- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
hepimizin anneler gunu kutlu olsun arkadaslar. ben biraz dusunceliyim size de sorayim. yarin 6. ay asimiz var esim de is dolayisiyla ertesi gun sabahi sehirdisina gidecek hem de bes gun olmayacak. koca bir sehirde iki cocugumla tek kalacagim akraba vs. yok sadece tanidiklar var ama acil bir durumda cagiracak kadar samimi dgl. ne yapayim asiyi ertelesek oluyor mu. yaptirsam atesi falan ertesi gune duzelir mi bilemedim bi akil verin bu asi korkuttu beni burda okumustum cok agir falan yazanlar olmustu. ne yapsam
bir de hipp devam sutu alsam hangi no dan olacak ustlerinde 1-2-3 yaziyor bu aylar icin hangisi aliniyor unutmusum ya yillar oldu
Canım son soruda başlayım bende hipp kullanıyrm 6aydan sonra 2 numaraya geçtik hatta ben 6ay dolmasına 1 hafta önceden bile geçmiştim mama kalmamıştı elimde 1 numarahepimizin anneler gunu kutlu olsun arkadaslar. ben biraz dusunceliyim size de sorayim. yarin 6. ay asimiz var esim de is dolayisiyla ertesi gun sabahi sehirdisina gidecek hem de bes gun olmayacak. koca bir sehirde iki cocugumla tek kalacagim akraba vs. yok sadece tanidiklar var ama acil bir durumda cagiracak kadar samimi dgl. ne yapayim asiyi ertelesek oluyor mu. yaptirsam atesi falan ertesi gune duzelir mi bilemedim bi akil verin bu asi korkuttu beni burda okumustum cok agir falan yazanlar olmustu. ne yapsam
bir de hipp devam sutu alsam hangi no dan olacak ustlerinde 1-2-3 yaziyor bu aylar icin hangisi aliniyor unutmusum ya yillar oldu
Asınızı ihmal etme canım çok ağır bi ası değil sadece 1 tanesi vurulduğu an yakıyor o kadar ayrıca ası izlem süresi 1 ay asm yi arayıp sorabilirsin 6.ay içinde hafta içi bir gün gidip yaptırabilirsin.hepimizin anneler gunu kutlu olsun arkadaslar. ben biraz dusunceliyim size de sorayim. yarin 6. ay asimiz var esim de is dolayisiyla ertesi gun sabahi sehirdisina gidecek hem de bes gun olmayacak. koca bir sehirde iki cocugumla tek kalacagim akraba vs. yok sadece tanidiklar var ama acil bir durumda cagiracak kadar samimi dgl. ne yapayim asiyi ertelesek oluyor mu. yaptirsam atesi falan ertesi gune duzelir mi bilemedim bi akil verin bu asi korkuttu beni burda okumustum cok agir falan yazanlar olmustu. ne yapsam
Adasınız da aynı durumda canım mızırdanıyor disten dolayı arada jel sürüyorum biraz sakinlesiyor bu günlerde uykuya sardı sürekli uyumak istiyor nedense soğuk algınlığı vardı yeni geçti ondan mı yorulduğundan mı bilmiyorum.memlekete gittik değisiklik oldu hepimiz için bizden haberler böyle canımcım.Sen emziriyordun bildiğim kadarıyla kasık maması veriyorum gündüz biberon almak istemiyor çok zorlarsa deneyebilirsin.
Çok tesekkür ederim canım güzel sözlerin için.10 saatlik yol da yorulur pasam arabayla gidecekseniz yatak yapmanı tavsiye ederim ben çok rahat ettim o sekilde.Bebelac veriyorum meyve püresi katıyorum arada iyi gidiyor simdilik bakalım aç kalmasın da razıyım.Pasama ve sana iyi eğlenceler simdiden bol bol gezin vede sen dinlen güzelce fırsat bulmusken ama bizi ihmal etme özleriz.Anneler gününü de kutluyoruz adasımızın güzel annesi öpüyoruz seniCanım maşallah ne kadar güzel bir yüzün var, resmen kalbinin güzelliği yüzüne yansımışBende kısmetse haftaya ailemin yanına gidicem. 10 saatlik yol, arabayla mı gidelim karar veremedik senin yolculuk nasıl geçti paşamla? En son arabayla gitmeye karar vermiştin sanki. Bu arada Kaşık maması Aptamil mi hangisini kullanıyorsun canım?
