2014 Kasım Anneleri

6 aylık olduğu için 2 numara alacaksın. Biz de ateş 37.5'lara çıkmıştı. Fitil vermemi ya da hastaneye gitmemi gerektirecek bir durum olmadı. Gece boyu ateşini kontrol etmiştim sadece.

Canım son soruda başlayım bende hipp kullanıyrm 6aydan sonra 2 numaraya geçtik hatta ben 6ay dolmasına 1 hafta önceden bile geçmiştim mama kalmamıştı elimde 1 numara

6.ay aşısı ateş yapmıyor bir iki huzursuz olmştu benm kızm sonra geçti hemen 4.ay aşısı çok fenaydı bizde bide ben aşı günü müsait değildim bir sonraki gün götürmştm birşey olmadı sanırım 2. ay aşısıydı tam gününde yaptırmak gerekiyordu ebeler asm de söylüyorlar zaten tam gününde gelin veya gelmeden önce banyo yaptırın filan hatırlatlyorlar bu aşıda böyle birşey söylemediler

Asınızı ihmal etme canım çok ağır bi ası değil sadece 1 tanesi vurulduğu an yakıyor o kadar ayrıca ası izlem süresi 1 ay asm yi arayıp sorabilirsin 6.ay içinde hafta içi bir gün gidip yaptırabilirsin.

Canım maşallah ne kadar güzel bir yüzün var, resmen kalbinin güzelliği yüzüne yansımış Bende kısmetse haftaya ailemin yanına gidicem. 10 saatlik yol, arabayla mı gidelim karar veremedik senin yolculuk nasıl geçti paşamla? En son arabayla gitmeye karar vermiştin sanki. Bu arada Kaşık maması Aptamil mi hangisini kullanıyorsun canım?

Çok tesekkür ederim canım güzel sözlerin için.10 saatlik yol da yorulur pasam arabayla gidecekseniz yatak yapmanı tavsiye ederim ben çok rahat ettim o sekilde.Bebelac veriyorum meyve püresi katıyorum arada iyi gidiyor simdilik bakalım aç kalmasın da razıyım.Pasama ve sana iyi eğlenceler simdiden bol bol gezin vede sen dinlen güzelce fırsat bulmusken ama bizi ihmal etme özleriz.Anneler gününü de kutluyoruz adasımızın güzel annesi öpüyoruz seni

Tüm Kasım anneleri, tüm anneler ve anne adayları, Anneler Günümüz Kutlu Olsun.. Allah yavrularımızın Hayırlısıyla, sağlıkla bizi öperek anneler günümüzü kutladığı günleri de göstersin.. Bu güzel ve özel Annelik duygusunu isteyen herkese yaşatsın inşallah..

Canım benim oglumda gunduzleri biberon almak istemiyor sen nasil besliyorsun kasikmamalarini günde kac kez kullaniyon birde hangi cesitlerini veryosn devam sutuylemi suylami hazirliyosun

Ya kızlar dun kızıma yıgurt vermiştim sadce yarım kase yemişti. Ondan sonra ilk kaka yaptı şimdi. Cok acık sarı beyaz karışımı kaka yaptı normalmı bu acaba
cnm ek gida verince degisiyor merak etme yogurttandir

6 aylık olduğu için 2 numara alacaksın. Biz de ateş 37.5'lara çıkmıştı. Fitil vermemi ya da hastaneye gitmemi gerektirecek bir durum olmadı. Gece boyu ateşini kontrol etmiştim sadece.

cok sagolun arkadaslar en iyisi vaktinde yaptirip Allaha tevekkul edeyim darda koymaz insallah :)

ben hipp 2 yegeçtğm canım yeni
yarın 6.ayı dolduruyolar..sende 2yi alabilirsin
benim 2.ay aşısında ogece biraz ateş yaptı ertesi güne bişey kalmamıştı
ben sorun olcanı sanmıyorum
belki hiç ateşsiz atlatır
yanlış yönlendirmek istemem ama bence zamanında yaptırmak en ii si
bizimde yarın aşımız var iyi geçer inş

Kızlar bebişinin poposunda kristalimsi bişeyler oldugundan bahsetmişti bazı arkadaşalr o nasıl bişey ve sebebı neymiş. Bende bır tane gordum gibi ama hanı bezin yapışkanı sandm ilkinde hanı böyle jel gibi minnacık nokta kadar bişey vardı kakasını yapınca gordum şimdi. Acaba aynımı sızınkılerle bilemedmkıya

Ayyy allahımm çok tatlı. Kırk bin kere maşallah. Bnde 14 kasım da doğdum poyraz ı.:))7 kılo 700 gr boy 66. Hala emzırıyorum. İnşallah devam eder boyle. Buda bizden..

Canım benim oglumda gunduzleri biberon almak istemiyor sen nasil besliyorsun kasikmamalarini günde kac kez kullaniyon birde hangi cesitlerini veryosn devam sutuylemi suylami hazirliyosun
Gündüz 2 kere veriyorum kaşık mamasini uyuduğu zaman da biberonla normal mama iciriyorum.bebelac meyveli pirinçli olanı kullaniyorum su ile yapiliyor.aptamilin 7 tahlili gece mamasını da denedim devam sütü ile hazırlanıyor ama onu yemedi ağır geldi sanırım.

O bahsettiğimiz idrarda oluyor kaka da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…