Canım Ben o aralar pek giremedğim için her şeyin çok farkında değilim tek hatırladığım ne güzel herşeyi de yolunda gidiyor deyip özendiğimdi... Sık giremediğim için de zaten hastalıklar ameliyatlar az uğraşmadık çok etkilenmemişim... En hassas dönemlerimizde evet insan kafaya çok takıyor gerçekten bilmiyorum başka olumsuzluklar var mı o yüzden pek yorum yapamadım
Kızlarr aranıza yeni katilanlardanim.oğlum aralikta dogmasi gerekirken kasimda dogdu daha once aralik anneleriyle yazisiyordum ama siz daha tecrübelisiniz diye aranıza geldim.
Geçmışte sorunnlar yaşamışsınîz caniniz sıkılmış.bende emziremeyen bir anne olarak belki o günlerde tepkimi ortaya koyabilirdim.ama geride kaldı ve lütfen arada bu konuları tartışırken yardıma fikre ihtiyacî olanları ihmal etmeyin
Bir soru sordum ve cvp bekliyrum kafası karışık bir acemi anne olaraktann
Ek gıdada benden önde gidiyorsunuz.
Ben sadece meyve ve yogurt vveriyorum.bugun pattess vehavuç başlıcam tekmi yoksa ikisibi bir arada vereyimmii
Kızlarr aranıza yeni katilanlardanim.oğlum aralikta dogmasi gerekirken kasimda dogdu daha once aralik anneleriyle yazisiyordum ama siz daha tecrübelisiniz diye aranıza geldim.
Geçmışte sorunnlar yaşamışsınîz caniniz sıkılmış.bende emziremeyen bir anne olarak belki o günlerde tepkimi ortaya koyabilirdim.ama geride kaldı ve lütfen arada bu konuları tartışırken yardıma fikre ihtiyacî olanları ihmal etmeyin
Ben sadece meyve ve yogurt vveriyorum.bugun pattess vehavuç başlıcam tekmi yoksa ikisibi bir arada vereyimmii
biliyorum canım senin durumunu nasıl üzülmüştük dua etmiştik sana..
o anda bile o bunları yazıyordu yaa..
hatırlmak istemiyorum benim için gerçekten çok zo günlerdi
bende götürmedim..takipteyimYok canım geçen hafta bi oldu burnu akmaya başladı genizi felan tıkanmıştı.. Evde bol bol buhara tuttum yüzünü, sonra rezene içirdim öyle biraz geçti gibi olmuştu haftasonu kv gitmiştik onlarda da yanmıyor merkezi sistem kapatmışlar çok üşüdü yavrum yine başladı yine eve gideyim sıcak bir banyı yaptırırım ara ara yine buhara tutarım burnu çok tıkanırsa hafif tuzlu su damlatıyorum iyi geliyor açıyor hemen öyle öyle atlatmaya çalışıcam yine... İnşallah çabucak geçer canım
evet canmm benimkide nezleyle başladı
dr a götürdünüzmüü
çok saol canmmcoldmix damlatmış ama burun içinmiş o yaa.
ben karıştırmışım..
canım biz bronşit olduğunda mustaa süreki ıhlamur içirdik..
birde havluyu ısıtıp ısıtıp göğsüne koymuştuk.
boğazı kuru kamasın..
varsa buhar mak çalıştır
bende götürmedim..takipteyim
şimdi götürsem bi ton ilaç dayarlar
bende burnuna tonimer sprey sıkıyom iyi geliyo aklında bulunsun
inşallah biran önce atlatırkuzucuklar canmm
canım ben ilk verdiğimde havuç patates ve tatlı kaşığı kadar da pirinç katıp blendırdan geçirdim çorba olarak verdim daha sonra içine kabakta kattım öyle tek tek vermedim yaniKızlarr aranıza yeni katilanlardanim.oğlum aralikta dogmasi gerekirken kasimda dogdu daha once aralik anneleriyle yazisiyordum ama siz daha tecrübelisiniz diye aranıza geldim.
ben ilk basladigimda tektek verdim.patatesi sevdi, havucu hic sevmedi.simdi ikisini karistirip veriyorum.Kızlarr aranıza yeni katilanlardanim.oğlum aralikta dogmasi gerekirken kasimda dogdu daha once aralik anneleriyle yazisiyordum ama siz daha tecrübelisiniz diye aranıza geldim.
canim zebebek ti galiba yaz ona bi ama bal ve kara biber miydiki unuttm bende.sbal demek istemiştim
Kafam o kadar karışıkkicanım havucu istersen önce meyve gibi bir dene..
cam rendeden geçir ve suyunu ver..
alerji yapmazsa patates havuç verirsin..
bizde havuç alerji taptı
ayy çok saoll canmm inşallah görürcanim zebebek ti galiba yaz ona bi ama bal ve kara biber miydiki unuttm bende.s
canımmmmBenim caniminkide acildi bayag ya buyudukce duzelir diye dusunuyorum duzekmesede napalim rabbim saglik sihhst versin kepceler zeki olur :))
Ben gurme bebekte ki düzeni uygulamaya çalıştım canım o dönem hem ek gıdaya alışma hem de yeni tattirimlarla geçti. Ben 3 saatte bir mama verdim aralarda da sabah öğlen ve akşam dönüşümlü olarak yoğurt ve sebze meyve püreleri verdim.3 gün kuralını uygulayip bitiminde 4. Gün bir önceki verdiğim neyse alışmasi için ondan yedirdim.Cnm ya baa erenin alti aylikkeb bbeslenme duzenini yazabilirmisin
Dun goguslerimi hep isirdi
Cnm cok yandi
İsirip cekip uZatio
Kasiyor galiba
Ac kaliodur. Benikkilerde oyleydi. ben .pirinc unu dr oetker kullaniorum. 5 li paket kullanimi da kolay. Pekmezle tatlandirabilirsinGunaydin kizlar
Oglum gece cok uyaniyor belliki ac kaliyor
Aksalari ne yediryorsunuz
Bide kullandiginizpirinc unu markasi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?