ayy çok saoll canmm inşallah görür
Sen de bize gel canımcım yakinmisiz da
saol canmm bende öyle hatırlıyorumCanım balla karabiberi karıştırıp göğsüne sür üstünde peçete kapat Demişti benim Aklım da öyle kalmış
evet bizde de oluyor normaldir sanırsamKizlar yani daha doğrusu erkek anneleri ya ben birsey soracam sizlere normal mi degil mi anlayamadim. Ba
Bazen bebegimin altını açtığımda pipisi cis yapacakmis gibi sert oluyo. Ama yapmio. Ve son zamanlarda daha çok dikkatimi çekti. normal birsey mi bu sertlesme? Aranizda karsilasan var mi?
ya gecen pirinç unu alayım dedim arı mamanın ve vitaminli olanların hepsinin içeriğinde şeker vardı ben de normal sade bi pirinç unu aldım. dr oetkerin 5 li poset var.selva nın var vs..Gunaydin kizlar
Oglum gece cok uyaniyor belliki ac kaliyor
Aksalari ne yediryorsunuz
Bide kullandiginizpirinc unu markasi nedir
onu ben de sormustum cvplayan olmamıstı. bızım yenı gectı sayılır nebulızator aldık agızdan buhar veren makıne. bronsıtte vs.oksurukte kullanılıyor ıcıne sf ve ventolin konuyor nefes acıyor bildigin. ve ev serın olsun kuru olmasın demıstı dr. soguk buhar mak.acıp evı bol havalandırıyorumkızlarrr
kızımın öksürüğü arttı
hani burda bi arkadaş bahsetmiştiya
gece yatarken kalmı ne sürüyodu
bilen yazsın nolurrrr
ilaç kullanmak istemiyorum
kimdi acaba yazan kişi pff
bzm de ustunu acıyo ya battanıyeyı kenardan sıkıstırıyorum sımdılıık cozum bu yastıgıyla da bogusuyo ha bıre elınden alamıyorumAnnişleerr benim oğlan yastıkta yatmaya alıştı düne kadar hiç böyle yapmamıştı dün gece yüz üstü dönmüş yastıkda da kendini çevirememiş gömülmüş yani sesine uyandım çok korktum birde sürekli üstünü açıyor battaniyesi hep başka yerlerdesiz nasıl yatırıyorsunuz bu durumlarda napıyorsunuz yardımm
Geçmiş olsun canım şifa olsun bebişe e ben denemedim. Ama burda okuduktan sonra arkadaşa söyledim iyi geldiğini söyledi inşallah sizede yararsaol canmm bende öyle hatırlıyorum
cok gecmis olsun.benimkide hep ustunu aciyor.ben karnini ince salla sariyorum.ustunu acsada karni sicak kalsin.Annişleerr benim oğlan yastıkta yatmaya alıştı düne kadar hiç böyle yapmamıştı dün gece yüz üstü dönmüş yastıkda da kendini çevirememiş gömülmüş yani sesine uyandım çok korktum birde sürekli üstünü açıyor battaniyesi hep başka yerlerdesiz nasıl yatırıyorsunuz bu durumlarda napıyorsunuz yardımm
hepsin de süre 1 ay canım açıldıktan sonrakızlar devam sutu acıldıgında bır ayda bıtırme sartı var mı alacagm gramajı cok olandan kalmıs 800 gr bır ayda bıtmez sanırım alsam bır ıkı ay kullanılır mı acıl bılen yazabılır mı yaa
Kaka demeyin banaaKızlar birde şu kaka olayı var oğlum 3 gündür kakasını yapmıyor bu ayda böyle 5 güne 6 güne bir yapıyor bazen ıkınıp ağlıyor o zmn bnd fitil verdim sürekli fitil de bağırsak tembelleştirirne yapsam bilemedim doktorada sormadım ama sizde de böyle olan var mı hergün kaka yapıyor mu sizinkiler
Cold mix ten bahsediyosunuz sanırım ben bikaç kere kullandım tıkanıklık için o anda güzel açıyo ama sonra daha çok doluyo gbi bi de kokusu başta güzel durdukça iğrenç oluyo kaç kere yıkadım yastık kılıfını çok zor geçti odayı da kokutuyo 1 damlası,doktor xlear kids burun damlası vermişti o nispeten daha iyiayy evet yakasına yada yastığınu dökülüyordı ismini bende unuttum..