Canım benim oglumda gunduzleri biberon almak istemiyor sen nasil besliyorsun kasikmamalarini günde kac kez kullaniyon birde hangi cesitlerini veryosn devam sutuylemi suylami hazirliyosunAdasınız da aynı durumda canım mızırdanıyor disten dolayı arada jel sürüyorum biraz sakinlesiyor bu günlerde uykuya sardı sürekli uyumak istiyor nedense soğuk algınlığı vardı yeni geçti ondan mı yorulduğundan mı bilmiyorum.memlekete gittik değisiklik oldu hepimiz için bizden haberler böyle canımcım.Sen emziriyordun bildiğim kadarıyla kasık maması veriyorum gündüz biberon almak istemiyor çok zorlarsa deneyebilirsin.
cnm ek gida verince degisiyor merak etme yogurttandirYa kızlar dun kızıma yıgurt vermiştim sadce yarım kase yemişti. Ondan sonra ilk kaka yaptı şimdi. Cok acık sarı beyaz karışımı kaka yaptı normalmı bu acaba
6 aylık olduğu için 2 numara alacaksın. Biz de ateş 37.5'lara çıkmıştı. Fitil vermemi ya da hastaneye gitmemi gerektirecek bir durum olmadı. Gece boyu ateşini kontrol etmiştim sadece.
Canım son soruda başlayım bende hipp kullanıyrm 6aydan sonra 2 numaraya geçtik hatta ben 6ay dolmasına 1 hafta önceden bile geçmiştim mama kalmamıştı elimde 1 numara
6.ay aşısı ateş yapmıyor bir iki huzursuz olmştu benm kızm sonra geçti hemen 4.ay aşısı çok fenaydı bizde bide ben aşı günü müsait değildim bir sonraki gün götürmştm birşey olmadı sanırım 2. ay aşısıydı tam gününde yaptırmak gerekiyordu ebeler asm de söylüyorlar zaten tam gününde gelin veya gelmeden önce banyo yaptırın filan hatırlatlyorlar bu aşıda böyle birşey söylemediler
cok sagolun arkadaslar en iyisi vaktinde yaptirip Allaha tevekkul edeyim darda koymaz insallah :)Asınızı ihmal etme canım çok ağır bi ası değil sadece 1 tanesi vurulduğu an yakıyor o kadar ayrıca ası izlem süresi 1 ay asm yi arayıp sorabilirsin 6.ay içinde hafta içi bir gün gidip yaptırabilirsin.
ben hipp 2 yegeçtğm canım yenihepimizin anneler gunu kutlu olsun arkadaslar. ben biraz dusunceliyim size de sorayim. yarin 6. ay asimiz var esim de is dolayisiyla ertesi gun sabahi sehirdisina gidecek hem de bes gun olmayacak. koca bir sehirde iki cocugumla tek kalacagim akraba vs. yok sadece tanidiklar var ama acil bir durumda cagiracak kadar samimi dgl. ne yapayim asiyi ertelesek oluyor mu. yaptirsam atesi falan ertesi gune duzelir mi bilemedim bi akil verin bu asi korkuttu beni burda okumustum cok agir falan yazanlar olmustu. ne yapsam
muz,avokadoElme ve armut haricinde meyve olarak ne verebiliriz güzel annelerr.
garmastan yada Lansinoh. Eczane lerde varhangi kremi olmalıyım canım
Ayyy allahımm çok tatlı. Kırk bin kere maşallah. Bnde 14 kasım da doğdum poyraz ı.:))7 kılo 700 gr boy 66. Hala emzırıyorum. İnşallah devam eder boyle. Buda bizden..Gunayin kizlar arada bi gelip yaziyodum hatirlayani varsa 21.10.2014 dogumlu oglum neler yapiyo bebisler benmki emmiyo sutum gitti uc aylikken cok uzuluyorum emziren anne gorunce icim gidiyo olsun nasip artik disleri cikan bebisler var mi bnmkinin alt iki cikti erkn galiba biraz kilolari kac bebislerin biz 8.400 67 cm boyundayiz buda bnm tatli oglusum
Gündüz 2 kere veriyorum kaşık mamasini uyuduğu zaman da biberonla normal mama iciriyorum.bebelac meyveli pirinçli olanı kullaniyorum su ile yapiliyor.aptamilin 7 tahlili gece mamasını da denedim devam sütü ile hazırlanıyor ama onu yemedi ağır geldi sanırım.Canım benim oglumda gunduzleri biberon almak istemiyor sen nasil besliyorsun kasikmamalarini günde kac kez kullaniyon birde hangi cesitlerini veryosn devam sutuylemi suylami hazirliyosun
O bahsettiğimiz idrarda oluyor kaka da değil.Kızlar bebişinin poposunda kristalimsi bişeyler oldugundan bahsetmişti bazı arkadaşalr o nasıl bişey ve sebebı neymiş. Bende bır tane gordum gibi ama hanı bezin yapışkanı sandm ilkinde hanı böyle jel gibi minnacık nokta kadar bişey vardı kakasını yapınca gordum şimdi. Acaba aynımı sızınkılerle bilemedmkıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?