- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Hayırlısı tatlımmevet bizde sevindik ama pek ümütlü olmamaya çalışıyorum mülakat baya zormuş sanırım hayırlısı :)
bende seni seviyorummyok canim benim sen cook tatlisin seviyorum seni..
Bende onu tam aciklamadigimi düşündüm. Ben dışarıdan sut aldığım için kaynatıp yapıyorum. Soğumaya başladıkça parmağımın ucuyla kontrol ediyorum. Sen sütü ısıt canım biraz kaynamasına gerek yok. Sonra sogurken parmaginla bak. Eğer elin içinde 5 saniye yanmadan kalıyorsa uygundur ısısı.sağolasın aynısını yapıcam inşallah. beşe kadar say dedinya onu anlyamadım canım
Canımm ağzına sağlık ben o sinirle bunları atlamışım ve niye yazmadım diye içim içimi yiyordu tercüman olmuşsunGoruyorum ki hamilelik ve hemen sonrasinda forumda olmayanlar mevzulari bilmeyenler yanlis yapiyorsunuz diyorlar..
Arkadaslarim ben kac gece agladim biliyor musunuz o arkadas sebebiyle? Kac kez kizimi sorguladim sen niye boylesin diye.. Allah affetsin.. Lohusalik oyle bir seydi ki deprosyona girmeye az kalmisti.. Lohusalik psikolojisi bambaska o gunleri hatirlamak bile aci veriyor bana.. Insan her gun esini gozu yasli karsilar miydi karsiladim ben..
Nilin bebegi sarilik yuzunden hastanedeyken hepimiz dua ettik burda ona destek olduk o duygularını anlatirken.. Ama kimse hic kimse o o haldeyken aay benim bebegim simdi kucagimda ona sarilmak kokusunu icime cekmek gibisi yok demedi.. Ben benim bebegim sarilik da atlatmadi kuvezde de yatmadi demedim nispet edercesine.. Bebegi kabiz oldugunda aay benimki hic zorlanmaz hemen yapar da demedik..
Burda gazli bebeklerimizle gece gunduz nobetler tutarken gunluk bir saatlik uykularla ayakta durmaya cabalarken yemek yemeye dus almaya firsat bulamaz gogus yaralarimizla cebellesir bebegimize sut yetirememekle yanarken o esiyle oturup ayaklarini uzatip kahve keyfisi yapip sutu kiyafetlerini islatiyordu.. Ha foruma nasil girdin o zaman diyeceksiniz annem beni rahatlatmak icin yardima geldiginde ben de rahatlamak icin bu foruma giriyordum....
Kimse kusura bakmasin onceki mevzulari bilmeden cok ustune gidiliyor denilmesin..
Cok sukur ki atlattik o gunleri lohusaligi.. Gazimiz gecti gitti yine bazi sorunlarla cebellesiyoruz ama cok sukur halimize.. Simdi kizimin sabaha kadar uyudugu bazi geceler oluyor cok sukur alabiliyorum uykumu ama burada hala uykusuz arkadaslarim vardir diye buraya yazmiyorum benim kizim sabaha kadar uyuyor yasasinn diye.. Hem niye de yazayim ki.. Yazacaksam da illa ki baska bir uslupla yazmasini da bilirim..
Hayirli aksamlar meleklerinizle....
