdi anı oldu bak ...seni göremiyorum iyisin demi pasam nasıl?

Canım Eren'in dişi çıkıyor. Günlerdir o uykusuz ben uykusuz, çok kötüyüm. Resmen aç kalıyor, birşey yemiyor, çok keyfim yok malesef Dişini de üst komşum farketti. Gecen gün geldi, Eren çok huysuz sürekli ağlıyor, ağız suyu akıyor ve ne bulsa kemirmeye Çalışıyor. Kucağına aldı, bizim ki ağlarken bunun Dişi çıkıyor baksana dedi inanamadım, yok ya daha 5,5 aylık falan dedim, yok yeri belli dedi gösterdi. Bugün de elimle baktım, diken gibi bişey çok hafiften battı. Yani gerçekten diş pek sevinemedim nedense. Geç çıksa daha iyi diyenler var. Bir de ara ara ateşi çıkıyor. Böyle böyle büyücek minnoşlar. Adaşımız nasıl annesi?

Tamam canım teşekkürler, ben de öyle yapayım artık. Bizimki de yoğurdu pek sevmiyor maalesef ben de ne kadar yese kârdır diye bakıyorum. Umarım gittikçe alışır ve güzelce yerler.

acaba markette varmıdır
Ben e bebekten aldim uzum pekmezi. Sanki su ve seker karisimi gibi. Daha cok recele benzio. Benim kastettigim bilen birinin yaptigi mesrla benim kayinvaldem elma pekmezi yapmis gayet kivami guzeldi seker eklemeden meyvenin kendi sekeriyle yapmis.

Kizlar bebeğin dun huysuzlugu vardi asidan dolayi bugun 7 saattir ateşi var. Ilik duş aldirdik düşmedi, islak bezle yaptik dusmedi. Ayni Kaldi. Şuan 37.8 ateşi. 37 ye ka da r düştü sonra tekrar çıktı. Ates düşürücü vermedim henüz umarim gerek kalmaz...

kızlarrr bu sefer bebişsiz resim atıyorum
kuaförden gelirken çektim
saçım doreydi küllü yaptırdım nasıl olmuş
Çok yakışmış canım bende boyatmk istyrm ama cesaret edemiyrm hep siyahtı saç rengim kendi rengi başka renk yakışırmı bilemiyorum

Hatun çatır çatır cvp vermiş açıklamış gördüğüm kadarıyla herkes pısmış:) konuyu bilmiodum da bu nil denilen kişinin üstüne gidiliyodu sanki.bebekler topiĞi kalsın bura faydalanalım gerginlik olmasın.şuan evimde 10 kişilk misafr var yemeğe geldiler pert bi vaziyette geldim oğlumu uyutmya çalışıyorum kaçtım yani:)

bimde günlük süt vardı ondan alayım ozaman. yumurtanın sarısını mı veriyorsun canım. kahvaltıda başka ne veriyorsun
Yumurta sarısı fındık kadar başladık alerji yapmayınca yavaş yavaş artırıyorum. Akşamdan peyniri suya koyuyorum sabah veriyorum. Bunlar dışında yarın pekmez alıp tam bugday ekmeğini devam sütü yada ihlamurla ıslatıp pekmez katip verecegim. Bu arada göğüs uçların nasıl oldu

arkadasim pismis hic guzel bir kelime olmamis...

aa tamam bakayım canım. sen nasılsın alperen nasıl
Kuzumm :) hava güzel olunca Emirgan a gittik. Ordan da hızımızı alamayıp Rumeli Fenerine gittik. Şimdi gördm mesajını. İyiyiz çok şükür. Her şey yolunda. Sen nasılsın? Yekta çok yoruyo seni galiba. Gelio popişinden ısırırım onu, söyle ona :)

ooh negüzel benim yerimede gez biz evdeyiz neolacağımız belli değil babamız misyon sınavına girmişti kazandı şimdi mülakatı var baya gergin inşallah hakkımızda hayırlısı olur. yekta hareketlendikçe daha fazla yanında olmamız gerekiyo akşama kadar yapışık geziyoruz

Çok yakışmış canım bende boyatmk istyrm ama cesaret edemiyrm hep siyahtı saç rengim kendi rengi başka renk yakışırmı bilemiyorum
saol canmm..net çıkmamış ama küllü sarı ombre
ben yıllarce kendi saç rengim olan siyahı kullandım
yakışır niye yakışması güzel kızsın
bende kara kaş kara gözlüyüm ama olumlu tepkiler aldım
denemeye değer bence..beyenmessen siyaha dönmek kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…