2014 Kasım Anneleri

aynen canım bende aptamil 8 tahilli balli devam sutuyle verdim yemedi sutlu 5 meyveli aptamil in onu biraz seviyor. Devam sutu toplamda gunde ne kadar veriyosun bizimki en fazla 400 faln oluyor az aliyor kasiklada çok istahli degil
İyi yapmıs miniğin 8 tahıllıyı yemediğine bal yasak biliyorsun 1 yasına kadar.Benim oğlumda çok istahlı bir bebek değil malesef her öğün değisiyor genelde 150 cc içiyor 5 öğün veriyorum ayına göre az kasık mamasıyla ve ek gıdalarla tamamlamaya çalısıyorum eksik kısmı.sizde ek gıdalara baslamıssınızdır biz ek gıdaya baslayınca 150 cc içmeye basladı istahını açtı diye düsünüyorum.

eline koluna arastirmana saglik.. Kelimesi kelimesine katiliyorum..

Ya ben şimdi gördüm gene kaçırdım. Te allam ya Emiir'in atesi gece gene çıktı taaa simdiye kadar anca düştü giremedim bu yüzden. Ben en iyisi kendi fotomuzu koyiyum oglusumla dedigin gibi :)
Ne güzel poz vermissinizz masallah ikizine de çok tatlısınız

Yuhhhhh diorum ya.. peki bu fiskiran sut kabina bile sigamadigi halde neden bebisi doyuramadi. Benim sutum kalitesiz diordu. Mamaya gecti. Emziremedi.
Pek sut olayina inanmafim nil. Bu sekilde sutu olan bi annenin anne sutunden baska birsey verecegine ben inanmiorum. Sen ilk gunden mama pesindeydin. Boyle sut insani rahatsiz eder. surekli bebegini emzirir. Bu arada bunun kalitesi nerde olcturuluo. Benimki kalitesiz dedin vermeyi biraktin??
Ben de anne sutu konusunda hassasim kizlar walla.

Bizimkininde oluyor bazenn ama yapmıyor

Mutlu sabahlar herkese. Oğlum bu gece de uyumadi surekli ihhh deyip durdu. 3. ay aşıları sonrasi oglum huzursuzlanmaya uyumamaya mukuslu bazen kanlı yesil kaka yapmaya başladı. Icim içimi kemiriyor acaba aşıdan olabilir mi?

iyi gunler kusura bakmayin.ben eski konulari bilmediyimden arkadasin uzerine cok gidildiyini ayip oldugunu soylemisdim.niyetim kimseyi yarqilamak diyildi.eski yazilari gorunce sizlerden ozur dilemek istedim.

canim cok uzulerek soyluyorum bebeginin alerjisi var sanirim muhtemelen inek sutu ve urunleri.. Bizim de 3.aydan sonra ortaya cikti.. Emziriyorsan yiyeceklerinden inek sutu ve urunlerini cikar ve gozlemle tabi bu arada bir cocuk doktoruna gitmeyi ihmal etme hatta bir cocuk gastroentorologu bulabilirsen cok iyi olur.. Bu mukus ve kan bagirsaklarinin tahribata ugradiginin gostergesi ondan ihliyordur..

Aranıza nerdeyse son iki aydır katıldığım için konuya tam hakim değildim. İlk duyduğumda awekecan da söylemiştim bu kadar çok olumlu şeylerin bir arada olması pek mümkün olmuyor ilk kızım usluydu ama ne beni çok emdi ne ek gıda iştahı oldu ikinci kziminda iştahı iyi güzel emiyor ama huysuz sinirli kolik ti ilk iki ayini hatırlamak bile istemiyorum o kadar kötüydum psikolojik olarak da eğer o dönem arkadaşın bu yazdıklarını okusaydim inan kendimi tutamaz bayagi konuşurdum sanırım! Sizlere şimdi hak verdim bu kadarı olmaz ne gerek var abartmaya hem göz de değebilir amaan var etrafımiz da böyle insanlar

Aynen benimkinin kurduğu bi cumle
Neyse ki onemsemiyorum bnde bu gunleri falan. Hatta gıcık oluyorum diyebilirim. Hicbeklemediğim bi anda hediye almasi daha hosuma geliyor.

günahını aldım kocamın ya valla aldı şaşırdım demek ki her özel günde olduğu gibi bunu da düşünürmüş düşünmesi de gerekirdi kutlaması bile yeterdi aslında ben küçük şeylerden çok mutlu olan bi insanım ya..

Eki Görüntüle 1522189 hadi kızlar sizde paylaşın resimlerinizi

maşallah sana ne güzel dışarlardasınız biz evdeydik valla çıkamadık

valla hiç o açıdan düşünmemiştim belki de öyle düşünürler :))

günahını aldım canım dediğim gibi düşünmedi oğluşun yerine aldım ondan almış gibi say dedi :=)=)

Yazmayacaktım ama dayanamadımmm
Doktoru ne demişti? Hani çok acıkırsın, biri sana bir bardak portakal suyu verir, içersin ama doymazsın. İşte senin sütün öyle demişti. Ezberledik gari yaaa.

Gunaydin kizlar
Oglum gece cok uyaniyor belliki ac kaliyor
Aksalari ne yediryorsunuz
Bide kullandiginizpirinc unu markasi nedir

Hehe bnm oglumda yastikkapatip yuzune cirpinio cekio guluo
Bayilio nefessiz kalmaya
Herseyi yuzune kapatio
allah korusun
Ama cok tatli oynuo

oh maşşallah yarasın kuzuya

Cnm ya baa erenin alti aylikkeb bbeslenme duzenini yazabilirmisin

Gunaydin kizlar
Oglum gece cok uyaniyor belliki ac kaliyor
Aksalari ne yediryorsunuz
Bide kullandiginizpirinc unu markasi nedir
diş sıkıntısındanda olabilir bizimkie öyle yaptığı oluyo. ben ülkerin pirinç ununu aldım canım

Günaydîn güzel annelerr...

Bugün patares havuç püresine geçicem kîzlar.tekmi başlamalıyım ikisi bir anda vereyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…