2014 Kasım Anneleri

canım benim oğlumda mama yerken hep ıkınıyor..
bu sorunmu acaba hiç öyle düşünmemiştim..
ama genelde kakasını mama yerken yapıyor

canımmmm
sendin heralde o
öksürük için ballı bi karışımın vardı
tarif edermisinn..
bide kaç gün uygulanıyodu

canım biz kendimize yaparız beeğe veriliyormu bilmiyorum..
bir arkadaşım 8 aylık bebeğine veriş ama bilemicem.
siyah turp var ya onu te tarafından oyuyorsun.
diğer tarafındanda delk aıp ters çevirip balı oyduğun yere döküyorsub 1 gün duruyor..
o delikten bardağa bal ve turp suyu akıyor öksürüpü anında kesiyor..
google amcaya turp bal yaz hemen çıkar resimi falan

çok saol canmm
deniycrm mutlaka
hatta şimdi ıhlamur kaynatıyorum

Canım geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşir. Eşim öksürüğü olduğunda sırtına bal ve baharat karışımı sürdürür. Daha sonra üstüne gazete, gazetenin de üstüne havlu kapattırıp kalın giyinir. Öksürüğü geçer ama bebişlere olur mu bilmiyorum.

Gunaydin kizlar
Oglum gece cok uyaniyor belliki ac kaliyor
Aksalari ne yediryorsunuz
Bide kullandiginizpirinc unu markasi nedir
benimki de çok sık uyanmaya başladı isyan123 o yazmıştı sağolsun arimama aldım gece olanı iki üç defa verdim sevdi bakalım ve daha az 3 kez falan uyandı

Ac kaliodur. Benikkilerde oyleydi. ben .pirinc unu dr oetker kullaniorum. 5 li paket kullanimi da kolay. Pekmezle tatlandirabilirsin
Aldım ama kullanmadim henüz nasıl veriyorsun canım bir paketi yapıyor musun?

Şimdi patates havuç bezelye ve çok az pirinç hasladim ezdim bakalım yiyecek mi

Eklentiler

• IMAG1401.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 91
  • IMAG1402.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 75
çok saol canmm
deniycrm mutlaka
hatta şimdi ıhlamur kaynatıyorum

Benim oğlum da nezle oldu ya
Dunden once fisir fisir akiyodu burnu. Tavuk suyuna corba icirdim cok iyi geldi. dene bence. Ertesi güne burnu akmiyodu artik ama hafif oksuruk devam ediyo...

canım ben sık karşılaşıyorum özellikle gece altını açtığımd.. Hiç sorun olacağı zannetmiyorum. Tek defada yapmiyorlar bazen çişleri. 5dk ara ile 2kez ıslandıgimdan biliyorum :-(( belki sen de hep o araya denk geliyorsundur

güzel anneler hepimizin anneler günü kutlu olsun ilk anneler için sölim çok güzel bi duyguymuş rabbim iyiki bizede yaşattı darısı bütün isteyenlerin başına inş.nice nice güzel anneler günlerine inş.sevdiğimin günahını aldım düşündü hediye almış bana saolsun..
not:dün yazdım farzedinn :=)=)

Annişleerr benim oğlan yastıkta yatmaya alıştı düne kadar hiç böyle yapmamıştı dün gece yüz üstü dönmüş yastıkda da kendini çevirememiş gömülmüş yani sesine uyandım çok korktum birde sürekli üstünü açıyor battaniyesi hep başka yerlerde siz nasıl yatırıyorsunuz bu durumlarda napıyorsunuz yardımm

bilmemki canmm..onu denemeye cesaret edemiyebilirim..bal bir yaşına kadar yasakya
saol yinede

saol canmm..evet o dediğini yapıcam sanırım

Ayy okurken o günlere gittim Allah'ım sinirlerim fırladı yine

Benim oğlum da nezle oldu ya
Dunden once fisir fisir akiyodu burnu. Tavuk suyuna corba icirdim cok iyi geldi. dene bence. Ertesi güne burnu akmiyodu artik ama hafif oksuruk devam ediyo...
geçmiş olsun canmm
normal tavukmu köy tavuğumu

Benim oğlumda hasta 3 gündür öksürük burun akıntısı hapşırık bende hastayım evdende çıkmadık nerden geldi bu hastalık uyku yok bize 3 gecedir burnu tıkalı uyuyamıyor sf ve otribebe ile temizledim çok ağladı anlık faydası oldu yarım saatte bir kalkıyoruz bend dün gece nemli havluya birkaç damla okaliptüs yağı damlattım rahatlattı sizin de aklınızda bulunsun öksürük için ıhlamur içirmeyi denedim ama içmiyor başka önerileriniz var mı kızlar

Kızlar birde şu kaka olayı var oğlum 3 gündür kakasını yapmıyor bu ayda böyle 5 güne 6 güne bir yapıyor bazen ıkınıp ağlıyor o zmn bnd fitil verdim sürekli fitil de bağırsak tembelleştirirne yapsam bilemedim doktorada sormadım ama sizde de böyle olan var mı hergün kaka yapıyor mu sizinkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…