Oksuruge benim dr de ihlamur ver demisti. Gecmis olsuN kucuk defnecigesaol canmm tam bi tarif alabilsem
Kafam o kadar karışıkki
Bizimki baslarda mamayi sindiremedi aptamil ha diye bi mamaya gectik alerjik bunyeli cocuklar için
her mama onceside damlasi vardi sindirsin diye acaba sut alerjisimi var süt guruplarına karşı yoksa sindiremiyormu diye.. iki gundur damlayi biraktik mama yerken ve sonrasinda ikinmalar basladi yine bir iki gun takip edip yine doktor yolu gözukuyor..
Himm mantiklii once suyu zaten alerjen bunyeye sahip olabilirt
canımmmm
sendin heralde o
öksürük için ballı bi karışımın vardı
tarif edermisinn..
bide kaç gün uygulanıyodu
çok saol canmm
deniycrm mutlaka
hatta şimdi ıhlamur kaynatıyorum
Sen de bize gel canımcım yakinmisiz daEvet karşıda çok var gezilecek yer. Ama bu tarafta da var yani. Bi günde bize gel
Bin bi Kağıthane otobüsüne geell
benimki de çok sık uyanmaya başladıGunaydin kizlar
Oglum gece cok uyaniyor belliki ac kaliyor
Aksalari ne yediryorsunuz
Bide kullandiginizpirinc unu markasi nedir
Aldım ama kullanmadim henüz nasıl veriyorsun canım bir paketi yapıyor musun?Ac kaliodur. Benikkilerde oyleydi. ben .pirinc unu dr oetker kullaniorum. 5 li paket kullanimi da kolay. Pekmezle tatlandirabilirsin
çok saol canmm
deniycrm mutlaka
hatta şimdi ıhlamur kaynatıyorum
canım ben sık karşılaşıyorum özellikle gece altını açtığımd.. Hiç sorun olacağı zannetmiyorum. Tek defada yapmiyorlar bazen çişleri. 5dk ara ile 2kez ıslandıgimdan biliyorum :-(( belki sen de hep o araya denk geliyorsundurKizlar yani daha doğrusu erkek anneleri ya ben birsey soracam sizlere normal mi degil mi anlayamadim. Ba
Bazen bebegimin altını açtığımda pipisi cis yapacakmis gibi sert oluyo. Ama yapmio. Ve son zamanlarda daha çok dikkatimi çekti. normal birsey mi bu sertlesme? Aranizda karsilasan var mi?
Yazmayacaktım ama dayanamadımmm
Doktoru ne demişti? Hani çok acıkırsın, biri sana bir bardak portakal suyu verir, içersin ama doymazsın. İşte senin sütün öyle demişti. Ezberledik gari yaaa.
saol canmmmOksuruge benim dr de ihlamur ver demisti. Gecmis olsuN kucuk defnecige
bilmemki canmm..onu denemeye cesaret edemiyebilirim..bal bir yaşına kadar yasakyacanım biz kendimize yaparız beeğe veriliyormu bilmiyorum..
bir arkadaşım 8 aylık bebeğine veriş ama bilemicem.
siyah turp var ya onu te tarafından oyuyorsun.
diğer tarafındanda delk aıp ters çevirip balı oyduğun yere döküyorsub 1 gün duruyor..
o delikten bardağa bal ve turp suyu akıyor öksürüpü anında kesiyor..
google amcaya turp bal yaz hemen çıkar resimi falan
saol canmm..evet o dediğini yapıcam sanırımCanım geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşir. Eşim öksürüğü olduğunda sırtına bal ve baharat karışımı sürdürür. Daha sonra üstüne gazete, gazetenin de üstüne havlu kapattırıp kalın giyinir. Öksürüğü geçer ama bebişlere olur mu bilmiyorum.
bilmemki canmm..onu denemeye cesaret edemiyebilirim..bal bir yaşına kadar yasakya
saol yinede
Ayy okurken o günlere gittim Allah'ım sinirlerim fırladı yineOlumsuz şeyleri de yazdım demissin ya bende insanların veryansın ettiği anlarda tesadüfen(!) dile getirdiğin olumlu şeylerden birkaçını alintilamak istedim yeni üye olanlarin görebilmesi adina. bunları yazmak tesadüf olsaydı yapılan ustukapali yorumlara ithafen sayfayı terk ettim sonra çok özledim döndüm demezdin senden başka kimse alınmadı çünkü bu yorumlara ilk etapta herkes -bende dahil- acaba ben mi yanlış anladım diye düşündü ama sende iyi biliyorsun aniden bir gün herkeste bir patlama oldu kızımın boyunu kilosunu yazmaktan çekiniyorum demissin ya benim dikkatimi ilk çeken mesajlarından biri ultrasonda 7cm olan kızından uzun olacak diyerek bahsetmendi mesela.. burada bir arkadaşın uyumayan bebek zeki olur diyerek teselli eden doktoru konu olunca benimki gerizekali mi olacak yani diye alınıp giden de sendin demekki neymiş insanların hassas olduğu durumlar varmış pınar sana durumu izah edince şikayetlerin arttı surekli olumsuz şeyler olmaya başladı hayatinda keşke öncesinde çok mükemmel olmasaydin da sonra böyle bir şeye başvurmak zorunda kalmasaydin burası kimsenin özel sitesi değil tabiki istediğini yazabilirsin ama insanlarla gönül bağım olsun istersen dar zamanlarını da burada yaşamalarına izin verir aaa bende hiç olmuyor moduna girmezsin sarılıkla uğraşırken sen hemen alttaki yorumun ''aa o nasıl bir şeymiş bizde hiç olmadii'' şeklinde olmasını ister miydin?? bir insanın hayatında her şey mükemmel olamaz eş vs konuna hiç girmiyorum biz burada birbirimizi tanımadığımız için kendi adıma bunları sana soyleyebiliyorum ama gerçekten cevrendeki iş arkadaşlarına ve yakınlarına üzülüyorum emin ol farkinda mısın değil mısın tartışmasına girmeyeceğim ama insanları yeterince uzuyorsun bence yazık günah bunları yazmam gerekti konu benim içinde kapanmıştır.
geçmiş olsun canmmBenim oğlum da nezle oldu ya
Dunden once fisir fisir akiyodu burnu. Tavuk suyuna corba icirdim cok iyi geldi. dene bence. Ertesi güne burnu akmiyodu artik ama hafif oksuruk devam ediyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?