geçmş olsun yaa..
bol ıhlamur içir canım
Geçmiş olsun cnm. :)kızlar 6.ayımız bitti ve asımızı kararsız kalmamıza ragmen yaptırdık. aradım hemsıre haftaya ertelesek bı de o zaman da hasta olsa ne olacak dha ertelenmez falan dedı amaan dedım olsun bıtsın. agladı ıcını cektı sımdı acılarıyla basbasa uyudu yavrum ayy cok zor dayanması Allahım baska acılarını gostermesın :)
Eşi amelyat olan bebeğini bişeyden dolayı hastaneye götüren siz miydiniz ilk doğum yaptığınız dönemlerde.çok üzülmüştüm ya,dua ediyodum walla.o psikolojyle bide baska şeylerle uğraştınız allahım yardımcı olmşturSağolun canım... Olumsuz şeyleri hatırlamaya değmez her şey için geçerli... Giden bizden gidiyor.. Günler su gibi... En güzeli güzel geçirmek...
saol canımmevet bizde de oluyor normaldir sanırsam
ya gecen pirinç unu alayım dedim arı mamanın ve vitaminli olanların hepsinin içeriğinde şeker vardı ben de normal sade bi pirinç unu aldım. dr oetkerin 5 li poset var.selva nın var vs..
onu ben de sormustum cvplayan olmamıstı. bızım yenı gectı sayılır nebulızator aldık agızdan buhar veren makıne. bronsıtte vs.oksurukte kullanılıyor ıcıne sf ve ventolin konuyor nefes acıyor bildigin. ve ev serın olsun kuru olmasın demıstı dr. soguk buhar mak.acıp evı bol havalandırıyorum
bzm de ustunu acıyo ya battanıyeyı kenardan sıkıstırıyorum sımdılıık cozum bu yastıgıyla da bogusuyo ha bıre elınden alamıyorum
çok saol canımm..inş işe yararGeçmiş olsun canım şifa olsun bebişe e ben denemedim. Ama burda okuduktan sonra arkadaşa söyledim iyi geldiğini söyledi inşallah sizede yarar
Aynı benim oğlan işte. Corapsiz yatırayim rahatlasin istiyorum ama sürekli üstünü acıyor battaniyeyi tekmelio diye çorapla yatiriyorum. :)Annişleerr benim oğlan yastıkta yatmaya alıştı düne kadar hiç böyle yapmamıştı dün gece yüz üstü dönmüş yastıkda da kendini çevirememiş gömülmüş yani sesine uyandım çok korktum birde sürekli üstünü açıyor battaniyesi hep başka yerlerdesiz nasıl yatırıyorsunuz bu durumlarda napıyorsunuz yardımm
hehee ben yapıyodum ama diyet miyet kalmadıDiyet yapan arkadaslar vardı nasıl gidiyor sonuç almaya basladınız mı
Benim cimcimede boyle ya Gece battanıye nobetındeyım resmen. Birde her uyandıgında battanıyenn bır ucu agzında oluyo yada yuzune cekıyo. Otuzden ık dese yada beşik kımıldasa uyanıyorum. Baytanıyeyı kenarlara sıkıstırıyorum nasıl çıkarmayı becerıyo bilmiyorum yanı. Ben yastıksız yatırıyorum ıkı üç kere yastıkla denedm oynamaktan uyumadı saatlerce.Aynı benim oğlan işte. Corapsiz yatırayim rahatlasin istiyorum ama sürekli üstünü acıyor battaniyeyi tekmelio diye çorapla yatiriyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?