Maaşallah profil fotoğrafinda çok guzelsiniz canımEvet peynir canım dene bakalım ben veryrm bebişe
soracaktim yazmışsın bile çok sağol bunu not edeyim ilk çıktığımızda alalım bizdedaha önce de yazmıştım ben konu geçtiğin de ben dencol sprey ve dentinox jel kullaniyorum spreyin tadı acı ama dentinox jeli tavsiye ederim iyi geliyor.
Hmm çiş yaptgnda dıkkat edım. Hiç dikkat etmemiştim sagol canımO bahsettiğimiz idrarda oluyor kaka da değil.
Geçmiş olsun canım... İnsan gerçekten bebeğine bişi olacağına kendisine olsun istiyor dertlerini anlatamıyorlar insan çok üzülüyor
Canım geçmiş olsun biz de kızım 3.5 aylıkken yaşamıştık. Bronşit başlangıcı demişti doktor. Ventolin ve pulmicortu soğuk buhar makinesiyle vermiştik. Antibiyotik de kullanmıştık. Şükür bir haftaya kalmadan iyileşmişti. Anlayabiliyorum seni. Bengriptim kızıma benden geçmişti bir de. Vicdan azabı çekmiştim resmen. Umarım bir an önce iyileşir.
Günaydın canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
ek gıdaya başlarsın yavaş yavaş
sünnettende hiç korkma ben 4,5 aylıkken işe başlamadan bir hafta önce yaptırdım çok kolay geçti maşallah
Bana ölüm gibi gelsede çok şükür oğlum iyileşiyor çaresizlik çok kötü bir şeymiş Allah kimseyi hastaneye düşürmesin bir günü yetti bana şimdi iyi kuzum ek gıdaya da başladık diş sıkıntısı var ama razıyımÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM RABBİM ŞİFA VERSİN TÜM BEBİŞLERİMİZE BU ARALAR SALGIN ÇOK FAZLA
İnsallh cnm bnm goguslerim cok fena oldu yarildi etim gorunuyodu gene emziriyodum bi gun sol gogsum kipkirmizi oldu dr gittim intihap kapmis yayilmis antibiyotiksiz gecmz dedi gunduz emziriyodum silip silip gece mama veriyodum dinlnsin goguslerim diye sonra biraz mamaya alisti sutumde azalmaya basladi uc aylikken tamamn gitti bnde isterdim senn gibi emzirmk sizin kilonuzda iyi masallah pasayaAyyy allahımm çok tatlı. Kırk bin kere maşallah. Bnde 14 kasım da doğdum poyraz ı.:))7 kılo 700 gr boy 66. Hala emzırıyorum. İnşallah devam eder boyle. Buda bizden..
İnsallh cnm bnm goguslerim cok fena oldu yarildi etim gorunuyodu gene emziriyodum bi gun sol gogsum kipkirmizi oldu dr gittim intihap kapmis yayilmis antibiyotiksiz gecmz dedi gunduz emziriyodum silip silip gece mama veriyodum dinlnsin goguslerim diye sonra biraz mamaya alisti sutumde azalmaya basladi uc aylikken tamamn gitti bnde isterdim senn gibi emzirmk sizin kilonuzda iyi masallah pasayaAyyy allahımm çok tatlı. Kırk bin kere maşallah. Bnde 14 kasım da doğdum poyraz ı.:))7 kılo 700 gr boy 66. Hala emzırıyorum. İnşallah devam eder boyle. Buda bizden..
Kızlar bebişinin poposunda kristalimsi bişeyler oldugundan bahsetmişti bazı arkadaşalr o nasıl bişey ve sebebı neymiş. Bende bır tane gordum gibi ama hanı bezin yapışkanı sandm ilkinde hanı böyle jel gibi minnacık nokta kadar bişey vardı kakasını yapınca gordum şimdi. Acaba aynımı sızınkılerle bilemedmkıya
Aşı zamanı ateşli rahatsızlık geçirdiği için söylenen tarihten 2hafta sonra yapıldı aşımız istersen erteleybilirsin. Etkilenme durumu da cocuktan çocuğa değişiyor bizim hiç yükselmedi bu defa cok şükür.hepimizin anneler gunu kutlu olsun arkadaslar. ben biraz dusunceliyim size de sorayim. yarin 6. ay asimiz var esim de is dolayisiyla ertesi gun sabahi sehirdisina gidecek hem de bes gun olmayacak. koca bir sehirde iki cocugumla tek kalacagim akraba vs. yok sadece tanidiklar var ama acil bir durumda cagiracak kadar samimi dgl. ne yapayim asiyi ertelesek oluyor mu. yaptirsam atesi falan ertesi gune duzelir mi bilemedim bi akil verin bu asi korkuttu beni burda okumustum cok agir falan yazanlar olmustu. ne yapsam
bir de hipp devam sutu alsam hangi no dan olacak ustlerinde 1-2-3 yaziyor bu aylar icin hangisi aliniyor unutmusum ya yillar oldu
Bende senin gibi mamayla besliyorum.mrb hanımlar uzun zamandır kasım annelerini takip ediyorum fakat ilk yorumum benim oğlum 24 kasımda doğdu.malesefki doğduğundan beri mama takviye ediyorum sütüm çok az.denemediğim şey kalmadı psikolojim bozulmuştu.Artık nasip bukadarmış diyorum.Mama verdiğim için ek gıdaya yeni yeni geçiyorum doktorum söyledi kahvaltı çorba pek açıklama yapmadı bende şaşırmış durumdayım 3 gündür patates püresi veriyorum yarın havuç düşünüyorum.Bunlarla birlikte yoğurt vereyim mi miktarları nasıl ayarlıcam nasıl arttırcam?