Bende onlardanım işteAha ben :) liseden somra biraz mavi boyatmıştım. Daha da hiç boyatmadm. Şu emzirme dönemi bi geçsin yapcam bi değişiklik :))
valla bende hala tuvalete zor gidiyorumPısmadık arkadaşım. Seni yeni görüyoruz burda. Bilmiyorum sen de daha evvel takip edip yeni üye olanlardan mısın? Eğer öyle değilsen geçmişi bilmeden böyle yazman doğru değil. E efsunkarr ın da dediği gibi millet burda 5 cc süt sağmaya çalışırken arkadaşın göğsümü açtığımda sütüm FIŞKIRIYOR yazması ne denli hoş karşılanır?? Bu ve bunun gibi nice üzücü yorum.. Evet o da zorlandığı, canı yandığı, üzüldüğü anları paylaştı, evet biz de onunla birlikte üzüldük, endişe duyduk ama gece bilmem kaç kere uyanıp sabahlara kadar ağlayan bebeklerimizle oturup ağladığımızda onun gelip Melis beşiğine yatıp emziğini alıp uyuyor, sabah bilmem kaçta kalkıyor, hatta dün saat 9 oldu uyanmadı 10 oldu uyanmadı, 11 oldu endişe ettim, eşim de bırak uyusun dediği günleri unutmadk biz. Neymiş, geçmişi okumamışmış... Madem saatli uyuyup uyanan, uslu mu uslu bir bebeği vardı okusaydı bakalım o kendisini merak ettiği arkadaşları neler konuşmuş? İnanmıyorum samimiyetine. Biz afedersiniz tuvalete gitmeye vakit bulamazken o gelip kahve keyfinden bahsetti bize.. Allah mutlu mesut etsin eşiyle kızıyla. Derdimiz hayatının mükemmelliği değil, bunu gözümüze gözümüze sokması.. Bilmem anlatabildim mi.
Verdiği rahatsızlığı bir arkadaş attı ortaya,meğer hepimiz doluymuşuz bu konuda ki hepimiz döküldük o zamanlar. Hatta günlerce foruma gelmeyen, yazmayanlar bile gelip bu konuda ne kadar rahatsız olduklarını yazdılar.
Bu konudaki son mesajımdır.
Pısmış ne demek arkadaşım bence uslubuna dikkat et , ayrıca hiç komik değil ben gülecek birşey bulamıyorum,çatır çatır cevap vermişse cevabınıda almıştıır merak etme..Hatun çatır çatır cvp vermiş açıklamış gördüğüm kadarıyla herkes pısmış:) konuyu bilmiodum da bu nil denilen kişinin üstüne gidiliyodu sanki.bebekler topiĞi kalsın bura faydalanalım gerginlik olmasın.şuan evimde 10 kişilk misafr var yemeğe geldiler pert bi vaziyette geldim oğlumu uyutmya çalışıyorum kaçtım yani:)
tamam canım çok teşekkür ederimBende onu tam aciklamadigimi düşündüm. Ben dışarıdan sut aldığım için kaynatıp yapıyorum. Soğumaya başladıkça parmağımın ucuyla kontrol ediyorum. Sen sütü ısıt canım biraz kaynamasına gerek yok. Sonra sogurken parmaginla bak. Eğer elin içinde 5 saniye yanmadan kalıyorsa uygundur ısısı.
canım benmm çok teşekkür ederimawakecan canim saclarin boyle cok daha guzel olmus bayildimm.. Gule gule kullan..
motiwe canim ne tatlisin ne guzelsiniz masallah oglusunla sana..
@demekoyle_19 ama ama haniii ben goremedim seniii :))
fiona yok tuğçe yok özledim beebirgen yoook zeyy yook xlerx abla yook daha nirsürü vardı isyanı göremiyorum mesela carputi
Bende cok aktif olmamakla birlikte hamilelikten beri forumu takip edenlerdenim. bu tür muhabbetlere girmeyi cok sevmem ama cok fazla haksızlık yapıldıgını düşünmüyorum. yalancılık vs. bunlar dogru degil katılıyorum ama arkadaslarında dedigi gibi en hassas , en acemi zamanalrımız da yazılan herşey kendimizi bebegimizi sorgulamamıza neden oluyordu. benim bebegim cok uykusuz bir bebek olmamasına ragmen bende arada okuduklarımı garipsemedim degil. cok net hatırlamasam da bir bebek egitiminden bahsedildi sürekli. bebek uyku egitimi bebek su egitimi bebek bu egitimi vs. vs. tabiki olumsuzluklarda olumlu seylerde anlatılır ama benim inancım şu ki ben bebegim dogdugundan beri olumlu seylerini cok fazla insanlarla paylaşmadım. cünkü ne zaman kızımda iyi bir hal görüp sevinsem ardından kızım sıkıntı yaşadı. işte bu yüzden burada sürekli gelip olumlu şeylerin paylasılması( benim aklımda sadece olumlular kalmış) arkadaslarımızı haklı olarak rahatsız etti. kotu niyetle yapılmıştır demiyorum. kişisel olarak kimseyi tanımıyorum. kimseyle özelden yazışmışlıgım görmüşlügüm de yok bu yüzden niyet okuyuculugu yapamam ama gerçekten o yazılanlarda rahatsız edici birşeyler vardı.Goruyorum ki hamilelik ve hemen sonrasinda forumda olmayanlar mevzulari bilmeyenler yanlis yapiyorsunuz diyorlar..
