2014 Kasım Anneleri

evet bizde de oluyor normaldir sanırsam

Gunaydin kizlar
Oglum gece cok uyaniyor belliki ac kaliyor
Aksalari ne yediryorsunuz
Bide kullandiginizpirinc unu markasi nedir
ya gecen pirinç unu alayım dedim arı mamanın ve vitaminli olanların hepsinin içeriğinde şeker vardı ben de normal sade bi pirinç unu aldım. dr oetkerin 5 li poset var.selva nın var vs..

kızlarrr
kızımın öksürüğü arttı
hani burda bi arkadaş bahsetmiştiya
gece yatarken kalmı ne sürüyodu
bilen yazsın nolurrrr
ilaç kullanmak istemiyorum
kimdi acaba yazan kişi pff
onu ben de sormustum cvplayan olmamıstı. bızım yenı gectı sayılır nebulızator aldık agızdan buhar veren makıne. bronsıtte vs.oksurukte kullanılıyor ıcıne sf ve ventolin konuyor nefes acıyor bildigin. ve ev serın olsun kuru olmasın demıstı dr. soguk buhar mak.acıp evı bol havalandırıyorum
bzm de ustunu acıyo ya battanıyeyı kenardan sıkıstırıyorum sımdılıık cozum bu yastıgıyla da bogusuyo ha bıre elınden alamıyorum

kızlar 6.ayımız bitti ve asımızı kararsız kalmamıza ragmen yaptırdık. aradım hemsıre haftaya ertelesek bı de o zaman da hasta olsa ne olacak dha ertelenmez falan dedı amaan dedım olsun bıtsın. agladı ıcını cektı sımdı acılarıyla basbasa uyudu yavrum ayy cok zor dayanması Allahım baska acılarını gostermesın :)

cok gecmis olsun.benimkide hep ustunu aciyor.ben karnini ince salla sariyorum.ustunu acsada karni sicak kalsin.

kızlar devam sutu acıldıgında bır ayda bıtırme sartı var mı alacagm gramajı cok olandan kalmıs 800 gr bır ayda bıtmez sanırım alsam bır ıkı ay kullanılır mı acıl bılen yazabılır mı yaa

Diyet yapan arkadaslar vardı nasıl gidiyor sonuç almaya basladınız mı

hepsin de süre 1 ay canım açıldıktan sonra

Kaka demeyin banaa
11 nisandan beri yani tam 1 ay olmş bu sorun var.. Annem arar sorar, görümcem arar sorar.. Off sıkıldım yaa. Evet 10 gün yapmadığı bile oldu. İlaçlar, lavman, zeytinyağı bile azcık yaptırdı yani. Artık 5 günde bir falan yapıyor. Alıştım...

ayy evet yakasına yada yastığınu dökülüyordı ismini bende unuttum..
geçmş olsun yaa..
bol ıhlamur içir canım
Cold mix ten bahsediyosunuz sanırım ben bikaç kere kullandım tıkanıklık için o anda güzel açıyo ama sonra daha çok doluyo gbi bi de kokusu başta güzel durdukça iğrenç oluyo kaç kere yıkadım yastık kılıfını çok zor geçti odayı da kokutuyo 1 damlası,doktor xlear kids burun damlası vermişti o nispeten daha iyi

Geçmiş olsun cnm. :)

Sağolun canım... Olumsuz şeyleri hatırlamaya değmez her şey için geçerli... Giden bizden gidiyor.. Günler su gibi... En güzeli güzel geçirmek...
Eşi amelyat olan bebeğini bişeyden dolayı hastaneye götüren siz miydiniz ilk doğum yaptığınız dönemlerde.çok üzülmüştüm ya,dua ediyodum walla.o psikolojyle bide baska şeylerle uğraştınız allahım yardımcı olmştur

saol canımm
biliyorum onu acilde çalışırken az uygulamamıştım
ventolin pulmicort ..şimdilik okadar şiddetli değil
umarım gerek kalmaz

Aynı benim oğlan işte. Corapsiz yatırayim rahatlasin istiyorum ama sürekli üstünü acıyor battaniyeyi tekmelio diye çorapla yatiriyorum. :)

Aynı benim oğlan işte. Corapsiz yatırayim rahatlasin istiyorum ama sürekli üstünü acıyor battaniyeyi tekmelio diye çorapla yatiriyorum. :)
Benim cimcimede boyle ya Gece battanıye nobetındeyım resmen. Birde her uyandıgında battanıyenn bır ucu agzında oluyo yada yuzune cekıyo. Otuzden ık dese yada beşik kımıldasa uyanıyorum. Baytanıyeyı kenarlara sıkıstırıyorum nasıl çıkarmayı becerıyo bilmiyorum yanı. Ben yastıksız yatırıyorum ıkı üç kere yastıkla denedm oynamaktan uyumadı saatlerce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…