öncelikle cvbın için tşk ederim.sonraki günlerde sebzeyi verirken meyve ya da yoğurtta vereceğiz demi tabi gün içinde farklı öğünlerdeBende senin gibi mamayla besliyorum.
Yeni yeni basliyorum ek gidalara.
Bir hafta elma verdim
Sonraki bir hafta elmanin yaninda yogurt.
Sonraki hafta armut.
Yarın patates ve havuç püresi yapıcam üç gün sonrasında başka sebze eklicem yanina .
Yeni bir gıda başlarken üç gün bekleyip farklı şeylere gećicem alerji durumu olup olmadığını anlamak ićin.
Miktarini ayarlarken ben iki kaşîkla baßladım hergün iki üçer arttırdım
Evet vericez cnmöncelikle cvbın için tşk ederim.sonraki günlerde sebzeyi verirken meyve ya da yoğurtta vereceğiz demi tabi gün içinde farklı öğünlerde
Her sebze eklediğinde üç gün aynî sebzeyi vericez.ben söyle düşündüm olur mu acaba ?
sabah devam maması kuşluk meyve püresi öğlen sebze püresi ikindi yoğurt akşam mama yatmadan muhallebi
şimdi değilde 2 hafta içinde uygun mudur
verebilirsin canım korkma zaten henüz az tüketicektirmrb hanımlar uzun zamandır kasım annelerini takip ediyorum fakat ilk yorumum benim oğlum 24 kasımda doğdu.malesefki doğduğundan beri mama takviye ediyorum sütüm çok az.denemediğim şey kalmadı psikolojim bozulmuştu.Artık nasip bukadarmış diyorum.Mama verdiğim için ek gıdaya yeni yeni geçiyorum doktorum söyledi kahvaltı çorba pek açıklama yapmadı bende şaşırmış durumdayım 3 gündür patates püresi veriyorum yarın havuç düşünüyorum.Bunlarla birlikte yoğurt vereyim mi miktarları nasıl ayarlıcam nasıl arttırcam?
güzel canım verebilirsin sen tattırmaya başla zaten yavaş yavaş alışıyorlar mesela bizim bugün ilk kahvaltımızdı yumurta sarısı ev yoğurdu pekmez tuzu alınmış peynir verdimben söyle düşündüm olur mu acaba ?
sabah devam maması kuşluk meyve püresi öğlen sebze püresi ikindi yoğurt akşam mama yatmadan muhallebi
şimdi değilde 2 hafta içinde uygun mudur
Teşekkür ederim canımMaaşallah profil fotoğrafinda çok guzelsiniz canım
soracaktim yazmışsın bile çok sağol bunu not edeyim ilk çıktığımızda alalım bizdeinsallah faydası olur bir anda başlıyor ağlamaya diş sıkıntısı galiba kuzunun
Canımm pekmezle yoğurdu veya peyniri aynı anda verme canım hiç bir faydası olmaz bebişe pekmezi gün aşırı ver istersen yada kahvaltıdan 45 dk sonra falan vergüzel canım verebilirsin sen tattırmaya başla zaten yavaş yavaş alışıyorlar mesela bizim bugün ilk kahvaltımızdı yumurta sarısı ev yoğurdu pekmez tuzu alınmış peynir verdim
Çok fenasınız siz varyaalın size profil kabbak gibi ortadayım madem bana bunu yaptınız anneler gününe özel sizde koyun hadi bakalım
nasil peynir canim bizm yediğimiz gibi migüzel canım verebilirsin sen tattırmaya başla zaten yavaş yavaş alışıyorlar mesela bizim bugün ilk kahvaltımızdı yumurta sarısı ev yoğurdu pekmez tuzu alınmış peynir verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?