2014 Kasım Anneleri

Benimkindede var
Neden bilmiyrm

Günaydın arkadaşlar... Bazı tartışmaların içeriğini burda başından beri olsam da çok fazla takip edemediğim için haberim yok o yüzden pek yorum yapamayacağım...
Ben cuma günü oğluma kan damlasını başladım kızlar... Cumartesi gübü sabah kakası yeşil ve içinde de koyu yeşil parçalar olduğunu gördüm kan damlasından mıdır sizce çok korktum bir daha olmadı daha vermedim kan damlasını sizde de bmyle oldu mu?

Yarın kv ye kahvaltıya gıdıcez kızlarya. Kadın Dün gece 12 de aradı salı gelıceksiniz dimi diye. Hiç gtmk istemıyorum. Ailemıde cok ozledm sırf onları gormk îçin gıdıcem. Yaptıgı hiçbişeyı yemıyorum bork pogca acıcam sana dıyo. Buara yalakalıklara basladı yıne vardr altnda bişey çıkar kokusu yaknda

Günaydîn güzel annelerr...

Bugün patares havuç püresine geçicem kîzlar.tekmi başlamalıyım ikisi bir anda vereyimmi
Cnm ben havuc tek verdim pek guzel olmuo bide sevmedi
Patates havuc yaptim cok sevdi
Patates havuc beZelye sevmedi
İlkucc gun havuc sonra patates havuc snra ara verdm bezlye ekleyerek verdk okadar

Dun goguslerimi hep isirdi
Cnm cok yandi
İsirip cekip uZatio
Kasiyor galiba
Benmkıde cok fena ısırıyo. Dişlerı cıkınca nasıl emzırıcez ben onu düşünüyorum. Sağar oyle verrm heralde tabi ozamana kadar emerse inş. Şimdi böyle acıtıyosa ozaman kopartr heralde

cevap budur iişte söylenecek herşey burada

ne denirki okuyunca bi kez daha garipsedim
ego işte insanı rezilde eder vezirde
emeğine sağlık en azından yeni gelenler biraz bizi anlarlar..
kompleks fena bişey gerçekten
emiğine sağlık

Süt Ürünleri ve yumurta yemiyorum alerjisi var bencede randevu aldim başkent hastanesine goturucem.
Bir yerde okudum ama tam hatırlamıyorum alerjisi olan çocuk aşı olmamalı veya onun aşısı farklı olur gibi birseydi . 6 ay aşısı yaklaşıyor 25 inde korkuyorum reaksiyon olur mu diye cumartesi acilde sabahladik ishal nedeniyle diyet yapmama ragmen 10 gündür ayni kakasi üstüne bir de aşı ters etki yapar mı bilemedim

kızlarrr
kızımın öksürüğü arttı
hani burda bi arkadaş bahsetmiştiya
gece yatarken kalmı ne sürüyodu
bilen yazsın nolurrrr
ilaç kullanmak istemiyorum
kimdi acaba yazan kişi pff

ayy sabah sabah sinirlerim zıpladı yaaa...
lohusa günlerime geri döndüm..
o zamanla sadece girip okuyordum hatta sonra okumamaya başladım psikolojim iyice alt üst omuıştu..
gece ben yarım saate bir kalkıodum bebeğim ağlıodu burada bakıodum 10 ssaat uyuyor.
sütüm yoktu bebek doymuyordu bakıyorum fışkırıyor.
resmen benim psikolojimi alt üst etti..
buradan uzak durmaya başladım sonra kızlar habr verdi herkes tepkisini koymuş..
halada bize durumu anlatmaya çalışıyor yada yeni gelenlere bilmiyorum..
ama uzak dursın bizden..
bende kara listemde tek insan var o da o kişi zaten

kızlarrr
kızımın öksürüğü arttı
hani burda bi arkadaş bahsetmiştiya
gece yatarken kalmı ne sürüyodu
bilen yazsın nolurrrr
ilaç kullanmak istemiyorum
kimdi acaba yazan kişi pff

ayy evet yakasına yada yastığınu dökülüyordı ismini bende unuttum..
geçmş olsun yaa..
bol ıhlamur içir canım

Canım Ben o aralar pek giremedğim için her şeyin çok farkında değilim tek hatırladığım ne güzel herşeyi de yolunda gidiyor deyip özendiğimdi... Sık giremediğim için de zaten hastalıklar ameliyatlar az uğraşmadık çok etkilenmemişim... En hassas dönemlerimizde evet insan kafaya çok takıyor gerçekten bilmiyorum başka olumsuzluklar var mı o yüzden pek yorum yapamadım

bal demek istemiştim

İlk defa sizden duyacağım bilen varsa söylesin benim de aklımda kalır... Çok geçmiş olsun canım bu arada... Benim bebeğim de nezle sanırım burnu akıyor.. Arada bir çok nadir öksürüyor ama öksürdüm mü böyle ciğerinden öksürüyor sanki inşallah ilerlemez... Bebişlere kıyamıyorum ya

evet canmm benimkide nezleyle başladı
dr a götürdünüzmüü

Kızlarr aranıza yeni katilanlardanim.oğlum aralikta dogmasi gerekirken kasimda dogdu daha once aralik anneleriyle yazisiyordum ama siz daha tecrübelisiniz diye aranıza geldim.

Geçmışte sorunnlar yaşamışsınîz caniniz sıkılmış.bende emziremeyen bir anne olarak belki o günlerde tepkimi ortaya koyabilirdim.ama geride kaldı ve lütfen arada bu konuları tartışırken yardıma fikre ihtiyacî olanları ihmal etmeyin

Bir soru sordum ve cvp bekliyrum kafası karışık bir acemi anne olaraktann
Ek gıdada benden önde gidiyorsunuz.
Ben sadece meyve ve yogurt vveriyorum.bugun pattess vehavuç başlıcam tekmi yoksa ikisibi bir arada vereyimmii

evet canmm benimkide nezleyle başladı
dr a götürdünüzmüü

Yok canım geçen hafta bi oldu burnu akmaya başladı genizi felan tıkanmıştı.. Evde bol bol buhara tuttum yüzünü, sonra rezene içirdim öyle biraz geçti gibi olmuştu haftasonu kv gitmiştik onlarda da yanmıyor merkezi sistem kapatmışlar çok üşüdü yavrum yine başladı yine eve gideyim sıcak bir banyı yaptırırım ara ara yine buhara tutarım burnu çok tıkanırsa hafif tuzlu su damlatıyorum iyi geliyor açıyor hemen öyle öyle atlatmaya çalışıcam yine... İnşallah çabucak geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…