2014 Kasım Anneleri

Çok fenasınız siz varya alın size profil kabbak gibi ortadayım madem bana bunu yaptınız anneler gününe özel sizde koyun hadi bakalım

canimm cook guzelsin masallahh ya.. Ve de cok tesekkur ederim
Ama aglattin beni.. Anneler günümuz kutlu olsun.. Rabbim isteyen tum kadinlarin anne olabilmesini nasip etsin insallah.. Sizleri cok seviyorum..

Günaydın herkesee

Anneler günümüz kutlu olsun Allah isteyen herkese evlat nasip etsin. Bu yüce, kutsal duygudan mahrum bırakmasın. Geçen sene bu zamanlar içimizdeki minik kelebekler bugün kucağımızda (benimki evde, ben gider işe ). Allah evlatlarımızla güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah.

Günaydın güzel annişler ve meleklerı. Hepımızın anneler gunu kutlu olsun. Rabbım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Yavrularımız ve sevdıkleımızle bir ömür mutlu huzurlu saglıklı olalım inşallah. Hepınızı yanacıklarınızdan öpüyorum. :))

Gunayin kizlar arada bi gelip yaziyodum hatirlayani varsa 21.10.2014 dogumlu oglum neler yapiyo bebisler benmki emmiyo sutum gitti uc aylikken cok uzuluyorum emziren anne gorunce icim gidiyo olsun nasip artik disleri cikan bebisler var mi bnmkinin alt iki cikti erkn galiba biraz kilolari kac bebislerin biz 8.400 67 cm boyundayiz buda bnm tatli oglusum

Eklentiler

• IMG_20150501_105229.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 173
Buda kocişimle bennn.
buarada eşim dun geceden kutladı anneler gunumu. Kolye ve ayakkabı almış. İlk ben kutlamk istedım dedı. Cunku gecen ay dogum gunumu ılk başkaları kutlamştı uzulmuştum.kızımda geceilk defa erken uyudu. Anneyle babaya izin verdı galiba kutlayalım diye:)))

Eklentiler

• image.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 182
Ya kızlar dun kızıma yıgurt vermiştim sadce yarım kase yemişti. Ondan sonra ilk kaka yaptı şimdi. Cok acık sarı beyaz karışımı kaka yaptı normalmı bu acaba

Benim diyet malesef pek bi kapsamlıydı. etkilediği kesin. dün sütüm iyiydi kızım da bu gece o kadar rahatsız olmadı. daha iyi uyudu.
ben hep çatlaktan şüphelenmiştim aslında baktığımda çatlak gibi geliyodu ama doktor yok deyince bişey diyemedim. yarın. farklı bi cerraha ve bir de çocuk doktoruna gidicez bakalım onlar ne diyecek. ona göre yol alcam artık

Afiyet olsun :) Adana nasıl :) ne zaman dönüyorsun?
Adana yanıyooo ya hiç sorma yaz çoktan gelmiş buraya dün biraz yağmur yağdı işte tabiki hiç bi faydası olmadı :):) o değilde şaşırıyorum çocuğu nasıl giydireceğime hasta etmeden hayırlısıyla gitseydik bi dönüşümüzde inşallah haftaya cumartesi

hepimizin anneler gunu kutlu olsun arkadaslar. ben biraz dusunceliyim size de sorayim. yarin 6. ay asimiz var esim de is dolayisiyla ertesi gun sabahi sehirdisina gidecek hem de bes gun olmayacak. koca bir sehirde iki cocugumla tek kalacagim akraba vs. yok sadece tanidiklar var ama acil bir durumda cagiracak kadar samimi dgl. ne yapayim asiyi ertelesek oluyor mu. yaptirsam atesi falan ertesi gune duzelir mi bilemedim bi akil verin bu asi korkuttu beni burda okumustum cok agir falan yazanlar olmustu. ne yapsam
bir de hipp devam sutu alsam hangi no dan olacak ustlerinde 1-2-3 yaziyor bu aylar icin hangisi aliniyor unutmusum ya yillar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…