Arkadaslarim ben kac gece agladim biliyor musunuz o arkadas sebebiyle? Kac kez kizimi sorguladim sen niye boylesin diye.. Allah affetsin.. Lohusalik oyle bir seydi ki deprosyona girmeye az kalmisti.. Lohusalik psikolojisi bambaska o gunleri hatirlamak bile aci veriyor bana.. Insan her gun esini gozu yasli karsilar miydi karsiladim ben..
Nilin bebegi sarilik yuzunden hastanedeyken hepimiz dua ettik burda ona destek olduk o duygularını anlatirken.. Ama kimse hic kimse o o haldeyken aay benim bebegim simdi kucagimda ona sarilmak kokusunu icime cekmek gibisi yok demedi.. Ben benim bebegim sarilik da atlatmadi kuvezde de yatmadi demedim nispet edercesine.. Bebegi kabiz oldugunda aay benimki hic zorlanmaz hemen yapar da demedik..
Burda gazli bebeklerimizle gece gunduz nobetler tutarken gunluk bir saatlik uykularla ayakta durmaya cabalarken yemek yemeye dus almaya firsat bulamaz gogus yaralarimizla cebellesir bebegimize sut yetirememekle yanarken o esiyle oturup ayaklarini uzatip kahve keyfisi yapip sutu kiyafetlerini islatiyordu.. Ha foruma nasil girdin o zaman diyeceksiniz annem beni rahatlatmak icin yardima geldiginde ben de rahatlamak icin bu foruma giriyordum....
Kimse kusura bakmasin onceki mevzulari bilmeden cok ustune gidiliyor denilmesin..
Cok sukur ki atlattik o gunleri lohusaligi.. Gazimiz gecti gitti yine bazi sorunlarla cebellesiyoruz ama cok sukur halimize.. Simdi kizimin sabaha kadar uyudugu bazi geceler oluyor cok sukur alabiliyorum uykumu ama burada hala uykusuz arkadaslarim vardir diye buraya yazmiyorum benim kizim sabaha kadar uyuyor yasasinn diye.. Hem niye de yazayim ki.. Yazacaksam da illa ki baska bir uslupla yazmasini da bilirim..
Hayirli aksamlar meleklerinizle....
hepimiz acemi ve şaşkındık ne dayanışma vardı amafiona yok tuğçe yok özledim bee
aynen yok çift çizgi yok kalp atışı ikili üçlü test cinsiyet derken bu günlere geldik çok şükürhepimiz acemi ve şaşkındık ne dayanışma vardı ama
daha az emiyosa azalma olabilir canımmkızlar ek gıdaya geçince sütte azalma oluyor mu acaba. zaten sütüm azdı sanki buaralar dahada bi az gibi geliyor bana
galiba inşallah düzelirim üzülüyorumdaha az emiyosa azalma olabilir canımm
evet eskiydi galiba odaaynen yok çift çizgi yok kalp atışı ikili üçlü test cinsiyet derken bu günlere geldik çok şükür
bu arada topiğin kurucusu birgen de yok
bide eskimiydi emin değilim ama çillibomu göremiyorum
sık emzir canmm ağırlığı emzirmeye vergaliba inşallah düzelirim üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?