canım benim göğsüm yarıldı çok zorlanıyorum gittikçede yarık açılıyo meme ucunun yan tarafındasık emzir canmm ağırlığı emzirmeye ver
ama sakın üzülme..sütün baş düşmanı o
canım benim göğsüm yarıldı çok zorlanıyorum gittikçede yarık açılıyo meme ucunun yan tarafında
evet çok zor bişey titriyorum acıdan kaçkere bırakma kararı aldım ama kıyamıyorum yinede kuzuma çok seviyor emmeyi söylediğini denemeye çalışıcam canım sağolGöğüs ucu acısı hiçbirşeye benzemeyen felaket bir acıdırilk 1 ay çok çektim, oğlum emerken ben Çığlık atıp ağlıyordum acıdan. Allah tez zamanda acil şifalar versin. Bana hiçbir krem fayda etmemişti. Sadece tahinin üstünde biriken yağ var ya, onu bir kaba alıp, o yağdan sürüyordum. O iyi gelmişti. Bence denemelisin. Inşallah çabucak iyileşirsin.
Ben de ilk 2ay cok çektim ama seninkibence doktora gostermelik canım eziyet etme kendine. Bepanthl cilt bakın kremi cok bol sürünce sık sık beni de o iyileştirmişti tek zorluğu emzirme öncesi yıkamak.evet çok zor bişey titriyorum acıdan kaçkere bırakma kararı aldım ama kıyamıyorum yinede kuzuma çok seviyor emmeyi söylediğini denemeye çalışıcam canım sağol
Adasınız da aynı durumda canım mızırdanıyor disten dolayı arada jel sürüyorum biraz sakinlesiyor bu günlerde uykuya sardı sürekli uyumak istiyor nedense soğuk algınlığı vardı yeni geçti ondan mı yorulduğundan mı bilmiyorum.memlekete gittik değisiklik oldu hepimiz için bizden haberler böyle canımcım.Sen emziriyordun bildiğim kadarıyla kasık maması veriyorum gündüz biberon almak istemiyor çok zorlarsa deneyebilirsin.Canım Eren'in dişi çıkıyor. Günlerdir o uykusuz ben uykusuz, çok kötüyüm. Resmen aç kalıyor, birşey yemiyor, çok keyfim yok malesefDişini de üst komşum farketti. Gecen gün geldi, Eren çok huysuz sürekli ağlıyor, ağız suyu akıyor ve ne bulsa kemirmeye Çalışıyor. Kucağına aldı, bizim ki ağlarken bunun Dişi çıkıyor baksana dedi inanamadım, yok ya daha 5,5 aylık falan dedim, yok yeri belli dedi gösterdi. Bugün de elimle baktım, diken gibi bişey çok hafiften battı. Yani gerçekten diş pek sevinemedim nedense. Geç çıksa daha iyi diyenler var. Bir de ara ara ateşi çıkıyor. Böyle böyle büyücek minnoşlar. Adaşımız nasıl annesi?
Kaçırdınn@awakecan canim saclarin boyle cok daha guzel olmus bayildimm.. Gule gule kullan..
motiwe canim ne tatlisin ne guzelsiniz masallah oglusunla sana..
demekoylee ama ama haniii ben goremedim seniii :))
4 yıldır istanbul dayım git gel Eyüp...nereye dönsem mezarlık içim bayildi mezar görmekten. Gezilecek Yerler hep karsidaymisKuzumm :) hava güzel olunca Emirgan a gittik. Ordan da hızımızı alamayıp Rumeli Fenerine gittik. Şimdi gördm mesajını. İyiyiz çok şükür. Her şey yolunda. Sen nasılsın? Yekta çok yoruyo seni galiba. Gelio popişinden ısırırım onu, söyle ona :)
ama amaaKaçırdınn
Ben foto görmedim kiiiiTesekkür ederim canım ilk zaman ki fotomuz bu sabahın 6 sında esim çekmisti simdi anı oldu bak ...seni göremiyorum iyisin demi pasam nasıl?
Adet donemlerinde azalio sora artio. Yedigin ictiginn de onemli tabi.galiba inşallah düzelirim üzülüyorum
ama amaa
Ben foto görmedim kiiii
Geçmis olsun cnm düsmüs atesi sevindim.Ve dayanamadik düşmedi ateşi ilaç içirdik.. şuan 36.2 ateşi şükür. Rahat rahat uyuyor...
Olay var sanırım burda?!
Geçmiste birsey demistin hamilelik zamanında hatırlarsın belki ... burda yazmadığım birileri var çok yazdım ama karsılığı yok gibi bir sözdü o zaman ben miyim diye sormustu ve galiba ta kendisiydi.Kadına cevap vermeye tenezzül edilip parmak oynatilmiyor kendine bi yandaş veya yeni bir isim bulup illa gündem olmaya çalışıyor.. Yoksun sen artik anla bunu anla artik biraz gurur yaa..
Görmezlikten geldikçe pıstınız yazıp veya yazdırıp tahrik etmeye çalışıyor burası senin sürekli gündemde kalabilecegin bi ortam değil uğraşma artik herkes susuyorsa aldığı terbiyeden kimsenin gözünü kimse korkutamaz burada
Veee selam olsun tüm dostlarima kalbim sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?