2014 Kasım Anneleri

biliyorum canım senin durumunu nasıl üzülmüştük dua etmiştik sana..
o anda bile o bunları yazıyordu yaa..
hatırlmak istemiyorum benim için gerçekten çok zo günlerdi

canım havucu istersen önce meyve gibi bir dene..
cam rendeden geçir ve suyunu ver..
alerji yapmazsa patates havuç verirsin..
bizde havuç alerji taptı

Bir arkadaş yazdı canım... Bana doktorumuz ilk patates havuç çorbasına başlarsın dediğinde 4,5 aylık felandık.. Ben ikisini bir verdim yani çorba şeklinde ama benim beebğim sebzeyi hiç sevmedi hal daha en fazla zorla 6-7 kaşık yiyor oonun dışınma maşalah sevdi her şeyi yoğurt bisküvi pekmez peynir yumurta yemek suları salata suyu vs. muhallebi yiyebileceği ne varsa vermeye çalışıyorum... Artık yemek masasında ekmek için kavga ediyor ekmeği veriyoruz eline onu yalamaya bayılıyor

biliyorum canım senin durumunu nasıl üzülmüştük dua etmiştik sana..
o anda bile o bunları yazıyordu yaa..
hatırlmak istemiyorum benim için gerçekten çok zo günlerdi

Sağolun canım... Olumsuz şeyleri hatırlamaya değmez her şey için geçerli... Giden bizden gidiyor.. Günler su gibi... En güzeli güzel geçirmek...

bende götürmedim..takipteyim
şimdi götürsem bi ton ilaç dayarlar
bende burnuna tonimer sprey sıkıyom iyi geliyo aklında bulunsun
inşallah biran önce atlatırkuzucuklar canmm

evet canmm benimkide nezleyle başladı
dr a götürdünüzmüü

coldmix damlatmış ama burun içinmiş o yaa.
ben karıştırmışım..
canım biz bronşit olduğunda mustaa süreki ıhlamur içirdik..
birde havluyu ısıtıp ısıtıp göğsüne koymuştuk.
boğazı kuru kamasın..
varsa buhar mak çalıştır

çok saol canmm
deniycrm mutlaka
hatta şimdi ıhlamur kaynatıyorum

bende götürmedim..takipteyim
şimdi götürsem bi ton ilaç dayarlar
bende burnuna tonimer sprey sıkıyom iyi geliyo aklında bulunsun
inşallah biran önce atlatırkuzucuklar canmm

Canım tominer i bizde çok kullandık o gün evde yoktu alamadık da tuzlu su aklıma geldi o yüzden öyle yapmıştım... TEkrar çok geçmiş olsun...

canım ben ilk verdiğimde havuç patates ve tatlı kaşığı kadar da pirinç katıp blendırdan geçirdim çorba olarak verdim daha sonra içine kabakta kattım öyle tek tek vermedim yani

ben ilk basladigimda tektek verdim.patatesi sevdi, havucu hic sevmedi.simdi ikisini karistirip veriyorum.

canım havucu istersen önce meyve gibi bir dene..
cam rendeden geçir ve suyunu ver..
alerji yapmazsa patates havuç verirsin..
bizde havuç alerji taptı
Kafam o kadar karışıkki
Bizimki baslarda mamayi sindiremedi aptamil ha diye bi mamaya gectik alerjik bunyeli cocuklar için
her mama onceside damlasi vardi sindirsin diye acaba sut alerjisimi var süt guruplarına karşı yoksa sindiremiyormu diye.. iki gundur damlayi biraktik mama yerken ve sonrasinda ikinmalar basladi yine bir iki gun takip edip yine doktor yolu gözukuyor..
Himm mantiklii once suyu zaten alerjen bunyeye sahip olabilirt

Bide bizimki gripti peditus ve kalpol kullandik ateslenmisti bide.iki gun oluyo biraktik simdide oksuruk basladi.hapsirik ve burun tîkanıklığınî saymıyorum

Benim caniminkide acildi bayag ya buyudukce duzelir diye dusunuyorum duzekmesede napalim rabbim saglik sihhst versin kepceler zeki olur :))
canımmmm
sendin heralde o
öksürük için ballı bi karışımın vardı
tarif edermisinn..
bide kaç gün uygulanıyodu

selam arkadaslar ne dıcem sıze ya sinek mevsımı başladı dalinin vücüda sürüleni var kullanan varmı sınek kovucu yada etraftan duyan odaya ılac taktım ama ileri doğru çok etkili olmıyacak gibi alsammı dalinin ürününü gercekten etkilimi acaba

Cnm ya baa erenin alti aylikkeb bbeslenme duzenini yazabilirmisin
Ben gurme bebekte ki düzeni uygulamaya çalıştım canım o dönem hem ek gıdaya alışma hem de yeni tattirimlarla geçti. Ben 3 saatte bir mama verdim aralarda da sabah öğlen ve akşam dönüşümlü olarak yoğurt ve sebze meyve püreleri verdim.3 gün kuralını uygulayip bitiminde 4. Gün bir önceki verdiğim neyse alışmasi için ondan yedirdim.

Gunaydin kizlar
Oglum gece cok uyaniyor belliki ac kaliyor
Aksalari ne yediryorsunuz
Bide kullandiginizpirinc unu markasi nedir
Ac kaliodur. Benikkilerde oyleydi. ben .pirinc unu dr oetker kullaniorum. 5 li paket kullanimi da kolay. Pekmezle tatlandirabilirsin

benim kiziminda burnu tikali ve oksuruyor.gece ev biraz serin olusor.kizimda durmadan ustunu aciyor. bizde konfara denilen bir yag var.rusyadan ithal ediliyor.cocugun gogsune suruyorsun.gogsu isitiyor.oksuruge iyi geliyor.balgam sokturuyor bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…