2014 Kasım Anneleri

canım benim göğsüm yarıldı çok zorlanıyorum gittikçede yarık açılıyo meme ucunun yan tarafında

Göğüs ucu acısı hiçbirşeye benzemeyen felaket bir acıdır ilk 1 ay çok çektim, oğlum emerken ben Çığlık atıp ağlıyordum acıdan. Allah tez zamanda acil şifalar versin. Bana hiçbir krem fayda etmemişti. Sadece tahinin üstünde biriken yağ var ya, onu bir kaba alıp, o yağdan sürüyordum. O iyi gelmişti. Bence denemelisin. Inşallah çabucak iyileşirsin.

evet çok zor bişey titriyorum acıdan kaçkere bırakma kararı aldım ama kıyamıyorum yinede kuzuma çok seviyor emmeyi söylediğini denemeye çalışıcam canım sağol

evet çok zor bişey titriyorum acıdan kaçkere bırakma kararı aldım ama kıyamıyorum yinede kuzuma çok seviyor emmeyi söylediğini denemeye çalışıcam canım sağol
Ben de ilk 2ay cok çektim ama seninkibence doktora gostermelik canım eziyet etme kendine. Bepanthl cilt bakın kremi cok bol sürünce sık sık beni de o iyileştirmişti tek zorluğu emzirme öncesi yıkamak.

Adasınız da aynı durumda canım mızırdanıyor disten dolayı arada jel sürüyorum biraz sakinlesiyor bu günlerde uykuya sardı sürekli uyumak istiyor nedense soğuk algınlığı vardı yeni geçti ondan mı yorulduğundan mı bilmiyorum.memlekete gittik değisiklik oldu hepimiz için bizden haberler böyle canımcım.Sen emziriyordun bildiğim kadarıyla kasık maması veriyorum gündüz biberon almak istemiyor çok zorlarsa deneyebilirsin.

Sdce şu dikkatimi çekti o arkadaş kendini ifade ettikten sonra kimse bişe dememiş hmn öncesinde topik onun üstüne dönmye başlamıştı çünkü.pısmak kelimesini bunun için kullandım.neyse kusura bakmayın gereksiz dahil oldum haklısınız

4 yıldır istanbul dayım git gel Eyüp...nereye dönsem mezarlık içim bayildi mezar görmekten. Gezilecek Yerler hep karsidaymis

Kadına cevap vermeye tenezzül edilip parmak oynatilmiyor kendine bi yandaş veya yeni bir isim bulup illa gündem olmaya çalışıyor.. Yoksun sen artik anla bunu anla artik biraz gurur yaa..
Görmezlikten geldikçe pıstınız yazıp veya yazdırıp tahrik etmeye çalışıyor burası senin sürekli gündemde kalabilecegin bi ortam değil uğraşma artik herkes susuyorsa aldığı terbiyeden kimsenin gözünü kimse korkutamaz burada

Veee selam olsun tüm dostlarima kalbim sizlerle

O kelimeyi kullanan bnm,o kişiyi de tanımam etmem yandaşlıkla da işim olmaz açıkladım durumu ztn.bu konuların içinde olmak diildi amacım.

Geçmiste birsey demistin hamilelik zamanında hatırlarsın belki ... burda yazmadığım birileri var çok yazdım ama karsılığı yok gibi bir sözdü o zaman ben miyim diye sormustu ve galiba ta kendisiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…