2014 Kasım Anneleri

Pısmadık arkadaşım. Seni yeni görüyoruz burda. Bilmiyorum sen de daha evvel takip edip yeni üye olanlardan mısın? Eğer öyle değilsen geçmişi bilmeden böyle yazman doğru değil. E efsunkarr ın da dediği gibi millet burda 5 cc süt sağmaya çalışırken arkadaşın göğsümü açtığımda sütüm FIŞKIRIYOR yazması ne denli hoş karşılanır?? Bu ve bunun gibi nice üzücü yorum.. Evet o da zorlandığı, canı yandığı, üzüldüğü anları paylaştı, evet biz de onunla birlikte üzüldük, endişe duyduk ama gece bilmem kaç kere uyanıp sabahlara kadar ağlayan bebeklerimizle oturup ağladığımızda onun gelip Melis beşiğine yatıp emziğini alıp uyuyor, sabah bilmem kaçta kalkıyor, hatta dün saat 9 oldu uyanmadı 10 oldu uyanmadı, 11 oldu endişe ettim, eşim de bırak uyusun dediği günleri unutmadk biz. Neymiş, geçmişi okumamışmış... Madem saatli uyuyup uyanan, uslu mu uslu bir bebeği vardı okusaydı bakalım o kendisini merak ettiği arkadaşları neler konuşmuş? İnanmıyorum samimiyetine. Biz afedersiniz tuvalete gitmeye vakit bulamazken o gelip kahve keyfinden bahsetti bize.. Allah mutlu mesut etsin eşiyle kızıyla. Derdimiz hayatının mükemmelliği değil, bunu gözümüze gözümüze sokması.. Bilmem anlatabildim mi.

Verdiği rahatsızlığı bir arkadaş attı ortaya,meğer hepimiz doluymuşuz bu konuda ki hepimiz döküldük o zamanlar. Hatta günlerce foruma gelmeyen, yazmayanlar bile gelip bu konuda ne kadar rahatsız olduklarını yazdılar.

Bu konudaki son mesajımdır.
 
sağolasın aynısını yapıcam inşallah. beşe kadar say dedinya onu anlyamadım canım
Bende onu tam aciklamadigimi düşündüm. Ben dışarıdan sut aldığım için kaynatıp yapıyorum. Soğumaya başladıkça parmağımın ucuyla kontrol ediyorum. Sen sütü ısıt canım biraz kaynamasına gerek yok. Sonra sogurken parmaginla bak. Eğer elin içinde 5 saniye yanmadan kalıyorsa uygundur ısısı.
 
Canımm ağzına sağlık ben o sinirle bunları atlamışım ve niye yazmadım diye içim içimi yiyordu tercüman olmuşsun Bence konuyu net bilmiyrn arkadaşlar yorumda bulunmasın madem çok seviyorlar yazaınlar bizi ilgilendirmez ama müdahalede etmesinler mümkünse
 
valla bende hala tuvalete zor gidiyorum (koca yazıdan bunu çekip aldıysam sen düşün gerisini)
 
Pısmış ne demek arkadaşım bence uslubuna dikkat et , ayrıca hiç komik değil ben gülecek birşey bulamıyorum,çatır çatır cevap vermişse cevabınıda almıştıır merak etme..
 
tamam canım çok teşekkür ederim
 
kızlar ek gıdaya geçince sütte azalma oluyor mu acaba. zaten sütüm azdı sanki buaralar dahada bi az gibi geliyor bana
 
Bende cok aktif olmamakla birlikte hamilelikten beri forumu takip edenlerdenim. bu tür muhabbetlere girmeyi cok sevmem ama cok fazla haksızlık yapıldıgını düşünmüyorum. yalancılık vs. bunlar dogru degil katılıyorum ama arkadaslarında dedigi gibi en hassas , en acemi zamanalrımız da yazılan herşey kendimizi bebegimizi sorgulamamıza neden oluyordu. benim bebegim cok uykusuz bir bebek olmamasına ragmen bende arada okuduklarımı garipsemedim degil. cok net hatırlamasam da bir bebek egitiminden bahsedildi sürekli. bebek uyku egitimi bebek su egitimi bebek bu egitimi vs. vs. tabiki olumsuzluklarda olumlu seylerde anlatılır ama benim inancım şu ki ben bebegim dogdugundan beri olumlu seylerini cok fazla insanlarla paylaşmadım. cünkü ne zaman kızımda iyi bir hal görüp sevinsem ardından kızım sıkıntı yaşadı. işte bu yüzden burada sürekli gelip olumlu şeylerin paylasılması( benim aklımda sadece olumlular kalmış) arkadaslarımızı haklı olarak rahatsız etti. kotu niyetle yapılmıştır demiyorum. kişisel olarak kimseyi tanımıyorum. kimseyle özelden yazışmışlıgım görmüşlügüm de yok bu yüzden niyet okuyuculugu yapamam ama gerçekten o yazılanlarda rahatsız edici birşeyler vardı.
 
aynen yok çift çizgi yok kalp atışı ikili üçlü test cinsiyet derken bu günlere geldik çok şükür
bu arada topiğin kurucusu birgen de yok
bide eskimiydi emin değilim ama çillibomu göremiyorum
evet eskiydi galiba oda :)
 
kizlar ilk biskuvimizi yaptik bakalim. tarif yazayim kafaniza yatarsa yaparsiniz: 2 cay bard. tam bugday unu. 2 cay bard. pirinc unu. yarim cay bard. irmik. 2 yemek ksg. pekmez. 1 yemek ksg. kuru meyve puresi istediginiz bir pure olur ben kayisi kaynatip catalla ezip kattim sonrasinda zrnginlestirilebilir. ve bir de 4 yemek ksg tereyag. hepsi karistirilip pisirilecek sonra dograyicidan gecirip un dan biraz buyuk kivama getiriyor cam kavanozda dolapta saklayip uc bes gun artik ne kadar giderse yediriyorsunuz. kaseye koyup bazi gun sutunuzle ya da ihlamurla yumusatip icine yine kuru meyve. ceviz. peynir vb.katabilirsiniz. ins. guzel olur bakaljm bu ablamin tarifi
 

Eklentiler

  • IMG-20150509-WA0009.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…