2014 Kasım Anneleri

aynen canım bende aptamil 8 tahilli balli devam sutuyle verdim yemedi sutlu 5 meyveli aptamil in onu biraz seviyor. Devam sutu toplamda gunde ne kadar veriyosun bizimki en fazla 400 faln oluyor az aliyor kasiklada çok istahli degil

Cnm 6 ay asisi agir evet.dort asi birden yapilio sonucta. Agizdan çocuk felci 3 tanede bacaktan. Bizde önceki asilarda ateş olmadı ama bunda oldu maalesef. Hatta ilk gün birseyi yoktu ikinci gun ateşi çıktı 37.9 lara. bugun ise geçti. Ates korkulacak birsey degil kontrol altinda tuttugun surece. Biz dun bayagi ugrastik sabah çıktı atesi aksam 8e kadar ilac vermeden durumu idarr ettik ama olmadi bizde ilac verdik. Bugun ise iyi.
Ama erteleyebilirsinde. Bildigim kadariyla asilarin 3 hafta süresi var.

Mesela biz ertelemistik. 27 sinde 6 ayiii tamamladi biz 8 mayısta asi vurduk.

cok tesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin. esimle konustum o da erteleyelim diyor o sekilde birakip gitmek istemiyor yarin arayim da bir sorayim madem ertelesem iyi olacak ya ikinci gun falan ates olsa bir basima zor olabilir. atlatanlara gecmis olsun bu arada butun profillerdeki bebisler birbirinden tatli masallah subhanallah

Ayy hep uyuyor hep uyuyor acıkınca uyanıyor emerken yine uyuyor. Geceleri uykusundan zorla kaldırıyorum emzirmek için. Gözlerini zor görüyiruz valla.

Herkes gaz yüzünden uyumuyor bizde kızı uyuttuk eşimle ps oynadik

Olumsuz şeyleri de yazdım demissin ya bende insanların veryansın ettiği anlarda tesadüfen(!) dile getirdiğin olumlu şeylerden birkaçını alintilamak istedim yeni üye olanlarin görebilmesi adina. bunları yazmak tesadüf olsaydı yapılan ustukapali yorumlara ithafen sayfayı terk ettim sonra çok özledim döndüm demezdin senden başka kimse alınmadı çünkü bu yorumlara ilk etapta herkes -bende dahil- acaba ben mi yanlış anladım diye düşündü ama sende iyi biliyorsun aniden bir gün herkeste bir patlama oldu kızımın boyunu kilosunu yazmaktan çekiniyorum demissin ya benim dikkatimi ilk çeken mesajlarından biri ultrasonda 7cm olan kızından uzun olacak diyerek bahsetmendi mesela.. burada bir arkadaşın uyumayan bebek zeki olur diyerek teselli eden doktoru konu olunca benimki gerizekali mi olacak yani diye alınıp giden de sendin demekki neymiş insanların hassas olduğu durumlar varmış pınar sana durumu izah edince şikayetlerin arttı surekli olumsuz şeyler olmaya başladı hayatinda keşke öncesinde çok mükemmel olmasaydin da sonra böyle bir şeye başvurmak zorunda kalmasaydin burası kimsenin özel sitesi değil tabiki istediğini yazabilirsin ama insanlarla gönül bağım olsun istersen dar zamanlarını da burada yaşamalarına izin verir aaa bende hiç olmuyor moduna girmezsin sarılıkla uğraşırken sen hemen alttaki yorumun ''aa o nasıl bir şeymiş bizde hiç olmadii'' şeklinde olmasını ister miydin?? bir insanın hayatında her şey mükemmel olamaz eş vs konuna hiç girmiyorum biz burada birbirimizi tanımadığımız için kendi adıma bunları sana soyleyebiliyorum ama gerçekten cevrendeki iş arkadaşlarına ve yakınlarına üzülüyorum emin ol farkinda mısın değil mısın tartışmasına girmeyeceğim ama insanları yeterince uzuyorsun bence yazık günah bunları yazmam gerekti konu benim içinde kapanmıştır.

Son düzenleme:
nasil peynir canim bizm yediğimiz gibi mi
tam bilmiyorum ama arkadaşlardan duyduğum kadarıyla tuzu olmayan peynir alıyorlardı sanırım vir arkadaşın doktoru akşamdan peyniri suya koyup sabah verebilirsin demiş be öyle yaptım

Valla şaşkınlıkla okudum yok duvara sütü fışkırıyomuşta falan filan. Bu abartıdan başka bişey degıl. Birde nasıl kendini savunabılmiş abartı degıl dıye o ayrı konu zaten.kızlar sonuna kadar hak verıyorum size tam bir sinir bozucu yazılar. Bide ilk dönemlerde yazdıgını düşününce sizlerin piskolojisını düşünemiyorum

aaaaaaaaaaaa a aa aa şoktayım

İyi geceler kızlar cok şükür zar zor uyuttum cimcimeyı Gece mlsf her saat başı kalkıyo. O uyanmadan azda olsa gozlerımı kapatim barı.

Kizlar yani daha doğrusu erkek anneleri ya ben birsey soracam sizlere normal mi degil mi anlayamadim. Ba

Bazen bebegimin altını açtığımda pipisi cis yapacakmis gibi sert oluyo. Ama yapmio. Ve son zamanlarda daha çok dikkatimi çekti. normal birsey mi bu sertlesme? Aranizda karsilasan var mi?

benimde arada bir oluyor canım normaldir bence hafif bi serinlikte sertleşiyordur diye düşünmüştüm ben

sanırım iki canım bende yeni aldım iki yazıyordu

benimde arada bir oluyor canım normaldir bence hafif bi serinlikte sertleşiyordur diye düşünmüştüm ben

Son zamanlarda daha sık karsilasmaya başladım. Yani çok anormal geldi küçücük bebekte böyle olmasi. Daha önceden yaparken cisini böyle degildi sanki.İnternette bi araştırma yapayım dedim pek birsey bulamadim

bişey yoktur inşallah canım bi sıkıntısı olsa çok ağlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…